![]() |
si eu vreau un caine ,dar mai micut as si dragalasi,imi face cineva cadou?
|
IAR A VENIT PORUMBELUL LA GEAM SI GRANGUIE.DAR ACUM SUNT TREZITA CA TREBUIE SA MA DUC LA EXAMEN.EXAMENUL FINAL .dar cum grunguie ai impresia ca geme cineva ca si cum ar fi bolnav,de acea visasem pe taicamiu bolnav,dar ma si incanta ca vine imi pare ceva minunat.
|
Originally Posted by irene marlyne monroe:
|
Originally Posted by lady_mystyque:
:shock: mai inainte de a judeca ar fi bine sa mai citesti o data eu nu am "PORUMBELUL LA GEAM SI GRANGUIE.dar cum grunguie ai impresia ca geme cineva ca si cum ar fi bolnav" deci tu poate nu l-ai auzit si nu ai de unde sti.de asta acum eu imi notez ce imi trece prin minte sau multe alte lucruri in jurnalul meu intim ,caci apoi cine stie cum se mai interpretaza ,dar si cinemajia este tot un jurnal,activ adica si interactionez cu voi.si apoi sa sti caci acum tarziu cand m-am intors acasa era tot la geam,oare a stat acolo toata ziua sau venise intre timp?m-am apropriat si era cat de cat bland apoi a zburat ,acum i-am lasat si niste graunte,mi-ar placea sa se rentoarca pt ca pre prietenos.wuau vb de el si gata a venit,iar grunguie si cred ca mananca din graunte.daca l-ati pute auzi ,poate il voi filma si vil arat si voua dar sa se mai imblanzeasca,e mai prietenos decat papagalul meu. astazi la examen ce sa vezi la geamul de langa mine a intrat un ditamai fluture si se plimba pe acolo deasupra noastra.se pare ca nu suntem singurei ,pana si de animale suntem inconjurati etc.mi-ar placea sa il auziti si voi cumface.dar poare este dresat?sau chiar e pe bune e foarte interesant,dar atat ca cum face ai impresia ca geme.etc cum ar face ai impresia ca geme dar cred ca face asa ca s-a infoiat ,mai este si o porumbita acum sunt doi.imi este drag de ei sper sa se imblanzeasca sa isi ating sa ii mangai. |
asa... si la examen cum a fost? inainte si dupa ce a intrat fluturele?
|
|
buna irene,
cred ca trebuie sa avem o discutie intre 4 ochi la o bere..si stii de ce? ..pentru ca uneori parca ma vad pe mine acum ceva timp.. uite, la strand nu stiu daca o sa merg pentru ca am si o obsesie, mi-e frica sa nu iau ciuperci de la strand sau chestii din astea..bazinul mi se pare mult mai sigur :) dar uite, am o idee. putem merge sambata la filmul Ocean's Thirteen si dupa aceea putem discuta. uneori devii mult prea vulnerabila prin felul tau de a fi.. :) ce zici? iesim sambata in oras? |
pai atunci sa ii anuntam si pe ceilalti poate mai vin si alti la film ?in pricipiu mie mi-ar place acum vom vedea mai este oana atunci,iar la mine viata e atat imprevizibila..sa sti ca la strand e minunat,tu faci cum consideri dar prea multa preocupare si strictete iti poate dauna,iti vb si din proprie experienta,este f.imp.ca omul sa nu aiba temeipt ca asa poti sa te simti liber altfel te cenzurezi ,si mai rau cateodata se zice ca de ce tie teama nu scapi si practic cam asa si este si sti care e explicatia mintea-creierul uman e o enigma asa si cu sugestia iti influenteaza soarta de acea e bine sa gandesti optimist pt ca altfel oricat ai fi de atenta ,gandindu-te prea mult , se intampla printr-un fleac necazul cel mare,sau o mica prostioara si gata,etc.apoi suntem oameni asta e.dar sa fie totul bine.
