![]() |
Eu incerc sa invat pentru testul la franceza de maine. In acelasi timp, incerc sa gasesc si noi modalitati de a copia, pentru ca sunt bota la franceza. :-?
Plus ca ascult muzica, stau pe forumul Cinemagia si incerc sa ma decid daca sa imi fac si eu blog si cum sa se numeasca. :)) |
poti sa te gandesti la blog si maine dupa test, sa stii. nu lasa activitatile parazitare sa te saboteze. succes maine! de fapt noroc, ca succesul presupune munca, vorba aia.
|
Pey oricum nu prea ma intereseaza cat iau la lucrare. Cel mai probabil voi lua 8 sau 9, ca ne-a promis 1 punct in plus; si asta nu reflecta nivelul meu (care e de 5, maxim 6).
Mersi.:P |
Originally Posted by illotempore2002:
illo, poti sa incluzi in "vad eu" si sa arunci un ochi aici :) |
Leg Magic. Cu ce-oi fi greşit, Doamne?! :-O :(( Nu l-am mai folosit de 1 an, şi scârţie ca dracu, probabil din cauza prafului. ;) (mâine cred că o să merg în mâini; ar tb să fac ceva şi cu ele, pt. a nu mai tasa :P )
|
Originally Posted by anaemona:
|
Ziceam sa pui o poza la ghiceste filmul dupa imagine. :)
|
aaa, nu am observat ca e un link in spatele lui "aici" damn ce obosita sunt.
va suparati daca nu pun io poza? mi-e lene sa fac acuma capturi. pup. |
Exist... si e chiar bine. :D
Nici nu e atat de frig cum am fost "amenintata". Dar niiiiiiiiiinge si e muuuuuuuuuulta zapada. :D P.S. Soricico nu mai am credit, mersi. :-* |
Yay!!! - vave. :)
Onneksiolkoon! B-) |
Daca n-am lesinat niciodata inseamna ca am rezerve mari de O2 pe undeva :> .. Deci prost nus ca n-am sechele
|
I don't get drunk, I get awesome! =))
In the proccess of awesomenation! Just let me be! =)) Vai de spaniola mea! De patru ani nu am mai folosit-o si mi se parea extrem de ciudat cat de bine intelegeam... dar extrem de dificil sa vorbesc. Tot e bine ca am spus: esta bueno! Despre tequilla, evident. Dragut moment in care niste spanioli imi explicau cum sa o beau, nu ca ar fi fost nevoie. :D Mai era si din Mexico... tot despre tequilla zic, evident. =P~ A fost chiar interesant sa mi se cante la multi ani [in engleza] de catre niste persoane pe care le cunoscusem in urma cu vreo doua ore. :P Totusi mi-am iesit din mana in ceea ce priveste cheful studentesc, asa ca acum imi caut cateva ore de amintiri ca sunt cam... in ceata. :"> :-/ |
Summer time!
Summer breeze!:P
|
kfc :D
|
McDonald's, acum 15 minute :D
|
@Cinemania şi Illo - halal hrănit sănătos! :D
--- Îmi e foarte, dar foaaaarte foame, am şi din ce face mâncare însă nu am cum, că-mi tăiai deştiu' azi-dimineaţă, vrând să tai un cactus, şi acum unde m-am atins aiurea, iar sângerez! :(( :(( :(( Aş putea mânca ceva struguri, că-s gata spălaţi... însă-mi e foame de ceva mai consistent... |
Originally Posted by illotempore2002:
Ouch! Pai cum ramane illo, draga, cu alimentatia sanatoasa ?! :D :P LE: Dragomara a sarit inaintea mea :D |
Originally Posted by Cinemania:
Las-o măi, c'a mâncat doar salată!... =)) =)) |
Eu NU :D
|
A ghicit Dragomara - salata am mancat :D
|
All times are GMT +2. The time now is 18:53. |