![]() |
Originally Posted by Ambra Blu:
Cioculetz, nu pot sa caut piatra filozofala cu capu' gol, asa ca pusei pa mine camasa cu gluga a lui Hristos. Bagaboando, tu incerci sa-mi sugerezi subtil ca ar trebui sa bantui prin forum in pelea goala? Ai vrea tu, dar imi pun oamenii astia stelutze in partile esentiale. :oops: Iar daca nu ai facut nimic rau, nu ai de ce sa crezi ca sunt vreun gadea. :wink: -------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Originally Posted by crydead:
Bai pasarica paradisului, nu mai cauta piatra filozofala degeaba, ca o tin eu in maruntaie. Am s-o slobozesc la vremea cuvenita, dupa cum zice si cintecul: "Am piatra la rinichi/ Si va darim toti dintii". iar eu zic ca, da ar trebui sa ne bintui in pula goala, ca ce daca o sa iti puna administratorii stelute in partile esentiale? Asa, o sa fie un fel de cosmogonie aplicata. Doar stim si noi (bine, doar tu si eu si filozofii renascentisti, de fapt) ca omul este un microcosm. PS: Imi bag pula, asa, ca sa iti mai puna moderatorii, din partea mea, doua stelute pe umeri, si una pe frunte, sa-ti zica lumea Gealatu-cu-stea-n-frunte. |
Bai, prometeu rau inlantzuit, o sa trimit vulturul sa-ti manance rinichii ca sa recuperez dreaqu piatra filozofala. Asta in caz ca nu i-ai vandut deja pa idea ca rinichii tai sunt fara rost.
Apropou, betziva dreaqu, iti mai aminteshti in ce carciuma ai lasat sfantul graal dupa ce ai baut din el coniac unirea? ----------------------------------- "If my rhyme was a drug I'd sell it by the gram" |
Originally Posted by crydead:
Bai pasarea penix sau phaniske, pai cum sa nu mai tii tu minte unde mi-am baut eu mintile? Cind in crisma stam la mese/ Lut ca sintem, cui sa-i pese? Si recunoaste in fata preacinstitelor fete ca, la coneac Unirea te-ai combinat si tu, dupe principiul "unde-s multi, puterea creste". |
mah, ar fi interesant de vazut noul klip al kelor de la KORN
Did my time se keama si fake parte din OST-ul filmului Angiogiolinei, Tomb Mutilator 2 ala. De urmarit ke giumbuslukuri si ghidusii se intâmpla pe akolo, in doar 4 minute. hai ka nu mai skap de kktul asta de kkk :D |
Pai l-am vazut din intamplare acum cateva zile. Nu mi-a placut deloc. Nu vorbesc de muzica, ca aia oricum nu-mi place, dar se intampla sa-mi placa un clip pur si simplu. La asta - nimic frumos.
|
Ati auzit caAJ e sado-maso? Cine se baga la un joagar cu ea agatata pe carlige de macelarie?
|
indiferent de proiecte si prestatii actoricesti mai mult sau mai putin stralucite, gagika arata de nota 10. mai ales pe post de ciocanitoare !
|
I love
I love this girl :o (*) (*) (*) (*) (*)
|
si unde mai puneti ca si femeile au votat-o ca cea mai - cea mai :P ... si stiti voi cum sunt fetele...
|
Acu e momentul baietzi. Cica e intr-o pasa de abstinenza de peste un an. Va datzi seama ca e ca o catzea in calduri?
|
Originally Posted by Leonard Pyron:
|
Originally Posted by blitz43:
Angelina...este tipul de femeie care se culca cu orice tip daca i place...! Nu conteaza cine esti ! F.serios! In plus are 1 comportament iesit din comun ...adika : vorbeste cu tine cand mergi sa i ceri o poza sau 1 azutograf ca si cum te ar cunoaste de o viata intreaga !! P.S: Chestia nasoala este ca daca o vezi fara machiaj...NU o recunosti! O schimba ENORM !! |
Cam acri !
