![]() |
Originally Posted by Pinky:
Dar nu s-a terminat... Mai sunt 2 episoade luni - The Finale |
Originally Posted by BeNnY:
DA? Ok... but it's not enough! I want more :(( . |
ma, da s-a terminat de tot? nu mai sunt cateva episoade care le-au dat numai in america?
|
Pro TV-ul le-a dat pe toate! Mai sunt doar doua care sunt mai lungi care OR SA FIE SIGUR luni pe PRO TV. Asa ca uitati-va luni de la 00:00 pe Pro TV
|
Now it's over!!! :(( :((
|
Yeah and it sucked big time...
|
vai da ce naspa s-a terminat.....nu ma asteptam deloc la un astfel de sfarsit!!
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Da... intr-adevar s-a terminat naspa, dar a fost amuzant sa revad personajele alea si fazele cele mai misto :D . |
Originally Posted by Pinky:
vai ce mortali au fost dracii!! cat de insensibili shi de grosolani pot fi!! ce si-au batut joc de grasanul ala!! :lol: :lol: |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
|
mie mi-a parut rau ca newman nu a depus marturie....atuncea vedeam show!! :)
|
In sfarsit sa terminat :D
|
Dap, dar au fost doar personajele episodice... Iti dai seama ca daca depunea si Newman nu erau de ajuns 2 episoade sa-si spuna "nemultumirile" :lol: .
|
Tocmai am vazut... Seinfield live on Broadway... uh.... superb... Il vrea cineva?? :D
|
Il am si eu :D e grozav!!!...a vazut careva :D :D "Seinfeld in Oz" vrea careva? :D
|
Originally Posted by raptor:
|
JOI - 9 SEPTEMBRIE 2004 - PRO CINEMA - ORA 20.00 - SEINFELD.
Pentru cei care nu au vazut serialul pana acum PRO CINEMA le ofera o inca o sansa. Apropo, stiti ca apare serialul pe dvd in acesta iarna? |
Originally Posted by West:
|
Originally Posted by Gaandalf:
pai e pe cd-uri..n-au ajuns inca? si mai e acolo o chestie intitulata pablo francisco....daca stie cineva de el...DEMENTA intruchipata!...in sensul bun al cuvintului. |
Originally Posted by raptor:
Mda... eu vreauuuu |
Originally Posted by Jay:
:D send private message pls...*ia o atitudine sobra*...cinemagia nu incurajeaza pirateria. |
Originally Posted by Gaandalf:
Se va relua Seinfeld-ul pe Pro Cinema. Il iau de la inceput cred. |
off-topic: Eu am editat post-ul pentru a fi pe intelesul tuturor. Chiar trebuia sa mai si postez din nou pentru a anunta acest lucru? Uite ca am facut-o desi era mai usor ca cel ce nu a inteles sa urmareasca forum-ul si sa-si modifice quote-ul.
|
Nu mey ... dar am crezut k baga vreun Seinfeld: Live On Broadway sau ceva de genul asta... dupa ce am vazut shi eu reclama la serial am realizat.
|
Sunt eu singurul kre crede k reclama la Seinfeld cu melodia de la SuperMan (care face parte din penultimul episod) in backround este minunat realizata ? Fiecare imagine este perfect plasata in concordantza cu melodia...
De abea ashtept sa inceapa episoadele cu Newman ... :D |
bai , ca tot veni vorba de 'seinfeld' stie cineva ce se mai intampla cu filmul ala de animatie pe care jerry seinfeld il scrie si in care va 'juca'... 'bee movie' ?? :shock: :?
parca trebuia lansat la anu'... |
Originally Posted by notorious:
|
Bun serialul dar m-am saturat de reluari.
A scos bani buni Seinfeld dupa serial. Nu e de mirare ca a renuntat la actorie pt. o perioada dupa contract. |
Nu de asta a renuntat... se saturase
|
Originally Posted by jackpot:
poate k vroiai sa shtii. |
Daca serialul ii bun, scoti si bani buni.
|
these pretzels...are making me ...thirsty! THESE PRETZELS ARE MAKING MEEEE THiRSTY! THESE PRETZELS! ARE MAKING ME THiRSTYYYY!
|
are cineva habar pe unde pot gasii scriptul(scenariul primului episod ) "pilot" din seinfeld ???
|
fanaticilor seinfeld :p n-aa observat nimeni ca serialul s-a terminat asa cum a inceput ?! jerry ii zice lu george despre camasa, si are loc o discutie despre ultimul nasture al camasii lui george. a propos, dak vrea cineva sa vada seinfeld 24/7 pe winamp tv pe internet -datzi alt+L in winamp si apare media library si selectati de acolo seinfeld pe ess.tv
|
All times are GMT +2. The time now is 14:56. |