eu am iesit putin caci m-a sunat o agentie la casting si m-am intors,iar porumbelul asta iar a venit la geam si iar a inceput sa faca asa.mai e minunat dar in acelasi timp imi da si fiori,cel putin eu asa simt in momentul cand face asa cum gangruie ,imi da senzatia ca si cum ar geme ,e ca si cum ar fi cineva pe patul de moarte si ar fi fara aer ,sau efectiv geme ,intr-o stare dintr-acea de teama mortii si durerea un amalgam de asa ceva. mai poate eu am mintea prea aiurirta,o imaginatie prea bolnava ,dar credeti-ma daca stiti ce senzatie imi da? mie teama sa nu prevesteasca ceva, sau stiti primul lucru la ce m-am gandit ca cineva geme ca-i bolnav,altfel cum puteam sa visez asa?daca era in mintea mea sa imi imaginez era ceva voluntar,constient pe cand in somn involuntar. de acea imi si place prezenta porumbelului dar ma si [reocupa imi da o stare ca imi vine sa plang,de fapt asa si am facut dupa ce am vazut ca era porumbelul in dimineata acea,pt eu ma culcasem trista,ma simteam singura fara a fi cineva langa mine,aveam si am nevoie de afectiune,iar fiinta care m-a iubit de mica cel mai mult numai este printre noi,dar tot timpul am considerat ca este ingerul meu pazitor si spritul se afla cu mine,cand am constientizat prezenta porumbelului am izbucnit in plans ca si si cum chiar era cu mine era prezenta prin acest porumbel,dar si prin fluture -pe de alta parte mie teama sa nu imi prevesteasca ceva neplacut fata de sanatatea mea. lucrurile astea le simt si vi e spun voua ca o descarcare si,dar si ca ceva plina de incantare, nu stiu nu ma judecati poate exagerez dar ce sa zic asa am perceput eu lucrurile. |
Originally Posted by Gloria:
si de acea uneori sunt incantata caci eu nu prea am invaytat in acesti ani de studiu si am stiut ,am luat note bune si m-am descurcat mai bine ca acele persoane care statea si invatau in adevaratul sens al cuvantului de ceva timp.dar faptul este ca mie imi si place sa citesc mult si deci,citind din domenii de psihologie,documentarre,filoz.apoi am de unde baga.de fapt inteleg lucrurile foarte usor,o idee o inteleg foarte usor si deci nu trebuie sa o tocesc caci stiu esenta si apoi ma descurc. de ex.astazi la politici sociale-modele,nu prea stiam ce anume sa scriu,dar mi-a spus o colega doua modele,de ex.capitalismul atata tot iar eu am inceput sa jonglez si sa asociez tot ce stiam despre,plus ca am intrat odata la o ora cand se discuta despre,si mi-a ramas in minte ideea despre ce s-a discutat,si mai ales cu max webel si viziunea sa si am scris si eu ceva un subiect a fost din psihologie sociala -"perspective teoretice ale(asupra) comportamentului si bine inteles ca am inceput sa vb despre comportament ca produs al determinarilor insusirilor interioare,omul vazut ca subiectiv ,genetic si compotamentul obiectiv-produs al determinarilor obiective exterioare-societatea. si apoi am bagat freud si alti reprezentanti,la cel omul social teoria behaviorismului,influentele,societatii,educatiei,c ulturii, etc si am lalaito in vreo cateva pagini bune etc apoi a fost un subiect din mtc metod sitecnici"tehnici de interventie ale asistentului social asupra unui grup aflat in dificultate,ne alegeam noi cazul.si am bagat pe acoloca ex.scoala speciala cu dizabilitate mintala apoi,am luat metode de interventie ca observatia,interviul,experimentul, ...anchete etc si am jonglat la interviu am vb despre modallitatile eficiente de abordare,bariere etc, caci sunt bariere si ale asist soc ca naticoiparea ,judecarea ,interpretarea eronata ,a intelegerii mesajului ,etc si celelalte bariere, si tot odata am vb despre pasi de solutionare a cazului adica: ce edste mai im.de a se identifica problema ,a se defini aceasta cand se constientizeaza se stabileste obiective ,scopuri de solutionare, se face plan de interventie, se recolteaza informatii variante eficiente de solutionare, se selecteaza varianta optima se pune in practica-implementarea si se rezolva cazul :D multumita? binwe acum am vb asa sumar desprece am scris 17 pagini sa speram ca voi lua note mari iar eu nici nu invata la materii caci,inteleg foaryte usor lucrurile,ideea si deci mi se pare usoara si doar citesc asta e faza este un noroc al meu un har si sunt norocoasa caci pot sa imi mai utilizez timpul si altfel.chia :D radeam de sora mea,si ea se incrunta cand stateam la ea ca zice ca eu cand invat?si dupaia veneam cu note mari si ea zicea iaute eu invat si tocesc zile si ea.bine ea era si la drept si cei drept acolo se toceste ,iar mie lucrul asta nu imi place ci modul acesta liber de a citi si a retine in felul asta nu in celalat.ca e mai aiurea si risipa de timp.etc si apoi imformatia ,mecanica se uita si mai usor. voi ce credeti a fost usor?sau normal,dificil etc.astept pareri |
irene,
daca nu mergem la film sper macar sa putem sta de vorba..cand eram mai mica eram si eu foarte deschisa si naiva si spuneam mult prea multe decat ar fi trebuit.. e bine sa fii sincera dar eu zic ca nu-i rau ca sinceritatea sa fie un pic mai selectiva.. |
dar ce poate fi rau in ce am vb?nu vad ce ar putea,atat ca m-ar interpreta gresit etc,darvoi incerca sa fiu mai rezervata desi nu iti face bine,cenzurarea dupa teoria lui freud duce la afectiuni psihice,de acea am incercat sa ma mai descarc pe caietelul meu ,dar sincer pleinitudinea asta de entuziasm si tensiune simteam sa impartasesc cu voi cu cineva etc.
