![]() |
abureala, de procreere ai auzit?pentru altceva nu vad rostul lor...poate pentru o berica,doua...
|
Hera, femeile sunt utile si pentru alte chestii decat pentru a procrea. :P
|
obiecte bune din cand in cand pe la casa masculului ;)
|
in mintea ingusta a fotbalistilor nu prea.....
|
Originally Posted by copila_satanista:
|
Da, am auzit. Romanticii ii mai spun "a face dragoste", studentii "a face sex", cei care platesc pentru placeri carnale o numesc "a se r*egula".
Dar ce spui tu e ca si cum ai intreba ce a fost primul, oul sau gaina. Nu prea poti determini sa "vina barza" numai cu o persoana. Chiar asa rolul barbatului e minimalizat numai la o functie ?!?! |
judie, vrei sa ne convingi cu orice pret de superioritatea masculina, sau ce?
abureala,acu' vazui si intrebarea ta.. raspuns:cam, da! sorry, femeile sunt mult mai importante ca barbatii... |
Originally Posted by rvn:
Si ti-am spus ca prefer alintul Jude, a la Pauline. ;) |
ok, jude...
dragomarel nu putea sa faca asta..... in cel mai rau caz, murea cu voi de gat... |
rvn, nu ai de ce sa`ti ceri scuze, e parerea ta si o respect.
In schimb, pot sa`ti spun un barbat care nu e mai presus decat orice femeie : mirceeea badea :-& un narcisist de o obraznicie putoista Si care tot e treaba cu drago, de ce replicile acide ? Judex, rvn, imi satisface cineva curiozitatea ? |
abureala, tu stii unde se baga musca?cam acolo e si directia dragomarei,indiferent de ora si loc...
ma si mir ca n-a mirosit pana acum discutia noastra ..nu ne-ar ierta asta, ca o barfim in lipsa ei... |
Originally Posted by abureala:
haik iti zic eu : ca tot uimeste lumea cu gandirea ei pe ici (=vezi topicul asta cu nitele pag mai in urma) pe colo , prin alte parti etc ;) |
Daca tot pusesem in balanta femeile si barbatii, e bine de stiut ca cei din urma nu barfesc, ci discuta :))
|
poate sunt vreo clona ceva ca prea m-am prins repede ;) sau poate unii se prind in 2 luni,altii-si bat capul ani intregi. poti sa ma treci pe de care lista vrei. eu sunt neutra ca sa stii asa.
|
Drago e de treaba daca stii cum sa o abordezi. imi sustin ideea pana cand ma va enerva din nou. :D
|
are parti bune (foarte simpatice) si parti rele ( ignore-listu ala e graitor :)) ) ca oricare dintre noi
|
Dragomara, si restul care nu sunt blonde ? Se invoca "mentalitatea de grup" ?
rvn spunea ca singurul rol al barbatilor e de a procrea. Tu spui ca sunt malefici. Eu revin si ma intreb .. malefici ?! |
dragomara, da ce-ar fi sa te imparti in cinci pachete expediate la cinci adrese diferite?
|
=))
Taciturnule, Drago nu ti se pare ca prefera tot carnea de bizon? >:) |
A fost o data un barbat perfect si o femeie perfecta. Ei s-au intalnit si deoarece relatia lor a fost perfecta s-au casatorit. Nunta a fost perfecta. Iar viata lor in doi a fost deasemenea perfecta.
Intr-o seara de Craciun, in care ningea puternic, aceasta pereche perfecta mergea cu masina pe o sosea plina de curbe, cand la un moment dat au vazut pe cineva la marginea strazii care se pare ca avea o pana. Era... Mos Craciun cu un sac plin de cadouri. Deoarece ei nu au vrut sa dezamageasca copiii care asteptau cadourile, l-au invitat pe Mos Craciun in masina pentru a merge impreuna sa imparta cadourile. Din nefericire s-au inrautatit conditiile meteorologice si cei trei au avut un accident. Unul singur din cei trei a supravietuit. Cine? Va spun eu : femeia. Ea este singurul personaj dintre cele 3 care exista intr-adevar. DAR : Daca Mos Craciun si barbatul perfect nu exista, inseamna ca femeia a condus. Ceea ce explica de ce s-a si intamplat accidentul! |
All times are GMT +2. The time now is 17:17. |