![]() |
Si pe tancurile alea de ieri le puteam bate daca jucam mai organizat..no ii bun si bronzul :D
Bravo fetelor!! |
Este un moment istoric in handbalul feminin. Cel mai bun rezultat la un Campionat European, reusit in ciuda tuturor problemelor ivite, accidentari inaintea inceperii campionatului (Amariei, Maier), apoi cele din timpul competitiei (Paula si Varzaru, cu ea pe teren bateam Suedia), arbitri (care, sa recunoastem, n-au mai ''gresit'' ca odinioara), plus publicul danez, care ne-a fluierat pe tot parcursul celor 2 meciuri, punand o presiune extraordinara, atat pe arbitri cat si pe jucatoarele noastre.
Suntem calificati si la CM din Brazilia. Chapeau, fetelor.<):) |
Bravo Romania! Felicitari fetelor! =D>
|
Deși nu am reușit să câștigăm aurul, măcar ne calificam automat la CM din 2011.
Nu ne rămane decât să sperăm că la CM vom avea parte de rezultate mai bune. |
Originally Posted by andreiu7z:
=)) Suntem pe locul 3 in lume!!!!!!!!!!!! CE mult mai greu si mai important decat CM, pt ca, spre deosebire de fotbal, la handbal nu exista o Brazilie sau Argentina. Ele sunt de fapt in Europa. Vorbesti de parca nici n-am fi iesit din grupe. |
Originally Posted by omudindulap:
|
Originally Posted by mvpsebi:
|
Originally Posted by rrs85:
Mai maestre, daca tot ai tu atatea notiuni de handbal, si vad ca n-ai ce face decat sa dai limbi toata ziua pe forum, incearca sa revezi meciurile Romaniei de la acest turneu si sa fi atent la 'prestatiile' Oanei Manea ca sa vezi ceea ce se poate vedea clar ca lumina zilei..si anume ca handbalista noastra ne-a irosit foarte multe atacuri prin faulturile sale, iar atunci cand nu faulta si reusea sa se desprinda din marcaj, de obicei rata, tocmai cand aveam mai mare nevoie sa ne distantam de adversare sau sa revenim in joc. Si nu-ti fa griji, ca au mai fost penibili care au afirmat acest lucru, oameni mai priceputi ca mine si ca tine, care chiar au avut un cuvant de spus in handbalul romanesc. Pana la urma, a fost un rezultat bun pentru noi la acest turneu, dar nu cred c-ar trebui sa facem sarbatoare nationala, se putea mai mult. |
|
Un articol al lui Tolontan pe care-l dedic tuturor celor care au aberat si continua sa o faca cu atata maiestrie.
Am fi meritat mai mult? Oooo, sigur, tocmai noi, cu istoria noastră glorioasă… Ştiţi, de fapt, cîte triumfuri am strîns, din 1955 şi pînă acum, la toate sporturile de echipă? Hai, ziceţi! Cîte? 6! Şase. ŞASE! Doar 6 medalii de aur, 5 titluri mondiale la handbal, 4 la băieţi şi 1 la fete, şi un titlu european la volei. |
Apropos, chestia dureroasa - si pentru care m-am luat de tine - este data de lipsa de respect afisata fata de jucatoarele noastre. Poti sa critici pe cine doresti si cum doresi, doar sa nu depasesti granita bunului simt! Cum te-ai simti daca te-as numi o "dejectie umana"?! |
|
Cristina Neagu, cea mai buna handbalista din lume in 2010
http://www.onlinesport.ro/stiri/spor...me-in-2010.htm |
e frustrant ca in ciuda unui an foarte bun pentru handbalul romanesc feminin, s-a ratat atat titlul european cat si liga campionilor. sa speram ca Romania va mai avea asemenea oportunitati ca anul acelea din 2010
|
All times are GMT +2. The time now is 15:12. |