nu stiu poate intr-adevar ar trebui sa fiu mai rezervata dar nu sti nu vad a fi lucruri care sa imi dauneze ci din contra ma elibereaza de ele,pot trasmite ceea ce simt ce gandesc etc,fara a ma cenzura precum oala cu capac cand este in fierbere ca da peste.voi vedea cum voi imbina si una si alta fara a fi nimic care sa conteze |
cum crezi tu, eu imi exprimam un pumct de vedere
|
Irene draga, sunt impresionat de lirismul postarilor tale. uite un poem care se potriveste situatiei, doar sa mai si ploua:
"ploua peste casa noastra si tu spuneai ca auzi porumbeii uguind am spart o nuca dar n-ai vrut sa mananci il asteptam pe Matei de doua zile si afara ploua apoi ne-am jucat in haiku "gainele se scalda in tarna macelarul trece linistit pe strada" - am spus si tot eu: "erai atat de-aproape ca-mi striveam buzele-n pleoape" tu ai desenat pe podea semnul inimii m-am dus la fereastra si ai intrat in cercul de lumina al zilei care trecea prin mine Matei nu venea inca... ploua peste casa noastra si tu spuneai ca auzi porumbeii uguind" ai grija de sanatate. Lasa-i pe Freud si Weber. citeste marx pe Cinemagia! |
Originally Posted by musetell:
dar argurmenteaza-l spune-mi cum vezi tu lucrurile si faptul asta poate eu nu le vad asa,si facem schimb de opinii,doar pt solutiobnarea de probleme sunt necesare variante asa ca sa cunoastem variantele si modul eficace de a solutiona.etc.trebuie sa inteleg si eu din p.tau de vedere,ca poate privesti din alt unghi ,si alte variante.dar eu fac cum consider eu in final |
sunt de acord..mai usor cu Freud..:)
|
:)
eu iti dadeam asa cateva sfaturi alimentate si de experienta proprie..nu e bine sa fii sincer cu oricine..oamenii rau intentionati considera sinceritatea ca pe un punct vulnerabil. |
nici nu trebuie sa exite asa ceva ,adica ne facem singuri rau uni altora?e ceva josnic in loc sa conlucram la procrearea nu saa "corola de minuni a lumii"asa mi-a venit in cap-blaga
iar cine nu o stie sa duca la cateva pagini in urma unde pitbul mi-a facut o poezie ceva de genul|"cine da in imm da in mine,da si in tine,in fabrici si uzine" e ca si cum si-ar face singur rau. serios e pacat de d-zeu sa ne facem rau uni altora dar ce-i drept aseara intr-un film mi-a ramas o replica in minte"sa nu ai incredere in oameni caci ei fac orice sa supravietuiasaca.ma pus pe ganduri si cei drept cam are o unda de adevar caci mai intai omul se gandeste la pielea lui si apoi la al semenului sau. dar nu imi place ideea e groteasca,inumana pt ca noi de fapt depindem uni de alti si ar trebui sa ne sustinem reciproc sa ne fie bine si asa respectam si legea naturii etc,prin complementaritate...ok sunt obosita tare,iar maine ma mai duc la un examen pt altceva -iar apoi urmeaza examenul oraletc.sper sa fie toate bine |
multa bafta la examen! :)
da, e simpatic pitbull-ul, ma bucur ca ti-a facut o poezie.. :love: , a fost un gest frumos din partea lui.. cat priveste problema cu increderea, eu zic ca asa este, increderea in oamenii care o merita ne afce mai puternici iar increderea in oamenii care n-o merita ne face vulnerabili, poate chiar extrem de vulnerabili.. |
