![]() |
...că a mai rămas doar baia fără CD-uri/ DVD-uri împrăştiate.
Doamne câte inutilităţi strânge omul într-o viaţă. :(( :(( |
Hai sa-mi zic si eu pasul...
Nu neaparat ma enerveaza, ma intristeaza mai mult - faptul ca pe forumul asta cam 60% din discutiile purtate nu au legatura cu cinema-ul: certuri, discutii searbade, prezidentiale, fo'bal... Stateam si ma gindeam - a existat vreun topic legat de cinema care sa stirneasca discutii atit de aprinse precum prezidentialele? Te saturi si de scandaluri de-ti vine acru - bannari, orgolii personale, schelete scoase din dulap, invirtit in jurul cozii si batut apa in piua pentru nimic pina la urma... Ca la iarmaroacele televizate... Sa treaca naibii prezidentialele, sa se linisteasca apele si sa revenim la normal. Nu cred ca sint singurul care gindeste asa.;) |
Windom,bun venit in club!:D
|
Originally Posted by Windom:
|
:-O
Ma enerveaza angajatii de la magazine de electrice si electrocasnice... cand ai nevoie de ei nu e nici unul in preajma, cand vrei doar sa iti clatesti ochii printre rafturi exact atunci sunt mai sacaitori ! Ma enerveaza cei care nu respecta regulile cu privire la igiena in locurile publice cum ar fi la piscina, sala de fitnes... Astea pe langa toate lucrurile enervante din romania... |
daily radio brain washing....
|
Originally Posted by bremen1980:
E la fel ca si in cazul filmelor.Comercialul aduce banii. |
Originally Posted by bremen1980:
U2 la Achtung Baby au scos 6 single-uri, e drept ca au avut si de unde. La Lady GaGa nu imi plac o gramada de chestii, dar chiar e mai rasarita in felul ei. Eu o vad ca pe o posibila noua Madonna, cel putin daca o tine tot asa. Si exagerezi cand zici ca scoate atatea clipuri, de pe primul album a avut 3 single-uri mari, din 5 cate a scos. Iar popul ei mi se pare mai inspirat decat al altora. |
Originally Posted by hellsteed:
Treci pe România Muzical, sau pe România Cultural, de exemplu, şi n-ai să simţi decât sufletul primenit, iar şi iar şi iar... :"> L.e. On topic: - mă enervează îngrozitor oamenii care mă iubesc şi nu mi-o spun. aaa... şi peştii. ;) |
Ma enerveaza:
-politicienii -profa de biologie -mizeria de pe strazi -oamenii care arunca pe strada gunoaie -oamenii care sparg seminte la cinematograf sau striga la saracu ecran ca la teatru |
Pai primele lucruri care imi trec prin cap ....in primul rand pupincurismul..., persoanele care au prieteni doar din interes..., persoanele care se imbrak sau au un lucru la fel k al meu (urasc asta), fetele handicapate de 13-16 ani care se cred emo sau au pe HI5, Facebook, Myspace, Twitter si asa mai departe poze in toate ipostazele posibile (sper k va da-ti seama de care)..., fosta mea diriga...., fitzele, sa te dai mare cu lucruri de firma care defapt sunt aduse din China, Turcia si tari din astea care imita orice, lumina puternica, baietii fricosi si lista poate continua......
|
ma enerveaza faptul ca nu pot sa ma enervez cu adevarat ... :(
|
Sportivii care nu sunt Fair play X(
|
Foloseste propolis.
|
Lipsa benzilor speciale pentru autobuze si taxiuri ocupate. Lipsa parcarilor, ceea ce face ca soferii sa-si parcheze masinile pe prima banda de mers, in diagonala, ocupand doua benzi astfel. Si, ca sa fie tacampul complet, exista obiceiul de a-ti lasa masina pe avarie pe o a treia banda - 'doar un minut dureaza, sa scot si eu o suta de la bancomat...' - astfel ca in urma respectivului se formeaza un carnat de alti soferi care vor sa-l depaseasca prin carnatul claxonator din stanga, de unde specherii o tulesc pe linia de tramvai. Daca ajung primar, dau cu toti astia de pamant.
|
Ma enerveaza e putin spus.Toti tiganii care isi obliga puradeii sa cerseasca zilele astea.Ca anu` asta nu cred ca a mai fost niciodata.Sunt cu sutele pe strada.I`as bate cu cureaua la curul gol.Si le`as lua drepturile parintesti.
|
Originally Posted by redmen:
|
ăsta de mă verifică la prima oră din dimineaţă:
Dear dragomara, Somebody from country:Romania, region:Bucuresti, city:Bucharest has checked your YAHOO MESSENGER STATUS. acum că citişi, sună şi felicit-o pe cumnată-mea , te rog.:P |
Liberul-schimb si politica monetara romaneasca.
