![]() |
Filmul meu preferat e Memoirs of a Geisha ptr k am invatat din el cum era viata in Japonia mai mult timp in urma. Adik erau acolo chinezoiaice care vb engleza si erau un fel de call girls americance. E misto! :w00t:
|
King Kong regizat de Peter Jackson este filmul meu preferat.
|
Va rog sa nu mai faceti topicuri la superlativ care s-au mai facut de doua sute de mii de ori si in care oricum n-o sa scrie nimeni.
|
1 the shawshank redemption
2 schindler's list 3 brokeback mountain (sa vedeti ce-o sa sara petrica la faza asta) k nu ma putem abtine sa scriu unul, am scris trei. na! 1, 2, ,3 nu inseamna k in ordinea aia, toate mi-au placut la fel d mult |
King Kong.Un film pentru oamenii sensibili.
|
oamenii sensibili cu blana!
|
Brokeback Mountain si Requiem pentru un vis.
|
As zice unul dintre filmele mele preferate: In the Mood for Love
|
la film preferat am un raspuns sigur:A WALK TO REMEMBER. l_am vazut de vreo 10 ori ,de trei ori intr-o singura noapte :) :) :) (nu k as fi disperata ).e genul de film siropos ,numai bun pentru o perioada de depresie.k sa nu mai zic ca shane West e tare frumos ;)
|
As adauga si Donnie Darko intr-un acces de Gyllenhaal-ism pe care sper sa nu-l regret. anyways mi-a placut filmul.....
|
Filmul preferat:
Eternal Sunshine of the Spotless Mind... |
Lord of the rings mi se pare o minune a cinematografiei nu doar prin efectele peciale shi ci prin imbinarea de genuri.....chiar daca a fost dupa o carte.Alte filme f bune(poate chiar capodopere dupa mine) ar fi :Spartacus(1960) , shi cel din 2004 mi-a placut cam la fel de mult , Shawshank Redemption , Forrest Gump, Schindler's List ,Braveheart, Gladiator, Godfather. Alte filme care mi-au placut f mult :Troy , Patriot , Legends of the fall , Count of Monte Cristo,Crash, Cold Mountain Revenge of Sith.Acestea din urma sunt pt mine shi ele capodopere shi nush dc sunt asha de putzin apreciate(exclud Revenge of Sith de aici).
|
filmul preferat
Amelie e fara discutie cel mai tare film pe care l-am vazut vreodata.
ar mai fi si Amores perros, La mala education, El crimen de padre Amaro, Sexo por compasion, dar nu ma pot hotari asupra unei ordini anume. |
Stalker
|
Donnie Darko, Forrest Gump, Fight club
|
Best of the best
Comedie, drama, musical, romance, horror, SF, kitsch, gay... Toate intr-un singur film. Ghici ciuperca ce-i?
The Rocky Horror Picture Show L-a vazut macar cineva? |
offtopic:
dario mio, imi place fff mult de nebuna aia de fiica-ta. :) |
Originally Posted by europe_east:
Te cred, da' ei ii plac actorii, asa k... dream on. :P |
Re: Best of the best
Originally Posted by Dario Argento:
DOOOOH! Il am pe dvd special edition. Pacat ca nu am corset :P |
Training Day, The Godfarter + some stupid movies with heroes/lovers/losers
|
Re: Best of the best
Originally Posted by Nightwane:
And what's your favourite song? :) |
Sweeeeeeet Transvestite & Touch-a-touch-a Touch me.
Don't dream it, be it! |
Good choices. 8) Plus, desigur, numarul lui Meat Loaf & Science Fiction / Double Feature: "Then something went wrong For Fay Wray and King Kong They got caught in a celluloid jam..." Genial film, cum spuneam. :D |
DOOOOH cum spuneam.
|
1. Seria cu HANNIBAL...2. SAW 1- Destul de reusit. Restu' ce o venit dupa el a fost destul de usor de intuit. 3. THE OTHERS...si inca multe altele care vreau sa le mentionez...ca nu am unu' preferat dar merita stiute: GLADIATORUL, ULTIMUL MOHICAN, VIDOQUE, SE7EN, ULTIMUL SAMURAI, BAD BOYS 1-2, CODUL LUI DA VINCI, INCHISOAREA INGERILOR, SOUL PLANE, DURTY DANCING 2 HAVANNA NIGHTS, MEXICANUL, A WALK TO REMEMBER...si lista ar putea continua la nesfarsit...sper sa ma iertati... :D
|
Originally Posted by don_taque:
P-asta nu l-am vazut. E ala cu Durty Harry? |
....e continuarea de la Durty Dancing 1...doar ca actiunea se intampla in Cuba...pe vremea cand Fidel Castro preia puterea......destul de reusit...cu o poveste de dragoste destul de bine pusa in scena...doar ca nu prea apar actori consacrati...dar dupa mine bate multe filme de genul sau..nu iti zic prea multe, sa nu stric farmecul pe care il are...oricum povestea e tare...ea (fata) se indragosteste de un cubanez dintr-un cartier sarac al Havanei...si impreuna formeaza un cuplu de dansatori...superbi in orice caz...si din dragostea lor rezulta o groaza de probleme, e un love story de vazut, parerea mea...a si inca o noutate...o sa auzi "hitul" din ziua de astazi...HIPS DONT LIE...cantat cred ca sti de cine...doar preluat din film...si ea se crede artista...Shakira bineinteles...dar dar piesele cantate in acest film...o incantare...sper sa iti placa...pe mine unu ma incantat... c-am atat deocamdata.....
