![]() |
STOP ! Opriti tiparu, adaugati "the object of my affection" 8) :oops: :love:
|
Cet obscur objet du désir. love simple
|
@herbert
nu esti nici primul si nici ultimul care subestimeaza pe rusi. din fericire subestimarea ta nu conteaza. a altora da. din pacate. eu am vorbit despre istoria cunoscuta de toti. tu vorbesti despre prognoze pe care nu stiu cata lume le accepta. PS: nu se zice ''adevarul e altul'' se zice : "parerea mea este alta" atunci cand vorbesti cu cineva pe care nu il cunosti in nici un fel, a afisa aere de superioritate e ridicol....profesore! ;) |
'scene dintr-o casnicie'... does that count ? eu l-am luat ca pe un love story nemuritor, care se intinde pe 30 de ani.
|
incluzi aici si continuarea [Saraband]?
|
Originally Posted by notorious:
neaparat...neaparat |
"Irreversible", un film visceral, dur si foarte trist. Descendent, Gaspar Noe ne loveste de trei ori: intaia oara cu deznodamantul de o violenta vizuala greu de digerat, a doua oara cu prezentarea motivului pentru care deznodamantul s-a consumat si a treia oara, la nivel intelectual cu judecarea la rece a celor vazute si realizarea consecintelor (din punctul meu de vedere cea mai grea lovitura). E cam fortat sa pui acest film in categoria "Greatest love movies" dar iubirea este in esenta tema acestei povesti, o iubire esuata deoarece "Le Temps Detruit Tout". O viata este luata si patru vieti sunt distruse intr-o noapte din motive tangente: o clipa de nepasare, pasiune infranata si un strop de hazard. Efectul cathartic din ultimele cadre compenseaza cu violenta cruda la care este expus privitorul. Desi mai am destule gauri de acoperit la capitolul cultura cinematografica, pot spune cu mana pe inima ca Gaspar Noe a realizat un film extraordinar.
|
1.reconstruction
2.betty blue 3.splendoare in iarba 4.casablanca 5.before sunrise 6.meet joe black 7.romeo si julieta 8.in the mood for love 9.open hearts 10.ultimul tango la paris |
Io am asa pe lista:
A beautiful mind American beauty Barfuss Cruel Intentions(primu,restu` sunt de kkt) Jerry Maguire Love in the time of cholera(man,cat de tare a fost!) Leon(cel mai tare dupa mn!) The Godfather(toate 3,nuj de e film de fragoste,dar ce mai conteaza,ca te indragostesti pe parcurs de Al Pacino!:X:X:X) Scent of a woman Ghost Forest Gump(e si film de dragoste,nu puteti zice ca nu! :x :D ) Bridget Jones American History X(nu e film de dragoste,dar filmul asta pur si simplu nu trebuie ratat!!!!!) Against the ropes The devil`s advocate :x Love actually(inevitabil) The man who cried Vanilla Sky Dirty Dancing(pfffff...Patrick Sweazy :love: ) ...si mai sunt care mi-au placut...da nu-mi vin acu` in memoir... a da.si Memoriile unei geisha |
Päi atunci, punem si:
"Twelve Angry Men" (cä Henry Fonda :love: iubea dreptatea) "Mireasa lui Frankenstein" (cä monstrul :love: iubea mireasa) "Amintiri din copilärie" (Creangä :love: o iubea pe Ozana cea limpede si frumos curgätoare - ba chiar se despuia la nudu' gol pentru ea!) "Cu mâinile curate" (Nicolaescu :love: iubea apa si säpunul) "Träim decenii de împliniri märete" (Ceausescu era cel mai :love: iubit fiu al boborului) Radiografia plämânilor mei din 9 august 2006 (mi i-am :love: iubit asa de mult, cä m-am läsat de fumat) |
Daca asta a fost o replik la ce filme am dat io ca ex....:|.....atunci nu ma intereseaza:|
|
love movies...
Dupa parerea mea ... Napoleon and Josephine: A love story (1987) {Armand Assante si Jacqueline Bisset} le intrece pe toate.
Din pacate nu shtiu de unde sa`l fac rost :( |
"3 metri sopra il cielo...