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...=176619#176619 (Am reiterat-o, pentru märiile voastre.) |
multumim, pitbull :)
|
irene,
imi ziceai sa argumentez ceea ce ti-am zis despre incredere.. pai ideea este ca lucrurile nu sunt ceea ce par a fi si d-asta trebuie sa avem grija cum oferim increderea noastra.. uite, un exemplu scurt, ca incepe Grey's Anatomy: am aproape 27 de ani, am cont pe noi 2 (tot musetell) si cand aveam vreo 25 de ani m-am trezit cu-o oferta de la un tip care are o agentie de fotomodele (am 1.78 si nu am dimensiuni standard dar arat bine). atunci nu aveam timp de asa ceva dar anul asta am vrut sa incerc, pentru ca recrutarile se faceau pana la 27 de ani si-am zis sa incerc ceva, mi-ar fi placut niste colaborari cu ei, pentru ca eu am serviciul meu si asta e. moda ar fi fost doar ceva auxiliar. l-am contactat pe tip, a raspuns imediat desi eu atunci nici nu ma sinchisisem sa raspund.. :) mi-a zis ca da, sa vin la interviu, m-a adaugat in lista de messenger..norocul meu a fost c-am tot amanat interviul pentru ca eram foarte ocuupata. ma gandeam sa merg intr-o sambata ca week-endurile nu lucrez...cand imi facusem si eu ceva timp sa merg, noroc c-am ajuns intr-o seara acasa si tipul era activ pe messenger (in timpul zilei eu nu stau iar seara nu era el). cand am vazut avatarul lui, am ramas socata..era un tip cu pantalonii desfacuti si mai multe tipe in jurul lui, unele ingenuncheate, fermecate si gata sa sara pe "marea descoperire"..ce sa-ti spun, am ramas socata, daca m-as fi dus acolo sigur m-as fi simtit supernaspa la interviu..si unde pui ca parea o agentie serioasa, aveau site, pareau ok.. asa ca d-asta zic eu ca aparentele inseala atat de mult.. |
Originally Posted by Gloria:
|
ba bufnit rasu,e tare faza,dar cum ziceai aparentele inseala nu aveai de unde sti ca se intampla acelasi luccru si cu tine,mai ales daca tu nu ai fi vrut.totusi era o poza,altfel zis tipul asta vreoia sa se creada cea ce ai vazut deci putea sa stea altfel lucrurile in realitate,ori nu avea cu ce, sa se laude ori asta intentiona si in fond nimic,etc cine stie,dar sigur totu-i posibil,dar uneori e bine sa incerci sa vezi cum stau lucrurile macar sti un lucru cert.dar i asa poate a fost un semn venit in ajutorul tau pt a preintampina urmarile etc. ok maine s-ar putea sa ma duc la proba orala,asa ca apoi sunt libera poate mergem pe undeva in weekend,daca mai vrei sa vina si ceilalti cu atat mai bine ok vb. multa bafta si tiue in tot |
poate iesim sambata la film si bineinteles ca poate veni oricine doreste :love: |
pai sa damna atunci anunt,sau sa vedem pana atunci ce se mai intampla ramane de vazut,dar putem sa stabilim ceva mai concret,dar inca mai este o zi si sa vad eu ce mai fac.dare daca sunt in bucuresti cu siguranta ma voi duce si la strand etc si seara la intalnirea cu voi,daca plec pe undeva vb.pt altadata.pupici.
