Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   adresa cinema studiou? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85538)

irene marlyne monroe 16 Dec 2004 18:40

Originally Posted by Jay:

La romexpo?? tragic...
acasa? Dar de unde esti?

am domiciliu in bucuresti,dar ma duc acasa la ai mei-o zona superba inconjurat de foarte momente a le naturi ,este in mijlocul harti,si a banilor de 2000 lei-hartie,s-a vazut cel mai bine eclipsa,:"ciupercuta intr-un picior,ghici ciuperca cei"

Nightwane 16 Dec 2004 19:27

Originally Posted by irene marlyne monroe:

am domiciliu in bucuresti,dar ma duc acasa la ai mei-o zona superba inconjurat de foarte momente a le naturi ,este in mijlocul harti,si a banilor de 2000 lei-hartie,s-a vazut cel mai bine eclipsa,:"ciupercuta intr-un picior,ghici ciuperca cei"

Spermezeu Vale? :w00t: :w00t: :w00t:

keyzer soze 16 Dec 2004 20:48

:lol:

Nightwane 16 Dec 2004 21:22

Originally Posted by keyzer soze:

razi tu razi Harap-Alb da' chiar exista orasul ala...ma rog...catun ce dracu' o fi :P

irene marlyne monroe 16 Dec 2004 21:24

sper sa nu ma mai superi keyzer ca sunt destul.stiti de ce mi s-au desumflat buzele pana aproape de nivelul pe care il aveam ,numai de aseara si azi s-au cam redus in volum!sa imi bag picioarele ca m-a speriat tu anestezia de aveam ditamai buzele si substanta putina!dar il sun maine pe medic sa ma programeze din nou,dar sper sa nu mai trebuiasca sa mai platesc!voi nu stiti nimic de unde anume se cumpara bilete pentru romexpo?

irene marlyne monroe 16 Dec 2004 21:42

Originally Posted by Nightwane:

razi tu razi Harap-Alb da' chiar exista orasul ala...ma rog...catun ce dracu' o fi :P

ai vrea tu sa ai o casa acolo cu singuranta!e foarte greu sa stai la bloc in buc.daca nu ai un loc intr-o zona frumoasa sa pleci in vacanta !daca aveti o foaie de 2000 lei sa va uitati pe ea si veti localiza zona!se cheama VALCEA SI ESTE O SI O ZONA CARE A DAT NASTERE LA MULTE VEDETE!stiti eu am o verisoara GEANINA MONEA care a fost prezentatoare la PROtv -meteo,dar eu nu prea am tangente cu ea ,sora mea a avut!ok!cred ca ma duc sa imi umplu cadita si sa ma relaxsez in ea-eo modalitate de a te simti bine in bucuresti,dar inschimb fiind un oras mai mare sunt mai multe perspective profesional,iar valcea PARADISIAL!

irene marlyne monroe 17 Dec 2004 13:32

sper sa nu ma mai superi keyzer ca sunt destul.stiti de ce mi s-au desumflat buzele pana aproape de nivelul pe care il aveam ,numai de aseara si azi s-au cam redus in volum!sa imi bag picioarele ca m-a speriat tu anestezia de aveam ditamai buzele si substanta putina!dar il sun maine pe medic sa ma programeze din nou,dar sper sa nu mai trebuiasca sa mai platesc!voi nu stiti nimic de unde anume se cumpara bilete pentru romexpo?

sunteti ocupati cu sarbatorile de iarna ,ce se intampla ,v-ati indragostit,daca nu mai intrati pe forum?????? ;) eu ma voi duce dupa o luna pt.buze!pupicuri mari si dulci!

irene marlyne monroe 17 Dec 2004 14:23

salut,daca va intereseaza revelion 2005 romexpo va spun ce am aflat si eu.se cumpara de la primaria sect.5 ,nu sunt inca tiparite si se pun in vanzare pe 27 dec.

