Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   The Seinfeld Chronicals (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83940)

BeNnY 02 Jul 2004 11:58

Originally Posted by Pinky:

Imi venea sa plang aseara... can't beleive it's over :(( .

Dar nu s-a terminat... Mai sunt 2 episoade luni - The Finale

Pinky 02 Jul 2004 14:06

Originally Posted by BeNnY:

Imi venea sa plang aseara... can't beleive it's over :(( .

Dar nu s-a terminat... Mai sunt 2 episoade luni - The Finale

DA? Ok... but it's not enough! I want more :(( .

Sm�agol-Gollum 02 Jul 2004 21:59

ma, da s-a terminat de tot? nu mai sunt cateva episoade care le-au dat numai in america?

BeNnY 02 Jul 2004 22:18

Pro TV-ul le-a dat pe toate! Mai sunt doar doua care sunt mai lungi care OR SA FIE SIGUR luni pe PRO TV. Asa ca uitati-va luni de la 00:00 pe Pro TV

Jay 06 Jul 2004 00:26

Now it's over!!! :(( :((

BeNnY 06 Jul 2004 01:54

Yeah and it sucked big time...

Sm�agol-Gollum 06 Jul 2004 21:33

vai da ce naspa s-a terminat.....nu ma asteptam deloc la un astfel de sfarsit!!

Pinky 06 Jul 2004 21:43

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

Da... intr-adevar s-a terminat naspa, dar a fost amuzant sa revad personajele alea si fazele cele mai misto :D .

Sm�agol-Gollum 06 Jul 2004 22:04

Da... intr-adevar s-a terminat naspa, dar a fost amuzant sa revad personajele alea si fazele cele mai misto :D .

vai ce mortali au fost dracii!! cat de insensibili shi de grosolani pot fi!! ce si-au batut joc de grasanul ala!! :lol: :lol:

Pinky 06 Jul 2004 22:19

vai ce mortali au fost dracii!! cat de insensibili shi de grosolani pot fi!! ce si-au batut joc de grasanul ala!! :lol: :lol:

Daaa :lol: . George zicea ca chiar ii face un bine, sa nu-si mai cumpere mancare :lol: . Dar si Kramer cu apa lui din urechi... :D

Sm�agol-Gollum 06 Jul 2004 22:22

mie mi-a parut rau ca newman nu a depus marturie....atuncea vedeam show!! :)

Ionutz55 06 Jul 2004 22:32

In sfarsit sa terminat :D

Pinky 06 Jul 2004 22:33

Dap, dar au fost doar personajele episodice... Iti dai seama ca daca depunea si Newman nu erau de ajuns 2 episoade sa-si spuna "nemultumirile" :lol: .

Jay 30 Aug 2004 11:47

Tocmai am vazut... Seinfield live on Broadway... uh.... superb... Il vrea cineva?? :D

raptor 30 Aug 2004 16:18

Il am si eu :D e grozav!!!...a vazut careva :D :D "Seinfeld in Oz" vrea careva? :D

Gaandalf 31 Aug 2004 07:43

Originally Posted by raptor:

Il am si eu :D e grozav!!!...a vazut careva :D :D "Seinfeld in Oz" vrea careva? :D

Hello! ... yes ... i waaaant! In Constantza este criza mare de Seinfeld ... o pauza mareee de tot ... :x

West 31 Aug 2004 11:51

JOI - 9 SEPTEMBRIE 2004 - PRO CINEMA - ORA 20.00 - SEINFELD.
Pentru cei care nu au vazut serialul pana acum PRO CINEMA le ofera o inca o sansa.
Apropo, stiti ca apare serialul pe dvd in acesta iarna?

Gaandalf 31 Aug 2004 12:46

Originally Posted by West:

JOI - 9 SEPTEMBRIE 2004 - PRO CINEMA - ORA 20.00. - SEINFELD.
Pentru cei care nu l-au vazut la TV, mai e o sansa. Asta pana la aparitia dvd-ului (spre sfarsitul anului in America).

Este film sau serial ? Nu prea intzeleg ... ce informatzie aiurea! :x

raptor 31 Aug 2004 15:47

Originally Posted by Gaandalf:

Hello! ... yes ... i waaaant! In Constantza este criza mare de Seinfeld ... o pauza mareee de tot ... :x

pai e pe cd-uri..n-au ajuns inca?
si mai e acolo o chestie intitulata pablo francisco....daca stie cineva de el...DEMENTA intruchipata!...in sensul bun al cuvintului.

