![]() |
Raspunsul tau e final?Daca da, va trebui sa simplific fraza(pastrandu-i evident structura cu "nu-urile") ca sa te fac sa intelegi...Si hai sa incercam sa nu ne jignim aiurea, ca nu vad rostul...
|
@ Gaandalf
citat "that's it ? wow! deep! ai descris cam 3.5% din ce are acest film de oferit din punct de vedere vizual ...caci pe plan emotional imprastie daca doar atat ai perceput si retinut dupa ce ai vazut filmul asta e grav ... eu zic sa te zbati ( ;) ) si daca iti iese alta pasenta sa ma anunti si pe mine ..." Draga Gaandalf, mie nu mi-a placut filmul! Poti sa pricepi chestia asta? Eu nu m-am apucat sa-i iau pe toti carora nu le-a placut filmul la rand si sa le spun zeflemitor "daca doar atat ai priceput..." Nu asta-i scopul aici: sa incerci sa-l faci pe celalalt sa-i placa ce ti-a placut tie. Ce ne defineste pe fiecare dintre noi, indiferent de nickname-ul folosit, este subiectivitatea. Si a-i respecta celuilalt gusturile mi se pare o chestie de bun simt. Afirmatiile tale sunt lipsite deci, din capul locului, de acest lucru. Venind mai in centrul problemei, de la general la particular, nu inteleg de ce 3,5% si nu rotunjitele 3% sau 4%; nu inteleg de ce filmul "pe plan emotional imprastie"... Dupa ce criterii ai calculat cat am descris eu din partea vizuala a filmului?? Dupa ce criterii ai tras concluzia ca "imprastie"? Oare nu tot subiective?? Ar fi aiurea sa te rog sa-mi dai socoteala restului de 96,5%. Placerea nu se calculeaza matematic. Te rog, asadar, invata sa respecti gusturile altora. Cat despre sfatul cu "zbaterea"...Zici ca ma sfatuiesti sa ma zbat (in materie comerciala) sa negociez cu 2 furnizori externi discounturi mai mari la listele de pret, functie de care tu vei beneficia de comisioane mai mari din vanzari.. si ma rogi sa te anunt de pasenta cea mai buna..ca sa stii sa iei specifiicatiile tehnice ale produsului la purecat...... Wake-up, man! vorba reclamei de la TIFF 2004... |
Peace, man!
|
Originally Posted by st3fan:
Ai sesizat bine negarea negatiei, ceea ce inseamna ca mi-ai citit cu atentie textul. Curios e ca, eu, desi l-am recitit, nu-i sesizam aceasta tenta, ci doar aceea la care m-am gandit cand am spus asta. Adica reteta de succes american nu e deloc un criteriu ca filmul sa-mi placa. Departe de mine! Acum sa-ti explic: Se vorbise anterior in topic, cu aproximatie, ca "filmul nu contine reteta americana de succes" sau ca "ce-ai fi vrut? sa fie cu impuscaturi si sex, etc?". Sa notam acestea ca fiind IPOTEZELE, ca la mate (ca asha le-am "adunat" si eu in momentul cand am facut afirmatia). Apoi eu am afirmat ca nu mi-a placut. Si am spus :"Si nu pentru ca nu exista IPOTEZELE ( a se citi in subtext, ca as fi putut spune foarte bine si ca exista), ci pentru ca....." Cu alte cuvinte, am vrut sa spun ca, indiferent ca s-ar discuta despre existenta sau nu a unei retete americane de succes, mie filmul nu mi-a placut. La asta m-am referit. Dar, analizand constructia frazei cum ai facut tu, a reiesit intr-adevar ca mi-ar place contrariul...e, greseala de montaj... Sper sa ma fi facut inteleasa cat de cat. Acum ii sunt datoare cu un raspuns si lui M_olecula. |
Originally Posted by M_olecula:
Draga M_olecula, Tu ai sezitat bine ce am vrut sa spun eu. Si ai reusit sa-i spui lui st3fan intr-o fraza scurta, ideea mea.... DAR, nu sunt de acord CUM AI SPUS ACEST LUCRU!! Puteai sa-i spui fara sa-l jignesti. Lasa altora acest rol... Merci. |
Originally Posted by LLiiAA:
Nu a inteles un lucru infim , o chestie banala , e bou ... Draga lia ! |
@LLiiAA
got it, oricum nu era ceva important, era mai mult de nuanta. @M_olecula esti prea mic pentru a avea atentia mea sau pentru a ma angaja cu tine intr-un duel, pe care se pare ca tu l-ai vrea verbal.Numai bine! |
dearest lia ...
-chestia cu "threepointfivepercent" a fost atat de ironica pe cat de ignoranta ai fost tu in timpul vizionarii acestui film ... -ai pierdut atat de multe chestii si ne-ai aruncat fraze de genu povestea nu e spusa bine, compari Tokyo cu Bucuresti si Berlin :sick: si ca unele fraze comice nu au facut filmul mai bun ... astea's argumentele tale ? m-ai albit la coae rau de tot ... intre timp mai cad pe spate si aplaud acele afirmatii... glorious day for all ye' critics. -deja m-am obosit cu acest reply ... nu stau sa iti mai scot in evidenta toate chestiile frumoase pe care le-a avut de oferit acest film ... -cand un film ofera atata de mult pe toate planurile ... n-am nevoie sa mai fiu subiectiv ... |
Originally Posted by Gaandalf:
draga gaa, In general, nu ai inteles niumic din ce am vrut sa spun cu respectul gusturilor celorlati.
Quote:
Nu am comparat Tokyo-ul cu Bucurestiul si Berlinul, am vrut sa spun ca neimplinirile celor doi - personale si profesionale - si eforturile lor de a se adapta la lumea aia, se puteau foarte bine intampla oriunde in lumea asta. Draga gaa, poti trai drame si in Cucuietii din Deal sau na, daca vrei tu, in cel mai prapadit oras din Tokyo. Tu ce crezi ca trebuie sa fie neaparat un mare TOKYO ca sa te ratacesti??? Incearca sa vezi sensul figurat... In ce priveste adaptarea intr-o lume straina, tu ai avea cu siguranta probleme in Cucuietii din Deal, pentru ca, spunand asha ceva,
Quote:
toate babele si-ar face mii de cruci si ar da maslu pentru tine...si nici cu fetele alea faine nu tz-a hii prea bine..
Quote:
pai tocmai spunand asta, esti subiectiv. |
|
=> :sleep: |
All times are GMT +2. The time now is 17:16. |