![]() |
irene honey...hold still...nu o sa te doara...doar infig acul asta maaare si stralucitor in fruntea ta. dupa aia ai sa uiti ca ceva ti-a provocat vreo intrebare vreodata.
|
Originally Posted by irene marlyne monroe:
Nu vreau sa bag in seama acest topic dar chiar nu ma pot abtine, mai ales ca parca iti place sa fii necajita. Nu vei fi actrita din simplul motiv ca nu stii sa vb romaneste. Pt a face teatru ar trebuie sa ai si tu un limbaj mai elevat. Al tau e discursiv. Daca scrii fraze lungi pe care le legi prost nu inseamna ca esti mai culta. Si ca sa stii si tu: se spune "in acelasi timp", "fiindca" nu "finca", "ghideaza" nu "gideaza", "sa fii solicitata" deoarece te referi la vedeta care e de genul fem. si fii e cu 2 de i - tine minte cand o sa dai bac-ul, "ca castigatoare" :), "tineti-le" , "unui om ii place" samd. Si astea sunt alea care nu poti sa le justifici spunand ca ti-a fost tastatura stricata sau ca ti-a fugit mana. Din ce tara straina te tragi? Si asta e doar un post de-al tau. Fa si tu un curs de gramatica, ce naiba. Esti amuzanta o data nu de mai multe ori. Da. Unui om ii place sa auda si cuvinte frumoase. Dar orice om are o limita. |
felicitari!ai fost un observator desavarsit!poate a fost doar un test,sa comenteze cineva,sa nu fiu singurica pe forum....
"ar suna"RUSINICA DIN PARTEA MEA"vreau sa fiu actrita,iau note mari la cursuri,dar....nici nu scriu corect gramatical ce-i drept am o gandire fugitiva,mana lenta,fara prea multa experienta de tastat,si nu citesc pt.eventuale corectari.dar asta nu inseamna ca sunt prostuta.eu chiar sunt isteata/inteligenta si descurcareata si am multe alte abilitati! 1 |
mancati-as
|
Originally Posted by keyzer soze:
|
bravo.stii ce se zice.ca daca reusesti sa convingi o persoana... |
Originally Posted by Longshot:
|
Sa spunem doar atat: cei de la Ciao, Darwin! n-ar fi nevoiti sa te plateasca...
|
bah.nu-i spune de doua ori ca cine stie..., daca nu o fi fost deja
|
Originally Posted by BeNnY:
|
Asa ma gandeam si eu. |
Originally Posted by BeNnY:
|
Originally Posted by irene marilyn monroe:
imi vine sa rad... :lol: |
Originally Posted by notorious:
ce vroia sa spuna a cea pers. cu ciao darvwin??? |
multe...de ex:
daca Darwin ar fi trait acum si ar fi auzit de tine, s-ar fi calugarit :D |
Originally Posted by Cinemania:
|
pardon, Darwin nu s-ar fi calugarit, s-ar fi facut preot
|
Originally Posted by Cinemania:
|
|
kadjfngdfbhod;afhin
|
Originally Posted by Jay:
|
si pentru ca nu era de ajuns AM ENERVAT PROFA LA EXAMEN SI A VRUT SA MA TRIMITA AFARA,pentru ca a venit o fata din alt an pt.sustinerea examenului si eu am comentat si cand i-a pus nota pe foaie eu am vazut si scris mai josSEMNATURA-si i-am amintit acest lucru gandind ca -i fac un bine fetei sa fie totul complet si profa s-a enervat si mi-a zis sa ii arat unde anume,si i-am aratat,dar ereaSEMNATURA SECRETARIAT!APOI AM VRUT SA RASPUND PRIMA NU M-A LASAT,decat ultima dandu-le la toate fetele careu intrasera impreuna cu mine 10,iar mie 8.am stiut intrebarile dar cum eu nu zic direct ce am de spus si ocolesc pana ajung la punctul ok,o enervez deci am spus mai mult decat intrebarile la care trebuia!si ea face"nu am nimic cu tine ,doar iti evaluez nivelul fata de celelalte si de activitate in timpul semestrului"baga-mi-as picioarele,ca eu acum m-am pregatit pt.examen si am stiut!am inceput ca proasta saPLANG.SI FACE"dar ce -i 8 nu e o nota mica.."dar nu afost corecta si eu nu am luat atitudine,acceptand plangand.offffffffffffffffffffff!asta e era doar pentru mine,mandria mea ca si sa fiu cea mai buna si sa ma descurc,dar nu pentru a fi plina de mine,ci pur si simplu si ea ma atacat cu chestia asta ,dar oricum trebuie sa fiu maleabila si ok -sa ma adaptez in orice situatie,caci eu vreau sa fiu actrita! |
Du-te la casa de cultura a studentilor(Preoteasa)si acolo preda gratis Radu Naum(sper ca ai auzit de el!).Doar sa-i spui ca vrei sa te pregatesti pt facultatea de teatru si film,chiar dak nu vrei sa dai
|
Originally Posted by VladRock:
|
Catalin.
