![]() |
Originally Posted by Chambord:
pai trebuie sa nu intre culorile una in cealalta. si daca e cu vopsea trebuie sa stea undeva sa se usuce, cica. nu e asa simplu. colantarea se poate face mai repede. :( si cica nu poti avea atat de multe culori. ca nush ce spune legislatia romana ca sa ai nu stiu ce % dintr-o singura culoare... pf... birocratia asta! |
Originally Posted by aniela07:
Pai se rezolva ca eu stiu sa desenez,chiar am ambitii sa devin artist si iti fac intr-o zi o schita de costum si te duci la domnu' croitor cu materialele sa-ti faca costumu' ca nah imaginea trebuie pastrata.Se rezolva si cu Master Splinter nu-i problema.Il desenez cand le da cu toiagu' lui peste ceafa la testoase ca mananca junk food(pizza).Uite si un sample de-al meu:http://imageshack.us/photo/my-images/546/dsc01772o.jpg/ Nu fi dura,sunt totusi la inceput ca procrastinarea asta e o javra.:)) Apropo,e copie deci nu imi asum nici un merit decat acela de a reproduce cat mai bine originalul. |
mai aniela, hai sa iti mai recomand eu ceva pt bolidu tau....
sa il faci rosu, pui un cal galben pe aripa din stanga, steagu italiei pe plafon, boxe in tot portbagaju, si suspensii de alea ca la Snoop Dog, si iesi pe Magheru asa :D ce zici? |
pai pentru shobo am deja o prietena care mi-a desenat unul pe cascutza pentru escalada / bicicleta in bucuresti. acum as putea pune 2 shobo... o sa fie un matiz eclectic asa.
pas mal desenul. persevereaza. nici prietena mea nu deobrdeaza de entuziasm de productie artistica. deseneaza numai cand are ea chef. mi-a facut si un gandac pe un tricou. foarte reusit. am incercat sa o conving sa facem bani din asta, dar degeaba. unde-i suflet de artist nu-i suflet de intreprinzator, unde e foame de bani, ciuciu talent... |
Originally Posted by iiii:
combinatia rosu/ galben nu e rea. da' steagul italiei ce are a face in toata afacerea asta? si in portbagaj nu pot pune nimic ca trebuie sa incapa sacii de dormit + tzoalele cand mergem la munte. suspensii de snoop dog... asta suna bine. raulean asa. imi place. am notat. |
ferarri = italia , cum sunt Mini alea cu steagu UK pe plafon :D comprendre?
(rosie, cu un calut pe aripi, galben = aluzie la Ferrari ) |
hm. ferrari. da. cunostintele mele auto sunt limitate. aia cu Mini o inteleg. asta cu ferrari nu prea. si am dat si google si au si niste masini urate. da' urate cu spume, nu asa. nu-nteleg de ce ar da cineva o carca de bani sa-si ia asa o uratenie. mercedesul parca e mai frumos, desi si ala e cam lipsit de imaginatie asa.
|
La mine e si foame de bani si am si cativa stropi de talent,lipseste exersatul insa.Incerc sa desenez zilnic, sa intru intr-o rutina ca sa nu mai am perioade ca inainte cand desenam o saptamana si dupa aia frecam motanu' 3-4 luni pana imi aduceam aminte iar.Uite,asta de exemplu l-am facut cand m-am apucat iar de desenat,acum 5-6 luni dupa care a urmat o pauza lunga pana acum 1 luna jumate cand mi-am bagat mintile in cap.:)) E copiat si ala dintr-un comic book,dar doar din ochi.B-) |
eu chiar nu inteleg de unde atata delasare la oamenii care au macar un strop de talent. eu daca as putea desena, as face o mie si una de chestii ca sa le vand ca hand-made. as exploata orice panza, orice fimo, orice orice orice. :(( nu e drept!
|
Poti sa inveti sa desenezi chiar daca n-ai talent.Stii tu vorba aia "practice makes perfect".Apropo de delasare,cand terminasem clasa a 9a puteam sa ma transfer la liceul de arta,chiar am fost acolo sa vad cum opereaza si era o profesoara care mi-a aratat cam ce faceau.N-am vazut decat tigri de diferite marimi trasi la xerox si lipiti pe foaie si alte animale iar la sfarsit m-a pus tanti sa-i reproduc un pepene si o vaza care stateau pe un mic postament.Evident ca n-am vrut,eu vroiam sa invat sa fac personaje de benzi desenate pe atunci(si acum tot asta vreau) si ce se facea la liceu acolo era diferit.Trageam de mama sa plecam,ii faceam semne ciudate cand nu se uita profesoara.Acum dupa ce-am studiat putin am realizat ca era un scop pt toate alea.Prostia omeneasca,ce sa-i faci:D |
Aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiela! pls, ne mai zici si noua ce vrei sa mai cumperi azi?
|
nimic. gata. am obtinut o reducere de 50 ron de la aia de colanteaza. avem bani sa mergem in week-end la munte. nu mai vreau nimic. viata e frumoasa si perfecta. va mai anunt aici cand imi vin idei. poate saptamana viitoare cand iau salariul :D
|
ce culoare o faci? ca asta nu cred ca am inteles.
|
ne-am hotarat sa o facem verde-galben.
|
jamaica style!!!! si nu puneti si o frunza de maria?
|
nu pot. ca numai 1/2 din detinatorii masinii sunt adepti. si cealalta jumatate e impotriva :D
lasa ca ma fac eu mare si imi iau eu o masina numai si numai a mea. sa vezi atunci distractie! |
daca nu o faci cu Hello Kitty sau Nyan cat nu ai ambitie, ma jur, dar tinand cont ca e si masina ta, zic sa pui o frunza de maria numai pe 1 portiera:D
|
nush ce-i Nyan asta, da' cu hello kitty mi-as face. desi nu prea inteleg eu de ce lumea e innebunita dupa hello kitty, asa ca statement mi-as pune pe masina.
aaaaa. nuuuu. stiu! o pun pe Emily. Emily imi place, da! o pun pe Emily rauleana! neaparat! |
ia cauta pe iutub, Nyan cat song! :D enjoy
|
nu ma impresioneaza biscuitele asta de pisica. dar mi l-as putea pune sonerie la telefon pentru birou. daca mai oracaie vreun telefon pe aici, bag un nian nian nian din asta pana ii scot din minti...
|
All times are GMT +2. The time now is 22:28. |