Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Animatie (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=248)
-   -   Cel mai recent desen animat vizionat (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86084)

Nae 25 Sep 2005 04:09

inca o animatie:

Ward 13 - Peter Cornwell 2003
o animatie destul de interesant, cel putin din punct de vedere regizoral. desi povestea nu spune mai nimic, sau mie-mi cade o interpretaie f. greu, felul in care este facut ramane totusi misto.
un filmulet de 8 minute despre un tip intr-un spital, care se trezeste intr-o lume cel putin ciudata, si incearca sa se lupte prin ea, ca sa ajunga afara... lumea aceia este spitalul.
scenele de lupta sunt cel putin la fel de bune ca cele din "Kill Bill", iar personajele raman misto prin felul in care sunt justificate.
o animatie care e pe placul unui public larg. 8,5/10

Bulumulu 26 Sep 2005 16:30

www.ward13.com.au

vazut mai de mult, o experienta oarecum surealista... de vazut. foooaaarte interesant, pe drept. tin minte k si eu am avut mai multe loluri la vizionare :D mesajul cred ca e oricum secundar daka existent... cat despre atmosfera si naratie: genial.

Nae 29 Sep 2005 01:42

oui, oui , frate.
o animatie chiar misto... pentru cei care au cum sa faca un download rapid, merita. macar ca entertainment.

(thx for the link)

vishan 02 Oct 2005 21:48

Originally Posted by KORBEN:

episoade southpark
1) pink eye
genial, superb si sublim
kenny e ucis de satia orbitala mir
si devine zombie
si e halloween
2)mecha streinssand
orice se cam pisa p madam uber-cunt e ok

le vreau si eu sunt fan southpark!!!

Longshot 05 Oct 2005 09:13

grave of the fireflies 9/10 - daca era live action probabil mai scadeam doua puncte din scor, pentru simplu motiv ca e ceva ce totusi paris-ul a mai vazut. ca anime insa, it feels right. great voice acting de la ayano shiraishi. trist filmu'.

Nae 06 Oct 2005 01:43

Vincent - Tim Burton
how can you not love this man? unu' dintre cele mai tari filme de animatie EVER. voice-over-ul perfect (gotta love Poe-style-Burton-works), personaj principal autentic, si actiune plina de misterul ala burtonian...
damn, for all lovers of "the melancholy death of oysterboy", filmul asta este inca o poveste (animata) din acea superba carte. cei care pot, downloadati, cei care nu pot, iesiti pe strada, vandalizati, dar faceti rost de filmul asta... pliiiiiiiiiiz.
10/10

M0n0 10 Oct 2005 20:24

Incredibilii...iar...cat de mult iubesc filmul asta...

Longshot 13 Oct 2005 17:38

am vazut si eu advent children, asta doar pentru ca acum vreo sase ani (parca) terminam ff7 si imi placuse la nebunie.
animatia e realizata bestial, in tonul filmuletelor din joc, chiar daca totul pare ceva mai blur-at decat in spirits within. insa filmul nu e chiar continuarea pe care o asteptam. forta jocului statea in poveste, construita pe parcursul a peste cincizeci de ore de gameplay. aia te prindea, nu orele pe care le ardeai boxand monstrii. ori in film avem doua ore de cafting si poveste din pula. bine, a fost misto sa-l (re)vad pe cloud cum se taie in sabii cu sephiroth timp de zece minute intr-un showdown gen matrix revolutii dar mai vroiam si eu niste dialoguri, niste intorsaturi, pe scurt ceva mai mult plot. pula mea, can't have it all acuma. 8/10.

Gaandalf 15 Oct 2005 08:53

Justice League Unlimited Season 1

ep1 - "Initiation" - f.uck GREEN ARROW ... f.uck him in the ear ... robin hood meets legolas = grreen f.ucking arrow :sick: :sick: :sick:
ep 2 - "For the man who has everything" ... F.UCKING BRILLIANT. EYE FEST! :love: :love: :love:
ep3 - "Kid Stuff" - funniest super hero episode ever ... :love:

Black Rose 31 Oct 2005 01:08

Corpse Bride, f. dragut, dar parca lipsea ceva :D

Cel mai draguta animatie e Ice Age, apoi Nightmare before Christmas. :love:

Gaandalf 31 Oct 2005 08:41

Justice League Unlimited Season 1+2 - SUPER HERO FEST ... :love: :love: :love:

tornado_x 11 Nov 2005 16:11

Final Fantasy VII, facut pe calculator cu o grafica de exceptie. :)