|
anunt :) :) :)
sambata aceasta se iese in oras..eventual la Ocean's Thirteen si in mod sigur la o bere ( :love: Carul cu bere) cine doreste, sa anunte in timp util, deoarece urmeaza sa ne trimitem numerele de mobil pe MP si sa vorbim. va asteptam cu drag! :love: :love: :love: |
:) :) :)
cam amortita cafeneaua sta sera.. pitbull, pe unde esti? I miss you..si stii de ce? pentru ca m-ai intrebat "ce face matza?" :love: ..si poeziile sunt dragute, ma fac sa zambesc..iar eu ador sa rad, sa zambesc.. |
dar unde e pitbul?sa organizeze el intalnirea si sa stabileasca ca de obicei,are har pt a fi regizorul nostru etc. :D pe bune el e mai organizator. poate pune chiar titlu nou la cafenea,"iesire in orasi"ok.eu una vin cu mult drag daca nu se intampla sa imi schimb planurile.maine va zic in mod sigur.ok m-as bucura sa mai ne intalnim etc.si sa postati si locul pe unde este adresa etc. |
buna,
auzi? pai pana acuma nu s-a anuntat nimeni..decat noi doua eventual :D sa m-anunti si pe mine maine seara ca sa stiu ce program imi fac sambata..maine ajung tarziu ca ies in oras cu niste prietene dar seara intru in Cafeneua cinemagia.. sa m-anunti si pe mine cel tarziu maine seara, pentru ca eu stau langa oras, fac naveta ca lucrez in oras ( intr-o saptamana doua sper sa reusesc si eu sa ma mut aici dar deocamdata stau acasa, cu parintii) sunt foarte legata de oras si vin aproape in fiecare week-end aici la plimbare. mie imi plac foarte mult filmele, iar asta cu Ocean vreau sa-l vad neaparat asa ca daca vrei mergem sambata..mai ales ca ziceai ca esti cam singura si simti nevoia sa vorbesti cu cineva.. eu cred in prietenia sincera dintre oamenii si acum ceva ani a fost o perioada cand m-am simtit foarte singura asa ca stiu cum e si daca pot sa fac ceva util, sa ajut cu ceva, de ce nu? mai ales ca-mi place sa ies in oras cu oameni care sunt sinceri si cumsecade. pana la proba contrarie, eu zic ca gandesc bine, nu? :) |
salut ma bucur ca esti draguta mai aveai putin si ziceai ca vi chiar sa ne faci vizite la spital :D
eu inca nu sunt sigura,sunt in bucuresti,dar trebuie sa ma odohnesc,drept pt care nu ma pot duce nici la strand. asa ca unde zici tu sa mergem ar trebui sa nu ma oboseasca sa nu fie prea departe de mine etc.pt ca altfel ar trebui sa raman acasa sa dorm etc.si de luni va trebui sa fiu pe frontul de batalie dat in corpul meu si sper sa invinga sanatatea :) dar cu siguranta va fi bine si voi iesi victorioasa si cu sanatatea redata.ok nu stiu mai eventual mai vb pe email,sa imi trimiti numarul de tel si eu pe al meu asa ne intelegem |
pana la urma nu pot sta linistita si ma duc la strand.musetica hai vino si tu la strandu din moghiorosi.nu pot sta linistita imi place apa ,sa inot etc sper sa imi faca bine nu rau,etc.oricum de luni va fi o ingrijire mai speciala. :) si trebuie sa ma ocup mai mult de mine.ok bine pa.
|
eu tocmai vroiam sa-ti scriu pe mail sa mergem la film, e la Patria si ma gandeam sa mergem la 15.30 ce zici? |
cand am adus-o pe ami acasa mama mi-a zis "zici ca-i o pisicuta salbatica"..eu: "nuu, e si ea mica si speriata"..acuma s-a obisnuit cu noi si e o scumpa dar azi am lasat-o p-afara mai mult (am zis ca la oras oricum o sa ies mai rar cu ea prin parc)..am zis sa se bucure si ea de libertate.. vreau sa va spun ca s-a urcat in varful visinului (in cautare de vrabii) dupa care s-a urcat si-n varful marului (for the same reason :)) s-a descurcat foarte bine, n-a cazut, n-a patit nimic, n-a prins nimic :) insa m-a pus pe ganduri, poate chiar are ceva de pisica salbatica in ea, altfel nu s-ar fi urcat asa de sus fiind asa de mica.. :love: |
I love my cat
:love: :love: :love: |
I love :love: my ami..
