![]() |
Nu-i voi nega niciodata profesionalismul. Doar ca nu l-am gasit vreodata cine stie ce chipes. Dar iarasi, e doar ochiul meu.
|
mie imi place...
Johnny Depp ![]() Hugh Laurie ![]() Channing Tatum ![]() si altii...dar nu mai imi vin acuma in minte...:D :D |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Originally Posted by movie4:
Ce frumos este Jonathan Rhys Meyers! Are nişte trăsături deosebite, parcă e pictat! Şi are o privire hipnotizatoare, datorită acelor ochi superbi... |
yea Mistah B-), dar are ochii 8->
Mie sincer mi se pare ca daca ar avea buzele mai mici ar fi mai frumoasa. Cat despre corp :x..... nevermind! ps: i used to like Pamela :D, not anymore :( |
Originally Posted by Rapture:
Met him last year ;;) |
![]() |
![]() |
Ben Whishaw :x
![]() Marc-André Grondin :x ![]() |
djinjis, ai un avertisment pentru cum i te-ai adresat lui buticut. poti sa fii ca un ardei iute (hellstead), dar nu fi rotten tomatoe.
|
Schimbul de replici care a condus la avertisment a ajuns la locul sau, in "Offtopic Asylum".
|
mersi. ce citesti asa interesant in vitrina aia ca a trebuit sa ridici un picior?
|
Romain Duris :x :x :x
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Atat de enervant mi se pare Romain Duris. Nu-mi dau seama ce am cu el, dar are el ceva care mi-l face antipatic, la fel ca Michael Pitt.
|
Pe mine nu ma deranjeaza acel ceva enervant pe care recunosc ca il are, eu l-as... domestici putin, sa zicem :)) B-) :)) Cu biciul, daca nu se poate altfel :x >:) :"> >:) (La fel si la Grondin) ;)
|
Miercuri, de Tadanobu Asano ce parere ai? :)
|
Chiar nu-mi dau seama cum mi se par asiaticii, unii au trasaturi extrem de frumoase, dar din punct de vedere al atractiei, pur si simplu nu exista.
In schimb, unele personaje masculine din anime-uri sunt destul de eye-candy :P de exemplu Renji Abarai din Bleach :D ![]() |
The hottest actors dupa mine sunt:
Brad Pitt - favourite actor (we look good together, don't we?:P ) ![]() Primii actori cu care am avut poze (postere nu erau pe atunci) Alain Delon ![]() si Marlon Brando ![]() Si restul de barbati bine, nu neaparat in aceasta ordine: Keanu Reeves ![]() Hugh Jackman ![]() Milo Ventimiglia (am vazut ca niciuna nu l-ati pus inca pe "eroul" meu preferat) ![]() Robert Pattinson ![]() Si, last but not least, cu un buchet de flori de 8 Martie pt. toate gagicile: Clive Owen ![]() |
L-am pus eu pe Milo, la Summer Crush. :">
|
Dar despre chipurile de pe melagurile noastre nu scrie nimeni nimic? Rebengiuc, Ivanov, Mimi Branescu, Dragos Bucur...
|
All times are GMT +2. The time now is 20:39. |