si nu, nu o trimite acolo. you have to have an iq this tall to ride. pax. irene...pe bune.medii din astea unde e mai cu ganditu NU. cunoaste-ti limitele, ca doar sunt destule. pirande de doi bani nu se accepta. sincer, incearca la "ciao, darwin". sau de fapt..stii ce? mergi, si cauta-l pe Radu Naum. |
Originally Posted by obvious:
|
Originally Posted by obvious:
|
(obviously, ignorance is bliss. )
Irene, nu voiam sa ma bag dar acum iti spun serios, vrei sa te faci actrita, felicitari ne vedem la Oscaruri daca e. DAR AICI NU GASESTI PE CINEVA CARE SA TE AJUTE. That's the God honest truth. Spune-mi ca-ti dai seama ca aici oamenii nu fac decat sa te... ahem... descurajeze. Chiar si eu! Este o mare pierdere de timp si spatiu de ecran ce se intampla in forumul acesta. Let it die already. |
Originally Posted by Lady_Skar:
ATI FOST SI SUNTETI CEI MAI DEOSEBITI AMICI SI PARTENERI DE GUSTURI COMUNE-ARTA FILMULUI,SCHIMB DE INFORMATI,OPINI....INTRUNIRI... SI CE-I MAI IMPORTANT ATI FOST PREZENTI SI APROPIATI PRIN ACEST INTERMEDIU-CEEA CE A FACUT SA NU MA SIMT SINGURICA SI SA DEPASESC ANUMITE STARI!INCEPUSEM SA MA IZOLEZ EFECTIV SI NUMAI BINE NU E SI MAI ALES PENTRU PSIHIC!SI MULTE ALTELE!TOATE ACESTEA DATORATE PLACERI -DESI ARE PARTILE EI BUNE SI NU INTERESULUI!SI VA ASIGUR CA ACESTE LUCRURI SUNT MAI IMPORTANTE DE CAT TOTUL,SAU FARA ELE NU POT FI SI CELELALTE! EU SUNT O FIRE FOARTE SENSIBILA ATASBILA DAR SI PUTERNICA SI RECE! DE EX.AM URMARIT ACUM O DRAMA-FILM INDIAN SI APROAPE PE TOT PARCURSUL FILMULUI AM INCEPUT SA PLANG IN HOHOTE...DAR MI-A TRECUTCA S-A TERMINAT FILMUL!POATE DE ACEEA POT FI SI O BUNA ACTRITA CA IMI INTRU IN STAREA RESPECTIVA PRIN VIBRATIA TOTALA A MEMBRANEI MELE-MA IMPLIC! DECI INDIFERENT CE ATI SPUNE PT.MINE E O MARE PLACERE SA COMUNICAM,CHIAR DACA PAR LUCRURI FARA SENS PT.MINE AU,VOI IMI DATI CHIAR SI FORTA DE AMI INDEPLINI VISUL DE A FI ACTRITA!SI E UN LUCRU FARA IMPORTANTA???CREATI SI CONTRIBUITI LA DEVENIREA UNEI ACTRITE,DE CARE VETI FI MANDRI!DACA VOI RATA CELE DOUA SANSE O VOI LASA MAI MOALE PANA AM SI STUDILE NECESARE!DAR TOTUL VA FI BINE! |
da' de ce tzipi, papusha?
