![]() |
Sweet november
Atonement P.S. I love you The last song |
Hachiko : A dog story
American History X Seven Pounds The Pursuit of Happyness Eventual şi Adventureland / The Bucket List |
Originally Posted by g3orge13:
Dacă tot te'au impresionat atât ai putea să le scrii corect .Ce zici ?:-? |
The pursuit of happyness
Daca tot se discuta despre filme lacrimogene, ultimul film pe care l am vazut si care m a impresionat pana la lacrimi a fost "The pursuit of happyness".
M a indignat foarte mult decizia protagonistei, prezentata la inceput ca mama si sotie devotata, de a-si parasi familia in acele momente de cumpana, in schimb m-a impresionat taria de caracter a tatalui (Will Smith- care se intrece pe sine in interpretarea acestui rol), care trece prin clipe de umilinta si suferinta profunda, dezamagire si deznadejde, insa in ciuda tuturor acestor aspecte reuseste sa-si pastreze credinta si speranta ca intr-o zi totul va fi bine si ca va reusi sa i ofere fiului sau tot ce i mai bun si mai frumos. |
Tocmai am văzut "The Notebook" .Ehhhh!!!Oare l'a văzut cineva fără să plângă ? Sau fără să i se umezească ochii așa un pic ?!Hmm.. :-?
|
Originally Posted by FreakDoll:
Nici eu nu am putut sa ma abtin! Mi-a trebuit un pachet intreg de servetele!:)) |
Originally Posted by FreakDoll:
si totusi poate il vezi ;)
Originally Posted by energie_vie:
asta era ultimul fim pe care l-as fi vazut la topicul asta |
La Strada , Cinema Paradiso , La vitta e bella , Schindler's List.
|
The curious case of Benjamin Button - un film foarte sensibil
|
vezi sa nu il zgarii.
Benjamin Button e un film bine povestit si atat. Subiectul nu e tragic. Plangem ca a murit Brad Pitt intr-un film? |
De ce trebuie tu sa contrazici pe toata lumea? Si mie mi s-a parut un film foarte sensibil. Acum daca e de plans sau nu, depinde de fiecare persoana.
|
Hotaru no Haka-singurul film care a reusit sa-mi smulga cateva lacrimi
|
Benjamin Button e o adevarata capodopera dar in nici un caz nu plangi la el.
|
Letters to god e un film care mi-a smuls cateva lacrimi,uitati-va la el si e cam imposibil sa nu lacrimezi,parerea mea :)
|
A Moment to Remember ( 2004 )
O fata pe nume Sun-jin este diagnosticata cu forma rara de Alzheimer la doar 27 de ani . Cum este la 27 de ani sa uiti tot ? Isi va uita pana si sotul , familia , pretenii , amintirile , uiti cine esti ... te vei stinge incet . Toate aceste lucruri vor disparea , ca lacrimile in ploaie . |
dupa Avatar am plans toata noaptea ca am dat 20 de lei pe kktu ala de bilet...strumfi 3D
si se devenim putin seriosi:Band Of Brothers(de 3 ori l-am vazut si tot de atatea ori am plans la final),La Vita E Bella,Cinema Paradiso.. |
am plans doar la Love Story (1970) dar sunt multe filme care au multe scene emotionante...acum depinde de starea in care esti cand le vizionezi..
de ex: Humoresca (2007) Things We Lost in the Fire (2007) Everybody's Fine (2009) Million Dollar Baby (2004) A Beautiful Mind (2001) Philadelphia (1993) The Pursuit of Happyness (2006) The Boy in the Striped Pyjamas (2008) Brothers (2009) Blow (2001) Carnivale (2003) Okuribito (2008) si sunt f. multe..astea mi-au atras atentia din lista mea de filme |
Originally Posted by andreyuzzu:
|
The Kid
Edward Scissorhands The English Patient City Lights Atonement Wizard of Oz (cand eram mica) The Painted Veil La Vie en Rose |
@crin3l Sa fie considerat capodopera de cine? Asta consideri tu daca e sau nu . De ex. eu consider "American History X" capodopera , chiar daca nu va ramane in istorie , chiar daca nu a luat 100 de premii , chiar daca nu va fi "one of the best movie ever". Am vazut in Benjamin Button un film perfect , e o drama veritabila dar raman la parerea ca nu e de plans la el , era de asteptat ca o sa moara la final.
