Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   FORUMEETING CINEMAGIA - 20 martie 2010, ora 11, CITYPLEX (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96843)

buticut 22 Mar 2010 13:37

Originally Posted by illotempore2002:

Ce frumoasa a fost plimbarea la bellu, din pacate nu am cablul de date la mine sa fi descarcat niste poze dar a fost o zi de primavara splendida, cimitirul extrem de proaspat, trezit la viata, mormintele melancolice, cavourile primioare, imbietoare, am spus

Bacovia would be proud :D. Damn it, pierd mereu toata distractia X(!

Pitbull 22 Mar 2010 14:12

Lasä Booty, cä vii tu-n Capitala Patriei Noastre, si te duce tata Pit si pe tine la Bellu!
(Cu alai si mascati cai!)

illotempore2002 22 Mar 2010 20:19

Originally Posted by keepwalking:

din ce am citit pe aici, mie mi-a placut foarte mult ideea lui pit cu pelerinajul la mormintele scriitorilor si actorilor.
apropo de chestia asta, va invit sa vedeti cam ce mormant are cezar ivanescu la iasi:

http://3.bp.blogspot.com/_id4bc2AKOo...h/DSCF4415.JPG

Ideea cu pelerinajul la morminte este a mea si este de anul trecut, da?
:P
Un an de zile l-am batut pe pitbull la cap.

p.s. Dragomara,

In ce topic ai intrebat tu de userul ala mai nou daca e clona cuiva si a cui e, cand am raspuns eu ca e halebardul?
am un anunt de facut.

Dragomara 22 Mar 2010 21:04

Originally Posted by Pitbull:

Un sfat afectuos, Drago: nu mai însira emoticoane care se tävälesc pe jos de râs atunci când vrei sä te autoconvingi cä un subiect neutru ar fi comic; numai prietenul nostru Tufänel face asa, si stim amândoi cä nu-ti ajunge nici pân-la gleznä.

Dragă, nu ştiu cum să-ţi spui, da'io când vreau să râd, RÂD! La început am râs pentru că nu mi-ai spus de la obraz "ce dracu-ai făcut, fată, ne-ai dat un virus?!", ci ai procedat specific, prin insinuări. :-S Ruşinică!! A două oară am râs pentru că al meu antivirus Kaspersky cu licenţă pe 1 an nu mi-a zis nimic. A treia oară am râs pentru că mi-am amintit că ieri, eu însămi avusesem probleme cu vizualizarea link-ului, adică ba-l vedeam, ba nu-l vedeam, însă am presupus că şi-a băgat Gloria coada, unde eu comentasem negativ vestimenaţiile cernite ale participanţilor la forum-meeting.O:-) O:-)
După-aia am râs pentru că eu sunt o persoană veselă, cu un simţ aparte al umorului - vreau să cred. :"> ;)

Aaa... că uitam, fizic îmi e cam greu să râd, unde am exagerat cu mâncatul lămâilor, am un herpes de acum un secol, şi-am schimbat şi periuţa de dinţi. =)) =)) =))
No, acum chiar nu fac mişto, mă dor maxilarele, mă dor buzele, şi mă simt ca şi cum aş fi mâncat o remorcă de caise verzi (sau de coarne, da'nu ştiţi voi ce-s alea), da'tot aş mai vrea. ;)

... încă continuu să râd. :">

ilustra.films 22 Mar 2010 23:44

Mai, Dragomara are ceva special, doar al ei. Si incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult. La inceput... imi parea respingatoare dar e mai mult acolo, mult mai mult decat pare. E un foarte interesant personaj, un om, o fiinta ce naste detoate in tine; de la frustrari la bucurii. As vrea s-o cunosc sincer. :)

As vrea sa te cunosc mai mult, sa stam de vorba, doar noi doi. Ce zici?:)

Pitbull 23 Mar 2010 01:55

Originally Posted by Dragomara:

nu mi-ai spus de la obraz "ce dracu-ai făcut, fată, ne-ai dat un virus?!", ci ai procedat specific, prin insinuări. :-S Ruşinică!!

A două oară am râs pentru că al meu antivirus Kaspersky cu licenţă pe 1 an nu mi-a zis nimic.

coarne, da'nu ştiţi voi ce-s alea

1) Zbârci. Nici nu m-am gândit cä ar fi vina ta! Mä temeam cä site-urile de storage folosite de Ilustra sau Gloria erau sursa - dar, neputând fi sigur si nevrând sä acuz pe nimeni aiurea, am spus exact atât cât stiam: cä problema tine de topic, färä a nominaliza pe cineva anume.
Deci, Drago, acuma noi corectäm:
"ai procedat specific, prin insinuări. :-S Ruşinică!!" => "ai procedat specific, prin referiri prudente, rezonabile si cu menajamente. ::x Felicitărică!!"

