Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Filme la care ati adormit. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=87707)

NimeniAltu2k9 01 Feb 2010 14:52

Transformers 2 - cu toata actiunea lui am adormit de doua ori,la a 3 a incercare i-am dat de capat

marius_em 02 Feb 2010 13:42

Originally Posted by Gospin:

The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford (:|

Da, filmul a fost lent. Dar foarte bun.

N-am adormit la nici un film, dar m-a plictisit unul rau de tot, in sala de cinema, incat nici nu-l mai urmaream, incercam sa observ reactiile celor din jurul meu, ma jucam cu pachetul de tigari, etc. The mummy 3, cel mai prost film pe care l-am vazut pana acum.

daiana00 05 Feb 2010 17:11

"New Moon" - eram la cinematograf impreuna cu alte doua prietene si eu stateam tolanita in scaunul ala si ma straduiam din rasputeri sa nu adorm (oricum cascam incontinuu). Ma tineau treaza doar rasetele,aplauzele si glumele facute de cei din ultimele randuri si comentariile acide ale unor iubite imaginare a lui Robert Pattinson.

In rest am mai adormit si la filme interesante, dar pentru ca nu mai puteam rezista pe la 3 dimineata si chiar daca actiunea era interesanta totusi pleoapelor mele nu le pasa.

vave 05 Feb 2010 17:49

Mi-am mai amintit de unul: Ashes and Snow.
Ce-i drept m-am chinuit un pic să îl văd fără întreruperi, probabil din cauză că filmul acesta îl includ la acelea pentru care trebuie să ai o anumita stare atunci când le vizionezi.

miercuri 05 Feb 2010 17:52

Eu azi era cat pe ce sa adorm la Parnassus, m-am dus dupa ce am iesit de la ultimul examen. :P

Pitbull 06 Feb 2010 10:34

Originally Posted by miercuri:

...m-am dus dupa ce am iesit de la ultimul examen. :P

Numai asa se poate explica... ;)

Nu mai stiu dac-am spus-o pe-aici sau nu, dar în clasa a XII-a adormeam copios la ele - tot în conditii oarecum mercuriale - sau... "miercuriale", în cazul de fatä...? ;) Mä pregäteam pentru admitere, în foc continuu: 1-3 filme pe zi la cinematecä, tot ce misca pe ecrane, 3 spectacole de teatru pe säptämânä, meditatii cu Lucian Bratu, lecturi, exercitii si analize scrise, repetitii la spectacolele din liceu... Inevitabil, o datä la câteva zile cedam, si mai adormeam în salä la Union, sau la câte-un film românesc väzut doar din obligatie ("Avaria", "Gustul si culoarea fericirii", "Drumuri în cumpänä...).

Disciple 06 Feb 2010 15:19

La Case 39 am adormit chiar la confruntarea finala cand sare Renee cu masina in lac. M'am trezit pe la credite si am dat inapoi. :))

buticut 06 Feb 2010 17:21

Apropo de adormit, Kusturica spunea in conferinta de presa ca a adormit de vreo 7 ori la Amarcord-ul lui Fellini, pentru ca incerca mereu sa il vada dupa ce facuse un zbor de lunga durata si nu rezista pana la final, fara sa inchida ochii.La un moment dat isi fixase ca obiectiv sa il vada pana la capat :)).

Eu am adormit la aproape toate filmele pe care mi le-au pus pe autocar si nu pentru ca imi era somn, ci pentru ca nu aveam absolut nicio intentie de a le vedea. C'mon, o data Alexander, de doua ori Alexander....dar a treia oara, scuteste-ma :)).

Totusi, "adormirea" cu care mi-e cel mai mult rusine e cu siguranta cea de la Blue Velvet. Don't shoot :)). Stateam in pat, era foarte cozy,patura electrica bagata in priza, ora relativ normala....si dintr-o data...mi s-a taiat filmul.

shade4free 06 Feb 2010 19:35

Motherhooh (2009)
Am reusit sa adorm in prima jumatate a filmului,
Dupa cate va zile in care am vizionat alte filme,l-am terminat si pe acesta,adevarul este ca partea a doua parca prinde alta culoare,devine mai interesant,,eu unul nu il recomand.
Dar este o vorba: gusturile nu se discuta

buticut 06 Feb 2010 21:14

Originally Posted by shade4free:

Dar este o vorba: gusturile nu se discuta

Noi nu credem in vorba asta ;).

movie4 12 Feb 2010 14:21

did you hear about the morgans slab de tot

foxyroxy 14 Feb 2010 21:56

LOTR nu mai stiu exact care era pentru ca a fost primul si ultimul din serie la care am indraznit sa ma uit.