MinRep 25 Nov 2005 20:37

The Simpsons - The President Wore Pearls: parodie dupa "Evita", usor atipic pentru cei obisnuiti cu stilul "The Simpsons"... am ras de la un capat la altul! :D

Twinsen 30 Nov 2005 21:01

Waking life

Waking Life - 8/10
Filozofic, destul de interesant

Bulumulu 01 Dec 2005 13:45

walt disney-the skeleton dance (1929) superb, naiv, grotesc, comic, 10/10 a delight

Lady_Skar 01 Dec 2005 18:45

Re: Waking life

Originally Posted by Twinsen:

Waking Life - 8/10
Filozofic, destul de interesant

I love that movie. :)

Eu de curand am vazut FInal Fantasy Advent Children, facut dupa povestea jocului si mi-a placut foarte mult desi eu nu prea m-am jucat Final fantasy VII la viata mea, de fapt nu m-am jucat niciodata. Cu toate acestea l-am vazut o data, mi-a placut, am cautat mai multe informatii despre poveste si dup-aia m-am uitat din nou si I really loved it.
Il recomand insa sa gasiti o subtitrare buna pentru ca subtitrarea pe care am avut-o eu era sub orice critica!

raptor 02 Dec 2005 10:07

Re: Waking life

Ed,Edd & Eddy

Filosofic, genial.

M0n0 08 Dec 2005 18:08

Kronk's New Groove - 7/10 succesorul lui The Emperor's New Groove...destul de bun pentru un sequal...dar a fost direct pe video...deci mai slabutz...vocea lu Patrick Warburton e de'a dreptu hilara chiar si cand spune prostii (majoritatea datilor)...dar nu numai asta e comic in tot filmu, mai sunt si alte chestii insesizabile...un desen animat amuzant.

Gaandalf 14 Dec 2005 10:04

Pocahantas 2 - pe bucati vazut ... what a load of crap! cantece si nimic mai mult ...John Smith isi trage nava si o uita pe Poc. nici macar direct pe dvd & vhs nu merita. Tv Only ... :sick:

MinRep 21 Dec 2005 15:03

Chicken Little - 8/10: nu se putea sa treaca anul fara sa vad eu filmul asta! :D Chiar daca este inferior fratilor sai de gen "Shrek", "The Incredibles" sau " Finding Nemo" (nu si "Madagascar"), este destul de amuzant cat sa nu te plictiseasca sau sa te doboare cu sub-plot-ul siropos... Per total, poanta cu "King Kong" a fost cea mai reusita, desi filmul pe care il impungeau (aproape cu sete) este "War of the Worlds".

costobocus 22 Dec 2005 09:43

Kaena

Kaena.

O poveste destul de interesanta, dar nu a fost impinsa la limita. Plus ca au ales niste personaje secundare cam jenante (porci-viermi zburatori, gandaci inteligenti).

In rest grafica buna, trebuie sa va obisnuiti cu limba franceza, care o sa vi se para aiurea, si asteptati-va la un final previzibil.

Apropo de Chicken Little, filmul merita vazut pentru cel mai tare personaj tampitdehaios de la Stich incoace, si anume FishOutofTheWater.

Nightwane 22 Dec 2005 10:04

Family Guy s05 - slabutz dar tot e tare.
X-Men Evolution s04 - lovely
Haibane Renmei - uuuh, sooo cute!

GhitzaCartitza 30 Dec 2005 20:49

The Madagascar Penguins in Christmas Caper - dureaza doar 10 min dar merita vazut. Unul din piguini pleaca sa ia cadou ursului polar si intra pe mana unei babete nebune. Aici intra in actiune comandoul de pinguini :lol: . Daca v-au placut in Madagascar o sa va placa si in filmuletul asta.

raptor 03 Jan 2006 14:49

.mie mi s-a parut slab. asta in cazul in care se voia amuzant. daca se voia plicticos, atunci da, e un filmulet bun.

anouk 03 Jan 2006 17:47

Originally Posted by Bulumulu:

walt disney-the skeleton dance (1929) superb, naiv, grotesc, comic, 10/10 a delight

:o cum ai dat de de el?... nici pe amazon nu l-am gasit

tornado_x 04 Jan 2006 01:09

:w00t: Looney Toons - :lol: Cele mai comice cele cu Daffy si Bugs.......

GhitzaCartitza 21 Jan 2006 14:57

Naruto ramen ramen ramen; ryou ninja; noodles...
Urmatorul episod: Memory the Lost Page.

http://www.tv-tokyo.co.jp/anime/naruto/story_f.html

Lady_Skar 24 Jan 2006 20:14

JLU - Patriot Act
SPEEDY!

MinRep 26 Jan 2006 07:34

Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit - very nice... nu e un film prea serios, dar in ceea ce priveste realizarea, e exceptional.

