Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Intilnirea forumishtilor cinemagia (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82354)

ricutza 31 Jul 2003 23:14

pentru mine in mod cert e mai bine ca s-a amanat...eu zic ca tot lumea care nu sta in bucuresti ar trebui sa spuna cam cand ar putea sa vina aici....

emanuel 01 Aug 2003 07:32

DATA FIXA: SAMBATA 23 AUGUST 2003
INTALNIREA CINEMAGISTILOR 3: SUPREMATIA FANILOR!

La Mall (!!!), LA ORA 10,30.
Astept confirmarile de participare, adica un mail care sa contina numele de pe forum si numele adevarat, pentru ca intrarea se va face NUMAI pe baza listei care va fi la intrarea in cinematograf.
Astept mailurile de confirmare a prezentei pe adresa: [email protected]

Va asteptam!

toni 01 Aug 2003 08:06

Tu vrei sa ne duci sa vedem T3?

emanuel 01 Aug 2003 08:21

NU!!!
Vom merge sa vedem filmul anului!

A Jerry Bruckheimer Production
A Gore Verbinski Film

PIRATES OF THE CARRIBEAN: THE CURSE OF THE BLACK PEARL

Ce zici?
Tentant, nu?
In avanpremiera extraordinara, tradus, inainte cu o luna de a aparea pe ecranele noastre...
Cred ca acum voi primi sute de mailuri de participare....

Alex Leo Serban 01 Aug 2003 09:44

pot sa vin si eu la intilnirea forumistilor? pe numele meu adevarat, eventual un pseudonim (sa zicem, 'zizi')- si, ca sa nu ma recunoasca nimeni, deghizat in elisabeta bostan colac peste laurentiu damian? (gasesc eu colaci la colt si-un bostan in piata...)
nu stiu cum o fi filmu cu piratii, da stiu ca la t-3 m-am distrat BIG time!!!
PS nu uitati ouale clocite! nu pt film, pt mine :wink:

crydead 01 Aug 2003 10:15

Si laurentzidamieni gaseshti in piatza, 2 la 10.000. Omu' e acum prorector cu probleme sociale, m-am spart de ras cand am aflat... Shtiam ca are probleme mari, dar nu de ordin sociala. In fine, si ei sunt ai noshtri
Vad ca se strange multa lume, parca mi-as risca si io la o intalnire. Nu-sh ce sa zic. Mai bine nu.
Apropo, vad ca ai postat 69 de mesaje... :lol:

-----------------------------
Viitorul suna ocupat.

patch4all 01 Aug 2003 10:38

Leo fii sigur ca nu va da nimeni cu oua clocite in tine....Totul va decurge decent, sa stii. Vedem doar un film. Eu unul nu m-as deda la asemenea mojicii :D...... :lol:
Dincolo de asta, filmul este destul de reusit, am citit un comentariu......
Crydead am inceput sa pun si virgule na!! :D
Emanuel, ya're the best....

toni 01 Aug 2003 11:49

Hm, io am de ales intre Hungaroring si A Treia Intilnire a Forumistilor.....intre Raikonen, Coulthard, Montoya, Schumacher si Ricutza, ALS, Blitz, Emanuel, Daniel .....

Grea decizie.....

blitz43 01 Aug 2003 14:21

Originally Posted by toni:

Hm, io am de ales intre Hungaroring si A Treia Intilnire a Forumistilor.....intre Raikonen, Coulthard, Montoya, Schumacher si Ricutza, ALS, Blitz, Emanuel, Daniel .....

Grea decizie.....

si bere (ieftina):D

Danny 01 Aug 2003 21:40

Originally Posted by patch4all:

Leo fii sigur ca nu va da nimeni cu oua clocite in tine....Totul va decurge decent, sa stii.

Mda, foarte decent si bine organizat:

1. Se va intocmi o lista cu cei interesati.
2. In cazul unui numar mare de solicitari, se va respecta numarul de ordine primit.
3. Fiecare participant va avea dreptul la doar 2 aruncari.

*Program sponsorizat de Adrian Nastase* :D

Danny 01 Aug 2003 21:49

Originally Posted by toni:

Ahhhhhhhh...eu de 2 ani imi tot propun sa ajung la Hungaroring si nu reusesc. Daca as avea posibilitatea...eu cred ca as alege prima varianta...sau mai exact Montoya :)
Poate ne vedem acolo anul viitor.