Jay 17 Dec 2004 15:56

,s-a vazut cel mai bine eclipsa

Pe luna?...

irene marlyne monroe 18 Dec 2004 11:58

Originally Posted by Jay:

,s-a vazut cel mai bine eclipsa

Pe luna?...

ei da ,esti tare glumet.ajungem noi si pe luna chiar cinava de pe forum zicea:"romania e frumoasa,dar pacat ca e populata"deja s-a inceput cumpararea de terenuri acolo.eclipsa de luna pe pa mant s-a vazut cel mai bine din valcea.

irene marlyne monroe 18 Dec 2004 19:43

hai sa va spun o bomba!se deschid doua televiziuni 1. a lui ARISTIDE BUHOIUL si alta a lui BECALI!stiti eu nu va inteleg,la inceput sunteti asa draguti cu pers.novice si apoi.....nici nu le mai raspundeti!

BeNnY 18 Dec 2004 21:01

Devin seniori si seniorii devin anosti si neinteresanti

irene marlyne monroe 18 Dec 2004 22:09

Originally Posted by BeNnY:

Devin seniori si seniorii devin anosti si neinteresanti

cine devin seniori?cei de pe forum sau pers.novice?sa inteleg ca am devenit neinteresata?pacat ,ca dupa acea vor veni sarbatorile ,majoritatea sunt plecati si va fi o pauza de comunicare pe forum,iar timpul,clipa ocazile trebuiesc pretuite!dar nici ca mine sa deveniti oameni al momentului,spontaneitati si neprevazutului-e un pic si cam periculos!

BeNnY 18 Dec 2004 22:38

Novicii devin seniori, ca despre ei vorbeai. Cum sa stim noi despre ce vorbesti tu cand nici macar tu nu stii?

irene marlyne monroe 18 Dec 2004 22:56

Novicii devin seniori, ca despre ei vorbeai. Cum sa stim noi despre ce vorbesti tu cand nici macar tu nu stii?

prin telepatie! ;)cand ai o gandire fugitiva asa se intampla,vrei sa spui multe si sfarsesti prin a fi indescifrabil!iar faza cu seniorii este datorata de gandirea fiecaruia,singur gandeste asa ceva-e ceea ce gandesti!dar asta nu inseamna ca pers.respectiva si e asa!si stai linistit ca nimeni nu ajunge senior peste noapte,iar daca nu poti fi si normal ,sa te adaptezi la orice situatie atunci e egal cu zero.

irene marlyne monroe 19 Dec 2004 11:07

sa stiti ca mie imi lipsiti!dar sa-mi bag pula indiferent daca imi raspundeti,pana miercuri, cand plec eu va scriu!iar daca am gresit cu ceva imi cer scuze si doresc o opinie pentru ceea ce as putea face!oricum astai caracterul meu si nu se va schimba ,ci se va modela!iar daca nu vreti sa mai exist pe cinemagia nu aveti decat sa-imi faceti imposibila intrarea,pana tunci toate cele bune si pupicuri!

irene marlyne monroe 19 Dec 2004 17:03

salut!stiti ca talentul si viitoarea actrita/starul din mine sunt in umbra :hmm: fara contactul cu voi,voi il faceti sa straluceasca! 8)
spunetim ,va rog oare ce inseamna fotomontaj?
daca vreti sa-mi vedeti o foto nud.vizualizati pagina de concurs -pers.participante a revistei"foto magazin"-pe net,iar daca cititi jurnalul national e posibil maine sau poimaine sa vedeti o poza cu mine,la rubrica CLICK.pupicuri! :love:

raptor 19 Dec 2004 17:18

da' asa,ca fapt deevers,ai aflat adresa?

irene marlyne monroe 19 Dec 2004 18:00

Originally Posted by raptor:

da' asa,ca fapt deevers,ai aflat adresa?

adresa la cinema studiou????????am si fost prezenta ,dar mi-am facut mai multi amici pe aceasta pagina,care din pacate ma ignora acum!
va intra poza mea marti :P la jurnalul national!imi place sa particip la concursuri ce tin de pasiunea mea si mi-ar placea mai ales activitati!tu esti novice?poti sa imi zici ce-i un fotomontaj-cum arata?