2) Ce-o fi de râs în faptul cä al täu antivirus Kaspersky cu licenţă pe 1 an nu ti-a zis nimic, nu stiu... :| E ca si cum ai zice: "am râs pentru cä aici Dunärea curge dinspre Cälärasi spre Bräila, nu dinspre Beijing spre Sighetul Marmatiei".

3) Coarnele sunt niste fructe mici si rosiatice, de o formä ovoidal-curbä, asemänätoare unor cornite; le vedeam uneori prin piatä, în copilärie; sunt produse de corni, niste arbusti pomeniti si de Sadoveanu în "Un om näcäjit": "...am gäsit alunii si cornii în floare".
Deci, Drago, corectäm din nou:
"coarne, da'nu ştiţi voi ce-s alea" => "coarne" - si atât.

...Iar acum, din curiozitate, o întrebare:
Cä uneori se relevä nepotriviri de opinii, pe care tu preferi sä le interpretezi ca semnificând apartenenta interlocutorilor de categoria "prostilor", pot sä înteleg. Nu sunt de acord cu aceastä solutie, dar îi înteleg resorturile.
In cazul de fatä, însä, ceea ce nu pot sä înteleg este antepronuntarea cu privire la cunostintele tuturor celorlalti despre un lucru mentionat de tine, cu sugestia implicitä cä, färä doar si poate, tu esti singura care-l stie, si nimeni dintre cei din jur nu a mai reusit aceastä performantä.
Dacä reusesti sä-mi elucidezi acest fenomen, Drago, îti promit cä te voi räspläti imperial! (Iar dacä nu ai nevoie de asa ceva, oricum îti voi nutri un inevitabil, inviolabil si inamovibil respect!)
Hai. Zi.

Gospin 23 Mar 2010 08:13

Originally Posted by ilustra.films:

OMFG, is this a date? =))
Daca pe forum e asa imposibila, dar in realitate?=))

Dragomara 23 Mar 2010 11:46

La inceput... imi parea respingatoare dar e mai mult acolo, mult mai mult decat pare.

Mulţumesc de compliment!! :D :((
Pentru numele lui Dumnezeu, nu e vorba de SIDA, sau lepră, am doar un banal herpes! Pe zi ce trece buzele mele seamănă din ce în ce mai mult cu ale Angelinei, deci e de bine! pe cuvânt! :P

De ce nu! ;) E mai bine să regreţi că m-ai, decât că nu m-ai cunoscut! ;;) ;;) O:-)

Gospin 23 Mar 2010 11:59

pe zi ce trece buzele mele seamănă din ce în ce mai mult cu ale Angelinei, deci e de bine! pe cuvânt! :P

e grav :-&

ilustra.films 23 Mar 2010 12:08

Originally Posted by Gospin:

pe zi ce trece buzele mele seamănă din ce în ce mai mult cu ale Angelinei, deci e de bine! pe cuvânt! :P

vezi ca scrie ilustra la quote si n-am scris eu asa ceva :P

Cine rade, n-are decat. Chiar as vrea sa ma vad cu ea. E doar o cerere de prietenie (amicitie) nu o cerere in casatorie.

N-ai pentru ce Dragomara :)

Pitbull 23 Mar 2010 13:30

Drago, ai predecesoare ilustre la Ilustra! ...Legendarul lui rendezvous cu I.M.M...! :x=((
Deci, mie nu-mi räspunzi? (Nu la date invitation, la mesaj.)

StefanDo 23 Mar 2010 13:35

de ce vorbim despre herpesul dragomarei la topicul despre forumeeting? :D

Pitbull 23 Mar 2010 13:43

Fiindcä si el pare sä devinä borna, reperul, pivotul unui viitor microforumeeting în doi, nepotel al celui on-topic.

andrei_10 23 Mar 2010 19:57

ma bucur ca am gasit si eu un loc unde pot gasi subiecte comune cu alti oameni...imi pare bine sa fiu langa voi :)

ilustra.films 23 Mar 2010 22:17

Mai bine te intrebai de ce se vorbeste despre buzele mele pe topicul despre forumeeting. :-?

L.E.:Welcome andrei_10 :)

All times are GMT +2. The time now is 01:38.