![]() |
Da, exista oarece diferente intre cele doua serii de cadre. Stiu ca primele poze sunt slabe, dar mi-au placut mult scenele pe care le reprezinta in film, datorita bizareriei si ineditului.
Nothing personal (2009) :D ![]() |
Originally Posted by omudindulap:
Apropo, ultimele 4 poze nu-s tot din Eyforiya?? (acuma vad) Dar de unde? |
Izgnanie
|
Fiindca vreau sa-l vad.
Esti sigur ca e unul_dintre_filmele_preferate_ale_ultimilor_4-5_ani? :)) Fiindca asta m-a intrigat. (poate si alura tarkovskiana a imaginilor ) |
Da, omule. Si eu vreau sa-l revad, chiar acum cautam sa-l iau. Din pacate, nu exista sau n-am gasit niciun rip dupa vreun bluray, ar merita. Am gasit o varianta de 1,8 gb. Si da, imaginea e punctul forte al filmului, parca si muzica e faina, nu tin minte exact, dar trebuie sa-l vezi. Nu sunt convins ca va duce la un update al topului all time personal, dar, cu siguranta, nu vei regreta ca l-ai vazut.
|
Originally Posted by omudindulap:
pe mine m-a fascinat faza cu Lotte cînd începe să scoată ţipătul acela inuman ca să-l descurajeze pe violator. cool, aproape inuman, dar cît de eficient! tre să exersez şi eu. asta e deja emblematică, dar o pun şi aici. ![]() |
![]() Din pacate, cred ca i-au dublat si tipatul, parca nu suna in halul asta, nu tin minte :-S http://www.youtube.com/watch?v=hZ2Vu...eature=related Incepand cu min. 7. Ai avut probleme? |
în clipul ăsta pare o cioară vag eclozată. am văzut filmul la cinema şi efectul a fost terifiant. are o altă voce acolo, în plus aici sunetul e out of sync. la cinema vocea aia a răbufnit ca un talaz, m-a lipit de scaun, a avut acelaşi efect pe care o viteză foarte mare o are asupra cuiva neascuns în spatele unui ecran de protecţie - m-a strivit.
dar mersi de clip - e atîta etern (perfecţionist, domestic) feminin în el: ce face o femeie cînd, după trăit nuş cît timp în ploaie, ceaţă, cort şi vînt, ajunge într-o casă de om? se apucă să aranjeze cănile, că nu stăteau toate cu gura în aceeaşi direcţie :)) , în loc să scotocească după o bere de ex. nu am observat asta prima oară. |
Originally Posted by Malombra:
Prevedere sau presimtire ???:-/ :-O Parca ar fi titlul filmului ala cu Jenifer Lopez care trebuie sa apara :What to Expect When You're Expecting( A Rape) |
prevedere
|
Bine pentru ca nu e bine s-o patesti ca bicilista roscata : http://www.youtube.com/watch?v=o3ykn8TZtIs |
|
Micsoreaza putin (mai mult) poza te rog. Adu-o pe la 640.
|
Epic!
|
am rezolvat!:))
|
Unde a dispărut, măi, comentariul acela?:))
|
Prea tare comentariul sters. =))
Desi nu credeam ca la experienta ei mai poate avea surprize :D |
1 Attachment(s)
Rău îmi pare că nu l-am imortalizat printr-un quote. Să-mi fie învăţătură de minte...
Attachment 1823 |
Well, technically, I could pop it up again :)) Eu l-am vazut dupa ce a fost sters (mod prerogatives :D ). Dar nu vreau sa abuzez.
|
Sau, cel putin, nu in satul de unde dau eu submit reply. Aduce parca a un doc scurt vechi mut pe care l-am vazut demult si al carui nume nu-l mai retin, dar nu- s deloc sigur. Mentioneaza sursa please. (Valabil pentru toata lumea - specificati filmul de provenienta din capul locului ca sa-i scutiti pe ceilalti de niste probabile si stanjenitoare cersetorii elucidatorii.) Poza asta e pusa la misto ca substitut la proverbialul deja comentariu? Nu ca n-as gusta abstractul, dar parca nici chiar asa.
Originally Posted by Chambord:
|
All times are GMT +2. The time now is 22:43. |