![]() |
Originally Posted by EgOisM:
murindo cacando ~X( |
Egoisto, am fost inotator de performanta. Megrea...
Scuze, am vrut sa-ti dau quote si iar am apasat gresit butonul. Story of my life sau neajunsurile functiei de moderator. :D |
promit ca iti voi fi fidel...nu-mi voi pierde noptile prin valuri...nu voi merge la sirene...promit ca ce vrei tu cand vom ajunge acolo
ce altceva mai vrei, woman ? |
Am omis cumva sa va spun ca la mine-n sat mi se spune calul? Ghici de ce. :D
Hint: e ca-n bancul ala cu "Welcome to Barbados and have a nice holiday", ca sa fim on topic cu insula. B-) |
nu cred ca se gaseste fan pe insula :D
|
Pitbull vad ca tace si face.
e pe primul loc oare ce face, mai exact? :-? |
Originally Posted by Judex:
Dai din copite? Nu multumesc, nu vreau bataie! :P |
Originally Posted by halebardul:
se uita la LOST |
Stiu sa prepar praf de pusca si felurite arme albe.Ma angajez sa infiintez o trupa de teatru daca vom prinde niste salbatici.Probabil acestia au descoperit deja muzica deci asta nu va fi o problema.
|
si cu cealalta mana voteaza? :P
|
Deci daca pana diseara cand ma-ntorc de la Bookfest nu obtin macar un vot, e cat se poate de clar ca Illo e extrem de eficienta cand sterge cu cineva pe jos. :)
|
faceti sa mearga sa schimb votul...ca pana acum doar Judex mi-a oferit pantofii:))
|
sau papucii?
|
Originally Posted by halebardul:
nu..e cu mana pe telefon si vb cu producatorii LOST |
@Egoism
Norocul e ca nu iti trebuie pantofi de firma pe insula ... iar eu stiu sa fac sandale romane.Materiale se gasesc pe insula. |
Originally Posted by redmen:
salbatici ? |
egoismo,
eu voi fi pantofii tai, ca te voi duce numai pe brate. ua-ua-ua-uaaaa (jingle) |
Originally Posted by redmen:
|
Originally Posted by Mistah J:
|
Originally Posted by Mistah J:
pe dincolo, in schimb, ai cerut poze cu tzatze mari...esti o influenta rea pt ele |
All times are GMT +2. The time now is 04:09. |