Radu1711 03 Apr 2010 17:34

radu1711

de obicei filmele ce au o coloana sonora lenta ma fac sa adorm(:|

ice_eyes 12 Sep 2010 22:17

am adormit la "salt", n-am vazut decat jumate dar nici nu intentionez sa-l vad vreodata tot

robbiex2 13 Sep 2010 04:04

si eu tot la Salt am adormit, insa a doua zi cand m-am trezit, l`am terminat de vizionat :D

alexir16 16 Sep 2010 18:41

Eu am adormit odată la un film din seria A nightmare on elm street:) De precizat e că era 4:00 a.m.:D Vroiam să văd toată seria deodată dar nu am putut.:P

mvpsebi 16 Sep 2010 20:33

Am atipit de vreo 3 ori la The Exorcism of Emily Rose, tresaream doar cand urlau dracii in ea :|..in cele din urma am adormit de tot, o combinatie de oboseala colaborata cu un film destul de slabut..

copila_satanista 17 Sep 2010 11:00

The Exorcism of Emily Rose mi s-a parut cel mai bun film din categoria posedari-bantuieli pe care l-am vazut. Eu una iti recomand sa il vezi pe tot cand ai rabdare si esti odihnit.

silviu69 19 Sep 2010 14:50

Cred ca la filmul Nasul am adormit ,filmul este foarte bun numai ca este putin cam lung.

dragonfly_drk 21 Sep 2010 02:03

Avatar... eram super tired... ma gandesc daca o sa am timp sa il vad candva tot... in fond, chiar ma chinuiam sa imi tin ochii deschisi... era interesant... pana cand (nu pot sa imi dau seama cum... de obicei nu o patesc) am adormit subit... :(

ovi_23 22 Sep 2010 23:58

Originally Posted by Leonard:

eu credeam cã sunt sinonime a vomita cu a borî... îmi explici care e diferenþa?

da in unele cazuri sunt silare, insa nu trebuie sa fie chiar oribil filmul, poate doar plictisitor si sa nu iti capteze atentia si atat. :)

ghost90 23 Sep 2010 15:13

la twilight am adormit inainte sa ma uit...si cel putin 100 de ani de acuma inainte nu ma uit la el :)

sweetintoxication 29 Sep 2010 19:03

The legend of 1900 ...de 4 ori l-am inceput de fiecare data am adormit la el...intr-un final l-am terminat si mi-a placut mult:D

chuckyfan 09 Oct 2010 18:36

Aseara am adormit la The Omen(originalul),nu pentru ca nu mi-ar fi placut dar eram extrem de obosit.
In seara asta o sa termin de-l vizionat.

andreyuzzu 13 Oct 2010 14:09

La "Ladri di biciclette" pe la jumatea filmului dar m-am trezit la final unde era mai important :D. Oricum e un film de nota 10.

Nightowl 13 Oct 2010 17:18

Filmele lui Fllini ma rup in doua! Fac eforturi inumane sa le vad... Si la "Fragii salbatici" ai lui Bergman n-am putut sa-mi tin ochii deschisi, dar l-a si dat nu stiu care post tv pe la doua noaptea... Da' la Fellini... n-are rost sa caut scuze... pur si simplu ma plictiseste de moarte.

NightChild 14 Oct 2010 14:11

Vad ca nu sunt singurul care a adormit la Salt...

balika 15 Oct 2010 13:44

Azi o sa fie a treia noapte consecutiva cand incerc sa vad Rear Window (A. Hitchcock). Filmul e bun, dar poate eu ajung prea obosit pana sa-l vad. Sper ca azi reusesc in sfarsit. :D

portofel 02 Mar 2011 08:39

Cand nu-mi place un film, aplic regula de baza: nu ma uit la el! Dar cand imi place unul si sunt foarte foarte obosita , fac eforturi ''supraomenesti''(exagerez:P ) sa raman treaza ca sa-l pot urmari. Spre exemplu, cand am vazut ''Lista lui Schindler' prima oara , a fost pe la 2-3 noaptea, pe TVR1 si pana pe la 5 dimineata m-am uitat la el.
Pe de alta parte, serialele SF, mai ales alea de pe AXN:-& ....., sau Star Wars..niciodata n-am putut urmari filmul ala, fie noapte, fie zi, intru in lumea viselor.

andreyuzzu 03 Mar 2011 12:41

Star Wars

NmpN 03 Mar 2011 18:33

Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans

Unterhaltung 20 Mar 2011 23:06

Inception. De doua ori. Da' tot il vad eu odata, cap-coada!>:)

NightChild 21 Mar 2011 12:55

Rar adorm la un film, dar se mai intampla:

Salt
Predators

arnoldroland 24 May 2011 20:23

2012, srpsky, the roommate etc... scuze pt minuscule, dar mi-a fost o lene ucigatoare.......

StrangeHouse 30 May 2011 18:10

la Memoriile unei gheise:|

valydx 31 May 2011 09:46

Filmele pe care le vizionez de pe pc sunt tari. eu m-a uit putin pe secvente si vad daca este interesant. Sincer la avatar m-ai aveam putin si m-a lua somnul

Liviu- 31 May 2011 17:32

Originally Posted by valydx:

Sincer la avatar m-ai aveam putin si m-a lua somnul

Asa cum se intampla de obicei la ora de romana? No offense, dar decat sa pui cratime in plus mai bine nu pui deloc, asa macar poti avea scuza ca ai scris prea repede si n-ai mai avut timp.

anaemona 31 May 2011 17:37

Fara nici o legatura cu topicul, cum e posibil sa se scrie asa gresit, flagrant, doar vorbim limba asta de ceva timp, ce naiba?