Mai emotionant mi se pare finalul de la Terminator 2. |
Big fish , My dog skip , The guardian , Finding neverland , titanic , Pay it forward , Finding forrester
|
Alien: Resurrection. Sorry, stiu ca ar trebui sa fie horror (dupa unii, din mai multe puncte de vedere), dar eu l-am vazut ca pe o tragica saga de familie. In care vaca aia de Ripley si-a omorat in final copilul (si in ce hal!) ca sa salveze omenirea... Gimme a friggin' brake!
|
Hachiko a dog's story
Stand by me La vita e bella Click(:)) ) I am Sam Prison Break....sfarsit.... |
Originally Posted by silv_xd_tweety:
|
Primul film care m-a facut sa lacrimez a fost E.T. :"> Dupa asta: I am Sam, Instinct, Hachiko, My Sister's Keeper, John Q si au mai fost catveva care mi-au dat noduri in gat :P
|
Originally Posted by andreyuzzu:
|
Nu inteleg de ce e considerat Nasu capodopera :(
|
Pentru ca pur si simplu este ;)
|
Originally Posted by crin3l:
Adevar graieste gura ta B-) |
in realitate eu am plans la un serial: Ichi ritoru no namida .precum o spune si titlul am plans un litru de lacrimi:(( ....este si o pot garanta o poveste extraordinar de frumoasa care merita vazuta
|
Milk ..
The Wrestler .. Taking Chance .. twice .. Hachiko .. Seven Pounds .. The Pursuit of Happyness .. The Notebook .. Somewhere in Time .. The Green Mile .. I Am Legend .. Senna .. Mentiuni: Titanic .. cand Kate .. e pe bucata de lemn si striga "come back" si fluiera .. iar acel british sailor .. cu "turn the boat" deep stuff nu altceva .. The Patriot .. mai multe momente .. dar cel mai deep e cel cu fetita aia blonda .. strigand .. dupa Mel Gibson "Papa" ti se zbarleste pielea pe tine si lacrimezi instant .. |
Originally Posted by FlorinMovieFreak:
si culmea, filmele nu ma sensibilizeaza... aproape deloc. dar asta a fost ceva... :-< |
Hachiko: A Dog's Story (2009)
Waterloo Bridge (1940) Camille (1936) Wuthering Heights (1970) Love story (1970) Message in a Bottle (1999) Eight Below (2006) Untamed Heart (1993) Autumn in New York (2000) Sans famille (1981) |
|
The Straight Story
The Elephant Man Cinema Paradiso Schindler's List |
Grave of the Fireflies (Hotaru no haka) .
|
The Bridges of Madison County (1995)
Roman Holiday (1953) The Green Mile (1999) Philadelphia (1993) The Pursuit of Happyness (2006) |
The Cove
http://www.youtube.com/watch?v=4KRD8e20fBo http://www.youtube.com/watch?v=cSiQVdq9Pns Nu prea plang eu la filme dar la asta. Si nici nu sunt mare animal lover. Adica animalele au doua sarcini pe lumea asta: to look good on you and to be delicious. Dar la finalul lui The Cove, I was sobbing. |
La Up (2009) .. am lacrimat .. la faza cand batranelul se uita prin jurnalul de aventuri .. e dragoste .. si te misca .. n-ai cum : )
|
On the Beach (2000)
|
Earthlings (2005) ti se rupe sufletul ..
|
Hotel Rwanda (2004)
|
Lord of the flies si Hachiko
|
Requiem for A Dream (2000)
|
Hello!
