Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce coloratura politica aveti in 2012? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=98702)

victor 21 Jun 2012 10:32

condamnarea lui este un lucru binevenit care trebuie sa fie urmat de multe altele. sinuciderea ma lasa rece. nimeni nu poate sa comenteze ce poate fi in mintea unui om cand apasa pe tragaci. nu vad cum ar putea urma un val de simpatie de aici. suntem totusi crestini.

un alt eveniment de ieri nu ma lasa insa rece. robert turcesu a fost avansat colonel. ailalti de pe lista da-i in masa, dar turcescu ? asta ca sa te mai increzi in tinerii de azi si parerile lor impartiale.....

Liviu- 21 Jun 2012 10:43

Originally Posted by victor:

un alt eveniment de ieri nu ma lasa insa rece. robert turcesu a fost avansat colonel. ailalti de pe lista da-i in masa, dar turcescu ? asta ca sa te mai increzi in tinerii de azi si parerile lor impartiale.....

Eu as astepta niste raspunsuri aici si n-as pune botul la tot ce se zice pe A3. Oamenii aia au tendinta patologica de a scoate lucrurile din context si de a le prezenta intr-o modalitate extrem de partiala.

White1 21 Jun 2012 10:47

Credeam ca, crestinii sunt aia cu compasiunea-chiar si pentru pacatosi si cu iubirea aproapelui. Cred ca in mintea oamenilor care vor sa se sinucida e disperare, multa disperare. Nu ma asteptam la valuri de simpatie, dar nici la ura irationala si prostie agresiva (si aici vorbesc de comentariile pe care le-am gasit pe net, nu neaparat la cinemagia).

victor 21 Jun 2012 10:49

daca ceva nu era adevarat la prima ora turcescu dadea un raspuns. in plus cica aseara a fost la telefon in emisiune ministrul apararii si a confirmat.

Liviu- 21 Jun 2012 10:58

Originally Posted by victor:

daca ceva nu era adevarat la prima ora turcescu dadea un raspuns. in plus cica aseara a fost la telefon in emisiune ministrul apararii si a confirmat.

Am zis scoatere din context, nu ca informatia nu ar fi corecta la baza. Eu nu stiu ce inseamna functiile respective, tu stii? Eu nu stiu cum se dau functiile respective, tu stii? In plus, ora era destul de tarzie, iar, din cate se pare, A3 are tendinta uneori (nu mai stiu exact cazul despre care am auzit) de a nu da dreptul la replica. Cand vine vorba de modalitatea de prezentare a unor asemenea acuzatii adu-ti aminte de cazul Funeriu. Imi pare rau, dar nu-i pot crede pe cuvant pe cei de la A3 pana nu aflu exact contextul.

PS: S-ar putea ca cineva care a prins stagiul militar obligatoriu sa ne poata lamuri partial.

victor 21 Jun 2012 11:06

nu am nici cea mai mica idee, am fost surprins ca are grad. grad in ce ? iar ca sa fii avansat trebuie sa fi facut ceva....util sau bun sau....vreo lucrare de doctorat(glumesc). ori stie cineva ca turcescu se ocupa si cu altceva decat jurnalism ? gradele se dau de stat deci el are o legatura cu o institutie a statului. e ciudat. sunt sigur ca baieti cu grad sunt prin televiziuni dar nu ma asteptam la el. chiar daca emisiunile duc intr-o singura directie am zis asta e optiunea lui personala. mi-e frica ca e optiunea gradului.

Liviu- 21 Jun 2012 11:16

Nu stiu ce trebuie sa faci ca sa fii avansat. Nu stiu ce inseamna sa fii avansat. Nu stiu ce beneficii ai daca esti avansat. Si se pare ca nici tu nu stii si sunt sigur ca majoritatea persoanelor care au urmarit emisiunea nu stiu (eu am prins din greseala emisiunea, am dat ca sa vad cum bocesc dupa sentinta lui Nastase), dar a fost prezentat de tipul "i-am prins cu mata-n sac", deci trebuie sa fie ceva de rau. Cateva minute cat am urmarit n-am inteles nimic din ce ziceau ei, doar ca au fost avansati in mod secret si ca e de rau. Poate or fi raspuns mai tarziu la intrebari de baza de tipul celor pe care le-am pus mai sus. Oricum, eu astept raspunsuri si din alte parti inainte sa arunc pietre pentru ca pur si simplu nu ma pricep deloc la chestiile astea.

