![]() |
Originally Posted by Ipu:
pai ce se intampla? |
Ei, era o glumă. De fapt, nu e o eroare, ci o găselniță care dă măsura geniului cineastului austriac. E vorba de filmul Funny Games, iar în secvența amintită sechestratorul rămas în viață ia pur și simplu telecomanda aparatului video și, derulând câteva secunde înapoi, își învie tovarășul. (Personajele lui) Haneke îl manipulează așadar, fără rușine, pe spectator.
|
ha, e misto ideea. :)
|
Cand revad pentru a doua sau a treia oara un film, vanez greseli.. asa s-a intamplat cu Twilight
La sfarsitul filmului cand Bella e pe patul de spital are un tub respirator care de la o scena la alta se tot afla in diverse pozitii .. ( amatori !!) |
Ai RE-vazut Twilight?
|
Originally Posted by Windom:
:) .. a fost la HBO si era deschis televizorul cand am sesizat greseala. |
In Terminator 2, la un moment dat terminatorul sparge geamul unui elicopter si apoi intra in el. Apoi, cand elicopterul urmareste camionul geamul nu are nimic, dar apoi este spart din nou.
|
am vazut foarte multe filme cu greseli......si la titanic chiar am vazut
|
Originally Posted by legolas05:
|
Originally Posted by legolas05:
Si totusi, ce greseli ai vazut in Titanic? |
Majoritatea filmelor au greseli, mai mici sau mai mari, de continuitate, cu atat mai numeroase in filmele cu buget mare. Desigur, unele au si greseli ceva mai importante. Pot fi vazute pe IMDB la paginile filmelor.
|
Sau pot fi vazute pe
www.moviemistakes.com |
All times are GMT +2. The time now is 22:50. |