![]() |
Originally Posted by redmen:
|
Sunt nefericit pentru ca pe parcurs ce-ti rezolvi problemele apar alte noi probleme astfel incat niciodata nu le mai termini. Sper sa mai primesc bonus inca o viata sa-mi mai rezolv din probleme. Bai si eram bun la mate...
|
pt ca ziua de azi e de kkt si nu am chef de munca si stau mai mult pe balcon la tzigari, cafele
|
ca am pierdut vremea 2 ore ca sa ne gandim ce sa-i luam unui coleg de ziua lui si tot n-am stabilit nimic :))
|
K sunt in concediu, dar ma simt de parca e duminca, si maine tre' sa ma trezesc de dimineata, sa plec la munca.
|
Originally Posted by bre:
luati-i un sistem audio pt computer. :D |
cu un buget de max 2 mil? :))
|
|
wow....mersi...e o idee. sa vedem acum daca nu cumva are...:D
|
Sunt nefericit pentru ca nu va intelege niciodata...
http://www.youtube.com/watch?v=gKyEo-P4zik |
... mi-au furat un pachet de tigari
|
Pentru că aşa-s de la naturel.
|
Sunt nefericit pentru cä unii oameni la care tin sincer insistä sä mä dezamägeascä.
|
continua sa tii sincer la ei si vor intelege si se vor corecta.
sau nu :D |
sunt nefericita pentru ca nu am la ce subiecte sa comentez si mie- prea lene sa dezgrop sau sa creez unele noi.
|
La Animals' Cafe - ultima oarä, am räspuns eu, despre ce viseazä animalele.
On topic: sunt nefericit si cä avem prea putini forumisti care sä le iubeascä. |
Originally Posted by Pitbull:
ai o singură soluţie: schimbă-ţi nivelul de aşteptare în privinţa lor. vei vedea, nu te vor mai dezamăgi niciodată |
Sunt nefericita pentru ca:
- de fiecare data cand am incercat sa atrag lumea spre un subiect legat de cinema am esuat lamentabil (ultimul esec: tentativa de a reinvia un topic deschis de Floydman despre Chaplin in sectiunea Staruri); - aproape nimanui nu-i mai pasa de filme pe acest forum, ele devenind un pretext pentru ca un grup de oameni sa povesteasca vrute si nevrute pe cele mai variate subiecte posibile fara nicio legatura cu cinematografia; - forumul s-a transformat intr-un fel de OTV virtual; - am cazut si eu pentru o perioada de timp in "ispita" scandalurilor, a circului si a "excesului de cafea"; - un apreciat critic de film, respectiv Alex Leo Serban, s-a retras din nou de pe forum. PS Ricutza, vazi ca l-am mutat pe Chaplin de pe ultima pe prima pagina la Staruri, poate il vizitezi. |
e drept ca parca nu se prea mai scrie la filme, ceea ce e naspa, dar nu inteleg de ce blamati atata cafeneaua asta. pe bune, daca lasam la o parte scandalurile, si in ultimul timp nu prea au mai fost, se dicuta si chestii interesante (sunt topicuri despre carti, despre dans, despre pictura, despre muzica, depre amintiri, despre noi pana la urma). uite, eu in ultima sapt chiar nu am chef de filme, sa le vad adica. am intr-un folder jules et jim si blow-up si clockwork orange si 400 coups care asteapta sa fie reimprospatate printr-o revizionare dar pur si simplu n-am "chemare"...
a venit vara, am chef de mare, si de dicutii aberante fara scop. cred ca fara sa vrea, mintea noastra cam intra in vacanta, sau cel putin asa simt eu. so relax people! |
Am zis "prea putini", nu "deloc" sau "nici unul".
|
All times are GMT +2. The time now is 17:09. |