PS: Eu as fi curios sa stiu daca lista prezentata de ei nu contine si altfel de nume si ei au ales sa prezinte doar ce le convine lor.

charles 21 Jun 2012 11:19

ce pana mea mai e de asteptat? turcescu e colonel fara sa fi facut armata, fara alte realizari in alte domenii care sa justifice gradul. scurt. ramane de discutat doar cum s-a ajuns in situatia asta si apoi rezolvarea ei in justitie.
---------
acu cati ani a promis chioru' capul lui nastase? cazul asta, tocmai, arata cat de nefunctionala e justitia, nu cat de oarba-i. nastase merita puscarie? 100%. dar nu pe niste acuze de 3 rahati si nu cu o sentinta de 2 ani, din care practic mai ramaneau cateva luni, si alea in regim special.

si daca tot e faza asta cu "trebuia neaparat sa manace parnaie", is tare curios, in prima zi cand base nu mai e presedinte, cine-l trage pe dobitoc la raspundere.

iiii 21 Jun 2012 11:23

daca se iau toate acuzatiile aduse lui Nastase. procesul zambaccian, trofeul calitati , matusa tamara etc... undeva se aduna mai mult de 2 anisori.

dar totusi trebuia sa faca. toata lumea stie cat de corupt era cand era prim ministru.

cat despre basescu, cand nu o sa mai fie presedinte, mai trec 4-5 ani , o sa ia ceva cu suspendare , o sa dea vina pe boc , si gaaaaaaataaaa

charles 21 Jun 2012 11:30

a, pai base ia cu suspendare...ca sa vezi

nastase nu a primit sentinta pentru toate cazurile de care zici tu, ci doar pentru "trofeul", care e mai mult decat dubios in ceea ce priveste probele.
eu, daca merg sa dau in cap cuiva, dar sunt arestat si condamnat pentru shoplifting, inseamna ca justitia a functionat?

iiii 21 Jun 2012 11:32

a functionat din parti.,

dar charles., daca vrei un exemplu mult mai concret.: Al. Capone ,cum a ajuns la puscarie?

Liviu- 21 Jun 2012 11:37

Originally Posted by charles:

care e mai mult decat dubios in ceea ce priveste probele.

Lucrezi in domeniu? I-ai studiat cazul? Cunosti toate probele din dosar? Eu de exemplu ma declar total incapabil de a-mi da cu parerea aici.

charles 21 Jun 2012 11:47

tocmai, ala-i un caz in care justitia seculara e confundata cu o justitie sa zic, crestina, in care functioneaza ecuatia "dupa fapta si rasplata" si unde "rasplata" nu are legatura de cauzalitate cu "fapta" pentru ca "totul se termina cu bine", "dumnezo e drept" si "stie el cum sa-i pedepseasca pe cei rai". lol. Al Capone a ramas nepedepsit pentru crime, dar lumea s-a multumit ca a primit totusi puscarie.

Malombra 21 Jun 2012 11:48

voi merge la o casă de pariuri ca să pariez 2 lei pe faptul că porcul nu merge la zdup. iar cît despre compasiune pentru tentativa de suicid, prefer să-i compătimesc pe cei de la care a furat năstase, nu pe unul care a mîncat mălaiul altora. asta e, sunt o creştină imperfectă. cine se crede perfect, să-mi trimită un pm, ca să-i cer reţeta succesului.

iiii 21 Jun 2012 11:49

perfect charles, si fix asa o sa fie si cu nastase. a primit 2 ani , lumea o sa zica : " se face justitie in romania" , justita o sa mai creasca putin in ochi celor 19 milioane, si gata!

si sa nu uitam cati ar trebui inchisi, nastase e numai unul dintre ei

Malombra 21 Jun 2012 11:55

Originally Posted by iiii:

si sa nu uitam cati ar trebui inchisi, nastase e numai unul dintre ei

asta cum trebui înţeles? pentru că sunt şi alţii, care rămîn neînchişi, atunci trebuie lăsat şi ăsta liber??? nuuu! sau pentru că sunt mulţi, se depopulează românia???:)) foarte bine, să se depopuleze. unde nu se face curat, mizeria se adună, e normal, dar doar pentru că e multă, nu înseamnă să fie lăsată să clocească mai departe. românia a mai fost odată, 50 de ani, închisoare în aer liber, cu oameni nevinovaţi în mare parte. să redevină gulag, dar de data asta cu cei ce merită. poate că sună dur treaba asta, dar altfel cum?

iiii 21 Jun 2012 11:56

sa fie lasat liber? doamne fereste. consider ca trebuia inchis mult mai devreme, si nu 2 ani, nu o joaca de genu... 10 ani era corect.

Malombra 21 Jun 2012 12:03

asta da, dar eu m-aş bucura enoooorm să îi ia măcar pe ăia 2 ani, dar cu executare.

chuckyfan 21 Jun 2012 13:58

http://www.piticigratis.com/2012/06/...drian-nastase/

charles 21 Jun 2012 15:51

da, tot felul de cretini sar cu articolase. la fel si ghibonul ăsta.

All times are GMT +2. The time now is 04:15.