![]() |
Originally Posted by halebardul:
Originally Posted by Pitbull:
Intrucât si Liviu- a pätit la fel, cred cä acel cookie dement nu se naste doar în computerul meu. Cum n-am chef sä mi le sterg din orä-n orä (pierzând TOATE logärile din taburile Firefox), sper sä se remedieze. Azi. OK pupici merci. |
Originally Posted by StefanDo:
Multumesc.Sper sa reusesc. |
1) A dispärut functia "split topic".
2) Mesajele se mergeazä aiurea (eu aleg douä Pauline, si cân' colo mi-i cununä pe Dragomara cu Neuptolem). |
Am dublat numarul de posturi afisate implicit pe o pagina. |
Originally Posted by daniel:
superb! Multumesc! :D ;) 8-) :happy: :oops: :w00t: ce pacat ca n-am emoticoane sa-mi exprim recunostinta si bucuria! |
|
uite-l aici
![]() si uite-i linkul, la care sa pui img si /img cu parantezele de rigoare http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/24.gif si in general, aici le gasiti pe toate: http://messenger.yahoo.com/features/emoticons/ click dreapta, copy link sau image address in asemenea vremuri de criza suntem datori sa ne ajutam unul pe altul :) |
Da se vede ca ai fost necajit rau cu emoticoanele astea :)
|
II reprosez lui Stefan ca nu ne-a bannat pe mine si pe Ilotempore definitiv.S-a incalcat regulamentul.
|
si de ce nu spui asta la "reprosuri"?
|
Cine zice cä n-o spune?
(Sau viceversa!) |
Originally Posted by redmen:
e frumos sa aduc emoticoane din vecini, ca alea-s mai misto si FUNCTIONEAZA? sa intru pe site-uri straine? sa scriu [img ] [ /img] bgm pl pana una alta n-am primit nici o atentie in problema asta, nemultumirea creste, armele "se-ascute". |
De ieri încep să-mi vină mail-uri când se postează după mesajele mele.Ce să fac să nu mai primesc?
|
Sub fiecare topic, în stânga, ai câteva Thread Tools, printre care:
Unsubscribe from this Thread Click pe ea, si nu te mai anuntä. |
Pai tocmai asta zic.Ca nu a luat nimeni nota de problema pusa de tine si a trebuit sa improvizezi.
|
hai mai ca forumul nu are nici o problema.
inafara de oamenii de pe el. nu va mai plangeti atata de partea software a forumului, nu forma conteaza ci continutul :p :p |
Acum am vazut ca ati banat-o pe Pauline. Pentru cat timp? Mai poate intra ca vizitator?
|
Până marţi.Da' mai poate.Nu cred c-o bannat-o pe IP.
|
Credeam ca bannarea e pe 3 zile/definitiva. Nu stiam ca se poate si pe 5 zile.
|
Apropo,văd că între postări tre' să fie minim o pauză de 30 de secunde,asta s-o impus după scandalu' recent?
|
Nu cred, pauza asta este necesara si pe alte forumuri. Eu stiu unul.
|
Asa e regula peste tot.Si inainte era la fel.
|
corinka, in noul forum bannarea e mult mai flexibila. pentru pauline am ales cinci zile, adica pana marti, cand ne intoarcem cu totii dupa sarbatori.
|
OK, dar atunci mai flexati/flexibilizati si regulamentul ala.
|
in ce sens?
|
9. Sanctiuni
Incalcarea regulilor de mai sus va duce la sanctiuni, dupa cum urmeaza: - stergerea mesajelor care incalca regulamentul si/sau avertisment prin mesaj privat (pentru postari repetate, mesaje consecutive inutile, nerespectarea formatarilor, citate inutile etc.) - suspendare 3 zile (injurii, ignorarea avertismentelor si persistarea voita in greseala). - suspendare 7 zile (recidive ale motivelor care au dus la suspendari de 3 zile, aparitia sub forma de clone dupa o prima suspendare). - suspendare definitiva (recidive ale suspendarilor de mai sus) Sanctiunile sunt progresive, dar pot fi aplicate direct unele mai mari in functie de gravitatea faptei. Vede cineva 5 zile pe undeva? Prima banare presupune 3 zile. A mai fost Pauline banata vreodata? Daca a mai fost pe 3 zile, acum ar fi trebuit o banare de 7 zile, conform regulamentului.