"Ho voglia di te" :love: :love: :love: |
Originally Posted by herbert:
|
Originally Posted by marx:
OMG! ce lovitura crunta! te cam razbuni - asa cum m-a avertizat als. stai fara grija, papilele functioneaza ireprosabil. |
Originally Posted by herbert:
|
Love Actually
The Notebook Casablanca The Apartment |
nu i-a placut nimanui the Notebook :-S :-S :D:D mie da
|
ooops sorry n-am vazut ...mai e cineva caruia i-a placut...
|
City of Angels, P.S., I Love You, The Young Victoria, Keith, Original Sin
|
Capitalismul: o poveste de dragoste
Moartea domnului Lăzărescu. Nu știu dacă la proiecțiile din străinătate melodiei ăsteia i s-au tradus versurile, ea aduce un plus de valoare filmului. |
Cred ca ai gresit topicul, Ipu.
|
Pe ce te bazezi când spui asta?
|
Probabil pe faptul ca "Moartea domnului Lăzărescu" nu e love movie decat daca il targi de par ;)
|
Moartea domnului Lazarescu numai film de dragoste nu e. Este un film realist, dur, ce aduce in prim plan grave probleme ale sistemului medical romanesc, dar si probleme umane, cum ar fi indiferenta si nepasarea oamenilor fata de semeni. Unde e dragostea? Poate mi a scapat mie ceva..
Iar celalalt film, Capitalism.., din cate am inteles, este un documentar ce vorbeste despre sistemul bancar si corporatiile de peste ocean, deci, din nou, where is the love ? |
Nu confundați filmul de dragoste cu filmul hormonal.
„Filmul este o poveste de dragoste, o comedie, un film despre bătrânețe și despre sistemul medical, dar, înainte de toate, este un film despre indiferența atotdistrugătoare, despre nepăsare și lipsă de comunicare.” (Cristi Puiu despre Moartea domnului Lăzărescu) |
Asteptam o explicatie proprie. In fine. Daca M.d.L. se incadreaza la Greatest love movies, fie, cum zici tu, n-oi fi priceput eu.
Sunt curios, Michael Moore ce spune ? |
Kate and Leopold
The notebook A walk to remember |
Before Sunrise(1995),Before Sunset(2004)
|
50 First Dates (2004)
Across the Universe (2007) As Good as It Gets (1997) Cruel Intentions (1999) Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004) Forrest Gump (1994) Ghost (1990) Great Expectations (1998) Imagine Me & You (2005) It's Complicated (2009) Jersey Girl (2004) Legends of the Fall (1994) London (2005/I) Love Actually (2003) Marley & Me (2008) Meet Joe Black (1998) Notting Hill (1999) Once (2006) P.S. I Love You (2007) Playing by Heart (1998) Prime (2005) Revolutionary Road (2008) Rumor Has It... (2005) Serendipity (2001) She's All That (1999) Slumdog Millionaire (2008) Something's Gotta Give (2003) Sweet November (2001) The Blue Lagoon (1980) The Break-Up (2006) The Constant Gardener (2005) The Heartbreak Kid (2007) The Lake House (2006) The Notebook (2004) Vanilla Sky (2001) What Women Want (2000) Wicker Park (2004) Yes Man (2008) Yours, Mine and Ours (2005) (500) Days of Summer (2009) 10 Items or Less (2006) A Good Year (2006) Along Came Polly (2004) Arizona Dream (1993) August Rush (2007) Away We Go (2009) Before Sunset (2004) Blindness (2008) Breaking and Entering (2006) Closer (2004/I) Cold Mountain (2003) Definitely, Maybe (2008) Don Juan DeMarco (1994) Four Christmases (2008) Good Luck Chuck (2007) Groundhog Day (1993) Happy Accidents (2000) He's Just Not That Into You (2009) I Love You, Man (2009) If Only (2004) In Her Shoes (2005) Intolerable Cruelty (2003) Jeux d'enfants (2003) Knocked Up (2007) Låt den rätte komma in (2008) La leggenda del pianista sull'oceano (1998) La vita è bella (1997) Le fabuleux destin d'Amélie Poulain (2001) Loser (2000) Love Happens (2009) Meet the Fockers (2004) Meet the Parents (2000) Must Love Dogs (2005) My Blueberry Nights (2007) Over Her Dead Body (2008) Passchendaele (2008) Revanche (2008) Sex and Breakfast (2007) Sideways (2004) Sweet Home Alabama (2002) The Count of Monte Cristo (2002) The English Patient (1996) The Family Man (2000) The Fountain (2006 The Good Night (2007) The Holiday (2006) The Illusionist (2006) The Kite Runner (2007) The Other Boleyn Girl (2008) The Painted Veil (2006) The Time Traveler's Wife (2009) The Wackness (2008) Things You Can Tell Just by Looking at Her (2000) Titanic (1997) |
Amelie Poulain mi se pare printre cele mai bune filme despre dragoste.
|
All times are GMT +2. The time now is 13:04. |