![]() |
Daca ai sti de c ori m-am mutat eu intr-un an :)) de vreo 5 ori, dintr-o casa in alta....
on-topic: ma enerveaza piesa de teatru la care tocmai am fost cu Amantul Taciturn, la Scena , Intoarcerea de acasa. X( sa nu va duceti, e o mizerie de piesa. |
ma enerveaza piesele de teatru unde e asa scump biletul ca sa vezi o aberatie, cand la tnb dau 6 lei ca sa-i vad vorba aia pe beligan sau pe rebengiuc sau pe caramitru.
|
Sa stii ca am dat 20 ron ceea ce raportat la calitate e foarte scump. dar barbatii au avut un bonus, pt ca actritza i-a pus pe o parte dintre spectatorii de sex masculin sa o atinga pe sani :|
|
Originally Posted by Mikala:
Numa' azi am dat peste vreo trei cazuri (sau poate opt...) |
ma enerveaza ingrozitor ca nu inteleg nimic.
sunt oameni care vorbesc si striga; ce inseamna teatrul, in fond? |
Originally Posted by illotempore2002:
|
în preţul biletului sau ...? |
Da, asta ziceam...de banii aia.
Vreti si voi? Mergeti la scena la piesa mai sus mentionata (am uitat cum ii e numele) |
si stii ce ma mai enerveaza, in cazul asta? stii ce ma enerveaza?
ca daca nu-ti place piesa deloc, ca ai da cu rosii in actori si in regizor (in special) da' toata lumea se ridica in picioare si aplauda. si tu ce sa faci? sa stai jos si sa carcotesti? asta ma enerveaz ingrozitor: de ce n-am voie sa fluier? Ca eu daca vreau sa fluier, fluier! |
|
Dar tu parca plecai de pe forum...:))
|
Originally Posted by halebardul:
Ba chiar, la "Zbor peste un cuib de cuci" (de Dale Wasserman, dupä Ken Kesey, regia Horea Popescu, cu Costel Constantin în McMurphy si Piersic Häl Bätrân în Bromden - adicä dar totusi...!), frecam programul fäcut sul. Il admir pe Räzvan Penescu pentru cä a strigat "Rusine!" la o vomä de Fätulescu (tot la T.N.B.). |
Razvan de la Liternet?
Daca e el, omu' are un sange rece de te poate inghetza :D |
Originally Posted by Pitbull:
eu recunosc ca nu-s asa tare. Aplaud cu toata lumea. Dupa care injur. Cand ma trezesc, imi pare rau. |
nasol. asta e prostituţie, că-i pe bani. dacă era gratis ... |
Gatul ! Momentan , pentru ca am impresia ca am racit
|
Baga trachisept, se suge, e cu antibiotic, si io-s in aceeasi minidrama, ma doare de-mi vine sa mi-l tai.
|
Eu am mai avut probleme cu amigdalele ... deci nu e ceva nou , mersi de sfat .
Sunt bune si Tantum Verde chiar daca , costa 200 000 |
Ma enerveaza halebardul pentru ca se crede superior tuturor . [ Sa iti recunosti defectele , e un lucru mare ! ]
|
Bine cä mi-ai amintit.
Mä enerveazä oamenii care vorbesc cu volumul ridicat când cineva doarme. ...Si cum ULTIMII pe care i-am väzut vorbind în soaptä cu asemena prilejuri au fost pärintii mei (de la care am si învätat), reiese cä I have a problem with this world in general. |
All times are GMT +2. The time now is 01:15. |