* Emanuel, care este data limita de confirmare a prezentei la intalnire? Pentru ca s-ar putea sa stiu sigur daca vin doar cu putin timp inainte... :-?

emanuel 04 Aug 2003 13:35

Ar fi bine sa confirmati pana pe 20 august...

Holden 05 Aug 2003 12:15

Am vazut ca intalnirea este fixata pentru 23 august.. Asta inseamna ca ar fi bine sa venim deja ghiftuiti (desigur, cu mici si bere) de la o intalnire pe linie de partid? Nu de alta, dar sa nu ni se faca foame pe acolo.

Un piscotar

TLD 05 Aug 2003 12:22

O sa fie 10,30 dimineata. Ce foame sa ti se faca?! Yo unu deabia astept filmul.

emanuel 05 Aug 2003 14:14

Va promit un fim extraordinar! Merita sa veniti si sa-l vedeti inainte cu o luna de premiera in Romania...

...si dupa film ne putem muta la Hanu lu' Manuc, unde am fost si data trecuta si mai vorbim la o halba de bere, un suc, un mic (2,3,4...).

Si... ALS esti binevenit la intalnirea Cinemagistilor! Doar ti-ai castigat acest drept prin munca... si posturi pe forum!

Un cinemagist...

Lemmy 05 Aug 2003 18:43

Intinlirea...

Bravo, ALS! Ti-ai castigat dreptul! Mishto asta...sa te duci neaparat, sa nu ratezi desenele animate de la Mall!

TLD 05 Aug 2003 18:54

Re: Intinlirea...

Originally Posted by Lemmy:

Bravo, ALS! Ti-ai castigat dreptul! Mishto asta...sa te duci neaparat, sa nu ratezi desenele animate de la Mall!

Lemmy vezi ca ai uitat sa sugi din biberonul cu lapte. A.. pardon de cuvinte obscene...

Lemmy 05 Aug 2003 18:58

Intinlirea...

A si sarit unul! Ce era cu deranj in mesajul meu? Sau ne refeream doar la o imagine (foto) cunoscuta de unii?

TLD 05 Aug 2003 19:07

Scuza-ma Lemmy dak te-am ofensat intr-un fel, dar obisnuiestete cu viata de pe cinemagia :lol:

Lemmy 05 Aug 2003 19:23

Intinlirea...

Nu-s eu asa suparacios, ma miram doar de nonsalanta afisata, aia cu "va promit un film..." si larghetea cu care face favoruri...sa fie Gore insusi care ne invita? Sau Jerry?
Ma rog...banuiesc eu ca unii dintre voi o sa-l vada pe DVX pina atunci si o sa se sature...

Lemmy 05 Aug 2003 19:25

INtinlirea

PS
acu' nu zic eu ca e rau cu teambildingu asta de vara. E laudabila intentia!

ricutza 06 Aug 2003 00:08

mda...trebuie sa recunosc ca eram oarecum in dubii daca sa vin sau nu...nu de alta, dar eu pe 25 incep un alt sir de examene...cum cred ca le voi pica cu brio, si-oricum ceva special de invatat nu am, nu prea mai vad motive pentru care as lipsi de la aceasta a treia intalnire...asa ca aveti toate sansele sa ma vedeti pe-acolo...(desi sunt destul de mica... :D )

Alex Leo Serban 06 Aug 2003 10:20

multumesc, multumesc!
vreau in primul rind sa-i multumesc lui d-zeu (stie el pt ce :wink: ), familiei, prietenilor, colegilor, tuturor celor care au scris despre (pro sau contra) a.l.s. pe acest forum...
it was a real privilege, and a memory i'll always cherish deep in my heart.
of stone.
thnx, emanuel: daca sint loco, vin sigur.
si singur: bodyguarzii mei sint in vacanta :)

si - surprize-surprize! - promit striptease :o :P :oops:

emanuel 06 Aug 2003 11:18

Re: Intinlirea...

Nu-s eu asa suparacios, ma miram doar de nonsalanta afisata, aia cu "va promit un film..." si larghetea cu care face favoruri...sa fie Gore insusi care ne invita? Sau Jerry?
Ma rog...banuiesc eu ca unii dintre voi o sa-l vada pe DVX pina atunci si o sa se sature...

Fata de tine, eu vorbesc in cunostinta de cauza, pentru ca am vazut deja filmul la Mall si am ales acest loc impreuna cu distribuitorul pentru intalnirea forumistilor (3), pentru a va bucura si voi de acest film cum merita... in cele mai bune conditii! Daca tu esti de o alta parere, treaba ta!

