![]() |
Nu stiu daca s-a mai mentionat Bad Santa, dar e un film excelent de comedie.
|
Ultima comedie pe care am vazut-o este The Invention of Lying. Recomand.
Ar mai fi si Happy Accidents (2000), de asemenea foarte bun. (cred ca mesajul asta era mai potrivit la Recomandari comedie, dar cum nu am gasit un asemenea topic, il las aici) |
Chiar nush la cate am vazut...Mi - a placut extrem de mult Eurotrip,toata seria American pie...si multe altele
|
"Eurotrip" & "Wedding Crashers", iar mai recent "The hangover"
|
IMdB cica si Crash e comedie, asa ca nici nu stiu ce sa mai zic... O comedie care isi propune sa fie in primul rand comedie si care mi-a placut ar fi Anger Management sau Bedazzled, primele care imi vin in minte acum.
|
desi sunt filme foarte vechi mie mi-au placut foarte mult: The money pit & blind date
http://www.youtube.com/watch?v=b5BKX3QCjk0 |
Money Talks : best ever !
|
Haideti sa nu uitam totusi sa amintim Home alone 1,2,3 si 4, daca incaz nu s-a amintit pana acum. Eu unul rad si am o dispozitie foarte buna de fiecare data cand vizionez aceasta serie. Alte comedii: seria American Pie, Eurotrip, American High School,etc.
|
pai din 2010 e Cop Out :D
|
The Girl Next Door B-)
|
"TOMCATS" e cea mai tare comedie vazuta de mn :D am ras cu lacrimi :)) =))
|
Nea Marin Miliardar!Ce mai stiau romanii sa faca comedii acum 30 de ani...O si sa nu uitam de seria Home Alone , am ras cu lacrimi cred ca daca nu ma apuca tusea atunci muream!
|
Poi - Click - Plangi si razi in acelasi timp ( Adam Sandler 2006)
The Hangover - Razi de mori ( |
Originally Posted by Mikala:
|
Tropic Thunder-ul lui Stiller.
|
Ziua cirtitei
Groundhog day-excelenta comedie
|
The Hangover !!!
|
the hangoover de departe e cel mai tare!!
|
How High cel mai tare.
|
Tantalaul si gogomanul (Dumb & Dumber)
Nu ma mai puteam opri din ras |
All times are GMT +2. The time now is 14:59. |