![]() |
Originally Posted by Pauline Kael:
@hellsteed, hai ma ca stiu eu cateva la cluj, dar in afara de mama ca ne suparam |
Jude,esti sotul Corinkai? E din Cluj...Chiar,ia invitati-va jumatile pe forum:D
|
Nu, io-s de la Polul Nord. Cel mult as fi putut fi din secuime. Dar nu, sunt ditamai bukalezu' - din ce-am inteles de la Pit cica stau chiar pe langa Cinemagia. :D
Jumatitle? Care? N-ai citit aia cu fosta nevasta... |
Si intrebarea care e? Ca Helsteed si-a dat seama cum uita o femeie,isi baga fundu'n apa rece.Poate face o poza sa vedem:D (no offense)
|
Mbfshh... Ce zic eu si ce intelegi tu... Cand auzisem povestea aia cu lacul eram mic si totusi am tinut minte chestia. Daca am pus o intrebare de genu nu inseamna ca ma si confrunt cu lucruri de genu. Anyway. Sa lasam si pe altii sa-si spuna parerea sau sa apuce sa vada intrebarea.
|
Sa ma tund?
|
Posteaza o poza recenta cu tine ca sa vedem daca este necesar.
|
N-am lasat pe nimeni sa ma fotografieze. ce, vrei sa-mi ia sufletu'?
|
Originally Posted by Judex:
Atunci sa iti faca portretu' pe apa ... asa da :rolleyes: |
Pun si eu un banc aici?
Da. Un barbat e adus in fata judecatorului pentru ca a omorat-o pe sotia lui. - Fapta dumneavoastra e sub orice critica. Daca aveti intentia ca tribunalul sa nu va condamne la inchisoare pe viata, trebuie sa ne expuneti motive cat de cat plauzibile care sa va poate reduce pedeapsa. - Domnule judecator, sotia mea era asa de proasta incat nu am putut sa ma controlez si a trebuit sa o arunc de la balcon. - Declaratia dumneavoastra este o obraznicie nemaiauzita si daca nu doriti ca juratii sa va condamne inainte sa continuam procesul trebuie sa aveti argumente cu adevarat plauzibile. - Pai sa va povestesc.. Locuim intr-un bloc cu 10 etaje la ultimul etaj si la parter locuieste o familie de pitici. Parintii au 1 metru si copii, cel de 12 ani 70 de cm si cel de 14 ani are 90 de cm . - In ziua respectiva i-am spus sotiei: - E teribil sa fii pitic. Saracii vecini de la parter, toti sunt asa mici! -Da, raspunde sotia sunt o adevarata specie de pirinei. - Pigmei ai vrut sa spui! - Nu, pigmei e ceea ce are omul in piele si de la care se alege cu pistrui. - Aia se numeste pigment. - Ma lasi? Pigment e chestia aia pe care scriau vechii romani. - Ala se numeste pergament. - Cum poti draga sa fii asa de incult? Pergament e cand un scriitor publica o parte din ce a scris. - Domnule judecator, va inchipuiti ca mi-am inghitit cuvantul "fragment" ca sa nu mai continui discutia asta aberanta. M-am asezat pe fotoliu si am luat un ziar sa-l rasfoiesc. Nici nu m-am asezat bine ca apare sotia mea langa mine cu o carte in mana si imi spune: - Uite draga, asta e ceea ce scrie un scriitor si se numeste carte , daca nu aveai idee ce e aia. Ia si citeste Veranda de la Pompadur. Iau carte in mana si ii spun "Draga mea, asta e o carte in limba franceza Marchiza de Pompadour, nu trebuie sa interpretezi numele in romana" . - Asta e buna draga, imi dai tu lectii de franceza, mie care am facut meditatii cu un vector de la facultate !! - Ala nu se numeste vector, se numeste lector. - Esti prost, Lector a fost un erou grec din antichitate. - Ala a fost Hector si era troian.. - Hector e unitate de masura a suprafatei blegule. - Ala e hectar draga mea. - Ma uimesti cu incultura ta. Hectar e o bautura a zeilor. - Ala se numeste nectar spun eu oftand din adancul sufletului. - Habar nu ai, eu stiu sigur ca era si o melodie pe tema asta pe care o cantau doua prietene in duo. - Nu se spune duo se spune duet. - Ma scoti din sarite, cum dracu de esti asa de incuiat? Duet e cand doi barbati se bat cu sabiile - Ala se numeste duel. - Pe dracu, duel e gaura aia neagra din munte de unde apare trenul. - Domnule judecator, aveam tunel pe limba dar am simtit ca mi se face negru in fata ochilor si nu m-am mai putut stapani si am aruncat-o pe geam. Liniste in sala... judecatorul ia ciocanelul de pe masa, loveste cu el puternic si spune: - Esti liber, a fost un caz clar de legitima aparare. Eu o aruncam deja de la Hector. |
...ia uite cat mizojinizm,Jude dear...:D hihi mai scrie.
|
Va trebui sa te obisnuiesti sa-mi zici Gerrard. Sau G. Dupa cum ai vazut, de maine mi s-a promis ca se vor depune eforturi pt un account merger. :cool:
Si-acum intrebare serioasa. Unde deschid un topic de lucru interactiv pentru un serial, zic eu, haiosel? |
Sa-ti raspunda Pitbull sau miss Gloria sau Stefan...Am deschis si io un amarat de scenariu interactiv la cafenea,dar nu scrie nimeni,desi l-am cenzurat:(
Poti sa-l cauti... Watchmen ai vazut?:p |
Pai hai sa pun punctul de plecare chiar aici. Convorbire avuta acum cateva zile pe messenger cu un amic, rezident in Viena, cu trebsoare pe la universitate.
