![]() |
Da, da, cercul suspectilor se strange cu fiecare post:D
|
de fapt, eu mi-am lăudat filmul. ce, nu se poate? >:) . de ce aș glumi?
gata. ![]() vezi, Mercutio,dacă lucrezi cu femei? nu se lasă până nu sunt un pic coțofene :)) |
Originally Posted by Malombra:
mi-ar placea sa atragem si alti colegi la discutii, sa nu se creada ca vorbim de altceva. :) un nume mai comercial ne-ar trebui, zic eu. |
”Bere Gratis!”
|
Originally Posted by Malombra:
prea comercial. vor veni cu totii trap si vor pleca dupa aceea pentru ca i-am pacalit. :D anyway ma gandesc la un premiu. nu cine stie ce, mai mult simbolic. |
Hehehe..cine o sa se mai uite la filme ciudate propuse de altii cand stie ca altii nu o sa se uite la filmul ciudat propus de el?:D
Daca pui titlul "Concurs" sa vezi cum apar dupa DVD-uri:)) |
Mai degraba pacalesti oamenii cu un titlu comercial, imi vine sa-ti dau ideea "In afara vopsit gardul, inauntru leopardul" :D
Si vreau sa-l vad si eu pe ala caruia nu-i place Black cat white cat, eu, cu mina mea, ii fac de petrecanie :)) |
e-BereGratis atunci.
băgăm teste-grilă , de genul: în ce fel ploile au influențat relația dintre abelard și eloise? cine nu a văzut filmul, nu știe că nu e nici un abelard sau eloise acolo. |
cand am inceput topicul aveam in cap ideea de a gasi alta formula decat cea de la turneul regizorilor.
in final am injghebat una. we finally getting somewhere. formula iconoclast - cum va suna? daca nu - caietele de cinema (sau maculatoarele). |
topicul acesta va ramane pentru discutii legate de organizarea jocului (alte sugestii, etc) precum si cele legate de obtinerea filmului, despre surse.
pentru fiecare film voi deschide un topic separat, in care se vor purta exclusiv discutii despre film si autor. |
Originally Posted by anaemona:
eu zic să-l lași pe pisi să facă munca murdară. tadaam, mascota: ![]() film olympics special release for very special needs hana montana și merele de aur star wars cu elodia etc. |
"Formula Iconoclast" suna bine, desi nu cred ca o sa fie prea clar ca e vorba de o competitie intre filme. Cealalta mi se pare prea pretentioasa. SI ar fi mai mult decat suficient daca ar participa la fiecare discutie cei 10 useri inscrisi (cred totusi ca asta e o variana foarte optimista).
|
"Sa inotam impotriva curentului - Turneu Iconoclast"
|
Malombra, imi place pisicul :D nu-mi place reclama din dreapta.
|
Originally Posted by anaemona:
apropo de ape tulburi, eu propun sa numim turneul dupa our distinguished player, Malombra. nu cred ca mai exista cineva pe forum, care la vederea titlului sa nu se astepte la niste - si aici citez termenul straveziu nascocit de federico - extraterisme. :D |
daca aveti surse de download sau link-uri pe yoube pentru filmele voastre mi le puteti trimite de pe acuma si la momentul oportun le voi face cunoscute echipajului precum si altor persoane interesate.
|
E interesanta ancorarea puternica a propunerilor in zona europeana si mai ales in Europa de Est (7 din10 fillme!). Cred ca asta arata ca am ales filme de "suflet", care fiind apropiate de cultura noastra ne spun ceva la nivel personal.
|
Kusturica e ca magaru-ntre oi acolo.
Just saying. What? |
White Cat, Black Cat e singurul "blockbuster" :)) Dar nu-i problema, eu de exemplu nu l-am vazut. :">
|
Originally Posted by Twinsen:
eu mă bucur mult pentru faza asta, sunt o grămadă de hidden gems prin părțile astea. |
All times are GMT +2. The time now is 06:40. |