![]() |
Originally Posted by Neuptolem:
:)) niciodata nu voi ajunge ca judex ... si nu am sarit "la egoism" ... ci pur si simplu nu mi-a placut comentariul ala ...atata tot ....egoism se descurca singura sa se "apere" pe orice forum si oriunde... eu am ce am cu domnul judex ... si k fapt divers.. nu cred ca se pune problema de vreo atractie in acest caz :) nu am obiceiul sa dezvolt atractii pentru fete de pe forum..si chiar daca s-ar intampla.. nu as arata asta decat persoanei respective.. |
Mda..cred ca esti un fel de barbat normal. Liber! Acum poti sa pleci.
|
Originally Posted by Neuptolem:
:) nu intru in dialog cu tine k stiu k n-are rost |
Originally Posted by stefan_c:
|
Originally Posted by EgOisM:
|
Dragi admini, va rog sa stergeti elucubratiile indivizilor de mai sus.
Da, Egoisto, ma refeream la saitul pe care ti l-am aratat! :) |
...pt ca sunt intr-un summer school pe malu Adriaticii intr-un oras istoric misto si speram ca o sa pot inota si face plaja si freca pe sub palmieri dar de fapt avem in medie 10 ore de curs pe zi :(( si ma trezesc la 7 dimineata cum nu ma trezesc nici pt job si nu pot sa chiulesc ca vin dupa mine si ma iau cu fortza la cursuri :((
|
...din cauza ca nimic nu-mi merge!
Bye! |
Sunt .... varza pt ca mi-am pierdut , intr-o tara straina, rucsacul cu toate actele, pasaport, buletin, toti banii, toate cardurile de credit7debit, TOT :((
cum am sa ma intorc in Romania? :(( |
Originally Posted by illotempore2002:
vai ce urat.... nu ai decat sa-ti trimita cineva bani din tzara... du-te la ambasada,consulat ... neaparat :( |
e aproape imposibil sa-mi trimita careva bani pt ca fara ID paper nu poti sa-i ridici :(( dar e mai grav cu documentele decat cu banii :((
|
Offfff, Doamne, dar numai d-astea neintamplate ti se intampla.
Vezi aici mai intai: http://zagreb.mae.ro/ Adresa Mlinarska nr.43, 10000 Zagreb. Telefon: 00385-1-46.77.550; 00385-1-46.77.856 Telefon sectia consulara: 00385-1-46.77.660 Telefon birou comercial: 00385-1-46.77.193 Telefon birou atasat aparare: 00385-1-46.77.330 Telefon de serviciu: 00385 98265051; 00 385 98414341 Fax: 00385-1-46.77.854 E-mail ambasada: [email protected] E-mail atasat militar: [email protected] E-mail atasat interne: [email protected] E-mail sectia economica: [email protected] E-mail sectia consulara: [email protected] Program de lucru Sectia consulara: luni-vineri 10.00-12.00 Incerc sa ma interesez de ceva mai aproape, dar cred ca ei te pot ajuta mai repede si sunt simai in masura. Anunta organizatorii scolii la care esti. Incearca sa-ti amintesti in ce circumstante s-a intamplat duda. Hai ca revin. |
Le-am zis ca am baut cu nemtii si danezii prea mult jagermeister si ca l-am uitat pe plaja dar ce mai e de facut? Nimic.
O sa ma duc sa ma milogesc la ambasada la Zagreb :(( nici telefonu nu-l mai am sa-l sun pe taica-miu :(( sunt un dezastru |
Pai ma, tu ai fost cu tot calabalacul dupa tine pe plaja??? Cat de praf te-ai facut? Scuze, dar e o intrebare legitima.
|
pai da, le aveam la mine ca veneam din oras :(
intrebarea e nelegitima pt ca l-as fi putut uita si daca beam apa :(( that's why I'm a mess :(( |
Deci ala era tot bagajul tau? Si pur si simplu l-ai pus undeva si ai uitat sa-l iei? Si nu mai stii unde l-ai pus? Si Nu a dus nimeni macar actele la politie ceva?
|
probabil k tot cineva din "anturajul" ei a facut acest gest :)
|
Mai ia niste date si de-aici:
http://zagreb.mae.ro/index.php?lang=ro&id=88596 LE Mi se pare ca e cam caterinca, daca e sa gandim mai la rece. Chestia ca nu poti sa suni la taica-tu e absurda. Nu cred ca daca rogi pe vreunul din organizatori sa te lase sa suni acasa sa spui ce-ai patit te refuza. |
A facut-o intentionat! E obsedata de dureri psihice si sporturi extreme psihice! :| Va spun eu c-o cunosc! :-& |
Dar acces la net ai pe gratis? Trimite-i un email tatalui tau.
|
hai mai ce naiba e cu voi :-/
am acces la internet pe gratis in hostelul in care sunt cazata, ce vi se pare asa ciudat? ce caterinca? jeeeezus christ....chiar atat de lame ma credeti? evident ca o sa trimit emailuri disperate si o sa dau telefoane de la organizatori hai ca mai bine taceam oricum e strict problema mea. |
Bai, incearca lumea sa te sustina si, pe cat posibil, sa te ajute, iar tu raspunzi in doi peri.