A... ce sa mai vorbim cu cineva care are la interese lenea... probabil ca ai spus aceste lucruri pentru ca ti-e prea lene sa vii la Mall sa vezi un film cu adevarat exceptional! Si bine faci, stai tu acasa si vezi-l pe divx si te rog nu mai insulta lumea de pe forum, pentru ca doar cu 9 mesaje nu ti-ai castigat acest drept!

Si nu sunt nici Gore Verbinski, nici Jerry Bruckheimer (as vrea eu!) sunt doar Emanuel Lazarescu, un impatimit cinefil care vrea sa se intalneasca si cu alti colegi de discutii si sa se simta bine impreuna si sa schimbe impresii despre aceasta lume minunata a filmului care ne leaga pe toti pe acest site!

Lemmy 06 Aug 2003 12:27

Int.ForumCinemag

Hai, draga,...ce te sperii asa?! Si zici ca e o capodopera?
Pai sa nu-l ratam! A propos: nu bag dvxuri ca nu se compara cu sala de cinema.
si b) mic, cu insultele alea: poate nu ai sesizat cum ploua cu muci, mui, cacat si alte alea in forum. Si culmea...toti se simt bine impreuna!
Si 3. de la cite mesaje ai dreptu'?
4. Nu te speria, nu-ti contesta nimeni calitatile, dar nu-ti da si tu la iveala defectele

Ambra Blu 06 Aug 2003 13:10

Re: Int.ForumCinemag

Pai sa nu-l ratam! A propos: poate nu ai sesizat cum ploua cu muci, mui, ***** si alte alea in forum.

Apropo, poate nu ai observat ca, mai nou, se scrie "apropo". Da' banuiesc ca tu esti inca unul din gramaticienii aia care scriu "vis-a-vis" in loc de "vizavi". Si ploua cu toate chestiile alea prin forum datorita unui blestem vechi de sute de ani care zicea:
"Ce-ti doresc eu tie-n lumea ta roz, femela
Blestem: sa ploua cu sloboz si sa n-ai umbrela"

crydead 06 Aug 2003 13:51

Re: Int.ForumCinemag

Originally Posted by Ambra Blu:

Apropo, poate nu ai observat ca, mai nou, se scrie "apropo". Da' banuiesc ca tu esti inca unul din gramaticienii aia care scriu "vis-a-vis" in loc de "vizavi". Si ploua cu toate chestiile alea prin forum datorita unui blestem vechi de sute de ani care zicea:
"Ce-ti doresc eu tie-n lumea ta roz, femela
Blestem: sa ploua cu sloboz si sa n-ai umbrela"

Eu shtiam ca se scrie cum se spune. Adica apropou.

Deci, apropou, fai, haladito, au inflorit vishinii sau iarashi ai aruncat tampoanele pa geam?

--------------------------
"Nu va bucurati, nu ninge, scuipa deasupra noastra plictisitzii din paradis."

emanuel 06 Aug 2003 15:34

ALERTA GENERALA!

Vizionarea filmului Piratii din Caraibe se muta pe 16 AUGUST 2003!
DECI ASTEPTAM TOTI FORUMISTII CU O SAPTAMANA INAINTE, TOT LA MALL, LA ORA 10,30.

TLD 06 Aug 2003 15:47

Si mai bine! Cu cat mai devreme cu atat mai bine!

Ambra Blu 06 Aug 2003 16:21

Originally Posted by emanuel:

ALERTA GENERALA!

DECI ASTEPTAM TOTI FORUMISTII CU O SAPTAMANA INAINTE, TOT LA MALL, LA ORA 10,30.

Cu o saptamina inainte de 16 august? Ne luam si merinde cu noi? :P

toni 06 Aug 2003 17:58

Originally Posted by Ambra Blu:

ALERTA GENERALA!

Cu o saptamina inainte de 16 august? Ne luam si merinde cu noi? :P

Fa, ce spirituala esti! E una din zilele acelea?

ricutza 06 Aug 2003 23:58

mda...16 este intr-adevar mult mai bine...ne vedem atunci!

Danny 07 Aug 2003 01:03

Daca ramane pe 16...vin...in cazul in care reusesc sa ma trezesc la ora aia...

Danny 11 Aug 2003 22:12

Originally Posted by Danny:

* Emanuel, care este data limita de confirmare a prezentei la intalnire? Pentru ca s-ar putea sa stiu sigur daca vin doar cu putin timp inainte... :-?

