Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Noi moderatori pe Cinemagia (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95392)

illotempore2002 01 May 2009 13:29

sunt pro Redmen.

intr-adevar mai trebuie cineva la Classic, pt ca ALS nu prea are timp.
ca varianta mai propun Erectia Eununcului daca vrea.

Pitbull 01 May 2009 13:32

N-ar fi räu.

Pauline Kael 01 May 2009 13:59

Nu aberez,lasa vendetismele.Illotempore isi doreste la clasic,alaturi de ALS ar face o pereche buna de moderatori la clasic.Si mi se pare ca illotempore nu practica cenzura,parca.
La"Fanatic" si "Alege titlul" nu e decat Stefan,sa se puna tot Pitbull moderator si la acelea,sau Gloria.

corinka 01 May 2009 22:01

Originally Posted by illotempore2002:

sunt pro Redmen.

Subscriu.

Judex 03 May 2009 01:42

Eu, din motive personale, renunt.
Va rog.

Neuptolem 03 May 2009 01:52

Renunti din cauza mea? :)
Te-am deranjat?
Nu asta era intentia, eu doar imi aparam ce-mi apartine.
(Putem continua la Offtopic Asylum daca despre asta e vorba.)

Judex 03 May 2009 02:01

Nu din cauza ta.

buticut 03 May 2009 23:22

New spammer in town:
http://www.cinemagia.ro/forum/member.php?u=124733

illotempore2002 07 May 2009 12:45

Stefan,

O sa ies de pe forum, pune pe altcineva la iconoclast te rog. Am multe proiecte si examene la 2 facultati de dat si nu mai am timp.
Multumesc pt sustinerea de pana acum.

Judex 14 May 2009 02:08

Pentru o perioada voi fi plecat.

As vrea sa propun niscai moderatori penntru tarlaua mea. Primul ar fi Neuptolem. Are boala pe sectiune si pana acum nu a facut nimic in rest.

As mai avea doua propuneri: Pauline Kael, pentru ca stie ca am iubit-o.

Si Illo, pentru ca stie toata lumea.

redmen 14 May 2009 13:13

Cred ca un moderator adevarat,care isi ia rolul in serios,trebuie sa stie sa medieze eventualele conflicte intre diferiti useri ai forumului si sa ii ii faca sa cada la pace,sau cel putin sa se certe in afara forumului.

Judex 14 May 2009 13:31

Red, chiar plec un timp din tara peste o saptamana si gasesc ca e normal sa vina cineva sa imi tina locul. Nu voi avea timp sa am grija de sectiunea care mi s-a incredintat. Iar propunerile sunt foarte serioase. Neupto ar face treaba foarte buna intr-un loc pe care-l detesta, iar in fete am incredere, sunt convins ca nu m-ar dezamagi.

Pitbull 14 May 2009 14:51

Neupto, desi e un dulce, face din alb negru si din mov vernil. Ar da move (cu entuziasm!) când e nevoie de merge, si edit (cu zgomot!) când delete e leacul. Nu-i destul de lucid pentru un moderator.
Illo ar fi excelentä (desi impulsivä, încäpätânatä si durä, e totusi constructivä, responsabilä si nepätimasä, in the long run.) Ar fi ok - dar a zis cä se retrage chiar si de la Illoconclast, din päcate - stä prost cu timpul.
Cealaltä propunere e nu "lup paznic la stânä", ci "Parkinson + nitroglicerinä"; eventual, "Alzheimer + Curtea Supremä"; sau "Psoriazis + Miss Univers", ori "Tourette + Episcopie" (sau toate la un loc, combinatoriu-încrucisat: între moderare si trädare, präpastia e de netrecut).

Cred cä(ci) Cafeneaua ar putea supravietui un timp färä Judex - pânä revine.
Dacä nu, propuneri fezabile: Redmen, Erectia Eunucului, Bre, Halebardul, Keepwalking.

keepwalking 14 May 2009 14:54

Originally Posted by Pitbull:

Dacä nu, propuneri fezabile: Redmen, Erectia Eunucului, Bre, Halebardul, Keepwalking.

il propun pe redmen.

Liviu- 14 May 2009 15:02

Originally Posted by keepwalking:

il propun pe redmen.

Subscriu. Si nu cumva redmen urma sa fie pus si la Clasic daca era de acord, numai ca disparuse?

