![]() |
Re: carte vs. film
Originally Posted by keyzer soze:
Filmul se intituleaza Povesti extraordinare , este un triptic regizat de Roger Vadim (episodul cu B.B.); Louis Malle (episodul cu Alain Delon) si Frederico Fellini - episodul "Toby Dammit"(misto nume). Cel al lui Fellini mi se pare cel mai reusit. Filmul este realizat in 1968. |
am gasit un film, care cred ca bate cartea... am vazut 'Frida', si am murit de placere. asta cred ca este unu' din putinele filme care chiar nu pot fi batute de carti. este asa de vizual, asa de colorat, si asa de bine jucat, incat nu prea cred ca poate fi batut de cartea care ar descrie tot ce vezi.
|
Originally Posted by keyzer soze:
woops, sorry. Uitasem de tripticul "Tre Passi nel Delirio...", dar cu toate astea sunt curios cum ar un lung metraj pe baza acestei nuvele... |
Originally Posted by kasper hauser:
@ Keyzer , cred ca te inseli , cel cu B.B este al lui Vadim , am scris si mai sus , Malle l-a regizat pe cel cu Alain Delon. |
Originally Posted by nume:
Nope. Cel al Lui Roger Vadim se numeste "Metzengerstein" si este cu Jane Fonda si Peter Fonda. Al doilea este a lui Louis Malle cu Alain Delon si Brigitte Bardot, iar al treilea, "Never Bet The Devil Your Head", este in regia Federico Fellini si joaca Terence Stamp. |
Da , ai dreptate. IMDB ?
|
Nope. Nu folosesc IMDB, ma enerveaza aia de acolo, plus ca Ratingurile mi se par deplasate de multe ori. Prefer www.allmovie.com. Desi in cazul asta mi-ar fi placut sa pot spune ca stiu fiindca am vazut tripticul, macar pentru fellini care e unul din preferatii mei |
"io" l-am vazut , Fellini a meritat cel mai mult .... imi place si Malle dar nu aici , de Vadim ... no comment.
Am mai vazut Il bidone (Banditii), al lui Fellini , despre care am observat ca n-a vorbit nimeni aici. Filmul e foarte misto ... |
Adecarul e ca imi e greu sa imi imaginez sa ecranizezi intr-o pelicula de vreo 30 de minute(ca pp ca atata are, cuu aproximatie) o nuvela ca William Wilson, presupunand, evident, ca ecranizarea este oarecum fidela si ca nu se concentreaza in mod exclusiv pe un singur episod. Legat de "Il Bidone", il am pe calculator si e pe lista vizionarilor, cred ca in vreo 2 zile maxim, va fi vizionat. |
Originally Posted by Terror_IST:
As zice ca bine ar face. Ministerul groazei nu am citit, dar Un caz de mutilare este o carte minunata. |
All times are GMT +2. The time now is 07:45. |