![]() |
"E al dracului de mişto să fii sigur pe tine." - domnul Ovidiu
|
Little girl: How do you spell your name?
Father: D-a-d-d-y. Little girl: Shark? |
Pe timpul lu' nea' Nicu (tovarasu), doi proletari, la un moment dat in discutie:
- Ba, ai manacat ceva in dimineata asta? - Pe naiba, am mancat un CACAT! =)) |
Mama, văzându-ne că udăm plantele:
"Voi cu drogurile voastre! " |
Miercurea trecutä, eram cu Emi Floares în tren, în drum spre Timisoara. Doi tineri corporatisti, care acolo se cunoscuserä, forfecau realitatea. Noi lucram la scenarii - dar curând a început sä iasä de-un scenariu nou! Iatä primele replici:
"Eu cunosc niste tineri extraordinar de prosti, fenomenal de prosti, care e avocat si are afacerile lor!" "Eu vä spun ce se vorbeste în gura lu' toatä lumea!" "E de-a dreptul strigätor la ochi!" "...si nu aduce beneficii materiale pentru popor, aduce beneficii materiale pentru zona autonomä." "Eu vä spun cum a fost cu Hanibal, fiindcä am väzut efectiv un serial, efectiv cu episoade, si am väzut efectiv ce se întâmpla." "Tot prin asociere cu aceastä idee, pärerea mea si ce cred eu..." |
Ar putea iesi o sceneta intr-un Timisoara, I Love You, ca tot e la moda.
|
Iei, in fata mea,mergeau agale dar erau foarte agitati doi reprezentati ai clasei proletare:
"- Nu mai suport tara asta de rahat, auzi tu sa taie salariile, sa creasca taxele... astia-s nebuni.. - Nebuni pe care noii-am votat, deci si noi suntem vinovati - Lasa ba, daca imi dai o pusca si cateva gloante, ii ciuruiesc pe toti... fac revolutie!!! - Pleaca ba de-aici, tu nu esti in stare sa omori o musca!" - Incearca-me..." Poate, poate... |
Deci,a fost bine ca n-a fost rau!
|
"In plus, vrea sa-si procure iubitul perfect si sa arunce cea mai tare petrecere de nastere facuta vreodata."
=))=))=)) Din descrierea romaneasca a unui film. :D |
=)) O traducere minunata, intr-adevar!
|
"Legenda călăreţului fără cal"
|
Pana maine credeam ca mai sunt cateva zile :))
|
Haiku nr.46
numit şi Poemul Desfiinţării îţi asumi responsabilitatea pentru câinele tău, măi :P (my boyfriend) |
O ''fată'' către alta : ''Păi poţi mă fără să nu trăieşti ????" :-O
|
Originally Posted by illotempore2002:
Haiku are o forma fixa. Doua versuri , primul de 7 silabe al doilea de 5. |
Plus versul „zero”, de cinci silabe. :))
|
Hai mai, lasati-l pe-ala, incearca si el sa se regaseasca, doar s-a combinat cu Girafel, ce poti sa-i ceri? =))
|
Discutie intre doi frati, Maria, finuta mea, are 3 ani, fratele ei are 6 (mama lor ii auzea de pe hol):
Fetita: Mama e o salbatica. Baiatul: Cum poti sa o faci salbatica pe cea care ne-a dat viata si ADN-ul?!!! :)) |
Fratiorul de 8 ani catre mine:
- Stiu ce e ala un viol! - Ce e? eu nedumerit... - Violul este atunci cand un nene rau vine si te taie sub burta, mai ales pe femei... |
Mama si fiica adolescenta la cumparaturi:
Mama: Da-mi, draga, alea (pungile, geanta) sa te uiti cu ambele maini ! =D> |
Mama catre copilul ei:
" - Bea mai repede sucul ala ca se raceste...!" |
Nepotul meu in varsta de 8 ani, se duce la tatal lui, ii cere bani pentru un joc pentru consola si este refuzat. Se intoarce, bosumflat si spune, mai mult pentru sine :
"Cred ca trebuie sa ma imprumut de la mine !" =)) |
"Si io p`aici prin zona cuibusculara."
|
Fiica mea de 3 ani cu verisoara ei de aceasi varsta din Germania, conversatie bilingva in masina:
Maya: Du bist nicht mehr mein freundin! (traducere: nu mai esti prietena mea) Emi: Ce, nu-ti place cu centura? |
Caut pentru mama un sejur in Grecia. Merg pe un site de rezervari online si gasesc un hotel in Atena, suburbia Glyfada, aproape de plaja, cum vor ei. Acolo, la descrierea locului, a facilitatilor si alte blablauri, meseriasii precizeaza ca din fata hotelului se poate ajunge cu autobuzul in cateva minute la portul... Piure. =))
Trebuie sa mentionez ca era varianta romaneasca a prezentarii. :D |
Pentru cei ce merg in Grecia, daca sunteti satui de expresso sau filtru si vreti o cafea la ibric atentie nu comandati o cafea turceasca !!!!!! veti fi injurati, ei ii spun cafea greceasca!!!!!!!!!!!!!
|
Corect.