TLD 12 Aug 2003 01:49

Cred ca a ramas miercuri?! La drak sunt singurl de aici la 3 noaptea. Cine m-o fi pus sa-mi repar calc nu stu'.

Gaandalf 12 Aug 2003 13:44

Haidetzi in vacantza la Mare

Totzi forumishtilor - va ashtept la mare, la soare,la un bronzat, la un film, la o bere, la o discutzie despre filme...
Ar fi chiar interesant sa cunosc atatzia oameni kre cunosc a 7 a arta mai bine :D

spartacus 13 Aug 2003 15:20

Fratilor, ce-mi facetzi!?... Io am de dat o licenta intre 1-2 septembrie si voi va jucati cu zilele de intilnire ca si cum am fi cu totii din Bacanesti?!... Eh, asta e!... N-o sa fiu primu' care pica Licenta!... Macar sa ne distram k lumea sa stiu pe ce-am dat banii.... si TIMPU!...
Bre, sa nu de-a dracu' sa vin degeaba pin' la Bucuresti ca nu-s ce fac! (*)
Deci, ramine pe simbata, 16 august, no?... Da' unde la Mall, la intrare(sau in spate.... ha-ha-ha)?...
In fine, sa nu mai lungesc matu', sper sa ne distram pe cinste!..
Si, nu uitati: berea dupa bere e placere, da' zaibaru' dupa zaibar e nebunie curata!

TLD 13 Aug 2003 16:17

Parca era sus in mall, in fatza la intrarea in sala! Hmm yo o sa fiu pe aciolo pe la zece! Cine vrea vine. Mai stam la o bere ceva pana la 10:30...

emanuel 13 Aug 2003 20:28

Da data ramane SAMBATA 16 AUGUST ORELE 10,30 IN FATA LA INTRAREA IN CINEMATOGRAF (MULTIPLEX).

Veniti va rog de la ora 10,15 pentru ca la 10,30 fix incepe filmul din cauza programului de la Multiplex.

Va multumesc si va asteptam pe toti la intalnire!

patch4all 14 Aug 2003 09:22

Emanuel, ma primiti si pe mine?

emanuel 14 Aug 2003 14:04

Bineinteles, toti forumistii care vor sa vina sa vina, doar sa-mi trimita un mail ca sa stiu cate locuri sa le rezerv si numele lor sa fie trecute pe lista de la intrarea in sala.

snatchro 14 Aug 2003 16:13

Da' cat de mare e sala aia?
Apropo, emanuel, vezi te rog e-mailul meu, cred ca am dat-o in bara.

emanuel 14 Aug 2003 17:06

Sala este deajuns de mare ca sa incapa toti Cinemagistii.
Va fi cea de 270 de locuri.

Gaandalf 14 Aug 2003 18:03

Pirates of the Caraibbean

Pe 22 are loc premiera la Pirates of the Caraibbean in Constanta ...ce zicetzi nu venitzi ?

Lansez un mesaj pentru totzi forumishtii din Constanta - sa ne identificam shi noi k sa facem shi noi ce fac ashtia din Bucureshti...

Contact me ...

blitz43 14 Aug 2003 20:03

hmm, mi-au picat in mâna cd-urile cu Piratii din Caraibe 8) .
sa ma risc, sa nu ma risc :o ...
e varianta screener anyway... :x
Tentatia e mare.... :roll:
Va salut!

TLD 15 Aug 2003 05:31

Originally Posted by blitz43:

Va salut!

Omule am vazut aia de cand a aparut la americani. Yo zic sa nu te risti...

tommy_cat 17 Aug 2003 20:38

daca mai luati initiativa in acest sens va rog sa ma anuntati si pe mine ....

tommy_cat 17 Aug 2003 20:40

Originally Posted by blitz43:

Va salut!

Imi poti spune si mie mai multe detalii despre aceste CD-uri cu piratii din Caraibe ?
Thanks man

Danny 18 Aug 2003 00:12

Originally Posted by tommy_cat:

daca mai luati initiativa in acest sens va rog sa ma anuntati si pe mine ....

Nu trebuie sa te anunte nimeni...trebuie sa anunti tu ca vii.

Danny 18 Aug 2003 00:18

NU!!!
Vom merge sa vedem filmul anului!

Multumim pentru film Emanuel...dar parca ai cam exagerat.
Sunt curios care au fost rezultatele sondajului...

All times are GMT +2. The time now is 21:44.