![]() |
offf... Doamne
cum să te fac să pricepi că nu glumesc?! trimite-mi pe mail o dovadă cum că renuţ la user/ postările de pe CineMagia şi că nu am absolut nicio pretenţie la nimeni şi nimic de-aci, te rog. Am trăit prea multe mizerii pe Net ca să-mi mai pierd vremea şi cu ce e corect, sau nu, în relaţia CineMagia cu mine, şi tu şi eu ştim că multe nu au fost tocmai ok. renunţ la cele mai ordinare drepturi. vreau numai să nu mai exist aci, şi dacă se poate să banaţi permanent acest IP, aşa cum vrea Mihnea, te rog.
|
Ba să-ţi râmână mesajele.Ca un monument la ce nu ar trebui făcut.
|
Lol
Originally Posted by Suspect de bizar:
da'ce şi cu cine vb io aci?! trezeşte-te, trezeşte-te, Dragomara! Tata-mare Daniel, haide, te rog, arată-mi că mă iubeşti un pic... un pic cam de vreo 315 postări, un cont şi-un IP, pretty pls! |
Originally Posted by Dragomara:
Ai repetat ce a zis el. |
Las-o că „ea nu dat cu seama la întrebarea acesta”.
|
no, că acum m-aţi dat pe spate amân2
acum realizez io de ce nu a făcut nimeni niciun monument al PROSTIEI.
ea doar e inclusă. ce să fac pentru un interlocutor inteligent?! în această viaţă, dacă se poate, vă rog?! tata-mare Daniel, heeeelp meeee, pls! delete, delete, delete! ---- pt. IQ <50: geniilor dacă mi-aţi face un monument, automat eu aş avea valoare, O valoare. şi grupa mică ştie că valorile "e" numai "chestii" pozitive. |
Hai mai zi,că le adunăm toate într-un volum „Vorbe de duh” înainte să-ţi dai duhu'.
|
Lol
le aduni tu, le aduni, da' io dacă aş fi în locul tău m-aş întreba cum le procesez, şi mai ales la ce bun?!
acum dacă tu ai fi băiat deştept ai fi conştient că ai avea de câştigat mai mult decât o colecţie de vb de duh dacă io mi-aş da duhul mai repede. traducerea: ai rămâne-n istorie drept cel care-a reuşit să-l facă pe tata-mare Daniel să-i şteargă contul Dragomarei. gândeşte de 2 ori. pentru chestia asta se fac 15 statui. nu una. ce zici?! hai că io dau bronzul şi plătesc şi proiectul. te bagi?! |
Hai să nu.
|
bine
hai că m-am plictisit de moarte. anunţă-mă, te rog, când îmi şterg ăştia contul/ postările/ IP-ul - am nevoie de un motiv serios ca să deschid o sticlă de vin, spre disperare antialcoolicilor mondeni. (mi s-a luat de atâta ceai verde)
aaa... şi colecţionează-mă pe blog. |
Rog şi eu pe admini să îndeplinească dorinţa muribundei şi curmaţii durerile.
Apropo:Eşti singura useriţă care a fost banat pe CineMagia,şi paremise primul user banat după Marea debanare. |
1) Anterior (nu mä duc acum acolo, pentru citat sau copy-paste), Dragomara a afirmat cä eu as sustine bannarea ei. Nu intru în amänunte, respectându-i dorinta de confidentialitate, asa cä afirm un singur lucru - atât cât am dreptul, färä a comite o indiscretie:
De fapt, eu sunt împotriva bannärii ei ca atare; combat doar activitatea ei nelegitimä, prin clone si IP-uri noi, în perioadele de bannare a Dragomarei titulare. Atunci, ea trebuie sä lupte pentru debannare si reprimire pe cäi legale (e-mail, mess, etc.), nu prin violarea forumului. Stie acest lucru. Totodatä, însä, simte nevoia sä supraliciteze, afirmând cä eu i-as dori/cere/determina-în-culise bannarea. E un reper necesar pentru ea (are nevoie de ipoteza recunoscut-imaginarä cä un prieten o trädeazä), pe care i-l respect, desi nu-l consider util sub nici un aspect, ba chiar dimpotrivä. 