Dar nu tre sa-mi spui mie, daca ai fost atent pentru ce am fost suspendat. :D |
In biblioteca era o poza cu Nichita Stanescu pe care scria numele lui. La vederea acestei poze, 2 colege au creat o conversatie:
X: (acopera cu mana scrisul) Tu ce zici ca e ? Barbat sau femeie? Y: Pai, eu zic ca e barbat. X: Gresit. E femeie (ia mana de pe scris). Vezi? Y: Du-te mai, asta e femeie? :-O Dupa poza ziceam ca e barbat :-S... |
Perla dintr-un examen:
"Inima este impartita in doua atricule si doua testicule." =)) |
"o sa uiti totul pe dinafara"
|
Micul meu verisor:: "Tata a condus Sharanul cu 160 km/h. Si asta la vale!"
|
Pe plaja, undeva pe litoralul Romaniei... Mama catre copilasul ei de 3-4 anisori:" Stai cuminte, ca-ti frec una de te imprastii pe toata plaja!"...:-/
|
Nu mai stiu de la cine sau in ce context am auzit-o, dar suna cam asa: Bai, si pe vremea lui ceausescu erau oameni prosti, dar, cel putin, aveau bunul simt de a sta in casa.
|
O replica tomai auzita pe strada: doi tineri de vreo 12 ani. Unul din ei zice ceva, iar celalalt:
"LOL, ce chestie!" :-O |
Originally Posted by MariaMona:
ROFL Glumele astea le-am prins la liceu. "Viata e greu, lumea e prosti" un fost coleg. |
Vine un baiat la bar si anunta ca s`a logodit ... ca fata e ca si a lui ... un nene de la alta masa zice : "Stii cand e femeia a ta? Cand sta sub tine ... si nici atunci." Hahah.
|
Un tigan :
O femeie trebuie sa fie conversatibila. La femei le place doua lucruri : le plac pula si le place banii. |
Vorbeam cu profesorul de romana despre nunta/casnicie:
Rapture: 2 cuvinte: GAME OVER! :P El: Oh, no! e LEVEL ONE COMPLETED! :)) -aviz topicului cu misoginism (ca tot se comenteaza despre casatorie). |
"Asa s-a invatat vaca: sa vorbeasca la celular, sa-i cante muzica si sa fie mangaiata. Asta-i vaca moderna." ~ I. Maric
|
„Aş da amenzi pentru utilizarea incorectă a limbii române.“ - Andrei Gheorghe
Daaaaaa!!!Urechile si ochii mei nu mai suportaaaaaaaaaaaa!!!! |
''Tu ai o prejudecată inversă la faza asta '' :-O
|
Un coleg a zis mai demult, pe la inceputul scolii: "Cica am auzit ca iarna asta va fi cea mai friguroasa iarna din an."
|
Nush daca am zis-o ... una celebra, scrisa de o colega la lucrare in generala: "Manole se ruga la D-zeu sa dea vanturi"
|
Un ofiter in armata :
Trei lucruri nu pot sa suport pe lumea asta, barbatul prost, femeia curva si soldatul neincheiat la copca! |
Saptamina trecuta in tramvai o fetita de 3-4 ani zbiara cit sa ne sparga timpanele :''Baniiiiiiiiiiii
mei au disparuuuuuuuuuuut !!"" |
O doamna destul de in varsta ii spune alteia: "...singuratatea iti turuie urechile." :(
|
''-Dai ba si tu o bere ???
-Eu ? Pai unde s-o dau ???(:| -In gura " |
"Futere non futere, laba necesarum est" =))
|
La liceu intr-o pauza cand majoritatea din clasa eram afara vine profu' de specialitate sa stea la caterinca putin si ne zice la un moment dat:
"Bai,sefu-i sef si-n p**a goala!" =)) |
"Desi nu mai beau alcool de 6 ani, eu sunt un alcoolic. Alcoolismul este o boala, iar eu o am!" ~ Mr. M
O "conversatie" auzita in maxi, dupa un accident: baba1: M-ai tot grabit si m-ai tot grabit..uite unde am ajuns! Ce-mi vine sa te bat.... baba2: Hai, taci, ca nu mori! Si cu ce anume vrei sa ma bati? bunicul: Sa stiti, mi-ar face mare placere sa va vad batandu-va! |
All times are GMT +2. The time now is 06:49. |