raptor 19 Dec 2004 18:29

.eu fac foto si am montat cindva 3 placi de faianta.vizualizezi?

irene marlyne monroe 19 Dec 2004 19:00

.eu fac foto si am montat cindva 3 placi de faianta.vizualizezi?

nu prea inteleg-care-i sensul!tu esti fotograf sau amator din pasiune?

raptor 19 Dec 2004 19:03

.din pasiune.am citit odata un roman de sandra brown despre un fotograf si de atunci am ramas pasional in tot ce fack.

irene marlyne monroe 19 Dec 2004 19:13

.din pasiune.am citit odata un roman de sandra brown despre un fotograf si de atunci am ramas pasional in tot ce fack.

si dragoste faci cu mare pasiune????????????? :love:
ti-am vizualizat cateva din mesajele scrise de tine,doresc sa stiu ce-i cu"INTALNIREA CINEMAGICA "de sarbatori?se organizeaza ceva cu cei din cinemagia?eram interesata,pentru orice eventualitate,desi am trei variante eu-ramne de vazut care varianta ma tenteaza!

raptor 19 Dec 2004 19:15

.eu nu-s mitic si nu-mi ajung picioarele pina acolo(cit or fi ele de lungi),dar poti sa te duci linistita.ai grija ca nu e voie cu alcool la minori.

irene marlyne monroe 19 Dec 2004 19:18

.eu nu-s mitic si nu-mi ajung picioarele pina acolo(cit or fi ele de lungi),dar poti sa te duci linistita.ai grija ca nu e voie cu alcool la minori.

unde anume?mai concret!este nevoie de invitatie?vorbestem de spre acest lucru!este vorba de revelion sau numai de craciun?

raptor 19 Dec 2004 19:25

.iti obtureraza buzele astea noi ochii cumva?mai mult de o cafenea nu sexzista nimic altceva.

Nightwane 19 Dec 2004 19:27

unde anume?mai concret!este nevoie de invitatie?vorbestem de spre acest lucru!este vorba de revelion sau numai de craciun?

e vorba de revelion. pe 31 dec. si pe 1 ianuarie vom petrece toti impreuna. da' toti userii o sa vina...chiar si cei din cele mai indepartate colturi ale tarii. vii si tu? daca te hotarasti sa fii pe 31 decembrie in fata selgros-ului din pantelimon. de acolo vom pleca cu autobuzul la padure.

irene marlyne monroe 19 Dec 2004 19:32

.iti obtureraza buzele astea noi ochii cumva?mai mult de o cafenea nu sexzista nimic altceva.

nu conteaza locul important e sa ne simtim bine,si e interesant sa ne si cunoastem cei de pe forum cinemamagia,nu?as vrea sa stiu mai multe !

Nightwane 19 Dec 2004 19:35

nu conteaza locul important e sa ne simtim bine,si e interesant sa ne si cunoastem cei de pe forum cinemamagia,nu?as vrea sa stiu mai multe !

fata, tu esti chioamba? ti-am dat detalii mai sus. beleste dracu' ochii acolo si gata.

raptor 19 Dec 2004 19:37

si eu vreau sa stiu mai multe despre o multime de chestii. ma intereseaza in mod special care e cantitatea de septel de pe teritoriul romaniei.

irene marlyne monroe 19 Dec 2004 19:37

e vorba de revelion. pe 31 dec. si pe 1 ianuarie vom petrece toti impreuna. da' toti userii o sa vina...chiar si cei din cele mai indepartate colturi ale tarii. vii si tu? daca te hotarasti sa fii pe 31 decembrie in fata selgros-ului din pantelimon. de acolo vom pleca cu autobuzul la padure.

fara gume ok?????????vreau sa imi spuneti mai multe si sigur,ma tenteaza imprevizibilul,dar ramane de vazut daca vorbiti serios!fara farse!lasati-mi si un numar de telef.in cazul in care vreau sa vin,dar ramane de vazut!