2) Maximum ce se poate face, ca räspuns la solicitärile ei, este bannarea (temporarä!) de user, e-mail si IP. Tehnic, se poate sterge contul unui user - dar legal e imposibil: regulamentul forumului nu permite. E la fel ca o executie în România: sigur cä justitia poate condamna la moarte un cetätean, sigur cä un pluton de executie îl poate omorî. Dar ar fi ilegal si neconstitutional. Nu avem nicäieri în legislatia noasträ pedeapsa cu moartea. Cu mesajele e si mai complicat: nu se pot sterge "în bloc". Ar trebui sä fie sterse unul câte unul. In primul rând, nici un administrator nu are timp pentru asa ceva. Apoi, regulamentul nu prevede stergerea mesajelor unui user, pe acest criteriu - ci numai a celor ofensive ca atare. In concluzie: mesajele Dragomarei nu se vor sterge în totalitatea lor, ci numai punctual, în mäsura în care unele dintre ele contravin regulamentului. |
@Dragomara, Stii ca-ti sunt alaturi. Incearca sa te detasezi, ce atata patima cu forumul asta? Ce conteaza daca ti se sterge contul sau nu? Oamenii ti-au inteles supararea, asta-i esentialul. Ia o gura de aer rece, de munte si revino cu un reload de zile mari. Uite, eu am reusit sa ma schimb. ;) Poate un nou cont cu alt nick..solutii sunt cu gramada. Nu vine Apocalipsa maine, chiar daca da semne. In cateva zile rasare iar soarele, ai sa vezi. Nu dau feedback, nu mai intru pana maine, ma bag la scris. Imbratisari calde din partea Semiolteanului! |
Originally Posted by Neuptolem:
Corect: "Uite, eu n-am reusit sä mä schimb - dar tu poti încerca!" |
Originally Posted by Pitbull:
Auzi la el, nu m-am schimbat, poate nu ma exprim atat de bine pe forum, dar nici nu-mi doresc asta, ca nu-i un tel..dar m-am schimbat. M-am schimbat. Punct! |
Nu. |
|
Si eu am avut la inceput dispute cu Dragomara
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=92328 dar cu timpul am ajuns sa ne intelegem, cateva scurte e-mail-uri, pauze mai lungi intre socializari, etc. Nu e asa cum credeti, e o tipa marfa. Halebard, ma dezamagesti. Trust-me, nu e asa, neah! Nope! No! V-a-m (vam) lasat in forumistica! @ Pit, Stiu ce-ai facut asta-vara, N-am uitat ce-ai facut asta-vara! :):cool: ;) |
|
Ce-ar fi să nu?
|
Ar fi trist.
Ba nu. ESTE trist. In generalä, era un deliciu pentru noi sä vânäm greselile colegilor slabi (tigani, copii din familii modeste, etc.) Dacä scria cineva cu un singur i, sau färä cratimä, sau "sandu cu sî mic", era delir! In ultimii ani, toate astea au ajuns la ordinea zilei - mai ales pe net. Samuil Micu, Gheorghe Sincai, Petru Maior, Ion Budai Deleanu se räsucesc în mormânt! |
un timp am crezut si eu treaba asta cu marfa. imi plac mie exemplarele de periferie, extremele, am o apetenta speciala pt freak show. nici eu nu judec oamenii cu halebarda (ai sa razi!) nu-i impart in buni sau rai, dar cazul in speta e prea clar. scrie la betie, cred ca asta e simpla explicatie. Iar cand ati prins-o treaza v-a placut de ea. voi nu luati in calcul si acest aspect al comunicarii, alcoolul. Sau barbituricele. Drogu. (eu stiu ce o fi?) Vedeti trainspotting fara sa stiti ce e aia un joint. Si e interesanta in felul ei, contorsionist, halucinant, dar foarte greu de suportat. Are substanta dramatica, dar e pierduta in multa zgura psihotica. Am citit pe blog si m-a halucinat o clipa, dupa care am reusit sa ma trezesc, ca din hipnoza de sarpe. Pe forum aici i-am raspuns in estoniana la un mesaj, nedorind sa nasc vreun dialog. A functionat! acum ma duc sa vad ce a scris in topicul Alex Leo Serban. Ca mi se pare ca e distractie mare pe-acolo. oricum, cazul e grav: nu o lasati sa-si stearga mesajele! Daca vrea fresh new start, e alta poveste. |
@pitbull
iar îmi jigneşti inteligenţa, şi zău dacă ştiu dacă o faci la mişto, sau tu chiar crezi ce spui?! :D tind să cred că tu cam minciuneşti de felul tău.
