Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce-am visat azi noapte? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95947)

Judex 01 Dec 2009 07:27

Eu nu stiu ce-oi fi visat, dar m-am trezit la 6:30 AM fredonand asta:
Faceti loc, vin cainii rosii,
Trupa din Stefaaaan cel Maaaareeee...

=))

Pitbull 01 Dec 2009 07:50

Vä spun mâine ce-am visat azi (din motive de conspirativitate).

Lili1982 01 Dec 2009 10:28

Aseara ma gandeam cu groaza daca o sa rezist maine pana la final sa ma uit la New Moon :))... Poate si de aceea am visat o scena sangeroasa cu vampiri si varcolaci... NUMAI ca nu erau daia vegetarieni si care vor sa mentina pacea-n lume :-S, a fost un horror autentic si era cat pe ce sa cad din pat :))

paul_aramis 01 Dec 2009 12:32

Originally Posted by Judex:

=))

haoleo, nasol coşmar!

Judex 01 Dec 2009 13:16

Na, s-aveti si voi! >:)
http://www.youtube.com/watch?v=XrFD5...eature=related

A se remarca grafia: cainii rosi =))

Laurafcd 01 Dec 2009 14:46

Originally Posted by Judex:

=))

HaHaHaHa =)) =)) =)) Eu l-am visat pe N'Doye. Si ieri a fost si Sf Andrei si cica in noaptea trecuta daca puneai busuios sub perna il visai pe cel cu care te vei marita. =))

Judex 01 Dec 2009 14:49

=)) =)) =))
Nu mi-am pus busuioc sub perna, dar cred ca mi-am visat fosta consoarta. Plus ca o duduie candva draga mie m-a injurat mai demult cam asa: 'sa te futa cainii'. Hopefully, nu ma voi marita cu nimeni.
=)) =)) =))

Judex 12 Dec 2009 13:16

O confruntare electorala in trei: Basescu, Geoana, Tariceanu, dispusi ca la spectacolele de revista pe niste trepte in forma de semicerc, avand in fundal arcade din beculete care se aprindeau intermitend. Publlic ca la un quiz-show. Filmare dolly. Il puteai ghici pe undeva si pe Baz Luhrmann in povestea asta. Sala in delir, aplauze, muzica, ovatii. Moderator-prezentator, Dan Bittman.
Eu, impreuna cu cativa fosti colegi de liceu, acasa la Geoana. Culmea, eu tocmai intrasem in PNL, nu stiu de ce vedeam confruntarea tocmai acolo. Ne uitam la televizor intr-un salon.
Incepe spectacolul. Tari incepe tare, urale la galerie, grupul de dansatori din spatele sau executa cateva miscari. Raspuns bun Base, scenariul se repeta in tabara pedeilor. Un raspuns fulgerator al lui Geoana, care-i aduce punctajul maxim posibil, surclasandu-i pe ceilalti doi. Goana urla un yeeeee cam ca duminica seara si ridica mainile, apoi da sa coboare. Aluneca si cade-n cur, apoi din treapta-n treapta pana jos. Toata lumea izbucneste in ras, inclusiv noi acasa la el. Diplomat cum il stim, se redreseaza repede si merge sa salute publicul, apoi da mana cu Base care rade in hohote, iar cand se indrepta spre Tariceanu ma trezeste un amic la telefon sa mergem la pub sa vedem rugby.

illotempore2002 12 Dec 2009 20:56

Azi am dormit pana la 4 dupa-amiaza, cred ca am dormit mai mult decat pisica mea. Si am visat ca aveam un copil, al meu adica, doar ce il nascusem si plangeam de mama focului ca nu-l vroiam si eram disperata. El plangea din toti rarunchii ca asa plang nou-nascutii si io plangeam mai tare ca el ca nu-l vroiam. Eram cumplit de nefericita :-/

Ma duc sa ma analizez.

Judex 13 Dec 2009 02:38

Eu am visat odata un copil pe care-l calca tramvaiul sistematic. Eram socat, asa ca am impartasit visul. Matusa iubitei mele de-atunci (cea cu tocurile buclucase, Illo) a zis ca inseamna ca Diavolul a fost invins. A avut darul de a ma calma. Zi si tu ca ea - copilul ala e Dreq si ai rezolvat-o.

redmen 18 Dec 2009 11:13

De cateva saptamani tot visez ca ma alearga un leu.De fiecare data scap pentru ca ma trezesc.Ce sa semnifice oare?Mai nasol e ca ma doare inima foarte rau cand ma trezesc.

illotempore2002 18 Dec 2009 11:20

Leul ar trebui sa te reprezinte tot pe tine - sau un sentiment al tau. Ar trebui sa te gandesti care sunt sentimentele care insotesc visul. Oricum, cu visele recurente e treaba serioasa, inseamna ca inconstientul incearca sa-ti transmita un mesaj pe care trebuie sa-l decodezi si o sa inceteze sa mai apara in momentul in care ai inteles ce vrea sa-ti semnalizeze.

Kramer 18 Dec 2009 11:24

O explicatia mai simpla ar fi ca te-ai uitat de prea multe ori la Madagascar!

illotempore2002 18 Dec 2009 11:25

Sunt sigura ca nu despre asta e vorba :)

Cinemania 18 Dec 2009 12:37

Originally Posted by Kramer:

O explicatia mai simpla ar fi ca te-ai uitat de prea multe ori la Madagascar!

mai degraba il fugareau niste pinguini :D

Kramer 18 Dec 2009 12:42

Stand down, soldier. We're in observation mode!

illotempore2002 18 Dec 2009 15:27

Eu am visat ca aveam un acvariu maaaaare cu un pestisor portocaliu-rosiatic foarte zglobiu, care topaia din apa atat de des ca intr-o seara mi l-a mancat pisica. Eram foc de suparata si m-am gandit ca e din cauza temperamentului extrovert si prea prietenos.

Judex 18 Dec 2009 15:30

O s-avem un nepotel! :))

redmen 18 Dec 2009 16:01

Merci de raspuns illo.

P.S. Nu am vazut Madagascar dar daca era asa cred ca m`as fi trezit razand nu cu inima stand sa imi iasa din piept.

Gospin 30 Dec 2009 11:17

Am ramas ca in pom, visu' s-a terminat brusc, cum pot face sa continui de acolo? pot sa stimulez visu'? illo ai fi draguta sa ma ajuti ? :)

All times are GMT +2. The time now is 20:56.