Jay 31 Aug 2004 16:44

Mda... eu vreauuuu

raptor 31 Aug 2004 16:52

Originally Posted by Jay:

Mda... eu vreauuuu

:D send private message pls...*ia o atitudine sobra*...cinemagia nu incurajeaza pirateria.

BeNnY 02 Sep 2004 21:19

Originally Posted by Gaandalf:

Originally Posted by West:

JOI - 9 SEPTEMBRIE 2004 - PRO CINEMA - ORA 20.00. - SEINFELD.
Pentru cei care nu l-au vazut la TV, mai e o sansa. Asta pana la aparitia dvd-ului (spre sfarsitul anului in America).

Este film sau serial ? Nu prea intzeleg ... ce informatzie aiurea! :x

Se va relua Seinfeld-ul pe Pro Cinema. Il iau de la inceput cred.

West 02 Sep 2004 21:26

off-topic: Eu am editat post-ul pentru a fi pe intelesul tuturor. Chiar trebuia sa mai si postez din nou pentru a anunta acest lucru? Uite ca am facut-o desi era mai usor ca cel ce nu a inteles sa urmareasca forum-ul si sa-si modifice quote-ul.

Gaandalf 03 Sep 2004 07:48

Nu mey ... dar am crezut k baga vreun Seinfeld: Live On Broadway sau ceva de genul asta... dupa ce am vazut shi eu reclama la serial am realizat.

Gaandalf 17 Sep 2004 12:18

Sunt eu singurul kre crede k reclama la Seinfeld cu melodia de la SuperMan (care face parte din penultimul episod) in backround este minunat realizata ? Fiecare imagine este perfect plasata in concordantza cu melodia...
De abea ashtept sa inceapa episoadele cu Newman ... :D

notorious 23 Sep 2004 22:33

bai , ca tot veni vorba de 'seinfeld' stie cineva ce se mai intampla cu filmul ala de animatie pe care jerry seinfeld il scrie si in care va 'juca'... 'bee movie' ?? :shock: :?

parca trebuia lansat la anu'...

Gaandalf 24 Sep 2004 07:30

Originally Posted by notorious:

bai , ca tot veni vorba de 'seinfeld' stie cineva ce se mai intampla cu filmul ala de animatie pe care jerry seinfeld il scrie si in care va 'juca'... 'bee movie' ?? :shock: :?

parca trebuia lansat la anu'...

Pe coming soon.net ar fi trebuit sa scrie ceva pana akuma dar pauza. Chiar ma intreb ce face de nu-l scoate odata?

jackpot 07 Oct 2004 12:34

Bun serialul dar m-am saturat de reluari.
A scos bani buni Seinfeld dupa serial.
Nu e de mirare ca a renuntat la actorie pt. o perioada dupa contract.

Jay 07 Oct 2004 12:35

Nu de asta a renuntat... se saturase

Gaandalf 07 Oct 2004 13:25

Originally Posted by jackpot:

A scos bani buni Seinfeld dupa serial.

La The late night show with Connan O'Brian a declarat k inca mai scoate bani din Seinfeld.
poate k vroiai sa shtii.

Frank 08 Oct 2004 16:40

Daca serialul ii bun, scoti si bani buni.

Floydman 16 Oct 2004 00:56

these pretzels...are making me ...thirsty! THESE PRETZELS ARE MAKING MEEEE THiRSTY! THESE PRETZELS! ARE MAKING ME THiRSTYYYY!

silver_boy 25 Oct 2004 00:58

are cineva habar pe unde pot gasii scriptul(scenariul primului episod ) "pilot" din seinfeld ???

Shadow_20 17 Oct 2005 18:51

fanaticilor seinfeld :p n-aa observat nimeni ca serialul s-a terminat asa cum a inceput ?! jerry ii zice lu george despre camasa, si are loc o discutie despre ultimul nasture al camasii lui george. a propos, dak vrea cineva sa vada seinfeld 24/7 pe winamp tv pe internet -datzi alt+L in winamp si apare media library si selectati de acolo seinfeld pe ess.tv

All times are GMT +2. The time now is 14:56.