pentru ultima oară: ştiu că tu ai fost în spatele tuturor banărilor mele, tu prietenul meu. te-am iertat deja. ăsta eşti tu. zău dacă mai am vreo pretenţie. trecutul e un subiect închis. însă mă enervează la culme că tot insişti să afirmi contrariul. pe bune, mai scuteşte-mă, ce naiba, doar mă cunoşti! pentru toţi: vreau să dispar pe veci de-aci, cu tot cu postări, nu e nimic mai simplu să faci un query într-o bază de date, chestie care se găseşte în spatele fiecărui forum/ site. dacă tata-mare Daniel nu vrea să o facă să dea mie acces, pls. faptul că cineva preferă ca eu să fac chestia manual, postare cu postare, spune destul despre acel om. şi acum să mă mintă cineva frumos, cum de fapt el se gândeşte la mine, la valaorea postărilor mele, bla-bla-bla. @halebardul - nu responsabilitatea e cea de care vreau io să scap aci, ci amintirea a tot ceea ce-am trăit aici. de-aia vreau să NU MAI EXIST ca user/ postare/ IP pe acest site. e ilogic ca după ce m-au hulit, banat, hărţuit mai bine de un an să-mi refuze un drept absolut îndreptăţit. @neupto - nu sunt supărată pe nimeni în afară de mine. aş fi apreciat când şi dacă ai fi fost aproape de mine când aveam nevoie. dar te înţeleg perfect. neimplicarea/ indiferenţa au ţinut întotdeauna de cald. te pup, că doar eşti de-al meu, genul cu care aş fi pierdut, din cauza NEprezentării, toate războaiele! :P vezi, de-aia mi-s io luptăreaţa singuratică! :-)) |
|
Looooooool
Originally Posted by halebardul:
m-au întrebat mai deunăzi nişte colege ce regim ţin, eu le-am zis că nu poţ ţine vreun regim pentru că sunt foarte pofticioasă, la care ele m-au întrebat "dar atunci cum slăbeşti" - la care eu serafică am replicat: "cum adică cum?! e de la sine înţeles, fac foarte mult sex!". după care ne-am prăpădit de râs cu toatele. când a tb să lipsesc câteva zile le-am scris un e-mail, la care am primit drept răspuns: "ok. concediu plăcut, dar ai grijă ce faci, ştii că suntem în post, şi e mare păcat să..."! ?!?!?! m-am uitat după emoticoane. nu era niciunul. de unde am tras concluzia că ălea chiar o luaseră de bună! am râs ca proasta, a se citi singură. carevasăzică, nu numai că locuiesc într-o cramă, am venele perforate de la dozele de heroină, dar mai nou sunt şi nimfomană, mă rog, unii l-au încurcat cu narcisistă. LOL! no, umorul nu a pierit! LOOOOOOOL te rog, deci, revizuieşte-mi fişa "medicală", domn'doctor. |
off...
@pitbull - când o să fiu blondă şi proastă o să mă gândesc cu şi mai mare drag la tine. proştii nu realizează când sunt minţi, nu-i aşa?! vai ce fericită o să fiu într-o bună zi! :love: :love: :love:
|
|
Imi plac blondele.
Uräsc proastele. De-asta tin la tine, desi fizic nu mä inspiri. |
Lol
|
Lol
@Halebardul - te rog nu mai citit pe blogul meu, că dau în depresie, şi revin la frazele de la clasa-ntâi. Ana are blog. Cristiana de fapt.
|
Dacă tot vrei bannarea aşa mult ia-ne „morţii-n pulă” vorba unui scriitor mureşean.
|
Fă o petiţie,sau mai bine un poll pe forum cu cei care te vor dusă să convingi adminii.
|
te rog
|
offf... greu mai pricepe lumea pe-aci, greu al naibii!
nu dau 2 bani pe alţii. scuze. promit ca data viitoare să mint mai frumos. IO, numai ce vreau IO contează, şi acum io vreau să plec cu totul. |
Cu ăia 2 bani poţi să-ţi iei ceva bun şi fin,să te-nbeţi şi dupaia să scrii pe forum.
|
am un exemplu foarte concret.