de ce? pentru ca ma responsabilizeaza..(the most important ) pentru ca m-a invatat ca poti oferi ceva dezinteresat pentru ca ma face mai buna.. pentru ca ma face sa zambesc.. pentru ca in seara asta m-a lasat sa-i dau pastiluta dinainte de vaccin (maine avem iar vaccin) pentru ca exista.. :) |
|
da,da,da :love:
si nu numai animalele, cateodata si oamenii.. |
se pare ca esti o persoana sensibila si cu calitati umane pe care alti le-au cam piersut din pacate.eu ma bucur sa interactionez cu astfel de persoane.felicitari ca esti o tipa deosebita. |
nu stiu daca sunt chiar atata de sensibila..sunt un amalgam de emotii si sentimente. depinde foarte mult si cu cine interactionez. cateodata mi se spune ca sunt destul de a naibii, in sensul ca ranesc cu atitudinea mea foarte directa, uneori. nu pot sa spun ca sunt o tipa sensibila intotdeauna, incerc sa fiu un om bun dar daca cineva e nesimtit cu mine devin si eu la fel de nesimtitta. adica nu ma simt obligata moral in nici un fel sa ma port frumos cu un om care este rautacios dar nici nu incerc sa-i fac rau.
"a para" cred ca este cuvantul cel mai potrivit in astfel de situatii si uneori "pararile" mele sunt dure si dureroase (asa mi s-a spus desi nu prea cred). ce-am observat la mine si nu-mi place deloc este ca daca-mi place un om anume devin toleranta si-i gasesc de fiecare data scuze ceea ce nu este deloc bine. multumesc frumos pentru cuvintele tale de bine, multumesc! :) eu sunt genul de om care intelege foarte mult din vorbe si fapte directe, altfel poate sa ma placa si sa ma aprecieze o persoana cat o vrea, daca nu-mi si spune este vax, n-am de unde sa stiu. uite, de ex, cu un tip pe care-l simpatizez eu dar ca si prieten..eu credeam ca mai mult eu il plac pe el dar eram nervoasa intr-o dimineata (iar eu cand sunt nervoasa sunt ca un tumult) si m-am rastit un pic la el si vreau sa-ti spun ca abia dupa vreo 2-3 luni a inceput sa ma ierte, atat de tare l-am ranit. nu mi-as fi inchipuit ca sunt asa de importanta pentru el.. |
am observat ca de cand citesc revista Psihologia vorbesc cam mult despre chestii din astea sufletesti ceea ce nu obisnuiesc..:)
|
ne analizezi psihologic numai prin mesajele pe care le scriem.. :D |
tu, andra,
oamenii sunt atat de complecsi incat ar fi o mare (dez)iluzie sa-i judeci doar dupa cum vorbesc sau dupa ce scriu.. :) facultatea de psihologie a fost visul meu dintotdeauna.. :) iar acum, ca mi-l pot realiza singura ma afce sa ma simt atat de bine..mai ales c-am o buna prietena, cristina, care vrea si ea sa se inscrie.. :) eu prima facultate am facut-o ceva de genul "castigi bursa asta daca iei examenul" iar asta mi s-a spus cu nici o luna inainte de examen in conditiile in care toata clasa a 12 am trait-o refulandu-mi gandul de a-mi continua studiile si convingandu-ma ca cel mai bine este sa ma desprind si sa ma angajez..complicated life..stuff..cum spui tu.. :) sunt o tipa destul de inteligenta, testele IQ spun chiar mai mult de asta dar ca si dezvoltare psihologica sunt cu cativa ani in urma...adica la varsta aceea care trebuia sa fie lipsita de griji eu aveam plenty of them iar acum ca mi-e bine sunt asa de revoltata cand mi se spune sa ma marit si sa fac un copil incat cateodata nici nu-mi vine sa cred.. sunt la varsta psihologica cand am atata nevoie de libertate incat e la fel de imporanta ca si aerul pe care-l respir..chiar daca o cheltuiesc relativ modest..adica imi mai permit si eu cate-o aventura din cand in cand in rest sunt cuminte si-mi pot savura libertatea citind, sau navigand pe internet sau iesin d cu prietenii sau cautandu-mi nu stiu ce fusta de blugi prin oras (de care acuma sunt extrem de mandra:)..sau facandu-mi nu stiu ce planuri de viitor..:) sau savurandu-mi draga bere in fata serialului nostru preferat Grey's Anatomy..(apropo de asta, imi pare bine ca Alex si Izzie au facut in sfarsit dragoste, era si cazul, nu crezi?) ..sunt intr-o perioada draga mie in care oamenii nu-mi dau mai mult de 23 de ani (desi la toamna fac 27) iar libertatea este vitala... singurul lucru constant din viata mea este draga de ami pe care o iubesc nespus ..:) dar am crezut si-am crezut si-am crezut in mine si acum mi-e bine.. :) |
