![]() |
urasc moartea. nu boala, batranetea, saracia sau uratenia, precum printul siddhartha. nu, ma enerveaza moartea, ca n-ai cum sa lupti cu ea. lovesti in gol. si ma scoate din pepeni genul asta de adversar.
|
ulrich,
ai insirat efectul si patru potentiale cauze ale lui.poti muri de batranete,boala,saracie sau uratenie.daca incerci sa lupti cu ele si reusesti sa le invingi,poate mai elimini din riscurile de a ajunge s-o vezi si ai tot mai multe sanse sa nu ajungi in cea din ultima faza,aia in care sa o intalnesti pe Doamna cu Coasa. moartea este inevitabila,dar putem sa trisam un pic:o putem ocoli.si asta e o tactica in lupta.derutarea adversarului parca de numeste, nu? |
Originally Posted by dragonfly_drk:
Da vad ca iti tot place sa framanti "aluatul" de pomana...parca te deranja discutia?!Am mentionat ca varsta ar fi o scuza pentru comportamentul lui...de aceea da-mi voie sa cred ca asa e...altfel vai de... Azi imi ceri sa-ti ghicesc varsta, maine viitorul...s-ar putea sa te taxez, nu fac gratuitati.
nu, dar daca asta iti debiteaza tie mintea sa intrebi, s-ar putea sa-ti ghicesc "culoarea părului" X_X :P
dano-cum?:)) Pai luati-l si Cucu-Dano si vedeti ce iese;) S-ar putea sa fie mai predispus ca mine la ghicit date de deces sau alte chestii ce va pasioneaza...:-h |
Originally Posted by AndreiStefan:
la faza asta, trebuie sa recunosc ca ai fost foarte tare... :))... thumbs up for that \m/ in alta ordine de idei, gata, ma opresc. m-am amuzat destul. acum totul incepe sa devina plictisitor...(:| |
actimelas,
cand ti-am zis ca esti diliu,n-am exagerat deloc.chiar esti,dar iti sade bine. cu alte cuvinte, la tine poate veni moartea oricand,ca tu o vei primi cu zambetul pe buze. te invidiez,iaurtelas...si-mi pare rau ca n-ai stari febrile mai des.imi plac poezioarele tale! |
degeaba... orice ar zice toata lumea, atunci cand nu injura, danonino e chiar amuzant...:))
|
Originally Posted by danonino:
Deci se poate sa vorbesti si fara sa-ti bagi si sa-ti scoti in tot ce te inconjoara?!:-? Atunci e bine, inseamna ca te-am "pasteurizat" si chiar ai inceput sa ai haz;) Mersi de dedicatie Jose Armando:) Te-ai gandit sa incerci sa joci in telenovele?! S-ar putea sa te angajeze ca "menajera parşiva cu ganduri criminale"... Cate despre pastile...vestea buna e ca m-ai nimerit, sunt un vânător gay-pedofil(adica imi placa baieteii ca tine:-* ) si daca nu-mi iau pastilele, nu se stie cum ajung sa-ti bat la usa..."Hai te rog deschide, E o gagica bine care intreaba de tine...Totul ti se trage de la prea mult bine, am o presimtire ca patesti ceva":> (ca sa fiu si on topic ) |
Originally Posted by danonino:
Ai initiat topicul la fix! Ce vrei sa spui prin cand? Maine! Pe 21 mai 2011!:)) http://www.jurnalul.ro/stiri/externe...11-573311.html I'm gonna diiiiiiiie! Eu nu cred ca voi fi printre cei 2%...:-s |
:)) da maine 21 mai vine sfarsitu, pazea ca vine sfarsitu :))). Mda apropo de asta, oricine poate veni cu o teorie a apocalipsei si sa convinga oamenii ca are dreptate in acea privinta. Parca sfarsitul era in 2012. :)) oricum can o fi sa murim....murim si gata :)
|
Pai sfarsitul din 2012 s-a reprogramat maine.:)
We're doooomed! We're gonna diiiiiiie! |
Originally Posted by jansic:
Nici eu nu ma prea regasesc printre cei 2 %. Oare cum o fi vremea in perioada asta in iad? Inca nu stiu ce sa-mi pun in valiza:-? Presimt ca va fi mare inghesuiala la muzee, poate il vor aduce pe Hitler ca ghid:x, din moment ce a fost pomenit pe la Cannes:) |
ma intreb cat de ghinionist poti fi, daca in seara de Craciun ti se darama apartamentul, sau si mai rau, intr-o secunda fatitidica, aprinzand lumina, pur si simplu, te trezesti cu peretele prabusindu-se peste tine? este sarbatoare. este iarna. lumea petrece sau doarme. este liniste. este Craciunul. si totusi, o femeie moare in mod stupid, intr-o fractiune de secunda.cui ii pasa? si de ce i s-a intamplat asta tocmai ei? putea fi oricine...si la cateva zeci de metri de gaura neagra in care s-au transformat doua apartamente de bloc, concertul in aer liber al nu stiu caror artisti muritori de foame, nu se intrerupe nicicum. sticla, bucati de zid si metal aruncate in toate directiile. este Craciunul. tot omul petrece, mananca si se bucura c-a venit Mosul. oare se gandea femeia aceea, azi dimineata, ca pana seara va muri?
|
Sper ca nu cunosti pe cineva din blocul ala :-s
|
rvn, exista o gramada de moduri mai neplacute de a muri.
|
Originally Posted by copila_satanista:
T.,nu te contrazic. ma refeream strict la fatalitate. |
All times are GMT +2. The time now is 01:52. |