Nightwane 19 Dec 2004 19:38

fara gume ok?????????vreau sa imi spuneti mai multe si sigur,ma tenteaza imprevizibilul,dar ramane de vazut daca vorbiti serios!fara farse!lasati-mi si un numar de telef.in cazul in care vreau sa vin,dar ramane de vazut!

fara glume bre. numarul cui il vrei?

nume 19 Dec 2004 19:38

Da si la padure o punem de un gratar, un mic , o maslina , un milkshake si poate si un cumshot in grup. Ce zici, te bagi in hora noastra?

irene marlyne monroe 19 Dec 2004 19:44

fata, tu esti chioamba? ti-am dat detalii mai sus. beleste dracu' ochii acolo si gata.

bine dar ,nu-o farsa?si la ce ora ma rog ,DOMNIA TA!dar in cazul in care vin sa nu ma lasati pe undeva ,prin padure,ok?si in ce padure mergrm?sa nu ne manance coclobauri!daca e pe bune intalnirea sa imi specifici ora,iar eu ma mai gandesc!

Nightwane 19 Dec 2004 19:52

bine dar ,nu-o farsa?si la ce ora ma rog ,DOMNIA TA!dar in cazul in care vin sa nu ma lasati pe undeva ,prin padure,ok?si in ce padure mergrm?sa nu ne manance coclobauri!daca e pe bune intalnirea sa imi specifici ora,iar eu ma mai gandesc!

ora 18:13 in fatza selgrosului. mergem la padure, vorba vine. de fapt mergem la casa mea de vacanta care e la 40-50 km de bucuresti. vii sau nu? sa zici mersi ca te invit. ;)

irene marlyne monroe 19 Dec 2004 19:53

Originally Posted by nume:

Da si la padure o punem de un gratar, un mic , o maslina , un milkshake si poate si un cumshot in grup. Ce zici, te bagi in hora noastra?

ce placere sa te revad dupa atata timp!
normal ca contribui si eu,dar cu PRIVITUL!O PUNEM DE O MAMALIGUTA!serios daca se organizeaza ceva spunetim sa fiu pe faza ,si ramane de vazut,dar sa nu-mi faceti nimic rau sa ma lasati pe undeva ,daca va supar,vin si fete,sau as fi singura intre baieti?daca se organizeaza intr-adevar ceva ,ar fi una din variante care m-ar tenta!

irene marlyne monroe 19 Dec 2004 20:01

ora 18:13 in fatza selgrosului. mergem la padure, vorba vine. de fapt mergem la casa mea de vacanta care e la 40-50 km de bucuresti. vii sau nu? sa zici mersi ca te invit. ;)

m-ar tenta sa vin ,merci pentru invitatie,sa imi las numarul de telef.(sau trimitemi pe adresa mea de yahoo numarul de tel.sa vorbim!ma mai gandesc putin ,dar in princiupiu m-ar tenta!e singurul selgros din pantelimon,un alt reper?vin si fete????????????sa imi spuneti ce potsa faca eu,daca ar fi sa vin,dar sa fie ok sa nu imi faceti ceva rau!nici nu va cunosc ,dar ma tenteaza!

nume 19 Dec 2004 20:07

Nu-ti facem nimic rau ... poate dai si o auditie, o proba de microfon... te tragem si in camera ! :oops: Lasa-ti numarul aici ca sa te sunam cu totii !! Sa intri in numerosul nostru grup de prieteni ! ;)
Bai , oricine ai fi esti tare talentat.

irene marlyne monroe 19 Dec 2004 20:09

fara glume bre. numarul cui il vrei?

pai lasa-mi-l pe a tau!as veni!dar ma mai gandesc putin si te anunt prin telefon,dar sa nu ma lasati pe undeva,sau sa imi faceti rau ,ok?????????

irene marlyne monroe 19 Dec 2004 20:16

Nu-ti facem nimic rau ... poate dai si o auditie, o proba de microfon... te tragem si in camera ! :oops: Lasa-ti numarul aici ca sa te sunam cu totii !! Sa intri in numerosul nostru grup de prieteni ! ;)

de ce????????sunt o fata!dar fara sa ma trageti in camera ca ma rup! :oops: serios ,daca sunteti cuminti vin!sa las nr.tel???? :?

