![]() |
Originally Posted by Ipu:
Ma scuzati ca intervin, dar Ipu...cum poti sa spui asa ceva, ca se simt atrase de tine? Cand in cel mai bun caz au citit toate cele 123 mesaje postate de tine pe forum? Niciuna din ele nu cred ca te-a intalnit vreodata si nu cred ca au purtat alte conversatii cu tine in afara forumului. Practic, abia te cunosc. Deci cum poti sa faci o asemenea afirmatie?:-O |
Originally Posted by Ipu:
|
Hai on-topic că deja e prea de tot.
|
Măi shadow, într-o primă instanță mă gândisem la altceva. În loc de „atunci când hărțuiesc un bărbat de care sunt atrase”, scrisesem ceva de genul „atunci când sunt frustrate sexual”, dar brusc mi-am amintit că tocmai primisem un avertisment din partea micuței vave, așa că am modificat textul inițial cu o formulare mai politicoasă.
Cine urmărește ce s-a scris mai sus și la un alt topic înainte de ăsta, constată cu ușurință că fetele astea m-au tot hărțuit pentru non-conformismul meu. La un moment dat, Dragomara mi-a spus cum o cheamă, fără să-i cer, pe urmă m-a întrebat câți ani am și când am refuzat în mod politicos să-i spun, m-a invitat să..., mă rog, eu mă jenez de chestiile astea, citește și tu aici și aici spune tu cum te-ai fi simțit în locul meu. Cum puteam să mă mai sui eu în pat cu iubita mea înainte s-o pun la punct pe necuviincioasă? Dom'ne, decât să paraziteze toate topicurile contrându-mă pe mine, să înființeze, dom'ne, un topic separat unde să-l „condamne toți pe Ipu”. Eu am terminat, am ieșit de pe topicul ăsta. Scuze, vave! |
Insist: on-topic, vă rog!
|
OK, on topic:
De Justin Bieber, Miley Cirus si galeria de cantareti marca Disney ce spuneti?@-) |
Florin Chilian nu fusese condamnat la inchisoare un an si zece luni?
|
Cu suspendare.
|
Cu suspendare...
M-a emoționat dedicația Cristianei, chiar atât de mult încât la un moment dat l-am confundat pe temerarul cu capul vârât în gura leului împăiat cu Adi, colegul nostru cu freza disimulată în umbră. Am șters partea cea mai nepoliticoasă a mesajului cu nr. 73. În momentul când e pe cale să se nască un conflict, e bine să știi ce soluție să adopți. |
Ce te mai agiti de un conflict pe care tu singur ti l-ai introdus in cap, mai bine baga idei aci la topic si nu te mai ciondani cu lumea, se supara si vave p noi ce drq. Filmuletul e tare simpatic dar e o chestie care mi s-ar parea foarte stupid sa mi-o arati daca m-ai cunoaste :|
|
Spre exemplu ma iau eu de black metal oleak pentru ca tare are niste figuri pe ici pe colo care fac de ras tot genul :
http://www.youtube.com/watch?v=slOgx...eature=related (cautam alt video dar nu-l mai stiu asa ca l-am trantit p-asta) |
De Marilyn Manson nu zice nimeni nimic? Altă copertă... (:|
|
Pfuai si-ala are ceva tigla dusa ... desi erau vreo 2-3 melodii poate ok de la el, ca om e muci
|
Originally Posted by copila_satanista:
|
Manson rulz.B-)
White trash get down on your knees, Time for cake and sodomy. Exista ceva mai poetic?8-> |
Originally Posted by Windom:
Dap, la prima mână mi-am amintit de asta: Aah! Nostalgia grows Now times nine or ten Within this vice den called a soul Dying resurrection I dig deep to come again The spasm of orgasm on a roll. |
A zis cineva ca pentru 2 versuri? Pentru ca e unul dintre putinii artisti cu coaie de pe scena actuala.;)
|
Din cate pot sa-mi fac o parere pare prea instabil psihic desi se vrea a fi destept. Nu apreciez nici faptul ca parca face mai mult un proiect de marketing decat muzica si cam exagereaza cu coverurile. Iar faza cu microfonul introdus in dos chiar mi-a pus capac. Recunosc totusi ca parerea mea este destul de superficiala pentru ca nu m-a intrigat atat incat sa il ascult prea mult sau sa incerc sa vad prea bine cum e.
|
Parcă mi-e greu să cred asta... şi dacă ar fi adevărat mi s-ar părea trist. El să reprezinte Bărbatul? :(( |
Pe mine nu prea ma intereseaza scena actuala. Ma intereseaza muzica in general.
|
All times are GMT +2. The time now is 15:22. |