Am vrut sa platesc undeva o suma mica avand o bancnota mare. Nu se putea. Am adunat de la gasca maruntis si am vrut iar sa platesc. Nu primeau. A trebuit sa merg EU cu bancnota mare sa schimb ca sa pot plati. Multumim, Isarescule, sugea-ne-ai pula! |
Ce treaba are Isarescu cu problema ta?
|
Asta.Cati copii trebuie sa mai moara din cauza unor asemenea specimene? I`as da cu capul de ciment pana ar muri pe astia doi.
Quote:
|
Originally Posted by marius_em:
si b) Isarescu ar trebui sa impuna anumite obligativitati prin lege. |
Rapture, lasa mistocareala, si pune burta pe carte. Parintii va trimit sa stati la scoala, nu sa umblati aiurea. Eu cand o sa am un copil, cred ca o sa-l bat non-stop, daca imi face probleme din astea.
|
Sunt nefericita ca dupa ce citesc niste posturi de pe aici liceul mi se pare ceva atat de indepartat si ma apuca un soi de nostalgie...
|
cate mi-am luat si eu....cerebral cum eram, ma gandeam la posibilitatea apelarii unor servicii de asistenta sociala... dar mi-a trecut dupa o vreme
|
Marius, cat de dur poti fi :)
Eu niciodata nu mi-as bate copilu', cand o sa-l am. Mai imi dadea mama cate o palma cand eram mai mic, si faceam spume, dar sa ma mai bata?! :-O Consider ca prin vorba totul se poate rezolva. Asa iti atragi copilu' spre tine. Ce-i drept, esti mai respectat daca aplici metoda cu bataia, dar nu o sa-i inspiri decat teama! |
O isterica de pe aici care nu mai se duce spre domnul reacu odata:
http://www.youtube.com/watch?v=YFqZNxAIS_Y&NR=1 |
Originally Posted by Gospin:
|
Da, mama imi zice ca o sa-mi scoata peri albi si nu o sa aplic 'numai' vorba buna.
Dar tu ai copii? /:) |
cei ca Judex, care te judecă după muzica pe care-o asculţi, şi care evident că nu este pe placul lor. :-? :(
dacă ar fi să aplic acest principiu cel mai mult l-aş "detesta" pe Cinemania, rockul lui mi se pare cel mai greu digerabil. :P |
Dar eu nu te judec, cu atat mai putin dupa Celine Dion. Cel mult spun ca ai gusturi indoielnice plecand de la asta.Ti-am scris si pe topicul celalalt - e dreptul tau sa-ti placa sau sa-ti displaca ceva. Doar ca, atunci cand dai verdicte calitative, mai ales in privinta unui film, trebuie sa argumentezi. Cand nu o faci si te bazezi exclusiv pe gustul tau, esti neconvingatoare.
|
Originally Posted by Gospin:
|
Originally Posted by Judex:
singura judecată de valoare pe care-ai emis-o-n seara asta este cea înroşită, reţine-o! |
Pai ar fi bine sa-ti cultivi gustul ala pe care te bazezi. Dar asta nu se face cu Celine Dion, ci cu ce propune Cinemania. :P
|
Originally Posted by miercuri:
|
I am very very very annoyed!!!
My mother just got my old mobile and I noticed that she already had SIMed some of my agenda. |
Facebook. Pentru ca exista. Si da posibilitatea tuturor idiotilor sa te futa la creieri - fa-ti si tu coooont, fa-ti si tu coooont!!! X(
|
Suptscriu X( :-&
|
Pitbull şi Judex sau Judex şi Pitbull... să nu vă faceţi coooooooooooooooooont!
P.S. Pitbull, îmi place ora la care ai scris mesajul. :D |
Am cont deja, da' mä fac cä nu stiu.
|
... şi dacă tu nu ştii, atunci cine?
|
Nime'.
|
Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by Pitbull:
:) |
Încăpăţânarea unora sau altora.
|
Cei care, aflati in fata mea la coada, odata ajunsi la ghiseu, incep sa stea la taclale cu functionarul de acolo. Asta dupa ce, mai devreme, facusera scandal ca randul se misca prea incet.
|
-cocalarii, fetele fitoase, manelele
-laudarosii, mincinosii |
-Hannah Montana
-Otv -Reclamele in timpul filmelor -Filmele tampite -Finaluri Fericite(SF) -Cand sunt trezit dimineata -Cocalrii |
matematica!
|
Daca as face o clasificare a tuturor lucrurilor care ma enerveaza ar suna cam asa:
societate - cocalarii, manelarii, pupincuristii si fraierii (pentru ca din cauza lor au aparut smecherii) alimentatie - halvaua :-& si pestele marinat vocabular - cuvantul "covrigei" si expresia "ma dispera" cinematografie - cuplul Brad Pitt si Angelina Jolie (dar cred ca va fi scoasa de la socoteala odata cu divortarea lor) IT & Internet - site-uri precum hi-5 si Sport.ro si sistemul de operare Vista muzica - maneaua, Tokyo Hotel si Puya "personalitati" - Gigiuca Becali, Cristi Borcea etc... |
Prostia si nesimtirea.
|
All times are GMT +2. The time now is 14:33. |