Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   CE Handbal 2010 (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97646)

ghost90 19 Dec 2010 16:32

Si pe tancurile alea de ieri le puteam bate daca jucam mai organizat..no ii bun si bronzul :D
Bravo fetelor!!

omudindulap 19 Dec 2010 16:40

Este un moment istoric in handbalul feminin. Cel mai bun rezultat la un Campionat European, reusit in ciuda tuturor problemelor ivite, accidentari inaintea inceperii campionatului (Amariei, Maier), apoi cele din timpul competitiei (Paula si Varzaru, cu ea pe teren bateam Suedia), arbitri (care, sa recunoastem, n-au mai ''gresit'' ca odinioara), plus publicul danez, care ne-a fluierat pe tot parcursul celor 2 meciuri, punand o presiune extraordinara, atat pe arbitri cat si pe jucatoarele noastre.
Suntem calificati si la CM din Brazilia.

Chapeau, fetelor.<):)

Anelysse 19 Dec 2010 16:58

Bravo Romania! Felicitari fetelor! =D>

andreiu7z 19 Dec 2010 21:02

Deși nu am reușit să câștigăm aurul, măcar ne calificam automat la CM din 2011.
Nu ne rămane decât să sperăm că la CM vom avea parte de rezultate mai bune.

omudindulap 19 Dec 2010 22:04

Originally Posted by andreiu7z:

...să sperăm că la CM vom avea parte de rezultate mai bune.

=)) Suntem pe locul 3 in lume!!!!!!!!!!!!
CE mult mai greu si mai important decat CM, pt ca, spre deosebire de fotbal, la handbal nu exista o Brazilie sau Argentina. Ele sunt de fapt in Europa.
Vorbesti de parca nici n-am fi iesit din grupe.

andreiu7z 20 Dec 2010 08:04

Originally Posted by omudindulap:

Originally Posted by andreiu7z:

...să sperăm că la CM vom avea parte de rezultate mai bune.

=)) Suntem pe locul 3 in lume!!!!!!!!!!!!
CE mult mai greu si mai important decat CM, pt ca, spre deosebire de fotbal, la handbal nu exista o Brazilie sau Argentina. Ele sunt de fapt in Europa.
Vorbesti de parca nici n-am fi iesit din grupe.

Indiferent cu cine jucam, important e sa luam aurul....

rrs85 20 Dec 2010 10:18

Originally Posted by mvpsebi:

Pai daca nu era Neagu, ne opream in grupe..logic. Sigur ca noi ne mai puteam baza si pe jocul cu extremele, doar ca Varsaru s-a accidentat, iar Elisei a fost si ea absenta de la acest turneu, a prins o forma 'fantastica'. Si jocul cu pivotul era unul din punctele noastre forte, insa e mai greu cu Galca, gaina batrana si Oana Manea, nu stiu ce cauta vaca asta la nationala..e cea mai buna la faulturi in atac si ratari singura cu portarul.

Prietene, imi pare rau dar trebuie sa iti spun, esti de-a dreptul ridicol, extrem de ridicol... Ca sa nu mai spun ca emani o "dobitocenie" iesita din comun. Daca nu ai nici cele mai elementare notiuni de handbal STAI in banca ta, esti PENIBIL!

mvpsebi 20 Dec 2010 15:37

Originally Posted by rrs85:

Pai daca nu era Neagu, ne opream in grupe..logic. Sigur ca noi ne mai puteam baza si pe jocul cu extremele, doar ca Varsaru s-a accidentat, iar Elisei a fost si ea absenta de la acest turneu, a prins o forma 'fantastica'. Si jocul cu pivotul era unul din punctele noastre forte, insa e mai greu cu Galca, gaina batrana si Oana Manea, nu stiu ce cauta vaca asta la nationala..e cea mai buna la faulturi in atac si ratari singura cu portarul.

Prietene, imi pare rau dar trebuie sa iti spun, esti de-a dreptul ridicol, extrem de ridicol... Ca sa nu mai spun ca emani o "dobitocenie" iesita din comun. Daca nu ai nici cele mai elementare notiuni de handbal STAI in banca ta, esti PENIBIL!

Mai maestre, daca tot ai tu atatea notiuni de handbal, si vad ca n-ai ce face decat sa dai limbi toata ziua pe forum, incearca sa revezi meciurile Romaniei de la acest turneu si sa fi atent la 'prestatiile' Oanei Manea ca sa vezi ceea ce se poate vedea clar ca lumina zilei..si anume ca handbalista noastra ne-a irosit foarte multe atacuri prin faulturile sale, iar atunci cand nu faulta si reusea sa se desprinda din marcaj, de obicei rata, tocmai cand aveam mai mare nevoie sa ne distantam de adversare sau sa revenim in joc. Si nu-ti fa griji, ca au mai fost penibili care au afirmat acest lucru, oameni mai priceputi ca mine si ca tine, care chiar au avut un cuvant de spus in handbalul romanesc. Pana la urma, a fost un rezultat bun pentru noi la acest turneu, dar nu cred c-ar trebui sa facem sarbatoare nationala, se putea mai mult.

rrs85 20 Dec 2010 18:56

si vad ca n-ai ce face decat sa dai limbi toata ziua pe forum

Ai grija la limbaj, te rog frumos!

omudindulap 21 Dec 2010 03:04

Un articol al lui Tolontan pe care-l dedic tuturor celor care au aberat si continua sa o faca cu atata maiestrie.

Am fi meritat mai mult? Oooo, sigur, tocmai noi, cu istoria noastră glorioasă… Ştiţi, de fapt, cîte triumfuri am strîns, din 1955 şi pînă acum, la toate sporturile de echipă? Hai, ziceţi! Cîte? 6! Şase. ŞASE!

Doar 6 medalii de aur, 5 titluri mondiale la handbal, 4 la băieţi şi 1 la fete, şi un titlu european la volei.

rrs85 22 Dec 2010 21:42

insa e mai greu cu Galca, gaina batrana si Oana Manea, nu stiu ce cauta vaca asta la nationala..

Apropos, chestia dureroasa - si pentru care m-am luat de tine - este data de lipsa de respect afisata fata de jucatoarele noastre. Poti sa critici pe cine doresti si cum doresi, doar sa nu depasesti granita bunului simt! Cum te-ai simti daca te-as numi o "dejectie umana"?!

andreiu7z 08 Jan 2011 09:48

Luminița Huțupan votată cel mai bun portar din istoria handbalului

gigabyte 13 Jan 2011 19:23

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista din lume in 2010
http://www.onlinesport.ro/stiri/spor...me-in-2010.htm

Floydman 17 Jan 2011 11:46

e frustrant ca in ciuda unui an foarte bun pentru handbalul romanesc feminin, s-a ratat atat titlul european cat si liga campionilor. sa speram ca Romania va mai avea asemenea oportunitati ca anul acelea din 2010

All times are GMT +2. The time now is 15:12.