![]() |
8-0 Kate
5-3 Brooke 5-3 Rachel 7-1 Naomi |
5)Kate Beckinsale
6)Brooke Shields 7)Rachel Weisz 8)Naomi Watts |
Kate a cistigat, 9-0.
6) Brooke Shields 7) Rachel Weisz 8) Anna Kournikova |
6. brooke shields
7. julia roberts 8. naomi watts |
a castigat si Naomi cu 9-2
inca in desfasurare: 6) 8-3 Brooke 7) 7-4 Rachel |
Vot
La noile meciuri, iata preferintele mele:
5) Penelope Cruz (a reusit cateva roluri interesante) 6) Minnie Driver (adversarei i-a trecut vremea si, in afara scandalului cu "pretioasa-i" virginitate n-a ramas cu mare lucru in istoria filmului) 7) Rachel Weisz (Julia nu mi-a placut niciodata) 8) Naomi Watts (meci nedrept, intre o actrita si o panarama, care nu stie nici tenis, nici altceva, adica un produs rusesc contrafacut) |
la meciul 8 asa a cazut tragerea sa sorti, stiu ca e nedrept. oricum s-a incheiat meciul.
in principiu votati cu frumusetea, nu cu istoria filmului etc. e 8-4 in ambele meciuri ramase |
meciuri noi:
9) Nicole Kidman vs. Jennifer Aniston 10) Patricia Arquette vs. Mädchen Amick 11) Alexandra Dinu vs. Marisa Tomei 12) Natalie Portman vs. Michelle Pfeiffer |
1. Jennifer Aniston
2. Patricia Arquette 3. Alexandra Dinu 4. Michelle Pfeiffer |
9) Aniston
10) Amick 11) Dinu 12) Portman |
1. Jennifer Aniston
2. Patricia Arquette 3. Alexandra Dinu 4. Michelle Pfeiffer |
9. Nicole Kidman
10. Patricia Arquette 11. Alexandra Dinu 12. Michelle Pfeiffer |
Total impersonal...
9) Kidman 10) Amick 11) Dinu 12) Pfeiffer |
Jennifer Aniston
Mädchen Amick Marisa Tomei Natalie Portman |
Originally Posted by MinRep:
|
1)Nicole
2)Patricia 3)Alexandra 4)Natalie |
Nicole Kidman
Patricia Arquette Marisa Tomei Natalie Portman |
Originally Posted by MinRep:
La fel si aici. Si sunt impresionat de performanta alexandrei care o sa apara si in noul meu concurs... Sa vedem ce o sa faca acolo! ;) |
Kidman
Madchen Marisa Michelle |
Originally Posted by WraIth:
Si eu zic la fel |
Originally Posted by Ilila:
la fel |
Originally Posted by BeNnY:
|
WraIth>> ai avut o simbata obositoare??
|
Vaileu............Sorry.Nush cum de am facut asta :( :roll:
|
Vaileu............Sorry.Nush cum de am facut asta :( :roll:
|
1. nicole kidman
2. madchen amick 3. marisa tomei 4. michelle pfeiffer |
s-au incheiat 2 meciuri:
Alexandra def. Marisa 9-4 Nicole def. Jennifer 9-5 in celelalte doua e 8-6 pentru Madchen, respectiv pt Michelle. |
Nicole Kidman
Madchen Amick Marisa Tomei Natalie Portman |
Vot
Cine alcatuieste perechile astea penibile ?
9) Jennifer Aniston (o urasc pe Kidman!) 10) Patricia Arquette 11) Marisa Tomei (Cine-i cealalta ? Ca actrita nu-i ! Nevasta de fotbalist poate.) 12) Michelle Pfeiffer (Natalie mai are de-nvatat) |
Re: Vot
Originally Posted by Dan Gerose:
Le-am tras la sorti cu cartile de joc :) |
s-a incheiat si seria a treia de meciuri:
rezultate finale: Nicole def. Jennifer 9-5 Madchen def. Patricia 9-7 Alexandra def. Marisa 9-4 Michelle def. Natalie 9-7 |
Originally Posted by Leonard:
si tricourile unde sunt? :lol: |
seria a patra de meciuri:
13) Julianne Moore vs. Milla Jovovich 14) Sheryl Lee vs. Claire Danes 15) Cate Blanchet vs. Kylie Minogue 16) Leonor Watling vs. Helen Hunt sa nu-mi ziceti ca vreuna din astea nu e actrita. Pentru cele pentru care s-ar putea sa spuneti acest lucru, ofer cate un argument: Leanor Watling a jucat in Hable Con Ella Kylie Minogue in Deliquents Sheryl Lee in Twin Peaks Fire Walk with Me si in serial uneori |
Milla Jovovich
Sheryl Lee Cate Blanchet Helen Hunt |
Milla Jovovich (grea decizia)
Claire Danes Cate Blanchet Helen Hunt |
13) Milla Jovovich
14) Claire Danes 15) Kylie Minogue 16) Leonor Watling |
Originally Posted by Ilila:
|
13) Milla Jovovich
14) Claire Danes 15) Kylie Minogue 16) Helen Hunt |
Julianne Moore (grea decizie dar vad ca destui au votat-o pe milla ..asha ca-i dau shi Juliannei o sansa)
Claire Danes Cate Blanchet Helen Hunt |
13) Milla Jovovich
14) Claire Danes 15) Kylie Minogue (are cateva melodi bune... :D) 16) Helen Hunt |
Moore
Danes Minogue Hunt |
Originally Posted by TLD:
|
Vot
Iata ce cred eu:
13) Milla Jovovich (Nu-mi place Moore) 14) Claire Danes (pentru Romeo + Juliette) 15) Cate Blanchet (cealalta n-are prea multa treaba cu filmul) 16) Helen Hunt (babaciune sau nu, e mai buna) |
Moore
Laura Palmer :lol: Minogue Hunt |
s-au incheiat 2 meciuri:
Danes def. Lee 9-2 Hunt def. Watling 9-1 inca in desfasurare: Jovovich vs. Moore 8-3 Minogue vs. Blanchet 6-5 |
julianne moore si kylie minogue.
|
Moore
Minogue |
Julianne
Kylie |
castiga si Kylie cu 9-5
in ultimul meci ramas, conduce inca Jovovich cu 8-6. Moore pare sa-si revina? diseara meciuri noi, daca nu mai voteaza nimeni pentru acest meci. |
Originally Posted by Leonard:
imi cer scuze, nu stiu cum naiba am bagat-o pe Moss in 2 meciuri. Voi alege sau voi trage la sorti o inlocuitoare din lista de propuneri si care nu au intrat in primul tur... |
All times are GMT +2. The time now is 22:24. |