Gaandalf 24 Feb 2006 10:58

Ultimate Avengers - THE MOVIE - 8.5/10
bunicel ... dar insuficient zic eu.

Nightwane 24 Feb 2006 12:33

Berserk 6 dvd Box Set - The greatness of Gatsu, Griffith and the others on dvd.

Ramane sa imi cumpar The Behelit si gata :D

Behelit: http://www.tiendaociojoven.com/image.../1020930/849/#

GhitzaCartitza 24 Feb 2006 22:15

Originally Posted by Gaandalf:

Ultimate Avengers - THE MOVIE - 8.5/10
bunicel ... dar insuficient zic eu.

As fi preferat sa vad cum o incaseaza extraterestrii. Hulk e nasol si depasit :hmm: . Oricum a fost o placere sa-l vad pe Thor in actiune.

raptor 25 Feb 2006 22:06

.spongebob squarepants. the series. 10. pur si simplu nu ma mai satur de buretele asta.

Bogie 27 Feb 2006 14:12

Vazut si eu "Vincent" al lui Tim Burton, o pastisa inteligenta dupa Poe...f amuzant.

"He likes to experiment on his dog Abacrombie,
In the hopes of creating a horrible zombie.
So he and his horrible zombie dog,
Could go searching for victims in the London fog."

"Such horrible news he could not survive,
For his beautiful wife had been buried alive."
:lol: :lol: :lol:

Demona 04 Mar 2006 08:20

Ergo Proxy... foarte violent, foarte sf foarte bloody... :sleep: [/b]

mia_u 18 Mar 2006 22:51

Ultimele pe care le-am vazut sunt cateva filme Disney. Cel mai mult mi-a placut Beauty and the Beast... :love: .

raptor 20 Mar 2006 14:06

.vai, dumnezeule mare...a fost ieri "maraton" spongebob squarepants"-40 de episoade vazute intr-o singura zi...nu mai fac niciodata asa ceva. zece ore non-stop a fost prea mult.

completlyinsane 02 Apr 2006 19:47

tocmai ce vazui Hoodwinked.... awsome :D

Bulumulu 02 Apr 2006 23:29

star wars - clone wars (2003) :lol: genial 10/10 genndy tartakovsky ruuulez!!

Bulumulu 04 Apr 2006 22:30

baginski - the cathedral (2002) 10/10 superbb

BeNnY 04 Apr 2006 23:02

Vezi si tu Fallen Art

Bulumulu 05 Apr 2006 01:16

fallen art l-am vazut mai de mult, si de atunci tot caut catedrala.. in afara de astea 2, a mai facut ceva?

BeNnY 05 Apr 2006 01:58

Nu, am inteles ca ia o pauza, nu am inteles exact de ce. Vezi mai multe de la Platige Image cum ar fi Undo - un tip care sta pe un scaun si rupe pagini dintr-o carte care e trecutul si se intampla diverse chestii in jurul lui, ii dispar cicatrice de pe fata etc. Am impresia ca le poti downloada de pe site: http://www.platige.com/

Cinemania 05 Apr 2006 21:49

Cathedral e mai profund, Fallen Art e pur si simplu genial...sper sa mai faca astfel de scurte Baginski

MinRep 25 Apr 2006 08:57

Ice Age: The Meltdown - 7/10: ceva mai slabut decat primul, dar oricum nu pretinde sa fie mai mult decat un film recreativ, extraordinar de bine realizat (da, animatia e mult mai complexa).

77ravens 25 Apr 2006 10:42

Faza in care Cow parodiaza pe Manson e mortala:''I want to live,I want to love...''(Cow and chicken),si sa nu uitam ca mama lui Johnny Bravo a cantat cu Hendrix

MinRep 28 Apr 2006 12:35

The Simpsons - Season VII: pe DVD, cu comentarii audio ale lui Matt Groening, Mike Scully, Josh Weinstein, Bill Oakley s.a.m.d., plus Yeardley Smith (pentru vreo 3 episoade) si o aparitie speciala a lui Jeff Goldblum. Chestia asta creeaza dependenta - nu m-am putut dezlipi de ecran cateva ore bune!

raptor 05 May 2006 09:36

.stiti cu totii, i suppose, ca de ceva vreme pe tvr2, mai pe la miezu noptii se da futurama?

The Jew 11 May 2006 18:17

stim... pacat ca le-am vazut pe toate

raptor 11 May 2006 18:32

;) eu unul am refuzat sa le vad pe toate pe cpu...si se pare ca am facut bine :P

All times are GMT +2. The time now is 15:10.