|
si totusi caii se impusca..
|
mai copii, dece nu pute-ti s-o ignorati? hai ca nu-in asa de greu. stiu ca e modalitate usoara de a face mult mesaje, insa chiar va pune-ti la mintea cocosului (in cazul asta: a vacii)?
hai, un pic de ignoranta, si stiti, ignoranta nu este decat un pas mai departe de toleranta... |
Originally Posted by Longshot:
papusa???!!!!!nu am mai auzit pe cineva sa imi fi spus "papusa",frumos din partea ta! hei baieti luati exemplu!!!!!mari pupicuriiiiiiiiiii! |
Originally Posted by Nae:
mai baieti PUTETI SA face alegeri libere fara sa VA PUNETI de acord si sa va lasati influentati de nae care nu precizeaza motivul acestui lucru-argumentul de a fi indiferenti cu mine! |
|
Irene e vaduva neagra, astepta fraierii sa scrie in topicul ei ca sa-i devoreze. Fraierii sa scrie mai jos :
|
Originally Posted by nume:
recunosc ca imi place sa imbin placutul cu utilul,dar aici nu este cazul,atata tot ca im place ceea ce facem!pupicuri! |
|
CAND AVEAM CEA MAI MARE NEVOIE DE VOI M-ATI LASAT BALTA!DE CE??!!!DIN CAUSA UNEI ETICHETARI,A ORGOLIULUI????ASA DE MULTA IMPORTANTA ARE CUVANTUL ACELA PT.VOI???MAI MULTA DECAT MINE,NU CRED.DACA CINEVA MAI ZICE "SA MANCATI RAHAT"MANCATI????ASTA-I ROMANIA,SE APRECIAZA AMBALAJUL SI NU CONTINUTUL!
NU SUNTETI CURIOSI SA AFLATI DE PRESELECTIA LA ANTENA,CE S-A MAI INTAMPLAT,PACAT AM TRECUT PRIN O SERIE INTREAGA DE STARI.VEDETI DACA ARATA CEVA MAINE LA "CANAL DE STIRI"8-10VA ARATA SECVENTE CU FETELE LA PRESELECTIE.EU SUNT INTR-O CAMASA ROSIE,SAU O CAMASA ARGINTIE! AM AVUT MARE NEVOIE DE VOI SI INCA MAI AM,MA SIMT ATAT DE INCARCATA SI SINGURICA FARA VOI!DAR DACA VOI ALEGETI SA VA ASCUNDETI DUPA UN RAHAT DE CUVANT ,.ASTA E! |
astazi miercuri votati si luati ziarul ziarul am aparut un pic cam sex
|
:((
|
Originally Posted by Bulumulu:
|
.mare farsor.mari gogomani. 8)
|
miam unflat busele dinou si ma duare tare cand.....vorbezg . aveti vrun sfat varog frumossa mi spuneti si mie cesa fac. mulzzumezg.
neah...nu merge asa..it's just not the real thing :( cheap imitation :(( i can't even copy stupidity :(( |
neah --- n-ai talent :lol:
|
salut baieti,intrati pe ziarulziarul dati click pe tipa pt.concurs si vor aparea si celelalte poze -cea din mijloc sunt eu intr-o rochie transparenta cu mainile in par-huruiala cristiana irina-votati-ma,daca aveti placere!v-am simtit lipsa!
