![]() |
a walk to remember????? :shock: :shock: ce e asa de imprevizibil la acel sfarsit????????? era clar ca ea va muri! ca sa nu mai spun ca ve luat exact dupa love story! :w00t:
|
Pe mine m-a surprins finalul filmului "The Life of David Gale" cu Kevin Spacey.
|
Originally Posted by dan4y_all:
In "The life (and death) of DG", nu finalul este punctul cheie. Finalul este pregatit din timp - e felul cum e spusa povestea elementul care-i da filmului dramatismul, 'aww'-ul. Parerea mea. |
Se7en, Fight Club si mai ales The Usual Suspects
|
Cand vad un film bun care ma tine cu ochii lipiti de ecran dar care se termina aiurea sau cu final "in coada de peste" ma enervez de-mi vine sa sparg ecranul. Ma simt trasa pe sfoara!
|
3:10 to Yuma a avut un final la care nu ma asteptam,care m`a scos din sarite dupa ce urmarisem filmul cu placere.
|
Vreau si eu un film cu final surprinzator,toate mi se par cu final previzibil..
|
Originally Posted by Pauline Kael:
Incerca "I Am Legend". Nu o sa ti vina sa crezi cine moare in final. |
un final imprevizibil are sh "the others","a tale of two sisters" si "identity"
surprinzator mi sa parut "the others" :D [nu mi-ar fi trecut prin cap nici intr-o mie de ani acest sad end] |
Originally Posted by ArsDeViu:
De acord ! Pe tot parcursul filmului nici nu mi-a trecut prin cap, ca o sa moara ... |
Butterfly effect
acesta este un film pe care il recomand cu mare caldura cautatorilor de perceptii extrasenzoriale...benisio del torro ...este magistral..respect pentru film
Cu drag Dan |
Re: Butterfly effect
Originally Posted by danlemeni:
benicio del toro parca era actor, nu un nume de film.. :? |
The Usual Suspects, OMG! :)
|
The usual suspects a avut un sfarsit fenomenal.
Un sfarsit imprevizibil au avut si filmele: Identity, Fight Club, The other man, Reservoir Dogs, Piratii din Caraibe 2. |
"Moartea domnului Lazarescu" are cel mai imprevizibil sfarsit ever. :))
|
Sixth sense... si ala...
|
3:10 to Yuma, cu un final enervant de imprevizibil.
|
Originally Posted by ricutza:
Mai interesanta mi s-a parut varianta franceza a filmului, Plain soleil, din 1960, cu Alain Delon. Nu am idee care a fost mai fidel cartii, pentru ca nu am citit cartea, dar sfirsitl filmului frantuzesc e pur si simplu neasteptat, oricit ar fi de crud. Desi varianta americana a filmului este mai vivace, ca sa spun asa, filmul frantuzesc fiind mult mai molcom in actiune, finalul frantuzesc este deasupra. |
Nu stiu daca v-a placut The Mist, dar finalul e cel mai SICK de imprevizibil. Nu am mai vazut pana acum.
|
The Number 23 , un sfarsit de nota 10.
|
dap uitati-va la The Mist are un final incredibil de imprevizibil!
|
La The mist se poate spune ca "urma scapa turma" adica daca n-avea finalul absolut fenomenal ar fi fost un film de care nu s-ar mai fi povestit nimic. Finalul ala socant nu m-a lasat sa dorm linistita citeva nopti :)
|
Originally Posted by Andrey9211:
Intradevar, e imprevizibil dar prea fortat. Nu cred ca unui om intreg la minte ii trebuie numai 2-3 minute sa se hotareasca sa se sinucida nu inainte de a mai lua inca 4 vieti dintre care si a fiului sau. Mai credibila mi se pare tentativa de sinucidere din The Road cand protagonistul principal aflat tot intr-o situatie extrema nu-i ajungea tot timpul din film pentru a se gandi sa-si curme viata impreuna cu fiul sau. Si in final tot nu o va face. |
Asa e, Anemona, filmul nu e vreo capodopera...dar finalul e cel mai sick.
Sox, eu m-am pus in pielea personajului si ma gandeam...dupa ce a fost martor la toate si a mers cat a putut si tot nu trecea de ceata, pe langa toate astea la sfarsit era si monstrul ala GIGANTIC... sincer m-as fi gandit ca numai avem loc in lumea asta :)) deci monstrul ala era demoralizator suprem.... decat sa fi ajuns toti intr-un cocon si sa le fie lichefiate organele apoi supte printr-o trompa gigantica ....no thanks pas :P |
Politist adjectiv :))
|
Up in the air
Chiar credeam că va fi cu sfârşit siropos. :)) |
dop.......cred ca singurul film cu sfarsit imprevizibil , pe care l-am vazut a fost Baiatul in pijama vargata........mai mult nu imi amintesc............hihihihihihihih
|
From hell:Jack the Ripper.
Chiar nu inteleg de ce a trebuit sa moara Inspectorul Frederick(Johnny Depp)In sfarsit,dupa ce rezolva misterul,ia o supradoza cu opium si moare.Ok,recunosc imi plac happy-end-urile,dar nu sunt chiar fanatica...cand nu se poate nu se poate!Dar aici,totul era perfect si mai erau cateva minute si zic :"Ce film bun cu un final bun"si dupa aia vad surpriza...Chiar nu ma asteptam .Oricum,un film reusit :X Imi place |
Am vazut de curind Tetro al lui Coppola. Asta mi se pare o poveste cu final neasteptat.
Parerea mea. |
keisha, topicul presupune sa mentionezi un film la care consideri ca finalul este imprevizibil, nu neaparat sa`l si povestesti.
Altfel, cei care nu l`au vazut nu`l vor mai considera .. imprevizibil ;) |
Cel mai bolnav final , dar de-a dreptul surprinzator, a apartinut filmului The Mist....
Sunt multe filme ce ne pun pe tava un final imprevizibil, dar care isi pierd din secret putin dupa jumatatea acestora. |
Originally Posted by abureala:
:))da,dar am simtit nevoia sa ma explic....... |
Ce ziceti de Memento? Explicatia (care s-au lasat asteptata tot filmul) pe mine una m-a surprins.
|
" Alpha Dog", " Training Day", "The Departed", "The Mist", "Reservoir Dogs", etc...
|
Si finalul de la The Book of Eli e imprevizibil, chiar daca e tras de par...;)
|
Originally Posted by Disciple:
In 'The Departed' a fost atatde bine construita scena aceea, absolut neasteptata! The Sixth Sence, presupun ca s-a mai spus... |
Fight Club, The Machinist, Memento . Astea'mi vin acum in minte .
|
shutter island [2010]
identity [2003] - cu siguranta vei cauta criminalul inca de la inceput cand sunt atat de multi oameni in jur..poate pe parcurs iti vei schimba parerea insa vei avea parte de un final cu totul si cu totul special si destul de socant |
Tenacious D - Pick of Destiny...
|
Strange Wilderness care l - ati vazut...are un final ilar!
|
Edge of Darkness mai are un final imprevizibil, dar si foarte prost.
|
Edward Scissorhands (1990) cu Johnny Depp.
|
the usual suspects, the others, fight club, s7ven si desigur shutter island
|
All times are GMT +2. The time now is 09:09. |