|
Originally Posted by Terror_IST:
lasa-l terror_IST, nu fi rau.. a gresit si el... corect e DURTY DANCUNG..... :w00t: |
...adikã??????????...trebuie sa rad...ori sa ma apuc de plans....nu vad unde-i faza...
|
e DURTÜ DANÇUNGÜ ca e turcesc filmu'.
|
Traffic mai bine spus.........acela chiar ca este un film special de la regizorul Steven Sodergergh :lol: 4 premii oscar Iar chestia ce a vrut sa spuna? Dirty Dancing?
|
Originally Posted by Tobey:
|
titanic is an all-time great masterpiece!
u don't know what you're talking about... :x |
mama, cate pareri diferite... titanic didn't suck, dar nici masterpiece nu mi s-a parut, brokeback mi-a placut la a doua vizionare, dar nu l-as descrie niciodata ca sublim, memoirs of a geisha era bun daca nu se termina atat de hollywood-ian, in schimb munich mi-a taiat respiratia :love: de acord ca oscarurile nu sunt un critetiu inbatabil, dar nici nu putem sa le desconsideram cu totul... durerea mea personala de anul asta e the constant gardener, prea bun ca sa fie ignorat.
|
pai ca sa fac un top la celel mai bune filme cred ca ar fi :
1. Trilogia LOTR 2. Titanic 3. Gladiator , genial Russell Crowe.... 4. The Hours 5. Heat, un film cool cum de altfel sunt toate filmele lui Michael Mann :lol: 6. The Godfather 7. A Beautiful Mind, din nou Russell Crowe :lol: 8. Philadelphia, extraodrdinar Tomn Hanks si Denzel Washington, mai ales scena acea cu opera, pt care cred ca a luat Oscarul 9. Courage Under Fire, din nou Denzel Washington, cu o coloana sonora de James Horner 10.Training Day , rolul care i-a adus lui Denzel Oscarul :lol: PS: e adevarat ca nu prea mai conteaza oscarul in ziua de azi , dar totusi e o recunoasterea pt . munca pe care ai depus-o , ce ai spus tu , ii super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, dar ca sa o luam asa ca nu prea mai conteza acest premiu , hai sa mai luam in considerare si cinderella mann , care este o poveste grozava , din nou cu russell crowe, sau a history of violence :D :lol: |
Originally Posted by drudu:
|
Am 4 filme preferate... unele dintre ele destul de recent vizualizate...
in no particular order : 1 Waking life 2 Solaris 3 What the fuck do we know 4 The Butterfly Effect :sleep: |
Originally Posted by Fgxf:
vazand intre ce filme e incadrat sa inteleg ca vorbesti despre solaris-ul lui soderbergh? |
nu mai stiu de cine e... am uitat :oops:
in schimb stiu ca e ala vechi(cel rusesc), nu ala reeditat... din pacate era doar tras peste (voci in engleza)... ceea ce a fost un pic aiurea... |
andrei tarkovski
mai uita-te la filme de el! si mai citeste topicuri mai vechi si vezi ce filme si ce regizori merita |
da... tarkovski
am uitat sa mai mentionez Krzysztof Kie¶lowski- Trois couleurs lista aceea de fapt e lista celor mai recente filme care mi-au placut :P nu cele mai placute all time :? ... |
Originally Posted by Fgxf:
dude, you copy/pasted that one! :P well then, make a list of "filme preferate" sometime! si pune-o aici! |
well
o lista a preferintelor ar arata cam asa 1. Ordet(Dreyer) 2. Persona(bergman) 3. Mulholland drive(Lynch) 4. 8 1/2(Fellini) 5. Der Himmel Uber Berlin(Wenders) 6. spring summer fall winter spring(kim ki-duk) 7. Breaking the waves(von trier) 8. Possession(Zulawsky)/Glissando(Danieliuc) 9. Santa Sangre(Jodorowsky) 10. La Passion de Jeanne d'Arc(Dreyer) |
Filmul preferat
Filmul preferat care mia oferit satisfacere totala a fost The Day After Tomorow si House of Wax(1953), si cam atat cred........ :)
|
Re: Filmul preferat
Originally Posted by sandokan:
Mie, filmul care mi-a oferit satisfacere totala se numea "Last Girl Standing". |
Ai avut si orgasm? |
Originally Posted by Terror_IST:
Al meu a fost Backdoor Sluts 9. |
Ba da ce gandire aveti si voi.Eu cand am spus ca respectivul film ma satisfacut mam referit bineinteles ca mia placut prin amestecul de scene horror si actiune. :x
|
|
Ala nu era echivalentul inelului din episodul din South Park in care se facea misto de LOTR ? |
All times are GMT +2. The time now is 07:41. |