![]() |
I can hardly wait :P
|
Eu p-aia de am vrut sa-i cunosc i-am cunosc, mi-e de ajuns. Restu' sunt neinteresanti, mirc-isti.
|
Originally Posted by nume:
E normal ca restul oamenilor pe care nu ai vrut să-i întâlneşti să ţi se pară neinteresanţi, dar să-i numeşti pe toţi "mirc-işti" nu se cuvine, ce drept ai tu să etichetezi oamenii? Măcar de "mirc-işti" ar fi un cuvânt care apare în dicţionar. Cred că încep să-mi doresc să-l întâlnesc pe Neuptolem, deoarece seamănă puţin, ca personalitate, cu mine sau aşa cum eram eu înainte. |
Sau ca neaparat toti sunt mirc-isti.
Uite eu de exemplu , nu intru pe mirc. |
nume s-a referit la continutul discutiilor care de multe ori au iz de mirc
|
Originally Posted by Cinemania:
De când sufixul "işti" se referă la conţinut? El arată apartenenţa la un anumit grup, dinamovişti, stelişti, nu stau acum să fac gramatică, dar în niciun caz nume nu a făcut referire la conţinutul discuţiilor şi nu am de gând să înghit astfel de explicaţii care au scopul de a-l aburii pe celălalt. |
Originally Posted by Anxious_Schizoid:
Dar asta e realitatea, cinemagia incepe sa se transforme in site de socializare. Iar cineclubul creat anul acesta e naspa. Si eu ii dau dreptate lui Cinemania, cred ca la continut se referea nume. |
Originally Posted by Dragomara:
abia astept :D mai dureaza mult ? |
Originally Posted by Cinemania:
|
Pentru ca sunt de ceva vreme un user constant am observat ca se perinda prin zona oamenii interesanti cu care as vrea sa ies la bere.II enumar fara comentarii:
Domni: -Gospin -Liviu -Windom -mariu_em -redmen Doamne: -Rapture -Buticut -Ricutza -Corinka -Miercuri -Mikala Sunt oameni care prin prezenta lor dau savoare forumului(bineintele ca nu-i exclud pe cei pe care ii stiu: Pitbull,Cinemania,Illo,Judex,etc...). Iesim la bere?:D |
Originally Posted by Disciple:
|
Aoleu :"> , io mi-s mai rusinoasa de felu' meu . Cu tot regretu' din lume iti spun ca nu pot . Dar as vrea omule, as vrea :) . Maybe someday....
|
Merci de invitatie Discipăl (vorba lui Pit). As accepta-o cu plăcere dacă as fii pe-aproape.:) Dar eu mi-s din Ardeal asa că, deocamdată, eventual, o bere virtuală, acolo, măcar...:D
Oricum, e o initiativă lăudabilă si ar merita pusă in practică cel putin in cazul forumiştilor care au posibilitatea de a se întîlni mai des unii cu alţii şi in the real world...;) And, by the way, si tu eşti un om interesant Disciple, forumul ăsta e norocos să te aibă prin preajmă... |
Hai ca va salveaza je: mai multe intalniri simltan, pe zone, teleconferinta pe toata durata. :)
|
As fii curios sa stiu cam citi ardeleni se invirt pe aici...:-?
|
Dragut thread, eu sincer as vrea sa va cunosc pe toti cu care comunic, dezbat idei, mai ales cei care m-au ajutat sa ma integrez.Singurul care pot spune ca il stiu este Pitbull dintr-o filmare pe youtube da' nu-s chiar sigur ca e el.
Insa mor de curiozitate sa vad cum arata ricutza, chestia asta ma macina de fiecare data cand vad ca posteaza ceva :) I would like to meat: Disciple, Corinca, Rapture, Judexu',Windy, Chambord & Cinemaniacu :D pe stefan il stiu din poza! a, aproape ca uitasem: Gloria cea mai tare moderatoritza :), like to meet her too! L.E: pacat ca sunt din Craiova :( L.E 2: o uitasem pe miercuri #-o, foarte dragutza de asemenea :) |
1) Da, eu sunt äla... ;)
2) Disciple, Judex si Cinemaniacu' rul - am bäut la beri cu ei de-am cäpiat. (Sunt sigur cä rul si ceilalti din sir - da' încä n-am avut privileju'...) 3) Suptscriu la Gloria! 4) Craiova-Bucuresti: 3 ore cu acceleratu'. Un fleac! (...M-au [stim noi ce].) |
Originally Posted by Pitbull:
http://www.123urban.ro/def/fleac |
Windom, si tu esti ardelean?:) Din ce oras?
|
Febletea mea e illotempore. Nu stiu daca as vrea s-o intalnesc, insa. :)
|
All times are GMT +2. The time now is 19:34. |