Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Clisee cinematografice (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96763)

illotempore2002 22 Apr 2009 16:21

adica?

Chambord 22 Apr 2009 16:24

Originally Posted by illotempore2002:

adica?

e bine ca nu esti singura care vede problema asa :)

illotempore2002 22 Apr 2009 16:25

era exclus sa fiu singura care vede problema asa.

Chambord 22 Apr 2009 16:26

era exclus sa fiu singura care vede problema asa.

da. e nashpa sa fii singura care vede o problema intr-un fel.

illotempore2002 22 Apr 2009 16:27

hai ca aberam. ce-ai patit, cine te-a inveninat si pe tine?

Chambord 22 Apr 2009 16:29

:P nimeni illo, ma jucam umpic cu tine :) a durut ?

illotempore2002 22 Apr 2009 16:32

tie ti s-a parut ca a durut?
:)

doar ce m-am trezit, sunt somnoroasa, poate nu am inca simtul umorului trezit

Chambord 22 Apr 2009 16:34

ahh, ce ma enervezi, in timp ce unii muncesc pt tzara altii ishi fac somnicu la pranz [-(

illotempore2002 22 Apr 2009 16:37

lucrezi la stat?

rau faci :-*

Chambord 22 Apr 2009 16:40

nu lucrez dom'le la stat dar programu e program chiar daca termin treaba inainte de termen.

bucura-te tu aku cat mai esti studenta, ca dupa aia ... X_X

miercuri 22 Apr 2009 16:47

Originally Posted by Chambord:

Originally Posted by miercuri:

Eu n-am avut rabdare sa stau la caoda la Turn, nici la Luvru. As fi pierdut juma de zi.

La Luvru nu, si coada de la securitate si la bilete merg repede, chiar vara. La Turn in schimb am stat pe putin o ora parca, chiar seara.

Mie mi-a luat vreun sfert de ora sa parcurg distanta pana la capatul cozii (mers agale, ce-i drept), m-am pozitionat, am stat vreo 5 minute timp in care m-am miscat cam un metru si m-am hotarat sa ma car. Toata curtea era plina ochi de oameni la coada, serpuiti pe mai multe randuri, unii citeau carti in timp ce asteptau.

Chambord 22 Apr 2009 16:50

Originally Posted by miercuri:

Mie mi-a luat vreun sfert de ora sa parcurg distanta pana la capatul cozii (mers agale, ce-i drept), m-am pozitionat, am stat vreo 5 minute timp in care m-am miscat cam un metru si m-am hotarat sa ma car. Toata curtea era plina ochi de oameni la coada, serpuiti pe mai multe randuri, unii citeau carti in timp ce asteptau.

mm, se prea poate sa fie si zile din astea, eu am fost in 2007 vara, dimineata si a mers repejor.

LE: ma duk sa ma kulk si io, ce numa' studenta illo are voie :P

europe_east 22 Apr 2009 18:04

Originally Posted by redmen:

Sa vezi vanzatorii ambulantii in locul turnului Eiffel e ca si cum ai face sex si te`ai gandi .. vai ce mizerie e in camera asta.

:D

mie-mi place turnul, da bine in peisaj, imi plac si luminile noaptea, im place toata chestia (cu Parisul) pe ansamblu :)

Judex 22 Apr 2009 18:22

Hai ca si eu m-am trezit un pic mai tarziu ca Illo, am citit ce s-a scris si vad ca s-a ajuns la amintiri pariziene. Io n-am, ca inca n-am ajuns acolo. Dar hai sa vorbim despre un cliseu extrem de amuzant: chestia cu dialogurile in engleza cu accent, sa zicem, francez, pentru a sugera ca cei doi sunt, evident, francezi. Le mai arunca o costumista cate-o basca pe cap si gata! :D

redmen 22 Apr 2009 19:32

Nici mie nu imi place chestia aia .. cand se prezinta personaje din diferite colturi ale lumii .. dar vorbesc toti engleza .. numai pentru ca asa e filmul.Eventual doar cand injura .. o fac pe limba lor.

Asa .. in legatura cu cliseul cu telefonul :

"Goodfellas" cand Henry este sunat de iubita lui .. il vedem suparat si pleaca repede in goana spunandu`i lu` Jimmy "It`s Karen".Apoi aflam ca ea tocmai fusese bruscata de catre un vecin.Era necesar sa isi spuna aici fiecare "Pa!" sau a facut bine ca a fugit repede sa vada ce s`a intamplat.

"Dirty Harry" un criminal il plimba pe Clint Eastwood prin tot orasul cu o geanta cu bani,dandu`i mereu indicii de la telefoane publice.Dupa ce ii spune urmatoarea locatie inchide telefonul si apoi Eastwood incepe sa alerge sa ajunga la telefon.Oare trebuia sa isi zica unul altuia "Pa ne auzim la celalalt telefon" ?

Exemplele vor continua cand imi voi aduce aminte de alte faze cu convorbiri telefonice in filme.

@europe_east : I Love Paris too.

bre 22 Apr 2009 19:33

Originally Posted by bre:

turnul eiffel e o fieratanie insipida, pe mine nu m-a impresionat deloc. nu e deloc romantic. si pe acolo e plin de negri care insista sa-ti vanda mini turnuri fosforescente made in china,

true.
deci nu-s singura care vede problema asa.

:) aaa..si n-am urcat sus, prea mare coada, in schimb am urcat pe notre dame, si cred ca e cam tot aia (doar coada mai mica). apropo de negri, unde am stat eu, pe langa o gara, erau negri care coceau porumb in niste carucioare ciordite de la carrefour. si bulevardul era plin de magazine (da' nu chanel sau d-astea) de rochii de mireasa expandate si flori de pus in piept si pantofi sclipiciosi de ginerica.

sa nu intelegeti gresit, in paris sunt multe lucruri misto (librarii, muzee, nuferii lui monet - o splendoare) dar nu e nicidecum cel mai romantic oras....in my opinion

redmen 22 Apr 2009 20:39

Un mic gand .. o mica parere.Atata timp cat esti cu persoana iubita nu conteaza locul unde esti pentru ca momentele care le petreceti impreuna vor ramane amintiri placute indiferent ca esti in Paris,in Venetia,in Praga,sau intr`un oras din Romania.Nu ma astept ca cineva care a fost singur sau nu a fost cu persoana iubita sa zica ca Paris e oras romantic.Ar fi chiar culmea asta.

redmen 22 Apr 2009 22:09

Un cliseu mi se pare sa afirmi ca esti cinefil,ca iti place sa vezi tot felul de filme,dar sa vii cu replici de genu` : "Mi`am pierdut 2 ore din viata uitandu`ma la filmul asta".Cred ca e la moda expresia asta dar nu o inteleg.Cum ai pierdut 2 ore ? Daca stateai si te plimbai .. daca stateai sa mananci .. daca dormi .. nu trece timpul si implicit il pierzi ?

P.S. Nu e vreo aluzie la useri de aici,am vazut expresia ca e folosita mult pe imdb ... dar a inceput sa fie preluata si de catre altii.

corinka 22 Apr 2009 22:16

Eu o folosesc uneori, dar nu des.Am pierdut ore pretioase cu In fiecare zi Dumnezeu ne saruta pe gura si cu Orient Expres.

halebardul 23 Apr 2009 01:59

da' ce ziceti de cliseul care mai apare (ce-i drept rareori) prin filmele americane privind Romania.
ba e o gimnasta, ba e un vampir, ba e un dictator...
:D
si se vorbeste in rusa =))

All times are GMT +2. The time now is 05:11.