![]() |
25 negative, urmaresc ca pe un meci de fotbal :))
Si inca un critic din New York cu o parere nefavorabila legata tot de latura emotionala. Cam 1/3 din cele negative au venit din partea celor din NY, parca chiar bate putin la ochi, chiar daca e NY cel mai mare oras american.
Originally Posted by office20ro:
Originally Posted by rifa:
LE: Inca un "critic" din NY (e in ghilimele pt ca e vorba de Prairie Miller). Dintre review-urile favorabile mai recente: Repo Man, The Sorcerer's Apprentice, The Bounty Hunter, The Last Airbender, Jonah Hex, Killers, The Spy Next Door, Sex and the City 2, The Back-up Plan. Mi-e si groaza sa ma uit mai departe... |
Inca un critic din NY (de fapt sunt doua persoane din cate observ)
" Mixes arcane talk about dreams with traditional action sequences resulting in strange and ineffective hybrid." (2/5) Si tot ei despre un alt film nou lansat: " A drama about complex matters of the heart and chivalry with Edward the vampire exemplifying a knight's bravery, courtesy, honor, and skill at arms. " (4/5) Si inca unul, tot din NY: " Are they handing out joints at the box office for this?" (1/5) Iar filmului cu vampirasi i-a dat 2/5. Aproape jumatate din cele negative vin din NY. Or fi aia mai breji (desi cu White si Miller nu prea cred), au ceva cu Nolan sau pur si simplu e un efect de turma in mare parte si se influenteaza intre ei? Indiferent, filmul pare sa fie macar bun dupa parerea generala, sper sa nu ma dezamageasca :P |
A starnit ceva controverse si dispute chiar intre critici si filmul asta... :))
De-abia astept sa-l vad sa-mi pot da si eu cu parerea... hai cu 30 iulie ala mai repede :( |
Treaba cu cei din New York parca a fost si cand a venit vorba de The Dark Knight pentru ca Nolan a filmat in Detroit daca nu ma insel. Orgolii stupide ale americanilor, ce sa le faci. :D
|
Originally Posted by Redy:
Chicago:D |
Are cineva idee va fi si la IMAX la noi?
|
Originally Posted by walex:
deocamdata nu se stie, dar daca va fi cred ca dupa 10 august... tinand cont ca premiera e pe 30 si nicidecum in AFI... ci la Movieplex... :-? |
L-am vazut si eu aseara , nu in IMAX dar pe un wide screen.
Mi s-a parut conform asteptarilor, adica superb! Sfatul meu e sa nu cautati neaparat sa il vedeti in IMAX, un ecran normal e extra suficient. Mi s-a parut un film al ideilor mai degraba, nu al imaginilor. Imaginea ar distrage mintea de la idee. Oricum, filmul e original in masura in care se face abstractie ca am vazut Matrix si Dark City. Mai multe nu zic decat ca merita efortul :) |
biletele se vand si pentru 29.07.2010 tot la movieplex se pare ca atunci va avea loc avanpremiera... deja am anulat rezervarea de pe 30 si am mutat-o pe 29 :D
me84 unde l-ai vazut? |
Originally Posted by rifa:
In Londra la un Multiplex. Aici a aparut de cateva zile si e aglomeratie mare sa il vezi chiar si in timpul saptamanii, la IMAX e rezervat pana la sfarsitul lui august :) |
Cinemacity
In reteaua cinemacity (cel putin Cinemacity - timisoara) premiera va fi tot pe 30 iulie. Insa nu stiu daca si versiunea IMAX va avea aceeasi data pentru premiera.
Update: Au aparut si datele pentru avanpremiera la Cinemacity - Timisoara. Proiectiile sunt pe 28 si 29 iulie. |
Originally Posted by me84:
the PR strikes again. |
via Pitt...
Inception e miercuri dimineata(pe 28),in obisnuitul centru comercial,la obisnuita ora. "I never lose - not really" Jef Costello - Le Samourai,de J.P.Melville |
Nope, la mine scrie next day (same place, same hour).
|
Well...
Careva din epeditorii e-mail-urilor se inseala.:D Asta-i clar! Eu ma duc totusi si miercuri.:) Asa am certitudinea ca nu-l ratez. "I never lose - not really" Jef Costello - Le Samourai,de J.P.Melville |
nu inteleg faza cu 23.07.2010 avanpremiera la Inception adica azi... am sunat la AFI si au zis ca habar n-au de asa ceva ca e o greseala pe site... am intrebat cum de greseala asta s-a dat si pe post.... mi s-a spus ca nu stiu nimic dar ca azi nu e.... pe scurt?
cei mai incompetenti si cea mai proasta organizare.... sa te-arunci sa spui ca avanpremiera e pe 23 dar nimeni de la casele de bilete sa stie ceva legat de Inception... am intrebat daca va fi adus pelicula sau digital pe 28 ca sa stiu daca merita sa ma duc pe 28 la ei sau pe 29 la plazza... raspuns.... "de unde sa stiu eu?" .... niste "doamne" prea tupeiste pe-acolo.... :) |
Eu am rezervat miercuri seara, la Multiplex.
|
Ok, stim ca IMDb-ul e IMDb-u, dar asa, ca fapt divers: din ce tin minte, "The Dark Knight" avea 9.5 din vreo 100 de mii voturi, iar "Inception" are acum 9.3 din putin sub 60 de mii.
|
De ce tot comparati TDK cu Inception?
In opinia mea un mare aport la succesul de casa al primului l-a avut moartea lui Ledger, fara de care ma indoiesc ca filmul ar fi avut acelasi succes. Nu ne putem bucura de un film fara astfel de discutii legate de notele de pe imdb sau recenziile negative de pe rotten? Vedem filmul si apoi vorbim. Zic ca e mai sanatos. |
Originally Posted by omudindulap:
Discutiile care urmeaza vizionarii, sunt mai sanatoase decat cele care o preced, dar in mare sunt toate niste incastrari trviale in etichete stupide ale inefabilului care difera de la o experienta personala la alta. Asa ca daca tot ne hazardam in comentarii, barem sa ne legam de tot ce ne pica in mana. <):)
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 09:22. |