Originally Posted by StefanDo:
Asta asa, ca fapt divers, oricum nu cred ca ii pasa lui Pauline, ea vroia banare definitiva. |
pauline a mai fost bannata o data, 3 zile
oricum, ce s-a intamplat ieri a fost special :) iar chestia cu "hai sa injur si sa ma iau de toti ca sa fiu banata permanent" vs. "nu mai intru in vecii vecilor pe forum" e pur si simplu extrema :) acum, concret, ce modificari vrei sa facem in regulament? |
Introduceti si bannarea pe 5 zile. Ar fi cazul, daca tot se practica. :)
|
aha, deci tu semnalezi un viciu de procedura :)
sa zicem ca pauline intra la "Sanctiunile sunt progresive, dar pot fi aplicate direct unele mai mari in functie de gravitatea faptei." repet, ea e o exceptie |
Am preluat setul de smilies de la Yahoo Mess, impreuna cu codurile lor de caractere. Cred ca au devenit standardul de facto, asa ca am renuntat la vechile codificari. Din acest motiv, unele dintre posturile mai vechi o sa arate ciudat. |
Test:
:) :( ;) :D :-/ :"> :P :-* :-O X( B-) :-S >:) :(( :)) :-& :| (:| :-? =)) |
Concluz:
Merge. |
:-t : Asta ar fi fost utila saptamana trecuta, cand s-au incins spiritele - :-t .
>:) :> O) |
Haha .. am fost invadati de messenger.
|
in curand vom fi invadati si de post-uri cu mai multe emoticoane decat litere ... si e de inteles, sunt simpatice foc :-bd
|
Sunt nu zic nu ... dar prefer sa le folosesc pe messenger nu pe forum.
|
da ;) B-) 8-} X_X =D> O) <:-P [-(
|
Nici nu cred ca e legal sa se copieze emoticoanele de la yahoo.Nu cred ca sunt standard,eu nu le`am mai vazut pe la nici un alt fel de messenger.Probabil asta a fost varianta mai usoara.
|
Eu am mai vazut emoticoanele acestea pe un forum. Dar nu-i exclus sa le fi copiat si ei de pe yahoo.
|
Eu le am si pe un alt tip de messenger. :D
|
:ar!
da, nu sunt chiar toate :) adica alea "secrete" nu-s X_X \m/ |
Originally Posted by corinka:
|
vesnic nemultumiti.
|
Originally Posted by Pitbull:
Si eu nu sunt nemultumita, gasesc emoticoanele ok. |
Este o problema cu uploadul pozelor pe site (la sectiunile cu ghicitul personajelor,imaginilor).Nu se poate face nimica sa apara poza intreaga ? Ca apare doar pe jumatate.
|
incearca s-o pui mai mica
|
Pai beleaua e ca am pus si poza cu dimensiuni mici si la fel s`a intamplat.Dar nu e vorba numai de mine.Asa au patit si alti useri care au postat.
|
eu n-am asa problema, poate ai tu nu's ce setari la browser (cauta setarile avansate legate de imagini)
eu chiar am pus o poza atat de mare ca iesea mult in lateralele negre ale paginii si tot o vedeam in intregime, cu scroll. zau asa! :) |
S`au mai plans si altii de asta.Am pus si eu poza mare si a aparut toata.Nu da mereu eroarea asta.Daca o fi eroare.
|
![]() PS. nu va bucurati, nu e smilie, e un gif animat :) |
All times are GMT +2. The time now is 17:25. |