![]() |
:)
|
Originally Posted by IchiroHideaki:
|
Jim Carrey e bun dar mai e bun si Eddie Murphy
|
Din cei de pe lista as alege Jim Carrey,intotdeauna a fost actorul meu preferat de comedie^^
Apoi ar veni Adam Sandler :-? Si cred ca l-as mai adauga pe Jackie Chan... |
Din lista propusa l-am votat pe Adam Sandler, dar, in opinia mea, cel mai bun actor de comedie este Chris Rock... :-bd
|
:D
1. Jim Carrey 2. Adam Sandler 3. Eddie Murphy |
Carrey
Jim Carrey
|
Martin Lawrence
(:| |
WTF? :-O Cum e posibil sa lipseasca Chaplin?....
|
1 Martin Lawrence
2 Adam Slander 3 Jim Carrey |
Jim Carrey!!!
|
Actori de comedie care imi plac ??
Salman Khan
Jackie Chan Johnny Depp si cel mai bun :x :x :x :x Jack Black Jim Carrey imi plac filmele lui e super tare:x :x :x :x =)) =)) =)) =)) Adam Sandler :x :x :x :x :x :x =)) =)) =)) =)) Eddie Murphy:x :x :x :x Will Smith:x :x :x :x :x Ben Stiller:x :x :x :x |
Am si eu o intrebare ce cauta Sacha Baron Cohen si Jack Black langa titulatura de actori? Si unde e Rowan Atkinson?
|
Jim Carrey, daca e musai sa aleg din lista. Dar eu l-as fi pus number one pe Mr. Bean. :D
|
Jim Carrey este actorul meu de comedii preferat !!! Nu ma satur sa-i vad filmele !! Absolut bestial omul asta !!! I-as mai adauga in top pe : Steve Carell, Martin Lawrence, Eddie Murphy !!! Si ar mai fi destui !! Dar astia mi se par mie mai buni !!
|
Peter Sellers
Charlie Chaplin Jim Carrey Jack Lemmon Oliver Hardy Stan Laurel Chico Marx Harpo Marx Groucho Marx Gene Wilder Walter Matthau Betty White Steve Martin Robin Williams Rowan Atkinson Leslie Nielsen Eddie Murphy Ben Stiller Steve Carell Ricky Gervais |
Am votat Jim Carrey, insa mai sunt pe-acolo cativa actori de comedie foarte buni, cum ar fi Eddie Murphy si Adam Sandler.
|
Eu l-am votat pe Jim Carrey deoarece il consider a fi cel mai bun actor de comedie. Inca de cand eram mica mi-a placut de el enorm. Imi amintesc ca il si imitam.
De asemenea, Adam Sandler este un actor foarte bun. L-am 'descoperit' si eu acum 3-4 ani, insa nu pot sa il compar cu Jim Carrey fiindca au stiluri diferite. |
Lipsesc Iohannis si Ponta din clasament?:)
|
All times are GMT +2. The time now is 01:28. |