StefanDo 14 May 2009 15:07

mergem inainte fara judex, il asteptam sa se intoarca

Judex 14 May 2009 15:29

Ok, Stefan. Dupa cum am vb, revin pe la jumatatea lunii iunie. Dupa aia, vedem ce-o iesi... B-)
Multam fain!

illotempore2002 14 May 2009 17:41

vazand ca toata lumea vrea sa intre in greva sau sa-si depuna demisiile, mi s-a facut putin jena de toata imaturitatea asta a noilor moderatori ( illo included), labilitatea emotionala si fuga la scara fiecaruia cu propriile jucarii, desi nici unul dintre noi nu e infant (nici io, nici judex nici keep). sincer, mi-e jena, asa ca desi sunt ingramadita in secunde de timp, o sa ma ocup atat cat pot de Iconoclast, care totusi e o ograda interesanta si provocatoare pt mine. in restul sectiunilor nu ma mai bag.

Pitbull 14 May 2009 17:50

Now, you're speaking! :D Hai, mä, cä acolo-i rar de moderat, nu ca-n sectiunile conoclaste (färä i.)

illotempore2002 14 May 2009 17:51

da, e usor de moderat ca lumea e ocupata cu alte chestii decat filmele indigeste. slava domnului ca se ingramadesc toti la condica de reclamatii si cafenea. yuk!

Judex 21 May 2009 01:19

Vreau moderator si la Atelier cand ma intorc din tarile calde!

Daca nu mere, sa ne vedem cu bine pe ecrane. ;)

Judex 22 May 2009 11:39

Daca nu isi cere scuze Neuptolem, eu ma pis pe el de forum si pe cariera lui scenaristica!

Pitbull 22 May 2009 11:57

Pentru ce anume sä-si prezinte scuze? Un link, please.

Judex 22 May 2009 12:08

Pentru ceva pe privat care m-a adus pe mine intr--o situatie nasoala. Nu am sa dau link, scuze.

Pitbull 22 May 2009 12:11

OK, dar atunci noi ce putem face...?
(Notä: evitä interactiunile pe privat cu el; derapajele astea sunt fatale. Inocente, da' tot fatale.)

redmen 22 May 2009 12:23

Pentru ceva pe privat trebuie sa isi ceara scuze pe privat.Asta in caz ca doreste.Nu mai amestecati forumul cu problemele dupa messenger si dupa mesajele private.

Judex 22 May 2009 12:47

OK. Am inteles. Ce de pe mess ramane acolo.

Neuptolem 23 May 2009 23:15

Originally Posted by Judex:

Daca nu isi cere scuze Neuptolem, eu ma pis pe el de forum si pe cariera lui scenaristica!

Ce dovada de slabiciune!
----
@Pit; @ Forum, Pe privat nu a existat nimic decat in mintea lui, eu nu l-am deranjat deloc, nici nu-mi sta in fire si i-am spus pe forum, scurt, ce aveam de spus hotarand sa il ignor pe viitor. Nu i-a cazut bine (se pare) si mi-a scris un mesaj privat...fireste ca i-am dat o replica la neobrazarea lui...iar de aici problema necesita o "rezolvare" in particular, cea mai simpla, civilizata si eficienta posibila.

Ce de pe mess ramane acolo.

Pe mess nu am vorbit niciodata.

Pauline Kael 25 May 2009 22:20

Draga Stefan,Cinemania s-a oferit ca moderator la cafenea.Judex a vrut de vreo doua ori sa renunte,zicea ca pleaca in Portocalia,si e si cam pasiv(dar sterge cu zel).Cred ca Cinemania e cel mai potrivit,e si mult mai vechi si are multe calitati(nu le enumeram,se stiu).Judex abuzeaza de calitatea lui de moderator si sterge tot.Prefer bannare decat stergere de topicuri,postari,n-are haz,ce suntem pe vremea lui ceasca? Scuze de deranj.
Cinemania rulz.
Topicul "In suturi" pt ce e? vad ca pe judex l-au lasat nervii si sterge tot din el,ce ne facem,fetelor?=))

Pitbull 25 May 2009 22:56

Cinemania zicea ca vrea sa fie moderator aici.