Scooter, sunt cam acri strugurii ! :lol: De cite ori i-ai cerut autograf Angelinei, de ne povestesti aceste detalii ? Sau sunt cam acri strugurii ? :-?
|
Re: Cam acri !
Originally Posted by Dan Gerose:
cand eu aveam autograf de la ea, tu erai copil mah...! Si cand vorbeam cu ea...si mai copil! dar ce rost are sa ti spun eu tie atatea detalii?! |
Re: I love
Originally Posted by Dan Gerose:
Oiioo! Tell us news not history! ;) |
True
But is history, baby ! :evil:
|
Re: Cam acri !
Originally Posted by scooter:
|
She is one tough bitch , Ce tre sa fiu ca sa pot zice : Ma bitch 8)
|
Ah..deja e old story videoclipul. Dar e fain! :) Oricum ii sta mai bine in alb decat in negru. Sau o fii din cauza machiajului! :) Anyway..SHE FREAKIN` ROCKS!!!!!!!!!!!! HAIL 4 JOLIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Originally Posted by Demona:
Normal ca e vechi clipul... Io postasem mesaju' anu' trecut in august...... |
Originally Posted by scooter:
scooter, shi te-ar deranjeaza ca un star ca ea nu are fitze de vedeta? Shi pe care actritza machiajul nu o schimba? Pe ce om machiajul nu il schimba? Daca tu te faci cu creion dermatograf la ochi o sa aratzi gay(asta in caz ca nu aratzi deja - no offence, nu shtiu cum aratzi). Oricum nu o sa aratzi ca Johnny Depp in "Piratzii Caraibelor". And one more thing...Jolie arata bine cu sau fara machiaj... |
Ce trece timpu`...:lol: |
Originally Posted by Demona:
si ce frumosi eram, dar mai ales eu! si ce imbatrânim, dar mai ales tu! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
...True...true... ;) |
despre angelina jolie,ce sa spun?jos palaria!!!!!!
|
Originally Posted by Garu:
da.....ai in mare parte dreptate |
nu am urmarit-o insistent in filme,imi place cum arata,dar nu-mi place de ea deloc.
Pentru-ca e ea excentrica si joaca roluri "vulgare"(din ce am auzit") Ce ziceti,e actrita buna??Am auzit ca da. ;) |
Originally Posted by doina:
hehehehe! ;) |
Joaca roluri vulgare?! De ce zici asta? Pentru 2 faze una in Original Sin si una in Gia? Hmmm... Mi se pare o actrita buna. Dar deloc excentrica |
;) Joaca "roluri vulgare" :P Partenerii o scuipa in gura! :lol: Mai nou cica a fost surprinsa cu Brad Pitt, de catre niste paparazzi, pe când repetau niste scene fierbinti (in speta niste schimburi amicale de saliva) pentru filmul Mr and Mrs Smith.... sa vedem ce zice Jennifer! :D |
Este una dintre cele mai saxy shi frumoase actritze.Foarte bine jucat in "Original Sin","Tomb Raider-Lara Croft","Tomb Raider-Cradle of Life" shi in "Gia".Dupa ce am vazut Tomb Raider am inceput sa joc numai Tomb Raider....la disperare!
|
Ma bucur ca este shi un fan Claire Forlani pe acest forum.Re Arhanghell!
|
Originally Posted by Dominic:
saxy?!?! :P |
Originally Posted by Garu:
mai bine jos chilotzii si sutienu'... :P |
Originally Posted by Nightwane:
Ale lui??? :o |
Te sperie femeile care au curajul sa joace asemenea roluri? She's great dudette!!! |
Originally Posted by BeNnY:
ale ei mah... sick Benny :P |
Angelina Jolie...bleah. E varza din orice punct de vedere. Mai ales in filmele de joaca pe femeia fatala si ii bate pe toti de zici ca e o virgina la 50 de ani care si-a canalizat resursele spre alte "sporturi". Ne avand succes la barbati, in filme ma refer, s-a hotarat sa-i rupa pe toti.