draga mea :) eu am facut doar o gluma.. chiar nu-mi sta in obicei sa judec oamenii in nici un fel mai ales dupa felul in care vb totusi pot spune ca modul in care vb spune cate ceva despre persoana care o face nu? :)
stiu ca visul tau a fost sa ajungi la facultatea de psihologie si de altfel te admir foarte mult pentru asta pt ca si eu sunt cam in aceeasi situatie momentan (tu stii despre ce vb...) din nou desi cred ca am mai spus-o mult succes la facultate sunt convinsa ca vei face o treaba excelenta... :) revenind la lucruri mai materiale... :P si mie imi place sa am libertatea mea pe care sa o savurez cu o bere in mana in fata la grey's :love: (bravo pt izzie si alex desi stiu dinainte ca nu va ramane cu alex... dar bestia trebuie hranita cum spunea si ea nu? :lol: ) si fiindca vorbeam despre bere aseara a fost atat de bine doar eu si cu o colega de a mea(care va da tot la medicina :) ) pe o banca in fata facultatii de medicina..(daydreaming) cu o bere neagra in mana gandindu-ne la disectii si cazuri.. (is ciudata nu? :lol: ) mai vb bye bye :) |
buna,
stiam c-ai glumit dar ieri eram "in the mood" pentru destainuiri :) psiholigia mi se pare un domeniu fascinant :love: si sper si eu sa am si timp de facultate pentru ca daca merg vreau sa invat nu sa fie doar asa. oricum, d-abia astept sa fiu din niu studenta.. :) cat despre cei 2, de unde stii ca nu vor ramane impreuna? mie imi place de ei, mi-a placut mult de tot episodul acela in care avusesera ei o intalnire si asta era suparata foc pe el si pana la urma s-a dus el dupa ea la barul acela unde se strang ei si-a saratat-o..:) mi-a placut mult felul cum a sarutat-o, incredibil sarut, delicat si pasional in acelasi timp.. :love: :love: :love: singura chestie care nu mi-a placut a fost chestia aia cu "bestia care trebuie hranita", stiu ca doctorii au conceptii din astea mai "realiste" in ceea ce priveste sexul dar eu prefer variantele mai "soft" adica sa existe si alte ratiuni decat "bestia".. :) cat te priveste pe tine, sa stii ca nu esti deloc ciudata, esti o tipa cu capul pe umeri care stie foarte bine ce vrea si esti de admirat pentru acest lucru. daca iti place si iti doresti o astfel de profesie mie una mi se pare super.. :love: este foarte frumos sa ai vise si sa-ti doresti realizarea lor :) cat despre berea neagra, intr-un timp as putea spune c-am fi fost p-aceeasi lungime de unda..stii ca are mai mult alcool cea neagra? acuma m-am cumintit, prefer berea blonda :) mult succes in tot ceea ce faci!:) |
buna esti o persoana foarte draguta cu care imi face mare placere sa conversez si multumesc pt complimente pt ca stiu ca nu sunt gratuite( si nu vreau sa par inganfata)
da stiam ca berea neagra are mai mult alcool dar nu destul pt a ma imbata dintr-o bere asa... mie imi place mult mai mult gustul berii negre decat blonde dar dak nu este neagra merge si asa... cu "bestia" din Grey nici eu nu am fost decat partial de acord :P desi stiu ca It's all about the big Chemestry lab of the universe.. (nici aici nu scapam de chimie :shock: :lol: ) adevarul este ca si mie imi place latura mai "soft" si oricum inca nu sunt studenta... :P cat despre alex si izzi stiu sigur ca nu vor ramane impreuna deoaraece cunosc persoane care au vazut si sezonul 3 de pe DC in fine......eu raman cu Tv-ul dak nu l-am gasit.. o seara buna :) |
|
Hehe, drägut... Da' sunt pe-acolo unele mult mai interesante.
|
:lol: eram sigura
|
simpatica mata aceea roscata :)
si a mea are un pic de roscat in ea..sunt foarte mandra de asta..:) |
I love my cat :love: :love: :love:
|
All times are GMT +2. The time now is 19:30. |