Cinemania e excelent, dar deocamdatä e lipsä la Clasic - iar el are afinitäti substantiale cu acea sectiune!
Judex, din punctul meu de vedere, poti sta linistit la Cafenea, faci treabä bunä. O singurä observatie: nu mai sterge de la "In suturi!!!" - acolo, prin definitie, Boala Vacii Nebune este consideratä sänätate mintalä, moralä si totalä, deci e singurul topic unde insultele sunt admise. Fä ca mine: ignorä-i continutul. Cel mult, uitä-te ca sä te amuzi, si nimic altceva.
Cinemaniacule, vrei la Clasic?

illotempore2002 25 May 2009 23:00

Pit, I beg to differ.
uneori e ok sa se ia o mica pauza de la In suturi....ai dreptate, rolul lui e sa adune toate dejectiile Vacii Nebune, dar chiar si in Fight Club baietii mai luau o pauza (si erau barbati, nu vaci nebune)

Daca Cinemania nu vrea la Clasic, vreau eu la Clasic.

Cinemania, hai la Clasic. te vrea mai multa lume, me included.

Numai hai sa dezmortim putin atmosfera acolo, Classic is alive, although....classic.

Judex 25 May 2009 23:15

Cinemania zicea ca vrea sa fie moderator aici.

Cinemania e excelent, dar deocamdatä e lipsä la Clasic - iar el are afinitäti substantiale cu acea sectiune!
Judex, din punctul meu de vedere, poti sta linistit la Cafenea, faci treabä bunä. O singurä observatie: nu mai sterge de la "In suturi!!!" - acolo, prin definitie, Boala Vacii Nebune este consideratä sänätate mintalä, moralä si totalä, deci e singurul topic unde insultele sunt admise. Fä ca mine: ignorä-i continutul. Cel mult, uitä-te ca sä te amuzi, si nimic altceva.
Cinemaniacule, vrei la Clasic?

Pit, cred ca mai degraba Cinemania urla si el dupa un moderator prin preajma, la cum ajunsese sa se discute pe-acolo. Bun, merci de aprecieri, dar nu strica inca un moderator. E o sectiune unde lumea se dezlantiue. Plus ca, asa cum am mai spus, sunt plecat din tara un timp si voi intra destul de rar pe forum, daramite sa mai si moderez. Cand revin, reiau, nici o grija, poate chiar mai lipsit de delicatete.

Pitbull 25 May 2009 23:22

OK, atunci voi doi acolo ar fi OK, si Illo sä ia si Clasicul.

Am încuiat topicul pânä o banneazä Stefan pe aia, n-am timp sä-i tot moderez menstruozitätile.

Pitbull 26 May 2009 10:37

In concluzie:
Illotempore si Cinemania sunt potriviti si dornici sä ia Clasicul.
Cinemania ar fi necesar si la Cafenea, ca backup al lui Judex.
(Eventual, ca sä nu aparä un cârnat de patru moderatori acolo, Gloria si/sau Stefan ar putea renunta la moderatoria titularä a Cafenelei, pästrând-o doar pe cea implicitä - ca super-moderatori ai întregului forum.)

Acum, decideti...

redmen 26 May 2009 10:57

Eu nu imi doresc nici un post de moderator pe acest forum.

illo sa treaca la Clasic.

Cinemania sa il lasam la horror ca se simte in largul lui acolo.

Cinemania 26 May 2009 11:28

Originally Posted by redmen:

Eu nu imi doresc nici un post de moderator pe acest forum.

illo sa treaca la Clasic.

Cinemania sa il lasam la horror ca se simte in largul lui acolo.

>:)

daca illo nu se baga pe 'Clasic' ma bag eu
daca e nevoie de back-up la Cafenea, ma bag si acolo...deja pregatesc lopata si tarnacopul

corinka 26 May 2009 11:42

Cinemania, ai votul meu, mai ales la Clasic. \m/ Si la Cafenea, daca vrei. Dar te vreau la Clasic.

StefanDo 26 May 2009 11:44

atunci illo ramane la iconoclast, cinemania ia clasic si imparte cu judex cafeneaua ;)

redmen 26 May 2009 12:45

Originally Posted by Cinemania:

...deja pregatesc lopata si tarnacopul

O drujba ceva nimic ?

Cinemania 26 May 2009 12:56

desigur....daca e nevoie, de ce nu ? :D

StefanDo 26 May 2009 13:00

sugerez moderarea cu... moderaţie :)

All times are GMT +2. The time now is 13:20.