Quote:
Iar postarea asta o poate muta un moderator acolo unde considera ca-i e locul, chiar pe un topic dedicat daca merita. Enjoy. :D |
pam-pam!
eu v-am zis, daca nu-ti tii piersica la adapost, o sa intre coropisnita in ea. Acum ce mai ziceti? |
E criza?
![]() |
Criza ... primeste spaga ai ? ca doar sintem in Africa-Congo ... pardon Romania
|
Care-i treaba cu Jiji?
|
Originally Posted by Pitbull:
Jiji ? aaa ... e la bulau ca cica le'a dat motive alora de ii lua la misto cind ii era bine ... acu vedem ce si cum poate o fi kestia cu sapunu' ... pazea popou , nea jiji ... Doamne fereste , nu e de ris ... Welcome to Congo ... aaa ... Romania ... e din ce in ce mai bine ... Mai bine nu va fi |
Originally Posted by Dragomara:
Jiji sau GIGI BECALI ... ala cu hahalerele de bea cu nea Base la birt ... GIGI al smeker cu STEAUA ... de vinde jucatori ca pe bilete de tramvai ... Ala ... |
Unui ziarist din Constanta (i-am uitat numele) care, în afara orelor de program, ca simplu cetätean, îl huiduia împreunä cu un grup de golani dobrogeni de pe trotuarul celälalt, în timp ce Ilici se scremea sä campanizeze electoral înaintea alegerilor din 1992.
Intrebare: Cum suna refrenul cântecului "Mäi animalule!", al lui Cristian Paturcä? |
Originally Posted by Dragomara:
Prin urmare? |
Nu-sh... :(
Pe pereti nu mai ai loc...? |
N-ai nevoie miriapodä:
Iaca vin la Cernavodä, Tu tastezi cu mult elan, Eu te scarpin simultan. Dar on-topic spre a fi, O-ntrebare îmi veni: Foaie verde roti-de-tren, Oare unde-o fi KORBEN? |
Originally Posted by hellsteed:
citind ultimul roman al lui Dan Lungu - Cum sa uiti o femeie http://www.polirom.ro/catalog/carte/...o-femeie-3294/ |
Stiati ca statisticile spun ca femeile care-si cauta disperate pe net barbati sau la banca de sperma(vezi Jen Anniston) sunt atat de nashpa si nu se uita nimeni la ele nici de mila? :p
|
Ce-o sa visez noaptea asta?
|
Nu vi se pare ca Tamara Cretulescu si Kristin Scott Thomas seamana?
|
N-o mai tin minte pe Tamara Cretulescu. In schimb eu toata copilaria am facut confuzie intre ion Besoiu, Emil Hossu si George Motoi.
|
Cum e masajul cu finalizare? :confused: Am citit si eu in Piata. Cum adica? :p
|
Adica e ceea ce unii gugumani numeau ranjind pudibond "masaj thailandez" acum vreo 10-15 ani.
|
Se stropeste cu calm si se pliveste de nervi.
|
Se pune linga rasadurile de manele ... mare atentie ... ATENTIE ... sa nu treaca manelisti pe acolo ...
|
de ce norww3 sta exclusiv pe acest topic ? o sa-l prinda WW3 aici sau va iesi sa descopere tot forumul ?
|
Ce avatar am acum?:confused:
|
Tot Van Gogu.
|
Nu, e Sam Laikit Hotu.
|
Paulino, ti-e dor de Imeme?
|
Originally Posted by Chambord:
Din lipsa de timp stau pe acest topic ... pt moment ... daca esti atent la celelalte posturi ale mele nu sint numai pe topicu' asta ... :cool: |
Originally Posted by Judex:
Te-ai prostit? |
buna sunt noua pe aici
spuneti varog aici poti privi filme? |
Da.scurtmetraje.
|
imi poti spune si mie pe ce sait gasesc filmul master si margarita?
|
Io nu pot,pt. că nu piratez,cumpări din magazine sau cu ziare,deci habar n-am saituri,dar gwseşti pe careva să ştie.
|
Originally Posted by irina_ira39:
Il are Pitbull. Parca asa zicea. Adica le are, are trei ecranizari. |
ok mersi
|
Originally Posted by irina_ira39:
Apropo de observatia Halebardului: sau "Maestrul si Margarita", sau "Master and Margarita", sau "Master i Margarita". ("Master" nu merge cu "si") |
Şi io trăiesc de pe o zi pe altan-ai grijă,trag de la gură de la altele şi-mi iau filme,unele sunt la preţuri foarte bune.Cu ziarele au apărut şi filme bune,cum ar „To kill a mocking bird/Să ucizi o pasăre cântătoare” , ”Psycho” , „Vertigo/Ameţeala” şi multe altele.
|
:D
|
Originally Posted by Pauline Kael:
|
All times are GMT +2. The time now is 10:29. |