![]() |
Originally Posted by Windom:
- Cred ca cel mai important este ca, atunci cand faci un film, sa-l faci cu convingere, cu sinceritate, iar publicul te va urma. |
claudiu-daniel
pe cind un film de actiune precum ca in america,cu jefuiri de banci precum public enemeins ar fi super.
|
Originally Posted by Corneliu_Porumboiu:
dacă el a încetat să viseze după ce s-a aprins lumina-n sala de cinema, care mai este totuşi rostul filmului, în general vorbind, acum?!:-? |
Originally Posted by claudiu-daniel-lugoj:
Interesant ca se mentioneaza Public Enemies in topic chiar dupa ce Corneliu a scris ca nu crede in digital atunci cand incearca sa inlocuiasca pelicula :). |
Originally Posted by buticut:
1) Nu cred ca am filme care sa ma fi marcat in copilarie. 2) "La dolce vita". 3) Cand eram copil, am vazut "Spiderman" din randul 2, lateral - si n-am inteles nimic! 4) "Entre les murs" - e ultimul care mi-a placut foarte mult, dintre cele pe care le-am vazut recent. * * * Va multumesc mult, si pe curand! :) |
Multumim pentru amabilitate si pentru raspunsuri.:)
Si mult succes in continuare... |
Multumim si noi.
Sa ne vedem in curand, la cinematograf ;) |
Originally Posted by Corneliu_Porumboiu:
|
Multumesc foarte mult pentru ca ai avut rabdarea de a ne citi si raspunde la intrebari! Mi s-a parut fascinant sa aflam cu "ce se mananca" regia si scenaristica, dar si sa stim mai multe despre omul-Corneliu, nu doar despre artistul din el. Multe raspunsuri hazlii, altele mai putin - gen trist, dar adevarat.Mi-a facut placere sa te citesc! Sper sa revii cat mai curand aici, cred ca pot vorbi in numele tuturor ca vei fi mereu binevenit!
LE: Eh,ca era sa uit! Multumesc si Cinemagiei pentru ca l-a invitat! |
Multumesc frumos!
Te mai asteptam! :) |
Multumim frumos :)
|
Multumim foarte mult ca ati acceptat sa ne raspundeti la atatea intrebari.
Ne-ati facut seara deosebit de frumoasa. Va urez ca Politist, adjectiv sa ajunga macar in lista lunga, de zece filme in cursa pentru Oscar 2010! |
cam scurtă ora asta, nu?! :(
data viitoare propun un set de întrebări grilă, sau ceva în genul lui Caragiale, că tot aminti cineva de el, "nu-i aşa că...?!" ;) oricum, mulţumim! :"> |
Originally Posted by Judex:
ok. citeaza-ma. :)))) |
Multumesc pt. raspunsurile la umilele mele intrebari!
Speram sa revii cat mai curand :). |
Eeee, am ajuns si eu acasä...! :)
Vä multumesc tuturor, pentru cä ati contribuit la reusita acestui frumos proiect, pe care în cele trei-patru säptämâni cât mi-a luat sä-l pregätesc am ajuns sä-l simt ca pe un adevärat "copil de suflet". Mi-am dorit enorm sä reuseascä, si färä voi toti n-ar fi fost posibil. E acel gen unde "toti investesc, toti câstigä, nimeni nu pierde" - sau, mai pe scurt, "WIN-WIN". V-ati implicat responsabil, ati formulat întrebäri pertinente, ati contribuit la asamblarea unui "multilog" consistent. Chiar si cele câteva glumite strecurate pe ici, pe colo, nedepäsind limitele bunului simt, au contribuit la înviorarea topicului. Si, evident, în primul rând îi multumesc lui Cornel, pentru încrederea si bunävointa cu care a acceptat prompt si neconditionat planul, din primul moment când i l-am propus, pentru seriozitatea cu care a onorat toate întelegerile noastre, si pentru acele aproape douä ore de azi, de-a dreptul fascinante, în care îmi dicta mesajele, sträduindu-se sä räspundä cât mai substantial, din respect pentru fiecare interlocutor în parte. Cine crede cä a fost usor, se însalä amarnic. Efortul de concentrare a fost urias, mai ales datoritä limitelor de timp (nu ne puteam permite sä pierdem nici cinci secunde, ca nu care cumva sä rämânä întrebäri ignorate) - si la un moment dar mi-a spus: "E incomparabil mai greu decât un interviu, fiindcä întrebärile vin din toate pärtile, fiecare are problemele lui, si trebuie sä trec într-o clipä de la una la alta." Si un ultim detaliu: ;) Reactiile lui spontane au evidentiat-o neoficial ca interviewatoare pe... BUTICUT! :x Hip-hip - hurray!:D |
A fost inedit pentru mine. Stateam in biblioteca si radeam de unul singur in fata laptop-ului. F5 la greu si batai rapide de picior de nerabdare. Mi-ai facut ziua, Pitbull. Merci.
|
We are here to serve! O:-)
|
evident, acum o să ziceţi să sunt cârcotaşă, dar unde majoritatea întrebărilor s-au postat cum mult înainte de aşa-zisa oră cu cu regizorul Corneliu Porumboiu, evident că tipul a avut timpul, plăcerea şi răbdarea de-a răspunde pe indelete. nu acelaşi lucru se poate observa cu răspunsul dat la întrebările postate cât tipul a fost online. eu am avut senzaţia că la un moment dat regizorul s-a plictisit, sau nemaireuşind să facă faţă tirului de întrebări a dat-o pe glume, ieftinuţe, zic eu.
acum eu mai bănui că Pitbull şi-a avut şi el rolul "decisiv" în trierea şi tratarea corepunzătoare a celor care i-au pus întrebări lui Cornel Prorumboiu. nu vreau să reproşez nimic nimănui, însă eu nu am fost deloc satisfăcută de răspunsurile scurte şi-n 2 peri pe care le-am primit. acum, gândesc că poate alta ar fi fost situaţia dacă aş fi putut posta şi eu întrebările cu 24 de ore mai înainte, şi ştim cu toţii de ce nu s-a putut asta. acum iar o să spuneţi că sunt absurdă, însă în opinia mea toţi merităm acelaşi tratament. de la mine nu se vede că am fi beneficiat cu toţii de-acelaşi, dar poate eu mă înşel şi am aşteptări mult prea mari, mai ştii?! :( |
Originally Posted by Dragomara:
Am avut impresia ca s-a raspuns la toate intrebarile postate. Iar despre raspunsurile uneori scurte, mie mi-au placut, si din cate l-am vazut in interviuri, asa raspunde Porumboiu, sau cel putin asa aveam impresia. Scuza-ma daca gresesc. |
All times are GMT +2. The time now is 07:55. |