Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Filme la TV (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=269)
-   -   Dexter (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96368)

rvn 16 Sep 2010 15:59

nu glumesc.
este doar o parere.
m-as bucura sa gresesc.ramane de vazut daca am dreptate sau nu

R_Afc 24 Sep 2010 21:35

Originally Posted by rvn:

Eu cred ca Dexter-ul nu va mai avea acelasi succes..
A trecut prea mult timp de la terminarea sezonului 4. lumea,aproape a uitat de serial.

Cu siguranta, cei 2 milioane de telespectatori care s-au uitat la ultimul episod al sezonului 4, nu au uitat :))

Sigur, s-ar putea ca interesul sa scada, pe parcursul derularii noului sezon din motive cu privire la calitatea serialului, dar nicidecum din cauza uitarii.

moltisanti88 27 Sep 2010 19:18

A mai vazut cineva primul episod?

blue_b 03 Oct 2010 23:01

Originally Posted by moltisanti88:

A mai vazut cineva primul episod?

Daca te referi la primul episod din sezonul 5, l-am vazut eu. Episodul 1 sezonul 1 l-am vazut cu mult timp in urma :)

Vizionare placuta

paul_aramis 03 Oct 2010 23:05

aiurea. se referă la primul episod din seria a 6-a

moltisanti88 04 Oct 2010 10:55

Din moment ce am postat pe 27 septembrie era logic ca m-am referit la sezonul 5. Azi a aparut episodul doi, iar eu sper ca acesta sa fie mult mai bun decat primul, care mi s-a parut de-a dreptul catastrofal.

robbiex2 06 Oct 2010 19:25

catastrofal ?? de ce consideri asta ??:))

am vazut si episodul doi.incepe sa prinda culoare sezonul, imi place ! Dexter ramane acelasi criminal inofensiv.

moltisanti88 06 Oct 2010 19:51

Originally Posted by robbiex2:

catastrofal ?? de ce consideri asta ??:))

am vazut si episodul doi.incepe sa prinda culoare sezonul, imi place ! Dexter ramane acelasi criminal inofensiv.

A avut multe scene care nu-si aveau rostul, replici nepotrivite si banale, gesturi cretine, scene fortate si un joc actoricesc destul de prost. Dar poate ca sunt eu mai pretentios.

Episodul doi a fost ok. A avut aceeasi atmosfera tensionata, precum si paranoia sau suspans, lucruri pe care le astept de la acest serial.

robbiex2 07 Oct 2010 02:37

chiar esti prea pretentios.
era normal sa fie asa inceputul sezonului...la cum s`a terminat cel trecut.primul episod a fost asa de consolare, multe scene amestecate insa a fost bine meritat episodul.era chiar absurd sa fie plin de tensiune si primul episod din moment ce lucrurile MARI erau rezolvate, poate ramanea sa dea cu bata in balta si sa omoare vreun personaj BRUSC.

Rapture 19 Oct 2010 10:26

Mie imi pare ca Dexter a inceput sa-si revina; cel putin asa pare in 5x3 :-? .

bremen1980 19 Oct 2010 11:16

Dexter sufera de vechea problema a serialelor :lalaiala prelungita.Inteleg sa omori la greu in primele 2 sezoane fara sa te prinda aia dar apoi 6 sezoane :-O .Totusi in America politia e cit de cit competenta .

Manusa 17 Feb 2011 19:35

Da este prea lungit. Dar fiecare sezon aduce ceva nou si te tine in priza, cel putin mie imi place mult :). La nici un sezon nu m-am plictisit si cred ca nici la urmatorul care va fi al 6-lea nu ma voi plictisi. Sper ca in urmatorul sezon Dexter sa nu dezamageasca....si va fi prins candva? sau va fi prins atunci cand lumea se va plictisi de serial ca ....totusi la un moment dat te plictisesti de el chiar daca aduce cv nou....

Christina_Nixon 29 Mar 2011 23:53

Tocmai am terminat de vizionat sezonul 5 si mi s-a parut mult mai reusit fata de celelalte. Voi ce parere aveti?

CosminHorrorMaster 18 Sep 2011 20:23

Este serialul meu favorit, ce sa mai. Michael C. Hall este fabulos, iar pentru mine, Dexter este personjul meu preferat.

crin3l 19 Sep 2011 17:11

Am reluat vizionarea lui Six Feet Under si incercam sa gasesc asemanari in actingul lui Michael C. Hall din acest cu cel din Dexter. Parca s-a reinventat in Dexter, 2 personaje extrem de diferite pe care le joaca excelent. O chestie care ma enerveaza foarte tare este ca nu ii vad pe acesti actori care joaca foarte bine, unii chiar genial (in seriale) si in filme artistice.

Kriss_Kringle 19 Sep 2011 17:16

Pe Michael C.Hall poti sa-l vezi in Gamer dar e cam penal,ca si filmul de altfel desi ideea in sine e foarte buna.

crin3l 19 Sep 2011 19:05

Eu ma refeream sa joace si bine si sa fie si fimul bun.

CosminHorrorMaster 28 Sep 2011 20:09

Tocmai am vazut ep 1 din sezonul 6 :p (torrents)

ovize 30 Sep 2011 19:27

Hai mă

Omule, mincinos mai esti....

ovize 30 Sep 2011 19:30

Am asteptat sezonul 5 cu mai multă nerăbdare decât pe celălalte, deoarece sfârșitul sezonului 4 m-a lăsat cu un gust amar, dar nu pot spune că a fost cel mai reusit...să vedem sezonul 6 ce are de arătat

All times are GMT +2. The time now is 11:57.