Ma mir ca n-a mentionat nimeni "El Laberinto del Fauno" pana acum. La ala am plans atat de tare la final incat nu mai vedeam bine ecranul :)) Si "The Fountain" mi-a starnit niste lacrimi, dar in final m-a lasat cu o stare de liniste... La polul opus e "Children of Men", la care, desi n-am plans, am stat in permanenta cu un nod in gat, din cauza atmosferei aleia sufocante si deprimante. Si la "Click" imi dadusera lacrimile la un moment dat - si chiar nu ma asteptam. Cand am dat drumul la film am crezut ca voi vedea o comedioara light-hearted... La fel si "The Lake House" - nu mai plansesem niciodata la un chick-flick. A da, si desigur... cand eram mica ma distrugea scena aia din "Lion King" unde Simba incearca sa-l trezeasca pe Mufasa. Am vazut ca cineva a mentionat "Grave of the Fireflies". La ala nu numai ca n-am plans, dar m-am si enervat groaznic. Nu am putut sa simpatizez cu fratele mai mare si avand in vedere ca fetita a murit din cauza lui... singura mea reactie a fost o mare dorinta de a-l palmui pe pusti. Iar la filmele cu animale ("Marley and Me", "Hachiko") am mare grija sa nu ma uit, ca stiu ca or sa ma deprime. Nimic mai trist ca suferinta unui copil sau a unui animal :( |
Hmmm, apropo de Hotaru No Haka, fetita nu a murit din cauza fratelui. Pur si simplu in conditiile dure ale razboiului nu se putea face mare lucru (pana la urma nu reuseste sa-si salveze nici macar propria viata) . Razboiul scoate tot ce e mai rau din oameni. Nu exista compasiune, doar egoism si dorinta de a supravietui. Desigur, daca era un film american fratele salva fetita, probabil se inrola in armata si castiga de unul singur razboiul apoi traiau amandoi fericiti pana la adanci batraneti.
|
si apropo de filme de razboi.. cred ca s-a mai scris dar il reamintesc: The boy in the striped pyjamas (2008)... de-a dreptul cutremurator si impresionant...:(
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
Nici asta nu mi-a placut :)) Mi se parea ca incearca prea tare sa-l faca pe spectator sa planga. De la bun inceput stiai la ce sa te astepti... si cand tragedia a venit, nu m-a mai impresionat deloc. Plus ca nu mi s-a parut foarte bine reprezentata "prietenia" celor doi copii. Nu erau atat de "prieteni" pe cat ar fi putut fii. But then again, e un film cu buget mic, iar intentia e buna: sa readuca aminte oamenilor de ororile pe care le-au facut in trecut, din motive de mandrie si din cauza unui complex al superioritatii. Atata ca prefer din punctul asta de vedere "The Devil's Arithmetic" - care, desi e tot un film "made for TV" cu buget mic, reuseste sa captureze mult mai bine mizeria holocaustului. La "Grave of the Fireflies" ziceam ca e vina fratelui fiindca si-a lasat mandria la inaintare si a plecat de la rudele alea care furau de la ei. Ce faceau rudele era foarte urat, intr-adevar, dar macar aveau un acoperis deasupra capului si aveau ce sa manance. Faptul ca s-a ofensat si a plecat de acolo cu sora-sa, privand-o astfel si pe ea de acel "acoperis deasupra capului", mi s-a parut de un egoism feroce - si daca nu ar fi facut asta, poate ca finalul nu ar mai fi fost unul tragic. Desigur ca nu e nicidecum un film prost - dupa cum ai spus si tu, White1, daca era facut de americani avea un final siropos-fericit - dar ziceam doar ca "tragicul" putea fi reprezentat mai bine. Daca in loc sa plece ei de bunavoie de la rude, respectivii mureau sau ii dadeau violent afara din casa, atunci da, probabil ca ar fi fost mai impresionant. Doar opinie, desigur :P |
Desigur, daca te-ai pune in locul lui putin ai gasi ca atmosfera era insuportabila in locuinta respectivelor rude. Nu cred ca mandria l-a facut sa plece, doar convingerea ca asta era lucrul cel mai bun de facut. Daca ar fi fost mandru ar mai fi furat mancare pentru sora lui? Nu cred.
|
Originally Posted by White1:
ultimul film pe care l-am vazut si care pe mine m-a sensibilizat a fost "o logodna foarte lunga". daca vorbim de compasiune si umanitate,cred ca relatiile dintre cei 5 condamnati ne demonstreaza asta.iar daca vorbim de rautate,da..cred ca motivele pt.care ei au ajuns in fata Curtii Martiale sunt la polul opus. |
All times are GMT +2. The time now is 14:51. |