De fapt si in viata de zi cu zi cred ca e cam frigida din moment ce nu are decat un copil adoptat, parca. Hai sa auzim tipetele fanilor ! |
Ce legatura ar putea avea faptul ca e cam frigida cu faptul ca are un copil adoptat?!
|
Originally Posted by Cristache:
da' vad ca ti s-a pus pata pe jolica..... |
Daca iti place Angelina Jolie in Tomb Raider inseamna ca esti adeptul filmelor de actiune de doi bani (Swaitzi, Stallone, Van Damme, etc.). Pacatul cu Banderas si Gia mai merg, dar Tomb Raider e petarda.
|
Bine, dar nu mi-ai raspuns la intrebarea de mai sus! Ne-ai ramas datori cu niste explicatii In Tomb Raider nu mi-a placut! |
in tomb raider nu prea mi-a placut....mie mi-a placut in original sin... :P :P :P |
Originally Posted by BeNnY:
Pai la cati ani are si nexam copii, mai rar. Acum eu personal n-am controlat-o sa vad daca are cu ce, dar a cam avut cu cine: Colin, Johnny, 5 neveste, etc. Ma gandesc ca a vrut sa ascunda lucrul asta prin adoptarea unui copil. De obicei, cei care vor copii dar nu pot inlocuie cu altceva. Ideea e aceasi, sa ai grija de ceva (copil, caine, pisica, etc.) Sper sa intzelegi ceva ! |
Cristache,ce ai dom'le cu ea?E o actrita care arata f.bine si cam atat.Restul nu prea poti sa spui nimic despre ea.N u exceleaza prin nimic,nu iese in evidenta,este stearsa complet.DAR,are niste buze parca facute special pt.treaba aia care incepe cu M.....
:P :P :P |
te-ai gandit ca exista persoane (deopotriva femei & barbati )care nu ishi doresc copii?shi daca nu poate sa aiba copii e frigida? :huh: ....you are kinda of weird man... |
Heh... Iti sugerez sa te gandesti de 5 ori la ce ai scris tu aici! Poate n-a vrut sa si-o traga cu Colinutu doar ca s-o lase insarcinata si sa-i poarte copilu! Poate n-a avut cu cine sa faca copil! Poate n-a vrut sa faca cu aia copii! SI TOTUSI NU INTELEG CE LEGATURA ARE FRIGIDITATEA CU FAPTUL CA EA NU A FACUT COPII! Cand frigiditatea se refera strict la placerea si dorinta sexuala! dar nu opt inlocuie Huh?! :huh: |
Bah manca-v-ar nenea ! La faza cu frigiditatea ma referam in special in legatura cu Tomb Raider I si II cand se bate cu toti. De unde atata energie ?
Pe de alta parte, cine stie ? Poate nici nu-i face placere cand face sex. Poate nu simte nimic. In cele doua filme mai sus citate da impresie unei femei care parca e geloasa ca ceilalti fac sex si simt placere iar ea nimic. D'aicea si spiritul de batausa gen Nichitra de la noi ! :lol: |
N-am nimic cu ea. Chiar nu-mi spune nimic tipa. Nici frumoasa, nici nimic... Singurul lucru care mai sare in ochi sunt buzele care, pana acum ma faceau sa ma gandesc si eu la chestia aia care incepe cu M (muratura), dar deja parca sunt cam ciudate buzele ei, influentate un pic si de forma aero-dinamica a scalpului.
Din cate stiu eu, o femeie care nu poate face copii se numeste frigida tocmai pentru ca nu simte placere cand face sex si d'aici lipsa de activitate. |
All times are GMT +2. The time now is 01:49. |