|
cute ass. am votat ultima boarfa, for the stockings. sau trebuiau votate manechinele? :shock:
|
i hear ya, bro.stockings all the way :P da' chiar ca boarfa
|
Originally Posted by keyzer soze:
SE POATE VOTA IN FIECARE ZI!TIMP DE APROAPE O LUNA! ce frumos ar fi, cine vorbea precum cei de la "paraziti"dar e departe de realitate,mai nou mi-am facut un prieten-vinul pt.o zi.acum de exemplu m-am trezit ca m-am ametit si am adormit ,din nou!eu nu beau alcolice si mai mult sucuri naturale,dar am fost dezamagite cu unele lucruri,si trebuie sa platesc 100 euro la 16 zile pe tel.fix.am platit data trecuta si acum trebuie din nou alti 100,dar asta e voi incerca toate cu limita!si gata si cu vinul-imi incepuse sa imi placa ,dar daca am baut si am adormit si iar asa e naspa ,trebuie sa mai fac si altceva frumos,sa citesc o carte.....a stiti mai am doar un singur examen pe 11 febr.si gata,penultimul l-am dat ieri si voi lua9sau 10am facut tot,a fost text grila,si ne-am mai putut inspira uni de la alti(bine asta era riscul tau sa nu scri aceasi prostie ca a colegului)dar a fos ok.cred ca cea mai mica nota a mea va fi acel8.bine ,dar si au fost materile usoare si totul ok,dar sa stiti ca si eu invat foarte usor si rapid.ma credeti ca nu am stat pentru niciun examen mai mult de doua zile?e adevarat si nu am citit decat de 1-2 sau maxim 3ori un curs.de ex.la examenul de ieri am citit de 2 ori cursurile si nu pe toate doarce de la inceput si am reusit sa parcurg materia toata citind pana la final o data in troleu pana la facultate ca nu reusisem acasa. stiti m-am dus dupa examen la casa studenteasca la trupa lui catalin naum si poate maintroduce in trupa sa de treatru.si stiti care e faza,ca ii lipsesc doua persoane pentru rorulile principale"romeo si julieta"eu i-am spus ca pot sa incerc eu ,ca, chiar mi se potriveste rolul,am trait o astfel de iubire patimasa,care s-a terminat negativ,dar ramane de vazut,eu sunt noua....etcsi cred ca nu i-am trecut un text.m-a pus sa interpretez ceva -A FOST OK,dar la plecare am plecat prima-ceea ce pt.proful medvedov de la academia de radio si tv-insemna un text primul plecat -primul renuntat,adica renunti foarte usor.si asa se intampla acolo se tirau unul cate unul si ramaneam eu cu alti 3-4pers.dar acum am plecat prima,desi NU renunt usor la ceva!nu am renunta eu la scoala nedorita de minesi a trebuit sa ma intorc din frumos, dragoste-totul ca o printesa si sa imi sacrific dragostea ca asa mi-am propus sa termin scoala,si apoi ramane de vazut.dar faza e ca la noi poti sa te transferi si la invatamant de 3 ai sau sa faci 4 ani-adica sunt mai multe modalitati de invatamant,si cred si ff.sau chiar sa faci doi ani intr-unul....chiar ma gandeam daca pot sa intru cu licenta dupa ce termin aceaste studi ,la ATC-postuniversitar sau la fac.fara examen,ce ziceti e posibil????????ok sa va uitai de luni la ora 8-10 pe antena1 la"canal de stiri -poate ma regasiti printre fetele la proba de preselectie pt.buna de canal.SI VOTATI-MA IN FIECARE ZI DE CATE ORI PUTETI!imi placea sa fiu cea mai buna,dar se pare ca sunt singura cu cele mai putine voturi,dar nu are imp.oricum eu nu am prea multe cunostinte si apoi poate ceilalti prefera fetelerespective SI MAI ALES CA UNELE AU AVUT AVANTAJ DE 2-3 ZILE AU APARUT INAINTEA MEA SI DECI AU ACUMULAT CATEVA VOTURI SI IN ZIUA RESPECTIVA.ORICUM MA BUCUR CA AM PARTICIPATESTE SI O PLACERE SI O ANALIZA ,IAR DACA SE MAI POATE POATE SA FIU CEA MAI BUNA E SUPER! |
ajunsa la paroxism..cedez.
nu pot spune decat atat. esti...uluitor de cretina, irene. esti asul oricarei fundatii de intrajutorare pentru oligofreni. esti mai mult decat se poate exprima in cuvinte, frumoasa mea. si cu cata sinceritate iti vorbesc acum nu cred ca-ti va mai vorbi cineva, asa ca asculta-ma bine: iti JUR ca esti cea mai subevoluata si stupida fiinta din cate am avut ghinionul sa mi se infunde bocancul . pentru asta, iti multumesc. mi-ai imbogatit viata. rapandula. |
All times are GMT +2. The time now is 13:39. |