![]() |
Cam astia ar fi actorii pe care incerc sa`i evit pe cat posibil :)) : Jamie Foxx, Hugh Grant, Wesley Snipess, SJ Parker, Jennifer Aniston , Seagal , n`am nimic cu ei doar ca din punctu` meu de vedere is actori slabi
|
L-a mentionat cineva pe Dominic Monaghan? Eu unul nu il suport.
|
Si, ma rog , de ce nu-l suporti ? Ca e urat sau ca joaca mai bine decat Robert Pattison ? :)
|
E un actor slab, are o figura inocenta si pare penibil cand ii se da un rol in care trebuie sa o faca pe durul. Si, btw, cine e Robert Pattison?
|
2 Attachment(s)
Originally Posted by moltisanti88:
da un search pe google. a jucat in twilight... ;) Attachment 534 Attachment 535 |
Eu nu il suport pe Robert De Niro. Ma enerveaza aproape totul la el, de la stilul lui de a juca pana la cum arata. :|
|
Tom Cruise.
|
Originally Posted by R_Afc:
|
1. Madonna
2. Jessica Alba 3.Robby Williams:) |
Originally Posted by innascumpica:
habar nu aveam ca e si actor. Robbie Williams e cu muzicuta. poate te referi la actorul mic de statura semi-chelios. |
Adica Robin Williams .... si daca ala e nesuferit atunci e clara treaba !
|
Mandy Moore din punctul meu de vedere este cea mai nesuferita actrita!
Mi a placut la nebunie filmul A walk to remember, insa daca ar fi fost alta actrita in rolul principal l as fi iubit 100%!!! |
Aaaa si de la noi, Adela Popescu.
Nu stiu de ce dar nu mi place deloc aceasta actrita. Probabil si pentru faptul ca am fost sufocati cu abundenta de aparitii pe care le a avut. La un moment dat chiar am crezut ca actorii romani sunt specii rare din moment ce numai Adela Popescu era un fel de multi tasking: actrita, cantareata, prezentatoare, etc. |
barbatii cu colturile gurii ascutite in general
John Malkovich - desi sunt sigur legat de personajele pe care le face , cred ca n-am nimic cu saracu om
Sandra Bullock si nepotu Nicolas Cage si daca ar fi un thread si pentru cel mai prost actor ar fi : Jojo na ca nu pot sa zic ca-i nesuferita , pot spune ca e sarita de pe fix si nu m-a putut face sa rad , nush ce naiba , ca i-am dat ocazii:-/ |
Actorul care ma enerveaza cel mai tare este Eric Roberts nu stiu de ce dar nu imi place de loc.
|
|
Robert de Nira
Al Pocina Johny Deep Ii urasc pe astia pentru ca se dau prea mari frate , sunt ei acolo sus mari si tari cand de fapt nu au nici o treaba cu actoria . Spre exemplu Oreste l-ar lua oricand pe Johnny Depp asta la actorie , iar Oreste are si studii de regie spre exemplu , pe cand Dep asta nu stie nik frate, ce stie asta , sa se babardeasca cu dracu in a 9-a Poarta si gata e mare shmekerash? :-& . Roberto de Niro e varza si el . Cel mai bun rol al sau e Nasul la psihiatru , acolo unde il interpreteaza pe Radu Moraru. Iar Porcino asta numai tzipa tot timpu , atat stie omu'. Is schizofrenic , nu luati prea in serios ce zic (:| |
Eric Roberts e un actor mult subevaluat . Ca nu-ti place tie asta e problema ta, probabil ca tie iti place mai mult de Van Dame ca l-ai vazut la fundu' gol in multe filme !
|
Andie McDowell, Jamie Lee Curtis, Clint Eastwood
|
steven seagal :-&
|
Originally Posted by piranha:
WTF?!?!!? Clint Eastwood????? |
ROBERT deNIRO,CHARLIE SHEEN
|
Martin Lawrence , Steven Seagal , Chuck Noris .
|
Sam Worthington(baiatu' avatar),Robert Pattinson-faggot,Steven Seagal
|
Colin Farell
Scarlet Johanson Nicolas Cage Demi Moore |
Robert Downey Jr.