White1 31 May 2011 17:40

Asai :P Si ca sa fiu on-topic, nu e nici un film la care am adormit, dar sunt multe filme care m-au plictisit. Primul pe lista e A Space Odyssey. Si din astea mai noi, Red.

Liviu- 31 May 2011 17:55

Originally Posted by White1:

Primul pe lista e A Space Odyssey.

Inteleg cum s-a putut intampla asta, prima data cand l-am vazut a mers putin mai greu filmul, nu pot sa spun ca m-a plictisit, dar nici mult nu mai avea. Insa a doua oara l-am urmarit cu un mult mai mare interes. Nu am putut sa-mi iau ochii de la ecran. Cine stie, poate o a doua vizionare o sa fie mai fericita si in cazul tau :P

frankram 31 May 2011 18:24

2012 , Meteor in general filmele astea idioate cu tema apocaliptica :P Nu pot sa cred cum lumea a adormit la LOTR :|

White1 31 May 2011 18:30

LOTR are destule momente moarte, ca sa nu mai zic de scenele cu Frodo care mie mi se par exasperant de enervante.

dragonfly_drk 31 May 2011 19:16

subscriu, White... mi s-au parut atat de lungi si de plictisitoare pe alocuri, incat am zis ca renunt si nu ma mai uit veci la el

White1 31 May 2011 19:23

Originally Posted by Liviu-:

Originally Posted by White1:

Primul pe lista e A Space Odyssey.

Inteleg cum s-a putut intampla asta, prima data cand l-am vazut a mers putin mai greu filmul, nu pot sa spun ca m-a plictisit, dar nici mult nu mai avea. Insa a doua oara l-am urmarit cu un mult mai mare interes. Nu am putut sa-mi iau ochii de la ecran. Cine stie, poate o a doua vizionare o sa fie mai fericita si in cazul tau :P

Zici ca intelegi cum s-a putut intampla asta de parca am facut ceva indecent:)) Ironia e ca nu aveam nici un fel de asteptare de la filmul asta, abia dupa ce l-am vazut am aflat cat e de apreciat. Nu stiu daca o sa existe o a doua vizionare...poate peste cativa ani, daca o sa mai fiu intersat de filme. Poate atunci o sa intru si eu in clubul fanilor Odiseii. Sau poate nu.

Gebeleizis 06 Jun 2011 03:40

Originally Posted by Unterhaltung:

Inception. De doua ori. Da' tot il vad eu odata, cap-coada!>:)

Daca ai adormi la Inception atunci chiar nu stiu ce sa zic. Pai cum sa adormi la Inception ??? Daca era o comedie adolescentina americana sau vre-unul dintre ultimele filme a lui Nicolaescu mai intelegeam, dar sa adormi la un film de Nolan mi se pare prea de tot ...

Gebeleizis 06 Jun 2011 03:43

Eu am adormit la The Bleeding (2009).

Cmd93 09 Jun 2011 15:00

The hurt locker

Capi44 11 Jun 2011 01:10

La politist adjectiv am adormit la scena cand Dragos Bucur supraveghea o vila si nu se intampla nimic.

Childlike-Empress 13 Jun 2011 17:33

Singurul film la care am adormit vreodata a fost LOTR. Prima oara am adormit la "Fellowship fo the Ring"... si pe urma m-a convins cineva sa ma uit si la al doilea, cu el. Juma' de ora mai tarziu eram departe, departe, in Slumberland :))

Nu inteleg cum poate fi considerat LOTR asta asa o mare capodopera. Pe mine ma plictiseste groaznic: prea self-important. Si nu se intampla mai nimic, sunt toate scenele alea imense, cu grupul plimbandu-se pe munte si naiba mai stie pe unde, si nefacand NIMIC. Bine in schimb ca se roteste camera in jurul lor, ca sa ne asiguram ca ametesc spectatorii si adorm.

A da. Si ar mai fi ceva... Reclamele de pe PROtv =)). Am dat odata pe PROtv si am vazut ca e "The Haunting" (care mie-mi place :P ) si am zis "Vai ce misto, e de la inceput, chiar aveam chef sa-l vad!". Okay... la cinci minute dupa ce a inceput, desigur ca au bagat reclame. Si reclame, si reclame. Next thing I know, deschid ochii si vad genericul de final =))

Liviu- 13 Jun 2011 18:39

Originally Posted by Childlike-Empress:

Nu inteleg cum poate fi considerat LOTR asta asa o mare capodopera.

Cum indrazneste lumea sa numeasca capodopera un film care pe tine te plictiseste?! Propun adaugarea unui criteriu nou pentru clasificarea drept capodopera...

All times are GMT +2. The time now is 15:13.