Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   FORUMEETING CINEMAGIA - 20 martie 2010, ora 11, CITYPLEX (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96843)

Gloria 19 Mar 2010 14:55

La forumeeting vor participa/au confirmat ca vin George Pistereanu si Ada Condeescu!

nora_papillon 19 Mar 2010 19:43

hello. nu am activat pana acum pe forum ,dar am aflat de intalnirea de maine si as vrea sa cer permisiunea de a participa. anul asta dau admitere la unatc si ar insemna mult pentru mine daca as putea veni .

valskript 19 Mar 2010 20:53

sper să reușesc să ajung și eu.

Gloria 19 Mar 2010 21:40

Va astept. Pe maaaainee!

Dupa film coboram un etaj la cafeneaua obisnuita, ca sa stam la o vorba cu Ada Condeescu si George Pistereanu.

AdyShearer 19 Mar 2010 21:42

Am vazut ca putem aduce invitati,sper ca e-n regula daca aduc si eu cateva persoane.

Disciple 19 Mar 2010 21:48

Glo: O sa se prelungeasca la vreo 20 de cafele. :))

Gloria 19 Mar 2010 22:22

Originally Posted by AdyShearer:

Am vazut ca putem aduce invitati,sper ca e-n regula daca aduc si eu cateva persoane.

Nu e ok sa aduci „cateva persoane. La forumeeting vin FORUMISTI Cinemagia si eventual un invitat foarte apropiat.

Pitbull 19 Mar 2010 23:44

Originally Posted by nora_papillon:

anul asta dau admitere la unatc si ar insemna mult pentru mine daca as putea veni .

Intri sub protectia mea. ;)

Neuptolem 20 Mar 2010 11:28

Originally Posted by Gloria:

Originally Posted by AdyShearer:

Nu e ok sa aduci „cateva persoane. La forumeeting vin FORUMISTI Cinemagia si eventual un invitat foarte apropiat.

:)) E posibil sa vina cineva cu un prieten care asta are la randul lui mai multi prieteni, sa zicem un fel de galerie de fotbal, toti bauti, dornici de scandal si de sex. Oare cum o sa-i calmeze atunci Pitbull, Gloria si StefanDo? lol

pipes 20 Mar 2010 15:29

Un forum-meeting foarte interesant. Ma bucur ca l-am prins la initiere.
Un film (parerea mea) surpinzator de bun si puternic. Personajul masculin de exceptie.
Le multumesc pe calea asta Gloriei si lui Stefan pentru organizare. Si la mai mare!
M-a deranjat un pic atitudinea putin deplasata a d-nei Tamara(Insa). Nu ii inteleg rostul....
In rest, i-am intalnit pe Glo, Stef, Illo, Pitt, Ego, Dis....... incantat! Ceilalti nu stiu cine sunt. As fi vrut, dar daca nu s-au facut prezentarile la inceput...... Data viitoare.
Si le tin pumnii stransi celor implicati in acest film. O sa ii sustin pe cat posibil. Bafta!

EgOisM 20 Mar 2010 15:43

Super filmul,chiar m-a miscat.Imi pare rau ca nu am putut sta mai mult la cafenea...
Si pe mine m-a cam deranjat atitudinea doamnei Tamarainsa,dar in rest a fost ok.Sper ca data viitoare sa facem cunostinta cu totii,au cam fost grupulete...

Cinemania 20 Mar 2010 15:46

Originally Posted by EgOisM:

Super filmul,chiar m-a miscat.Imi pare rau ca nu am putut sta mai mult la cafenea...
Si pe mine m-a cam deranjat atitudinea doamnei Tamarainsa,dar in rest a fost ok.Sper ca data viitoare sa facem cunostinta cu totii,au cam fost grupulete...

Si nici macar o gura de cafea nu ai baut :P

Dragomara 20 Mar 2010 15:47

Originally Posted by EgOisM:

Si pe mine m-a cam deranjat atitudinea doamnei Tamarainsa...

Da'ce-a făcut, dragă, v-a dat vreun sfat necerut, sau ce?! :-?

Cinemania 20 Mar 2010 15:48

Mai mult a împuns :D

pipes 20 Mar 2010 15:55

Originally Posted by Cinemania:

Mai mult a împuns :D

Cam asa ceva. Si destul de gratuit.
Fac aceste afirmatii cu tot respectul pentru persoana, varsta si experienta doamnei.

illotempore2002 20 Mar 2010 17:25

Tamarainsa a fost extrem de necioplita - s-a luat de actrita principala, i-a zis ca a stat ca un butuc, ca a jucat prost, ca ce a invatat ea de la profesorii ei, ca un psiholog 9ea joaca rolul unei studente la psiho-socio) nu se comporta asa, ca spera sa fie o Sandra bullock dar din pacate nu a fost.....numai critici de prost gust, nefondate.

Dragomara 20 Mar 2010 18:34

Aloeu, ce curaj! :( Presupun că voi, cei care eraţi de altă părere i-aţi luat apărarea bietei fete, nu?! ;)

pipes 20 Mar 2010 18:57

Nu a luat nimeni apararea nimanui. Si nici nu ne-am "porcait" in vreun fel. Doar ca au fost niste chestiuni gratuite, nefortate si nelalocul lor. Atata tot.

Gloria 20 Mar 2010 19:45

A fost, cu toata interventia Tamarainsei - cu bune si rele, un forumeeting foarte concentrat. In plus, Ada a spus la final ca o cunoaste pe Tamarainsa, deci nu a fost surprinsa de interventia ei.
In plus, ma bucur ca toti cei care au spus ca vin au venit.

Multumim cinematografului CITYPLEX ca a gazduit aceasta vizionare!

Judex 20 Mar 2010 20:38

La forumeetingul pentru "Alimanescu" sper sa n-o prind pe Tamara, in cazul asta. >:)

Scuze, Glo, de absenta. Am anuntat. ;)

All times are GMT +2. The time now is 13:26.