BeNnY 19 Dec 2004 20:16

Cotizatia se plateste la Nightwane in felatii. El e mai primitiv si n-a auzit de $ deci iarta-l si fa-i hatarul.

irene marlyne monroe 19 Dec 2004 20:30

de ce????????sunt o fata!dar fara sa ma trageti in camera ca ma rup! :oops: serios ,daca sunteti cuminti vin!sa las nr.tel???? :?

ok!imi las numarul dar lasa-mi si voi pe al vostru mai intai!de ce ai zis ca sunt talentata???in prostie ,naivitate/credula zi-mi tu!

irene marlyne monroe 19 Dec 2004 20:37

ok!imi las numarul dar lasa-mi si voi pe al vostru mai intai!de ce ai zis ca sunt talentata???in prostie ,naivitate/credula zi-mi tu!

ok,va las numaru ,dar sa nu faceti glume proaste pe seama mea!si lasati-mi si voi pe al vostru!
numarul meu e :0744187914

irene marlyne monroe 19 Dec 2004 20:41

ok,va las numaru ,dar sa nu faceti glume proaste pe seama mea!si lasati-mi si voi pe al vostru!
numarul meu e :0744187914

ne vedem poate de revelion,ok!

Nightwane 19 Dec 2004 21:50

Cotizatia se plateste la Nightwane in felatii. El e mai primitiv si n-a auzit de $ deci iarta-l si fa-i hatarul.

ugh ugh me Nightwane..ugh ugh you Benny ... ugh ugh you blow me now! ugh ugh

irene marlyne monroe 19 Dec 2004 22:34

ugh ugh me Nightwane..ugh ugh you Benny ... ugh ugh you blow me now! ugh ugh

lasa-mi si tu numarul tau de telefon,si un fix daca se poate sa vorbim ca poate vin si eu,dar mai vedem pana atunci!vin si fete?

irene marlyne monroe 19 Dec 2004 23:55

am observat ca voi va intalniti si marti sapt.viitoare,adica peste 2 zile!unde anume si la ce ora?sa vin si eu!daca mai aveti intruniri anuntati-ma si pe mine!cu ocazia aceasta va cunosc mai bine si e posibilitatea mai mare de a veni de rev.cu voi!dar vom vedea!

Jay 20 Dec 2004 10:35

Daca chiar vrei sa vii marti... nu de alta dar aducem si televiziunea.... ma risc si-ti las eu numarul meu de telefon... 8)

irene marlyne monroe 20 Dec 2004 11:03

[quote="Jay"]Daca chiar vrei sa vii marti... nu de alta dar aducem si televiziunea.... ma risc si-ti las eu numarul meu de telefon... 8)[/quopai ,lasa-l,eu l-am lasat ,poti sa imi dai un apel!si eu m-am riscat,de fapt imi place imprevizibilul,riscul,aventura,spontenialitatea!da r in final care ar fi riscurile?poate eu nu constientizez!dar daca aveam tupeul sa vin la untrunire/rev.de necunoscuti ,ce mai conta nr.de tel.dar e buna si incercarea de a risca putin ,pentru a cunoaste,si in stiinta pt.a progresa!dar nu conteaza asta-s eu,v-am zis ca sunt o fire a momentului,chiar si oscilanta,de ex:stau cuminte incasa,iar si cand ies ies si o fac lata!sa nu exagerez,imi place totul cu limite,dar depinde unde are fiecare limita!ok!atunci ne vedem maine la hanul cu tei!pupicuri!

BeNnY 20 Dec 2004 13:08

I-auzi Nightwane ca se baga. Daca e de statura mica te-ai scos, pe-acolo pe sub masa in frame.. :oops: ;)

All times are GMT +2. The time now is 09:52.