![]() |
@keep
Nu cred ca ai RAM 512kb, ci 512Mb. ;) |
oho, merci, baieti! :)
|
Nba & Mlb 2k10
Am terminat GTA San Andreas de 5 ori (de 2 ori cu 100% la game progress). Acum joc NBA 2K10, si MLB 2K10. Doua jocuri foarte dinamice, foarte bine facute de la cei de la 2K SPORTS, dezvoltandu-le mult mai bine decat EA SPORTS. Jucatorii si miscarile sunt mult mai realistice, controlul este usor de folosit.
Recomand aceste doua jocuri, celor pasionati de baschet si baseball! |
Jocurile sunt hobbyul meu si am xbox 360.Si am nush cate jocuri pe PC si XBOX 360 si am si PSP,asa ultimul joc ar fi Gta episodes from liberty city ce are gta the lost and damned si gta the ballad of gay tony pe xboxB-)
|
:D Semere si eu le - am terminat pe ambele,dar parca mai bun NBA 2K9.Tu care zici?
|
Anul ăsta apare în sfârșit
...ㅜㅜ... Starcraft ...ㅗㅗ ... 엔 타로 아둔! (Pentru cei care știu mai puțină coreeană decât mine, asta se citește ”En taro Adun!” - „Pentru/Întru slava lui Adun!” sau „În cinstea lui Adun!”) Deja s-a lansat versiunea beta. |
Va fi detsul de tare Starcraft.
Eu mai astept Splinter Cell:Convinction,Halo:REACH si altele... |
Originally Posted by Ipu:
ioi ar fi ceva ca mi s-au lungit urechile :D macar sa fi meritat asteptarea |
Eu jos SC II pe Beta acu ..si pot sa zic ca isi va face toti banii .. un joc care MERITA CUMPARAT..
|
Originally Posted by S.naicuL:
Nu sunt jucătoare a jocului, dar mă înnebuniseră foştii colegi de la lucru ce îmi făcuseră şi un personaj. :)) Dar uite că nu ştiam de bur. :P |
Care e jocul vostru preferat?
Al meu e Gears of war 2 pe xbox 360 |
Dintre cele din lista,cu siguranta Battlefield : Bad Company 2 .
|
Originally Posted by Jumperr:
|
Care v - ati jucat Skate 3?Eu mi - l iau maine!;)
Apropo dak tot vorba de jocuri uitati - va la colectia mea de jocuri de pe xbox 360 cele originale http://www.youtube.com/watch?v=91IdlMhkEBg Sa imi ziceti ce credeti.Si urmatoarele jocuri pe xbox care zic ca merita sa le luati orginale ar fi:Halo Reach,Red dead redempiton,Gears of war 3 si altele |
„Ziua reîntoarcerii lor”
|
Mie in 2009 mi-a placut GTA 4 Fallout si CoD:Modern Warfare.
In 2010:CoD:Modern Warfare 2,Guitar Hero:Metallica si altele,dar nu mai imi amintesc. |
|
|
Am bifat altul si postez adik Wtf?Ce jocuri sunt alea?Acolo scrie 2009 - 2010 pai dak e si 2009 ar trebuit sa fie si MW2 si unde sunt toate jocurile tari din 2010?Mass Effect 2,Red dead redemption,Halo Reach Batman Arkam asylum 2...
|
All times are GMT +2. The time now is 11:56. |