![]() |
he, he... inseamna ca nu ai avut starea necesara... da, daca stau sa ma gandesc mai bine, nu e o investitie prea buna sa platesti pt un astfel de film... poate daca l-ai fi vazut acasa... (like me), era altfel... ;) poate ti-ar fi placut... (desigur, pastrand anumite limite, caci nu se poate spune despre acest film ca poate fi un mare succes... e mediocru, da merita... numai nu la cinema... =)) B-) )
|
The Expendables, un rahat cu ochi sau ce inseamna sa ii dai un film pe mana lui Sylvester Stallone.
|
un pic de trollăială
Leningrad 2009 - rebut, în ciuda petenţiilor de kinău sofisticat. o propagandă aberantă, cu nemţii care aruncă bombe pe care scrie zahăr în mijlocul oraşului lihnit... în toiul războiului, nemţii aveau timp să facă imprimeuri caligrafice pe bombe... (:| apoi, e mila sorvino, pe care ruşii o admiră mult, o tot distribuie în roluri din astea, de rusoaică adoptată, capabilă să cureţe de păcate cincizeci de generaţii indiferente care au precedat-o. ca fapt istoric,ce s-a întâmplat la leningrad a fost groaznic. dar eu nu de blocadă zic aici, ci de film. nemţii sunt îndopaţi, îngrijiţi, cinici, normal, cum îi mai poate prezenta un film rusesc... |
The Brown Bunny
Bridesmaids Mission Impossible 4:Ghost Protocol The Ides Of March J. Edgar Wet Hot American Summer Aleksandr Nevsky (Nu sunt un mare fan al lui Eisenstein) Dolphin Tale 11-11-11 Big Tits Zombie Astea mi-au venit in minte. |
Marcus, sa ne intelegem.
"Big Tits Zombie" este un film facut in deplina cunostinta si asumat in consecinta, "Bridesmaids" nu mi s-a parut nici mie vreun mega-hit, dar ce se intampla cu locurile 3, 4 si 5? |
Asta ma intrebam si eu.Sunt foarte suspecte locurile respective intr-un asemenea topic.
|
99 % dintre filmele cu rating <6 (aproximativ) de pe imdb (apoi intervine subiectivitatea) si 10 % (maximum) dintre filmele de pe acest topic. In rest, la filme inainte!
|
Originally Posted by Disciple:
Nu le-am pus in nicio ordine,sunt pur si simplu filme slabe care mi-au trecut prin cap. |
Conan the Barbarian (2011),Sucker Punch (2011),Don't Be Afraid of the Dark (2011),Zookeeper (2011),Red Riding Hood (2011),A Good Old Fashioned Orgy (2011),The Speed of Thought (2011),A Very Harold & Kumar Christmas (2011) ,Arena (2011),Cat Run (2011),Season of the Witch (2011),The Big Year (2011),Immortals (2011),Drive Angry 3D (2011) ,The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011),What's Your Number? (2011),Jumping the Broom (2011) ,Spy Kids 4D: All the Time in the World (2011),I Don't Know How She Does It (2011),Flypaper (2011),Love Birds (2011),Love U... Mr. Kalakaar! (2011),Mere Brother Ki Dulhan (2011),Prom (2011),Seven Days in Utopia (2011),Terri (2011),The Woman (2011),Abduction (2011),Honey 2 (2011),Seeking Justice (2011).
|
quarantine
|
adică quarantino ?
|
No, Quarentena :D.
|
Adica remake-ul american al unui excelent film spaniol.
|
Cool ca pe coperta DVD-ului filmului original chiar scrie ca e inspirata Carantina dupa el :)), practic facandu-i reclama. Oricum, [Rec] imi amintesc ca a fost o experienta destul de intensa, chit ca de multi ani nu l-am mai vazut si nu am ramas cu prea multe secvente din el. Cat despre Quarantine, nevazut inca :D.
|
ah, și eu care credeam că e un spoiler camuflat despre țărantino :D , zis și QT - mă întreb de unde până unde , că eu nu-l gasesc ”cute” deloc.
|
Nu va uitati la filme de Tarantino. Riscati sa va distrati la ele. Doamne apara si pazeste. Arta nu-i facuta pentru distractie :|
|
ba este. dar arta, distracția și tarantino nu se suprapun întotdeuna.
|
La el nu intotdeauna, la altii niciodata. Si daca eliminam arta din ecuatie ramane distractia de care ai parte in toate filmele lui, ceea ce-i suficient pt. unii mai putin pretentiosi:D
|
prefer crucea de piatră
să-l aud pe dinică în dialogul cu c*rva, spunându-i ”la muncă, la șaibă!” bate orice tarantino. dacă și astea-s pretenții, atunci și spălatul pe cap este. |
Nu am auzit de nici o persoana care sa moara pentru ca nu s-a spalat pe cap:D Anyway, sa punem cruce subiectului ca suntem off-topic daca vorbim despre Tarantino pe un topic care are titlul asta.
|
* Desideria e l'anello del drago
* Wishmaster 2: Evil Never Dies * Starcrossed * The Evil Dead |
Originally Posted by LucyX:
Wishmaster 2 was pretty funny maybe you want say about Wishmaster 3&4. |
Filme Nerecomandate De Vazut
1. The Hottie and the Nottie (2008)
2. The Grand Budapest Hotel(2014) 3. Winter's Tale(2014) 4.After Earth(2013) 5. Nymphomaniac: Volume 1(2013) |
All times are GMT +2. The time now is 18:50. |