![]() |
Si cum plm duce tocmai la pagina mea?:-? X(
L.E. Mi-am dat seama... |
Nu pare chiar asa greu, dar trebuie timp. De exemplu am vazut o persoana cu vreo 400 si ceva de puncte deja.
|
Si cum plm am un singur review la filme?:-? X(
|
Posterele la filme nu sunt acceptate niciodata sau poze cu actori....:( :(
|
Si ca vorbeam de persoana harnica a si aparut :P
PS: Poate explica cineva mai precis termenul "watermark"? (ca sa nu mai imi bat capul cautand pe net :D) PS2: In caz ca se trimite un sinopsis la un film la care deja exista unul si fie va fi schimbat, fie nu, cum se distribuie punctele? |
Originally Posted by Liviu-:
:))) cred ca imagine suprapusa |
Poza marcata cu numele unui site, cred :-? ex ![]() |
este o functie in general, folosita prin diferite programe, prin care poti pune peste un text, o imagine etc un fel de stampila (care poate fi si numele unui site)
cele mai multe pcte le are un user cu 1183 ;) |
Ar trebui sa se faca o sectiune cu filme fara sinopsis sau fara poze sau cu informatii putine despre distributie ca sa putem gasi usor filmele care au nevoie de detalii !
Daca la un film pun numele actorilor din film (cum ii cheama in film ) cu cat pun la mai multi actori numele primesc mai multe puncete ? Pentru toate primesc acelasi numar de puncte si pentru sinopsis , detalii film ,poze ? |
numarul meu de postari este numarul de urgente !!! 112 !
|
Am 4 medalii. In your face, bitches! That's right, 4 fucking medals. I'm king of the world!
|
Eu 6 ;;).
|
Categoric aci cineva are probleme de matematică, logică, sau/ şi IT!!! :-/
M-am uitat la topul ăla general şi nu i-am văzut, de ex, pe Pitbull şi ALS. Acum să nu-mi spuneţi că ei sunt moderatori, dar şi Cinemania şi Illo sunt în aceeaşi situaţie, ei de ce apar?! :-O :-? @Mariusică - încă 2000 de puncte până la prima medalie (=DVD)!! :P |
Originally Posted by marius_em:
|
Originally Posted by Windom:
Daca ai scris doar un review la TP ce sa-ti fac :) Intrebare pentru moderatori: Mesajul de mai jos, postat la Twin Peaks e considerat review de film :-? Simbad pe 21 Iunie 2003 01:14 Lol...me to..he,he,he |
Chiar imi place chestia asta cu puncte si medalii deoarece cinemagistii o sa se implice si mai mult!B-)
|
Originally Posted by vlad4s:
|
deoarece d-aia s-o fi implicat si el mai mult
|
Originally Posted by Gospin:
|
Pun din nou problema in discutie, poate nu s-a observat prima data :P |
All times are GMT +2. The time now is 11:16. |