alchimitza sau asa ceva, a intrat pe forum, a scris tampenii dupa care s-a chinuit sa-si stearga toate postarile, Da o cautare si ai sa vezi ce penibil e. Pt ca unii i-au citat postarile si tot se vede ce prostii spunea. E chiar mai grav pt ca citatele erau rupte din context si faceau sa sune tot mai penibil ce spunea ea. Lucru care s-ar fi corectat in caz de puteai citi tot. Asa ca efortul tau e zadarnic, ba chiar infructos. O sa lasi o amintire si mai nasoala. Sfatul meu: asuma-ti ce-ai scris, lasa lucrurile cum sunt. Un trecut curat oricum n-o sa ai. |
aoleu... tu te reciteşti?
eşti sigur că eşti bărbat, şi ai peste 40 de ani?! :mad: |
no, hai că m-am plicitist de moarte
acum nu ştiu dacă voi 2 aţi realizat, însă cu fiecare postare nouă (de-a voastră) n-aţi făcut decât să-mi întăriţi şi mai mult convingerea că decizia mea este corectă. pentru mine.
no, hai, v-am pupat! Tata-mare Daniel Heeelp meee, pls! Delete! delete! delete! And I will be good... forever, faaaar away! |
de pe alt topic. încă unul dintre motivele pt. care plec
dispariţia postărilor!
cine a şters din postări?!... voriam să o citez pe nobila doamnă, mă rog, să-i spun să-şi folosească creierul nu ochii. se citeşte cu mintea nu cu ochii. __________________ în limba română, cel puţin în cea pe care-o vb eu, în singurătatea mea, a pune "forum" şi "cultură" în aceeaşi frază chiar e un NONSENS. în peste 12 ani de forum-uri m-am convins că cei 2 termeni nu se pot mixa. asta era ideea. |
Corinka si-a sters singurä mesajul.
Apoi, mi l-am sters si eu pe al meu (auto-citat cu rugämintea de a continua aici), cä rämäseserä douä succesive. |
Lol
io nu am şters nimic, ba mai mult, mâine peste 60 de inşi, câţiva dintre cei cu care nu pot "comunica" io-n viaţa reală o să te citească. avem prostul obicei de-a discuta despre noi/ viaţa noastră. etc.
o să ai feedback-ul pe blog. |
foarte bine.
inca un motiv sa-l stergi (blogul) sau sa angajezi un psiholog redutabil sa faca terapie de grup. tu chiar nu intelegi cand ti se spune clar ca nimeni nu te vrea? |
Lol!
|
Operatorului, sau fotbalistului?
|
Scrisesesi forum si cultura nu are ce cauta in aceeasi fraza, dar ai corectat pana am apucat sa te citez. Sunt singura ca ai gresit pentru ca ai scris in graba, dar si altii gresesc, poate, din aceleasi motive. Tu ii corectezi repede de tot, desi o mai comiti si tu. PS Defel se scrie intr-un cuvant, cand are sensul "deloc". Asa ca nu mai rade de altii! |
stai că nu pricep! :D
...şi oricum, bărbaţii "iubeşte" femeile deştepte, sensibile, isterice şi brunete ca mine. şi modeste, că uitai! :P CineMagia e vinovată de blogul meu, deci pe el nu am să-l şterg ever. şi apoi cei care mă iubesc citesc pe-acolo, nu i-aş putea priva de cea mai autentică Dragomara. de cele mai multe ori scriu doar pentru ei. am citit într-o carte că a-i scrie cuiva e singura modalitate de a-l aştepta fără să-l jigneşti. şi ăsta e unul dintre motivele pentru care scriu acolo. sau peste tot. ;) |
Continuam maine aceste nepretuite dialoguri, cand unii inca isi vor sterge mesajele, altii inca vor scrie pe blog... Ce nemaipomenita halebarbura!...
Va urez la toti noapte buna! Cine injura in lipsa, injurat sa fie in sinele sau. Sleep tight! |
Lol
Originally Posted by corinka:
|
Chestia asta imi aduce aminte de filmul vazut recent a lu` Polanski."Le locataire".Aceeasi chestie ca in film,numai ca se intampla pe un forum.Astept continuarea.
|
dragomara, repet, nici daniel si nici eu, gloria sau mai stiu eu cine n-o sa-ti stearga postarile
singura ta solutie, daca nu mai vrei sa ai de-a face cu cinemagia, ar fi sa-ti admiri begoniile fara sa mai intri pe site iar stergerea postarilor e o idee proasta :) (chiar si numai pentru ca pot sa le de-sterg ;) ) |
All times are GMT +2. The time now is 16:55. |