Te-am intrebat: l-ai lasat undeva si nu mai stii unde sau nu l-ai mai gasit cand te-ai dus dupa el? Sau nu mai stii unde l-ai lasat? La politie ai fost? Am inteles ca ai vorbit cu organizatorii; ei ce-au spus, ce au facut ca sa te ajute, cum sunt ei de parere ca trebuie procedat? Ai folosit linkurile pe care ti le-am dat? Stiu ca e naspa faza, dar fii mai calma, actioneaza lucid. Nu-ti varsa nervii pe noi aiurea. Mie mi s-a parut aiurea ca, intr-o asemenea situatie tie-ti ardea sa postezi despre Anais Nin. :-O Eu chiar incercam sa gasesc oarece solutii, oarece relatii... Prima cursa incolo e asta: 215/216 OTP-DBV-OTP 23.07.2009 12:00 16:40 AT72 YR-ATI RE Scurt Cam tarzior ajunge, sper sa rezolvi pana atunci. Si oricum, nici asa nu stiu cum as putea sa te ajut... Futu-i ma-sa! X( |
1. Va multumesc pt suport.
2. Am raspuns in 2 peri pt ca ati vbit despre mine ca si cum as inventa 3. stiu exact unde l-am lasat pe rucsac, doar ca efectiv cand ne-am dus sa ne culcam am uitat sa il iau 4. da, m-au intrebat si organizatorii cum de nu sunt panicata, well, nu sunt, nu stiu, m-am gandit la tipul din summer school care s-a aruncat in apa de la inaltime si acum e in coma in spital si am zis ca ce mi se intampla mie nu e chiar asa dramatic :( 5. organizatorii mi-au zis ca mergem maine la politie daca nu il gasesc azi... s.a.m.d. |
Ok, am inteles acum. Cineva l-a luat. dar actele ar trebui sa se gaseasca. In astfel de situatii dispare ce e cash. Sau poate ai bafta si cineva l-a dus pe de-a-ntregul la politie sau la orice alte autoritati. Stiu ca ne-am certat, dar daca vei considera ca-ti mai pot fi de folos cumva da un semn.
|
ay ay ay mergi la politie, din prima. daca l-a gasit cineva, acolo ai sanse sa dai de el.
|
Am senzatia ca s-a rezolvat intrucatva. :)
|
Da, s/a rezolvat, pt ca nu aveam pasaportul in acel rucsac, era in geamantan in camera, mai tre sa declar boletinu acum? am cancelat cardurile pe la banci si acum incerc sa ma produc de bani aka sa/mi trimita ai mei in contul cuiva de aici si etc nu va mai plictisesc va multumesc ati fost de treaba la revedere
|
Gresit-ai topicu' - aicea-i cu eminamente nefericiti, si la tine vestile e si mai bune, si mai rele.
(Ar trebui sä deschidem un topic tert: "Sunt fericit/nefericit pentru cä/cä..." |
...anhedonie :( de vreo 2 zile :(
|
nu-ti mai face griji...ei sunt de vina, nu tu
|
multumesc Cinemania, dar daca-s anhedonica nu inseamna ca-s si paranoica oricum apreciez ironiile, daca vin de la barbati, I can deal with them :P (sa te astepti la ce e mai rau cand ne vedem cu totii sa iesim la film, a, nu ma refeream ca am sa-ti torn otrava in bautura pe care am sa ti-o fac eu cinste >:) )
|
de ce sa (nu) torni otrava daca apreciezi ? :D
|
Pai apreciez dar trebuie sa raspund cumva, nu?
>:) tot cu o ironie, of course |
o ironie de sa-i pice greu la stomac? :)
|
sounds more like a promise
|
sunt nefericit pt ca iubesc si nu sunt iubit
|
...lucratorii nu au terminat inca si apartamentul nostru inca arata ca o cocina, pentru ca e plin de praf si de mizerie; parca se misca totul cu incetinitorul, iar eu ma simt frustrata si sunt mereu indispusa din aceasta cauza! X(
|
mi s-a descarcat telefonul, nu am incarcator si nu stiu cum am sa ma trezesc dimineata :((
|
Te sun eu pe ala de serviciu. :D
|
pai daca ai putea sa ma suni pe ala de serviciu de ce mama naibii nu as putea sa-mi pun singura sa sune tel de serviciu?????????????? :-O
si cand iti ziceam ca logica te-a ocolit cand te-ai nascut, nu ma credeai. |
Cacat.
Am vb ieri cu un coleg de-al tau. De unde pula mea sa stiu ca l-ai pierdut si p-asta? |
Pai eu pierd tot; de la avioane pana la bani, acte, ocazii, oameni. TOT. because I dont care about them ;)
|
Da, am observat.
Iau un taxi si vin si urlu. :D |
O sa arunc cu apa fiarta pe tine.
|
I like water. Remember? :D
|
nu, sincer imi amintesc doar ca iti place berea, apa cred ca bei mult prea rar ca sa-i stii gustul.
|
Pai nu beau apa, ma! Doat inot in ea! :D
|
Uneori cred că sunt nefericită pentru că aşa îmi permit să fiu.
|
Vreau un catzelus si nu am unde sa-l tzin :((
un catzelush de vanatoare |
Cum arata un catelus de vanatoare ? |
All times are GMT +2. The time now is 06:42. |