![]() |
nu glumesc.
este doar o parere. m-as bucura sa gresesc.ramane de vazut daca am dreptate sau nu |
Originally Posted by rvn:
Cu siguranta, cei 2 milioane de telespectatori care s-au uitat la ultimul episod al sezonului 4, nu au uitat :)) Sigur, s-ar putea ca interesul sa scada, pe parcursul derularii noului sezon din motive cu privire la calitatea serialului, dar nicidecum din cauza uitarii. |
A mai vazut cineva primul episod?
|
Originally Posted by moltisanti88:
Daca te referi la primul episod din sezonul 5, l-am vazut eu. Episodul 1 sezonul 1 l-am vazut cu mult timp in urma :) Vizionare placuta |
aiurea. se referă la primul episod din seria a 6-a
|
Din moment ce am postat pe 27 septembrie era logic ca m-am referit la sezonul 5. Azi a aparut episodul doi, iar eu sper ca acesta sa fie mult mai bun decat primul, care mi s-a parut de-a dreptul catastrofal.
|
catastrofal ?? de ce consideri asta ??:))
am vazut si episodul doi.incepe sa prinda culoare sezonul, imi place ! Dexter ramane acelasi criminal inofensiv. |
Originally Posted by robbiex2:
Episodul doi a fost ok. A avut aceeasi atmosfera tensionata, precum si paranoia sau suspans, lucruri pe care le astept de la acest serial. |
chiar esti prea pretentios.
era normal sa fie asa inceputul sezonului...la cum s`a terminat cel trecut.primul episod a fost asa de consolare, multe scene amestecate insa a fost bine meritat episodul.era chiar absurd sa fie plin de tensiune si primul episod din moment ce lucrurile MARI erau rezolvate, poate ramanea sa dea cu bata in balta si sa omoare vreun personaj BRUSC. |
Mie imi pare ca Dexter a inceput sa-si revina; cel putin asa pare in 5x3 :-? .
|
Dexter sufera de vechea problema a serialelor :lalaiala prelungita.Inteleg sa omori la greu in primele 2 sezoane fara sa te prinda aia dar apoi 6 sezoane :-O .Totusi in America politia e cit de cit competenta .
|
Da este prea lungit. Dar fiecare sezon aduce ceva nou si te tine in priza, cel putin mie imi place mult :). La nici un sezon nu m-am plictisit si cred ca nici la urmatorul care va fi al 6-lea nu ma voi plictisi. Sper ca in urmatorul sezon Dexter sa nu dezamageasca....si va fi prins candva? sau va fi prins atunci cand lumea se va plictisi de serial ca ....totusi la un moment dat te plictisesti de el chiar daca aduce cv nou....
|
Tocmai am terminat de vizionat sezonul 5 si mi s-a parut mult mai reusit fata de celelalte. Voi ce parere aveti?
|
Este serialul meu favorit, ce sa mai. Michael C. Hall este fabulos, iar pentru mine, Dexter este personjul meu preferat.
|
Am reluat vizionarea lui Six Feet Under si incercam sa gasesc asemanari in actingul lui Michael C. Hall din acest cu cel din Dexter. Parca s-a reinventat in Dexter, 2 personaje extrem de diferite pe care le joaca excelent. O chestie care ma enerveaza foarte tare este ca nu ii vad pe acesti actori care joaca foarte bine, unii chiar genial (in seriale) si in filme artistice.
|
Pe Michael C.Hall poti sa-l vezi in Gamer dar e cam penal,ca si filmul de altfel desi ideea in sine e foarte buna.
|
Eu ma refeream sa joace si bine si sa fie si fimul bun.
|
Tocmai am vazut ep 1 din sezonul 6 :p (torrents)
|
Hai mă
Omule, mincinos mai esti....
|
Am asteptat sezonul 5 cu mai multă nerăbdare decât pe celălalte, deoarece sfârșitul sezonului 4 m-a lăsat cu un gust amar, dar nu pot spune că a fost cel mai reusit...să vedem sezonul 6 ce are de arătat
|
All times are GMT +2. The time now is 11:57. |