Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Pe care din userii Cinemagia ati vrea sa-i cunoasteti personal? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95690)

illotempore2002 18 Sep 2009 14:41

I can hardly wait :P

nume 19 Sep 2009 02:08

Eu p-aia de am vrut sa-i cunosc i-am cunosc, mi-e de ajuns. Restu' sunt neinteresanti, mirc-isti.

Anxious_Schizoid 20 Sep 2009 14:28

Originally Posted by nume:

Eu p-aia de am vrut sa-i cunosc i-am cunosc, mi-e de ajuns. Restu' sunt neinteresanti, mirc-isti.

E normal ca restul oamenilor pe care nu ai vrut să-i întâlneşti să ţi se pară neinteresanţi, dar să-i numeşti pe toţi "mirc-işti" nu se cuvine, ce drept ai tu să etichetezi oamenii? Măcar de "mirc-işti" ar fi un cuvânt care apare în dicţionar.

Cred că încep să-mi doresc să-l întâlnesc pe Neuptolem, deoarece seamănă puţin, ca personalitate, cu mine sau aşa cum eram eu înainte.

Mikala 20 Sep 2009 14:49

Sau ca neaparat toti sunt mirc-isti.
Uite eu de exemplu , nu intru pe mirc.

Cinemania 20 Sep 2009 17:00

nume s-a referit la continutul discutiilor care de multe ori au iz de mirc

Anxious_Schizoid 20 Sep 2009 17:33

Originally Posted by Cinemania:

De când sufixul "işti" se referă la conţinut? El arată apartenenţa la un anumit grup, dinamovişti, stelişti, nu stau acum să fac gramatică, dar în niciun caz nume nu a făcut referire la conţinutul discuţiilor şi nu am de gând să înghit astfel de explicaţii care au scopul de a-l aburii pe celălalt.

corinka 20 Sep 2009 21:08

Originally Posted by Anxious_Schizoid:

De când sufixul "işti" se referă la conţinut? El arată apartenenţa la un anumit grup, dinamovişti, stelişti, nu stau acum să fac gramatică, dar în niciun caz nume nu a făcut referire la conţinutul discuţiilor şi nu am de gând să înghit astfel de explicaţii care au scopul de a-l aburii pe celălalt.

Dar asta e realitatea, cinemagia incepe sa se transforme in site de socializare. Iar cineclubul creat anul acesta e naspa.
Si eu ii dau dreptate lui Cinemania, cred ca la continut se referea nume.

Cinemania 21 Sep 2009 08:14

Originally Posted by Dragomara:

după ce-am să mă fac şi mai mare promit să vă cunosc pe toţi. :P

abia astept :D
mai dureaza mult ?

nume 23 Sep 2009 19:35

S-a urlat BINGO! Ideea e ca in 2004 cand m-am logat eu aicishea , se discuta despre filme, iar printre organe reproductive, injuraturi si alte chestii discutiile aveau miez . Acum sunt de handel, la modu' "azi sunt supinita ca gica nu m-a sunat pe cosmote cu toate ca avea minute." Locu' e cam de cacat.

Disciple 11 Dec 2009 20:38

Pentru ca sunt de ceva vreme un user constant am observat ca se perinda prin zona oamenii interesanti cu care as vrea sa ies la bere.II enumar fara comentarii:

Domni:

-Gospin
-Liviu
-Windom
-mariu_em
-redmen

Doamne:

-Rapture
-Buticut
-Ricutza
-Corinka
-Miercuri
-Mikala

Sunt oameni care prin prezenta lor dau savoare forumului(bineintele ca nu-i exclud pe cei pe care ii stiu: Pitbull,Cinemania,Illo,Judex,etc...).
Iesim la bere?:D

Judex 11 Dec 2009 20:57

Originally Posted by Disciple:

Pentru ca sunt de ceva vreme un user constant am observat ca se perinda prin zona oamenii interesanti cu care as vrea sa ies la bere.II enumar fara comentarii:

Domni:

-Gospin
-Liviu
-Windom
-mariu_em
-redmen

Doamne:

-Rapture
-Buticut
-Ricutza
-Corinka
-Miercuri
-Mikala

Sunt oameni care prin prezenta lor dau savoare forumului(bineintele ca nu-i exclud pe cei pe care ii stiu: Pitbull,Cinemania,Illo,Judex,etc...).
Iesim la bere?:D

Ce intrebare, mai Disciple. B-)

Rapture 11 Dec 2009 21:12

Aoleu :"> , io mi-s mai rusinoasa de felu' meu . Cu tot regretu' din lume iti spun ca nu pot . Dar as vrea omule, as vrea :) . Maybe someday....

Windom 11 Dec 2009 21:38

Merci de invitatie Discipăl (vorba lui Pit). As accepta-o cu plăcere dacă as fii pe-aproape.:) Dar eu mi-s din Ardeal asa că, deocamdată, eventual, o bere virtuală, acolo, măcar...:D
Oricum, e o initiativă lăudabilă si ar merita pusă in practică cel putin in cazul forumiştilor care au posibilitatea de a se întîlni mai des unii cu alţii şi in the real world...;)
And, by the way, si tu eşti un om interesant Disciple, forumul ăsta e norocos să te aibă prin preajmă...

Judex 11 Dec 2009 21:40

Hai ca va salveaza je: mai multe intalniri simltan, pe zone, teleconferinta pe toata durata. :)

Windom 11 Dec 2009 21:42

As fii curios sa stiu cam citi ardeleni se invirt pe aici...:-?

Gospin 11 Dec 2009 22:01

Dragut thread, eu sincer as vrea sa va cunosc pe toti cu care comunic, dezbat idei, mai ales cei care m-au ajutat sa ma integrez.Singurul care pot spune ca il stiu este Pitbull dintr-o filmare pe youtube da' nu-s chiar sigur ca e el.
Insa mor de curiozitate sa vad cum arata ricutza, chestia asta ma macina de fiecare data cand vad ca posteaza ceva :)
I would like to meat:
Disciple, Corinca, Rapture, Judexu',Windy, Chambord & Cinemaniacu :D
pe stefan il stiu din poza! a, aproape ca uitasem: Gloria cea mai tare moderatoritza :), like to meet her too!
L.E: pacat ca sunt din Craiova :(
L.E 2: o uitasem pe miercuri #-o, foarte dragutza de asemenea :)

Pitbull 11 Dec 2009 23:04

1) Da, eu sunt äla... ;)
2) Disciple, Judex si Cinemaniacu' rul - am bäut la beri cu ei de-am cäpiat.
(Sunt sigur cä rul si ceilalti din sir - da' încä n-am avut privileju'...)
3) Suptscriu la Gloria!
4) Craiova-Bucuresti: 3 ore cu acceleratu'. Un fleac! (...M-au [stim noi ce].)

Judex 11 Dec 2009 23:11

Originally Posted by Pitbull:

1) Da, eu sunt äla... ;)
2) Disciple, Judex si Cinemaniacu' rul - am bäut la beri cu ei de-am cäpiat.
(Sunt sigur cä rul si ceilalti din sir - da' încä n-am avut privileju'...)
3) Suptscriu la Gloria!
4) Craiova-Bucuresti: 3 ore cu acceleratu'. Un fleac! (...M-au [stim noi ce].)

Stim:
http://www.123urban.ro/def/fleac

corinka 11 Dec 2009 23:39

Windom, si tu esti ardelean?:) Din ce oras?

marius_em 12 Dec 2009 01:02

Febletea mea e illotempore. Nu stiu daca as vrea s-o intalnesc, insa. :)

All times are GMT +2. The time now is 19:34.