Robert Pattinson Jason Statham |
Steven Segal :-q
Dolph Lundgren 8-} Robert Pattinson :-& Nicholas Cage:| Don 'The Dragon' Wilson:)) |
Jack Nicholson, Steven Segal, Chuck Norris :-?
|
Cel mai nesuferita actor este Sylvester Stallone.....parerea mea
|
Originally Posted by cetateanu:
|
John Travolta
Arnold Schwarzenegger Adam Sandler Ben Stiller Ben Affleck Gerard Butler Brad Pitt Steve Martin Jim Carrey Robert Downey Jr Sylvester Stallone si aproape toti negri inafara de morgan freeman si mai is vreo 2 actori seriosi si dintre femei julia roberts momentan astia sant cei mai antipatici actori din cate imi amintesc acum |
:) Nu -s cam multi, ce zici?
Paris Hilton |
Don 'The Dragon' Wilson
Steven Seagal |
Român: Sergiu Nicolaescu
Străin: Steven Seagal |
Steven Seagal, Chuck Norris, Nicole Kidman
|
Nicolas Cage
|
Steven Seagal mi se pare cel mai enervant :)
|
Sean Penn
|
1. Steven Seagal
2. Mihai Petre ( dar nu cred ca este actor ) 3. John C. Reilly 4. Sharon Case 5. Christian LeBlanc |
Steven Seagal
John Travolta... urasc sa ii vad si evit de cele mai multe ori sa vizionez un film avandu-i ca reper pe unul din acesti actori... |
Steven Seagal -top- mi-a placut tare mult poza cu el de pe prima pagina a acestui topic. m-am amuzat.
Jennifer Aniston, Arnold Schwarzenegger, Jean Claude Van Damme, Sylvester Stallone, Will Smith Ashton Kutcher -vai! nu mai vreau filme cu el-, Jackie Chan ...John Travolta, Jim Carrey |
Steve Martin
Ben Stiller Jennifer Aniston |
Johnny Depp cel mai overrated actor! Si ma enerveaza de cate ori il vad!
|
Sa nu exageram.
|
Originally Posted by White1:
Gusturile nu se discuta. |
Steven Seagal :| pentru ca tot timpul bate pe toti si nu primeste nici un pumn .
|
Daca as putea sa fac sa dispara vreaun dicton latin din memoria colectiva a intregii omeniri idiotenia asta de Gusturile nu se discuta ar fi alegerea mea. What's the whole point of this forum? Comparam gusturile fara sa le comentam pe ale celorlalti?:)) C'mmon...chiar tu ai zis ca Depp e overrated, asta nu inseamna ca ai pus in discutie gusturile altora?
On Topic: Sunt prea multi actori care-mi sunt antipatici, un top trei facut la repezeala: 1.Tobbey Maguire 2. Ben Affleck 3. Nicholas Cage |
Originally Posted by White1:
Johnny Depp mi se pare un tip foarte increzut si care vrea sa para si foarte excentric(poate si este?).Tocmai de aceea are si foarte multi fani, probabil datorita carismei lui.Dar Depp actorul mi se pare foarte slab. |
Matt Damon..iar Depp nu e nici pe departe un actor slab..are cateva roluri foarte bune. In "Donnie Brasco", "Edward Scissorhands" ca sa mentionez doar doua din ele
|
Carisma care se impleteste armonios cu talentul dovedit in atatea filme bune si in atatea roluri diversificate. Probabil te enerveaza popularitatea de care se bucura, dar el chiar o merita, spre deosebire de altii.
Continunand cu topul: 4.Hayden Christensen 5.David Hasselhoff 6.Michael Cera |
All times are GMT +2. The time now is 05:54. |