Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

illotempore2002 16 Sep 2009 20:34

Daca ai sti de c ori m-am mutat eu intr-un an :)) de vreo 5 ori, dintr-o casa in alta....

on-topic: ma enerveaza piesa de teatru la care tocmai am fost cu Amantul Taciturn, la Scena , Intoarcerea de acasa. X( sa nu va duceti, e o mizerie de piesa.

edelweiss31 16 Sep 2009 20:42

ma enerveaza piesele de teatru unde e asa scump biletul ca sa vezi o aberatie, cand la tnb dau 6 lei ca sa-i vad vorba aia pe beligan sau pe rebengiuc sau pe caramitru.

illotempore2002 16 Sep 2009 20:43

Sa stii ca am dat 20 ron ceea ce raportat la calitate e foarte scump. dar barbatii au avut un bonus, pt ca actritza i-a pus pe o parte dintre spectatorii de sex masculin sa o atinga pe sani :|

Pitbull 16 Sep 2009 20:47

Originally Posted by Mikala:

Ma enerevaza oamenii care cand treci pe langa ei , trebuie tu mereu sa ii ocolesti , ca ei nici atat.

Suptscriu.
Numa' azi am dat peste vreo trei cazuri (sau poate opt...)

halebardul 16 Sep 2009 20:49

ma enerveaza ingrozitor ca nu inteleg nimic.
sunt oameni care vorbesc si striga; ce inseamna teatrul, in fond?

edelweiss31 16 Sep 2009 20:54

Originally Posted by illotempore2002:

Sa stii ca am dat 20 ron ceea ce raportat la calitate e foarte scump. dar barbatii au avut un bonus, pt ca actritza i-a pus pe o parte dintre spectatorii de sex masculin sa o atinga pe sani :|

arta in forma cea mai pura nu-i asa? in locul tau ma duceam sa pun si eu mana, macar sa ma aleg cu ceva de banii aia ...screaming "i paid, i want the whole experience" :))

paul_aramis 16 Sep 2009 20:55

în preţul biletului sau ...?

illotempore2002 16 Sep 2009 20:57

Da, asta ziceam...de banii aia.
Vreti si voi? Mergeti la scena la piesa mai sus mentionata (am uitat cum ii e numele)

halebardul 16 Sep 2009 20:59

si stii ce ma mai enerveaza, in cazul asta? stii ce ma enerveaza?
ca daca nu-ti place piesa deloc, ca ai da cu rosii in actori si in regizor (in special) da' toata lumea se ridica in picioare si aplauda.
si tu ce sa faci? sa stai jos si sa carcotesti?

asta ma enerveaz ingrozitor: de ce n-am voie sa fluier? Ca eu daca vreau sa fluier, fluier!

edelweiss31 16 Sep 2009 20:59

Da, asta ziceam...de banii aia.
Vreti si voi? Mergeti la scena la piesa mai sus mentionata (am uitat cum ii e numele)

Mai bine nu spuneai, or sa epuizeze biletele la urmatoarea reprezentatie :))

Disciple 16 Sep 2009 20:59

Dar tu parca plecai de pe forum...:))

Pitbull 16 Sep 2009 21:03

Originally Posted by halebardul:

si stii ce ma mai enerveaza, in cazul asta? stii ce ma enerveaza?
ca daca nu-ti place piesa deloc, ca ai da cu rosii in actori si in regizor (in special) da' toata lumea se ridica in picioare si aplauda.
si tu ce sa faci? sa stai jos si sa carcotesti?

asta ma enerveaz ingrozitor: de ce n-am voie sa fluier? Ca eu daca vreau sa fluier, fluier!

Eu, unul, aplaud NUMAI pe merit.
Ba chiar, la "Zbor peste un cuib de cuci" (de Dale Wasserman, dupä Ken Kesey, regia Horea Popescu, cu Costel Constantin în McMurphy si Piersic Häl Bätrân în Bromden - adicä dar totusi...!), frecam programul fäcut sul.
Il admir pe Räzvan Penescu pentru cä a strigat "Rusine!" la o vomä de Fätulescu (tot la T.N.B.).

illotempore2002 16 Sep 2009 21:08

Razvan de la Liternet?
Daca e el, omu' are un sange rece de te poate inghetza :D

halebardul 16 Sep 2009 21:11

Originally Posted by Pitbull:

Eu, unul, aplaud NUMAI pe merit.
Ba chiar, la "Zbor peste un cuib de cuci" (de Dale Wasserman, dupä Ken Kesey, regia Horea Popescu, cu Costel Constantin în McMurphy si Piersic Häl Bätrân în Bromden - adicä dar totusi...!), frecam programul fäcut sul.
Il admir pe Räzvan Penescu pentru cä a strigat "Rusine!" la o vomä de Fätulescu (tot la T.N.B.).

eu recunosc ca nu-s asa tare. Aplaud cu toata lumea.
Dupa care injur.
Cand ma trezesc, imi pare rau.

paul_aramis 16 Sep 2009 21:13

Da, asta ziceam...de banii aia...

nasol. asta e prostituţie, că-i pe bani. dacă era gratis ...

Mikala 16 Sep 2009 22:53

Gatul ! Momentan , pentru ca am impresia ca am racit

illotempore2002 16 Sep 2009 22:58

Baga trachisept, se suge, e cu antibiotic, si io-s in aceeasi minidrama, ma doare de-mi vine sa mi-l tai.

Mikala 17 Sep 2009 00:21

Eu am mai avut probleme cu amigdalele ... deci nu e ceva nou , mersi de sfat .
Sunt bune si Tantum Verde chiar daca , costa 200 000

Mikala 18 Sep 2009 14:47

Ma enerveaza halebardul pentru ca se crede superior tuturor . [ Sa iti recunosti defectele , e un lucru mare ! ]

Pitbull 27 Sep 2009 08:12

Bine cä mi-ai amintit.
Mä enerveazä oamenii care vorbesc cu volumul ridicat când cineva doarme.
...Si cum ULTIMII pe care i-am väzut vorbind în soaptä cu asemena prilejuri au fost pärintii mei (de la care am si învätat), reiese cä I have a problem with this world in general.

All times are GMT +2. The time now is 01:15.